2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok bence sen doğru düşünüuorsun sonuçta evine gelen insanı öyle boş oturtamazsın yani bende rahat edemem ki hiçbir şey yapamazsam bir şeyler almam gerekir dışarı cıkıp ya da evde varsa onları koymam gerekir. Allah yardımcın olsun valla az kaldı sabret dicem de bunun doğumdan sonrası beni daha çok geriyor

Beni de aynen. Hayirlisi hakkimizda cok bunaltmazlar insallah.

114 B Bktaygn sezson kızlar gttm dr devlete gttm yeni aclan fizik tedaviye gittim begendm dogumhane kismni felan hastane yeni orda dogrcm galiba zaten kalci dr yok ya orwya gdym dyrm gittim dr alltan bakti karndan nst cekti kan idrar tahlil hepsni yapti brsy ckmadi sukur bebekte nstde kendne bir geldi sasrdm:)) dedm dogm geldi sevndm bryandada yok gelesi yok kizlar birde devlete cumrtesi gunum doluyr ertesi gunu mu gidiym direk alrlar beni yoksa 40 hafta doldgnda dogumu basltyrlar deme

Selam kızlar nasılsınız ne alemdesiniz?
Benden sonra kimler doğurdu??? Takip edemiyorum. Takibi bırakın yardımıyım gokte miyim bilmiyorumm kafayı yicem nerdeyse. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bugün eve çıktık hastaneden.3 günlük anneyim ve 3 gündür uykusuzum. Saat basi uyaniyor oğlun. Ve ağlama krizleri geçiriyoruz. Süt sorunlarını biraz Artık derken göğüs şişmesi yasıyorum şimdi de. O daha da beter.
Ağrılarım hala çok ama hergeçen gün bir tık daha iyiyim. Şimdilik bu kadar hepimizi öpüyorum

Oo cok zor cnm ya esinn yannda durma gbi ihtimsln hic mi yok yeminle bende esime dyrm artk zor duruyrm brde evmde kalcklar ben gttkten snra ynr skntlar oldu morlm bozk . Ins istedgn gbi olur cnm odanda olrsn kmseyle muhtp olmazsn

Doğum yapanlar kanamanız kaçıncı günde kesildi? Ben sezeryan doğum yapmıştım bugün 23.gün ve bugün kesildi. Annem 40 gün sürmesi gerekirdi diyor. Benimki normal mi acaba?

Sevindim canım içinin rahatlamasına. Benim de 40 cuma günü doluyor normalde o gün alttan muayene edicem eğer çatı uygunsa ve bebeğin başı kanala yakınsa bekleriz dedi 41 e kadar. Eğer 41 de de gelmezse suniyle başlatıyorum dedi. He yok bebek kanala uzaksa çatı uygun değilse sezeryan yaparız dedi. Her doktor farklı o yüzden bir şey diyemicem canım valla ne zaman başlatıyorlar başlatmıyorlar çözemedim

Bir problem yoksa 40i doldurmasini bekleyebilirler. Arkadaslarimi ozelde hep 40+lara kadar beklettiler. Sen cok erken beklemeye basladigin icin uzun zamandir bekliyormus gibi oldu sana aslind avakti yeni geldi bebeginin :) bi 10 gunun kaldi senin de en fazla, saglikla kavus insallah

Doğum yapanlar kanamanız kaçıncı günde kesildi? Ben sezeryan doğum yapmıştım bugün 23.gün ve bugün kesildi. Annem 40 gün sürmesi gerekirdi diyor. Benimki normal mi acaba?
Canım kızımı sezeryanla dogurmuştum 48 gün sürmüştü benim kanamam bence bu durum kişiye göre degişiyor eltimin 1 hafta sürdü mesela

Devlete gidicm belki baslatrlar acile giderim solerm gunum doldu diye ins alrlar 41 kadr beklemek istemyrm o zamana kadr olmazsa zaten sezaryn olck gerk yok gunm doldgnda baksnlar baslatsnlar

Cnm cumrtesi 40 doluyor devlete gidicm dicem bakalm baslatcklar mi baslatrlsr herlde

hiç sevmem çat kapı gelinmesini çünkü küçük çocuğum var hamileyim evim temiz olur ama dağınıktır.mesela 2 gün önce ayrıntılı ev temizliği yapıldı camlar halılar falan.dün de süpürsün.bugün evi 2 kere topladım ama şu an salonun ortasında atom bombası patlamış gibi.yani temizlendiği belli değil. gelen de hiç demez bu kadın hamile ve çocuklu diye dağınıklığa da bakar.hem bakmasa bile ben kendimi mahcup hissederim.en iyisi evde yokmuş numarası yapmak
canım be ek iyiyse başlatmıyorlar malesef ne özelde ne de devlette 41i bekliyorlar ve gün aşırı da kontrole çağırıyorlar.sen bol adaçayı iç çömelme hareketi yap.uzun yürüyüşe çık.hurma ye günde 9 tane falan
o değişiyor canım kişiden kişiye kiminin hemen kesiliyor kiminin uzun sürüyor. benim ilk doğumda 50 gün sürmüştü malesef

Kızlar aşırı baş dönmem var 3 4 gündür ben gibi olan var mı
tansiyonunu ölçüyor musun canım.ihmal etme doktora git

evet canım bence de durmuyorlar benim kızım sadece anne sutu alırdı ve her saat başı uyanırdı neredeyse

41 beklemek istemyrm ki ben cnm gelickse gelr zaten bebek comelme haraketleei yapyrm ama hurma alcm zaten aclma olmasi icin ins gelr bebek ya

Canim cumartesi acil bir sey olmadikca devlette dogum baslatacaklarini zannetmem, bekletirlee yani en azindan 2-3 gun daha. Cumadan git bence
Olemindiyosun cnm hafta sonu devlet bekletyr mu bilmyrdum olmadi ole yaparm ins baslatrlar cnku kendlgnden kzmn gelcgi yok

lina0156 canım tansiyonum zaten hep düşüktür normal çıkıyo yani
Ecopirin kan sulandırıcı kullanıyordum onu bıraktık
baş dönmem oldugunu söyledim diye doktorum hibor kan sulandırıcı igne yazdı onu kullanıyorum ama baş dönmem hala var dünya dönüyor resmen
Kızımda nasıldım hatırlayamadım sizlere sorayım dedim bu haftalarda oluyor mu acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…