2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Canım kompostoya hiç seker koymuyor muyuz? Sadece suyunu mu icicez meyvesinide yesek mesela Meyvelerin iyice tadini vermesi için blenderdan gecirsek öyle icsek olur mu?

Valla benim ozele verecek kadar butcem yok su an. Mecburen devletin vicdanina kaldik. Senle ben fazla mi acele ediyoruz acaba. Daha en az bir haftamiz var :) kiz erken gelir deyip beni beklentiye soktular hep o yuzden sanki geciktim gbi hissediyorum
Benm durum kaynanamlaym cn mwrtk cldrmk uzerym bebegmide etklyrm farkndym ama evde huzurszlk btmyr pismn oldm zaten yanlrna geldgme esimede dedm . Bende ole sanyrdm kiz cocklari erken gelr yalanms :) iste cnm cunrtesi doluyrms benim dr ole dedi ozeldeki benm gtcgm hastsne sigortali 1400 felandi galiba

Ankaradayim ve bulabildigimiz en iyi sartli hastaneler yani yenidogan uniteli falan 5binden asagi istemiyor. En kotusu de en son 3bin kusur dedi ki adamlarin yeni dogan unitesi yok yeterli ameliyat malzemesi yok :) bi aksilik olursa seni yine devlet hast. Gondericez dedi ve gozumden dustu

Cok merk edyrm altin takcaklar mi sonra 5 bin tl verrsm yuh ya nedr bu fiyatlar hic anlmyrlar insann halinden o zaman devlet en iyisi bosver cnm devlette yne hepsi var

Cok merk edyrm altin takcaklar mi sonra 5 bin tl verrsm yuh ya nedr bu fiyatlar hic anlmyrlar insann halinden o zaman devlet en iyisi bosver cnm devlette yne hepsi var

Esim de oyle dedi. Altin falan mi doguracaksin acaba beklentim yukseliyor bak dedi Ben de anlamiyorum canim ne bu fiyatlar? Bastan beri gitsem belki daha uygun olurmus dogum paketi olarak falan ama sadece dogum icin gittigim icin paket fiyatini dogum icin odemeni istiyolar resmen. Devlet hastanesinin de calisma sistemini sevmiyorum iste. Onlar da hep dr. Odakli asla senin dusuncen onemli degil

Iste cnm bizi dusenen yok cocgmz dogsun kazadz belasz ins birdaha hastane yolu gormeyiz ins :) esin iyi demis

Ilk bebeginmi cnm senin daha varmis pimpirik yapma ama belirsizlik cidden dusunduruyo normalmi sezerysnmi olcak diye gerci doğum ani gelisen birsey plansiz hersey olabilir.
Evet cnm ilk heyecni var brde kiz bebekleri erken gelr dediler yalan kesinlkle gelesi yok bebegmn:)

Can-ı gönülden dilerim ki rabbim en hayırlı zamanda kucağını doldursun evlat hasreti çeken herkesi evlat sahibi etsin inşallah

Ayy kızlar kafayı yicem evde her yerden insan çıkıyor. Kendi annemle kardesim baska sehirden geldiler yanima 15 gün kalcaklar. Annem sagolsun çok yardimci oluyor beni uyutmak için kendisi hiç uyku uyumuyor. Ama kv zaten üst katimda oturuyo sabah 8 den gece 1e kadar bizimle insan biraz düşünür bunlarda uyur diye. Oturuyor eline aliyor kumandayi sadece annem bebegi kucagina aldigi zaman aliyor onun haricinde tv izleyip facede foto paylaşiyor. Görümcem çocuklarıyla hergün bizde. Inanin 4 gün oldu dogum yapali ve anca toplasan 8 saat uyku ya var ya yok. Kv boğmak geliyor icimden dün önüne bebegin kiyafeti düstü annem bana sen alma dikislerin var dedikce terligiyle ittiriyor o kadar gavurlaştı. Sonunda iki taraf birbirine girmezse iyidir. Esimde gelmis annesini savunuyor. Ilk gun sadece bi bulaşik yikadi neymis kadin yardim etmeye geliyomus. Daha bide demezmi bende kaliyim gece diye. En son tersledim yukardan burasi uzakmi geliyor git evinde kal dedim trip atti gitti. Kafayi yemeden üstesinden gelebilirsem sukretcem

Kızlar annesinin evinde kv evinde olanlar evimize gitmek istiyoruz falan demişsiniz. Lohusa 40 gün yalnız kalmamalı diye biliyorum allah korusun musallat olurlar diye. Erkek kılığında görünüyorlarmış diye hikayeler duyarıM hep. Sırf o korkum yüzünden annem bende kalacak 40 gün. Aslında yalnız bakmak isterim her kafadan bir ses çıkmasın akıl verenlere sinir olurum gibi geliyor. Bebeğin altını alırken emzirirken vs öyle tutma böyle silme bunu giydirme diye çok karışcak ve annem abimin çocuğuna bakıyor mecbur 4 yaşında yeğenim de bende kalcak o lohusa psikolojisinde rahatsız olur muyum. Bana çok düşkün kıskanıp üzülmesini de istemiyorum sırf bu sebeplerle 1 hafta 10 gün kalsın gitsin istiyorum aslında ama o uğrak olma durumundan çok korktuğun için anneme baskı yapıyorum 40 gün bendesin diye. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz

Vallahi cnm bol bol dua okuyup kitabi yanmdan ayrmayi dusunmyrm zaten benim ordaki ev 1+1 lamba acarm ole durum zaten esimde evde olur korkma cnm allah buyuk dualarini oku kitab yaninda olsun zaten lambayi acarsn sukur brsy olmaz benim bildgm kadaryla bebegn 40 cikana kadr isik evde ack olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…