- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.681
Kızlar Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun ha benden demesi çok pişman olursunuz meme uçlarınıza bakım yapın hergün avent kapak lansinoh mutlaka alın ama mutlaka bebeğim sarılığı azalınca düzene girdi çok şükür ama ben bittim yani ilk hafta zor şakın emzirmekten vazgeçmeyin hemen biberona sarılmayın sütüm yetmiyor demeyin bol bol şekersiz komposto için 5 kiloluk tencereye bir bardaktan az kuru dut kuru üzüm incir kayası koyup kaynatıyorum 5 gün içiyorum tavsiye ederim şimdiden malzemeleri alın
Benm durum kaynanamlaym cn mwrtk cldrmk uzerym bebegmide etklyrm farkndym ama evde huzurszlk btmyr pismn oldm zaten yanlrna geldgme esimede dedm . Bende ole sanyrdm kiz cocklari erken gelr yalanms :) iste cnm cunrtesi doluyrms benim dr ole dedi ozeldeki benm gtcgm hastsne sigortali 1400 felandi galibaValla benim ozele verecek kadar butcem yok su an. Mecburen devletin vicdanina kaldik. Senle ben fazla mi acele ediyoruz acaba. Daha en az bir haftamiz var :) kiz erken gelir deyip beni beklentiye soktular hep o yuzden sanki geciktim gbi hissediyorum
Benm durum kaynanamlaym cn mwrtk cldrmk uzerym bebegmide etklyrm farkndym ama evde huzurszlk btmyr pismn oldm zaten yanlrna geldgme esimede dedm . Bende ole sanyrdm kiz cocklari erken gelr yalanms :) iste cnm cunrtesi doluyrms benim dr ole dedi ozeldeki benm gtcgm hastsne sigortali 1400 felandi galiba
Cok merk edyrm altin takcaklar mi sonra 5 bin tl verrsm yuh ya nedr bu fiyatlar hic anlmyrlar insann halinden o zaman devlet en iyisi bosver cnm devlette yne hepsi varAnkaradayim ve bulabildigimiz en iyi sartli hastaneler yani yenidogan uniteli falan 5binden asagi istemiyor. En kotusu de en son 3bin kusur dedi ki adamlarin yeni dogan unitesi yok yeterli ameliyat malzemesi yok :) bi aksilik olursa seni yine devlet hast. Gondericez dedi ve gozumden dustu
Cok sagol cnm iyi bebek simdi gelmesini beklyrm :)Sezerbusra21 canım iyi olmanıza sevindim
Cok merk edyrm altin takcaklar mi sonra 5 bin tl verrsm yuh ya nedr bu fiyatlar hic anlmyrlar insann halinden o zaman devlet en iyisi bosver cnm devlette yne hepsi var
Iste cnm bizi dusenen yok cocgmz dogsun kazadz belasz ins birdaha hastane yolu gormeyiz ins :) esin iyi demisEsim de oyle dedi. Altin falan mi doguracaksin acaba beklentim yukseliyor bak dediBen de anlamiyorum canim ne bu fiyatlar? Bastan beri gitsem belki daha uygun olurmus dogum paketi olarak falan ama sadece dogum icin gittigim icin paket fiyatini dogum icin odemeni istiyolar resmen. Devlet hastanesinin de calisma sistemini sevmiyorum iste. Onlar da hep dr. Odakli asla senin dusuncen onemli degil
Insallah canim insallaah. Dogum hikayeleri okuyup duruyorum iyice delirdim beklemekten.Iste cnm bizi dusenen yok cocgmz dogsun kazadz belasz ins birdaha hastane yolu gormeyiz ins :) esin iyi demis
Aha benden bir tane daha ben yeminle artk dogurmicgm diyrm gelmick diye dusunmeye basladm:)Insallah canim insallaah. Dogum hikayeleri okuyup duruyorum iyice delirdim beklemekten.
Ilk bebeginmi cnm senin daha varmis pimpirik yapmaAha benden bir tane daha ben yeminle artk dogurmicgm diyrm gelmick diye dusunmeye basladm:)
Evet cnm ilk heyecni var brde kiz bebekleri erken gelr dediler yalan kesinlkle gelesi yok bebegmn:)Ilk bebeginmi cnm senin daha varmis pimpirik yapmaama belirsizlik cidden dusunduruyo normalmi sezerysnmi olcak diye gerci doğum ani gelisen birsey plansiz hersey olabilir.
Can-ı gönülden dilerim ki rabbim en hayırlı zamanda kucağını doldursun evlat hasreti çeken herkesi evlat sahibi etsin inşallahMerhaba güzel anne ve anne adayları
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum hepinize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım
Ben düşük olmasaydi 25 Aralık'ta anne olacaktım ,,, bu başlığı gördükçe içim ...
Sizden bir ricam var hamilelerin duasi kabul olurmuş derler lütfen benim için dua edermisiniz Allah'ım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese en kısa zamanda hamile kalıp saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür şuan iyiyim canım bebekte iyi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinSakin ol canım bebek ve sen daha önemlisiniz. İnşallah kolayca ayaklanırsın. Sağlıkla kavuşursunuz
Vallahi cnm bol bol dua okuyup kitabi yanmdan ayrmayi dusunmyrm zaten benim ordaki ev 1+1 lamba acarm ole durum zaten esimde evde olur korkma cnm allah buyuk dualarini oku kitab yaninda olsun zaten lambayi acarsn sukur brsy olmaz benim bildgm kadaryla bebegn 40 cikana kadr isik evde ack olurKızlar annesinin evinde kv evinde olanlar evimize gitmek istiyoruz falan demişsiniz. Lohusa 40 gün yalnız kalmamalı diye biliyorum allah korusun musallat olurlar diye. Erkek kılığında görünüyorlarmış diye hikayeler duyarıM hep. Sırf o korkum yüzünden annem bende kalacak 40 gün. Aslında yalnız bakmak isterim her kafadan bir ses çıkmasın akıl verenlere sinir olurum gibi geliyor. Bebeğin altını alırken emzirirken vs öyle tutma böyle silme bunu giydirme diye çok karışcak ve annem abimin çocuğuna bakıyor mecbur 4 yaşında yeğenim de bende kalcak o lohusa psikolojisinde rahatsız olur muyum. Bana çok düşkün kıskanıp üzülmesini de istemiyorum sırf bu sebeplerle 1 hafta 10 gün kalsın gitsin istiyorum aslında ama o uğrak olma durumundan çok korktuğun için anneme baskı yapıyorum 40 gün bendesin diye. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
İyi olmanıza sevindim canım:) zamanını bekliyordur canım sağlıkla gelsinde insallahIyiyiz sukur cnm bebek ndtyi gorunce kendne geldi :) dogm yne yok aclmam yokms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?