2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok canım öyle sürekli bir baş dönmesi yok bende yorgunluktan da olabilir uyku düzeniniz kalmadı falan

Cnm cumrtesi 40 doluyor devlete gidicm dicem bakalm baslatcklar mi baslatrlsr herlde
Malesef canim günün dolunca hemen baslatmiyorlar doğumu. Eger catin normal doğum için musaitse ve bebekte bir sorun yoksa bekliyorlar. 42.haftada doğuran var tanıdığım. devlette bildigim kadariyla sen suni sancı yada sezeryan istemiyorsun eğer gerekli görürse doktor onay veriyor. Yani 3-5 yıl önce öyleydi.

canım sen istemiyorsun ama bebek hazır değil demekki vardır her şeyde bir hayır
Ben normalde bole yapmamda psikoljm iyi degl burda artk ondn evime gitmk istyrm trk kalmk istyrm artk tek daha iyi olcm cocugmla cocgmn aglama sesi bana terapi gbi gelr dusun arrk

Yani var daha bakalm kismet nasl olck ins gelr kuzum annesini cok bekletmez

Olemindiyosun cnm hafta sonu devlet bekletyr mu bilmyrdum olmadi ole yaparm ins baslatrlar cnku kendlgnden kzmn gelcgi yok
Canim nobetci doktor oluyor ya keyfi baslatmaz yani suyun azalir, acilman vardir, tansiyonun problemlidir ancak oyle.yoksa hafta icini bekletirler devlette

yok sakin oyle yapmayin.b3n ilk kizimda birak uykusu var dediler acikirsa uyanir dediler.1 ay sonra kontrole hoturunce dr kizdi hic kilo almamis diye..ama su kesinki evet cok sakin bir cocuk oldu:))))

Cnm cumrtesi 40 doluyor devlete gidicm dicem bakalm baslatcklar mi baslatrlsr herlde

Devlette gecen haftaki kontrolumde yanimdaki bayan 40+5 ti ve doktoe israrla normali bekliyordu. 40i gecmesine ragmen baslattiklari yok valla. Devlette tek soz hakki sahibi dr. Oluyor. Asla hamilenin ne istedigi onemli degil.

Devlette gecen haftaki kontrolumde yanimdaki bayan 40+5 ti ve doktoe israrla normali bekliyordu. 40i gecmesine ragmen baslattiklari yok valla. Devlette tek soz hakki sahibi dr. Oluyor. Asla hamilenin ne istedigi onemli degil.
O zaman ozele gdym ben ozeldeki dr yapckti gunum dolduktan sonra cocgn fazla beklemesi iyi degl ki bu devlette dr lar napmaya clsyrlar anlamyrm

Kızlar Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun ha benden demesi çok pişman olursunuz meme uçlarınıza bakım yapın hergün avent kapak lansinoh mutlaka alın ama mutlaka bebeğim sarılığı azalınca düzene girdi çok şükür ama ben bittim yani ilk hafta zor şakın emzirmekten vazgeçmeyin hemen biberona sarılmayın sütüm yetmiyor demeyin bol bol şekersiz komposto için 5 kiloluk tencereye bir bardaktan az kuru dut kuru üzüm incir kayası koyup kaynatıyorum 5 gün içiyorum tavsiye ederim şimdiden malzemeleri alın

O zaman ozele gdym ben ozeldeki dr yapckti gunum dolduktan sonra cocgn fazla beklemesi iyi degl ki bu devlette dr lar napmaya clsyrlar anlamyrm

Onlara gore icerde sartlar elverisliyse biraz daha durabilir. 42ye kadar bekletenler var. Ben de cok sasiriyorum. Hamileye eziyet. Bekletiyolar ve istiyolar ki gun asiri kontrole gelsin. Benim hastane evime yarim saat. Yol yoruyor trafik cabasi. Mecbur muyum ben dr oyle istedi diye gun asiri gelmeye? Ama durum bu yani.. ya o kontrolu bekledigim 2 gun icinde bisey olsa ne bileyim anlamazsam yetisemezsem ne olacak. 42ye kadar duruluyosa hamilelik neden 40 hafta? Ya da sezeryanlari neden 38e kalmadan aliyosun o zaman. Valla bi tuhaflar ben de anlamiyorum. Kafamda deli sorular.

Kızlar bebegin ilk giyinecegi kıyafeti olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz dogumhaneye güzel bir takım mı yoksa normal bir takım mı sonuçta bebek yıkanmayacak sadece silinicek bazen kanlı kalabiliyor bebekler fotograf çekimide olacagı için ilk etap için nasıl kıyafet vermem konusunda kararsız kaldım kıyafeti krem rengi ona göre keseye koyucam
Normal bir kıyafet verip bebegi güzelce sildikten sonra mı fotograf çekimi için olan kıyafeti giyindirmeliyiz yoksa sonradan degişmek daha mı mantıklı
Tecrubeli anneler ve anne adayları beni aydınlatın

Haklisin yazdklarnda cnm aynen 40 hafta dye bosuna mi demisler ben 40 tan sonda durmasni istemyrm kaka yapyrlar allah korusun kakasini yerse direk bebegm yogn bakma girck ben helsni dusunyrm yok ya devlet derse ozele gdrdm napym ozelde dogururum

Haklisin yazdklarnda cnm aynen 40 hafta dye bosuna mi demisler ben 40 tan sonda durmasni istemyrm kaka yapyrlar allah korusun kakasini yerse direk bebegm yogn bakma girck ben helsni dusunyrm yok ya devlet derse ozele gdrdm napym ozelde dogururum

Evet kaka yemesi ciddi bi problem. Bunu biz dusunuyoruz ama dr.lar nasil dusunmuyor anlamiyorm. Bi bildikleri var ama agizlarindan laf almak da deveye hendek atlatmaktan zor

E
Evet kaka yemesi ciddi bi problem. Bunu biz dusunuyoruz ama dr.lar nasil dusunmuyor anlamiyorm. Bi bildikleri var ama agizlarindan laf almak da deveye hendek atlatmaktan zor
Esime dedim ozelede gore kendni ayarla gunum dolduktan snra devlet yapmazsa ozele giderm bebegm benm icin daha onemli zaten 40 haftaya gununu tamamlyr bebek saglk acisindanda

E

Esime dedim ozelede gore kendni ayarla gunum dolduktan snra devlet yapmazsa ozele giderm bebegm benm icin daha onemli zaten 40 haftaya gununu tamamlyr bebek saglk acisindanda

Valla benim ozele verecek kadar butcem yok su an. Mecburen devletin vicdanina kaldik. Senle ben fazla mi acele ediyoruz acaba. Daha en az bir haftamiz var :) kiz erken gelir deyip beni beklentiye soktular hep o yuzden sanki geciktim gbi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…