2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende 3 aralıkta sağlıkla kucağıma aldım oğlumu darısı tüm bekleyenlere inşallah. Benimde göğüslerim yara oldu doktor garmastan pomat verdi ama bir gün sonra kanamaya başladı. Gidip gümüş kapak aldım. Emzirmesen sonra garmastan pomatı sürüp üzerine gümüş kapağı kapattım. Ertesi gün kanama yoktu. Kırmızılık ve acı devam ediyordu. 4 gün içinde kırmızılık kanama hiçbir şey kalmadı. İlk ağzına aldığında bir sızı oluyor ama hemen sonrası geçiyor yarada yok çok şükür. Bîr de ilaçı silmeye gerek yok diyor ama ben güvenemedim ve her seferinde sütümü sıkıp göğüs ucumu sikdim ve bebeğimi öyle emzirdim. Belki benimkide fikir olur birine yardımcı olurum

Kizlar bu arada korse kullanan var mi. Ebebekte owli var onu mu alsam baska bir sey mi? Bildigimiz 5 aylik gobek var su an bende annem carsafla sardir gobegini dedi ama...

Kizlar bu arada korse kullanan var mi. Ebebekte owli var onu mu alsam baska bir sey mi? Bildigimiz 5 aylik gobek var su an bende annem carsafla sardir gobegini dedi ama...
Benim eşimin beli için korse vermişti doktor onun belindeki demirleri çıkarıp iki tanesini bırakıp takıyorum ara ara. Ama emzirirkn çokart tuvalete giderken çıkart derken günde 1 saat falan takıyorum

Her ikisinin de yan etkisi fazla diye duydum gaz damlasına başladık akşam 7 buçukta veriyorum gecemiz daha sakin geçiyor ama gündüz huzursuz maalesef.
Rezene ve çörek otunun mu yan etkisi varmış? Neymiş ki? Rezene aşırı tüketimde süt kanallarını tıkıyor onu biliyorum sadede. Ama her şeyin fazlası zararlı. Damlaların da ileride idrar tutamama gibi sorunlara neden olduğunu söyleyenler olmuş nette

Ins cnm esimde gelyr heyecn sardi cok ozledm ya ve esim gelyrsa brdan gtmem yakndr
Benimki de geliyo yarın valla insan bölük pörçük gibi hissediyo hamilesin eşin yanında değil falan bende heyecanlıyım diyorum oğlum baban geliyo bak yarın sende bi süpriz yap diye inşallah dinler annesini

Bizim kızda hiç sevmiyor altının açılmasını genelde bebekler rahatlar falan bizimkinin altını açar açmaz basıyor ağlamayı. Kapatıncada susuyor anlamadık :)
Ilk başta benimki de öyle yaptı bilmiyor henüz bence ondan. Hatta uyurken değiştim ilk günler yaygarayı koparmasın diye ama artık anladı altı açılınca rahatladığını. Biz 12gunluk oldum buaradA

Annen doğru söylemiş bence ben de salla sardım çünkü korse çok sıkı tutmuyor. Sonra köşeye geçtim ama korseler genelde sıkı ve hava geçirmez bu da dikişlerim için iyi değil. Şaka devam sonra yine köşeye donecegim

B3lkide be
Benimki de geliyo yarın valla insan bölük pörçük gibi hissediyo hamilesin eşin yanında değil falan bende heyecanlıyım diyorum oğlum baban geliyo bak yarın sende bi süpriz yap diye inşallah dinler annesini
Belkide Beklermiz babalarini bekliyorlardr cnm sennde benim gbyms esin yannda olunca insan daha mutlu oluyor :) kocamda dyr hastabeye gttgmzde baslatrlar mi dogumu bende dedm basltrlar 40+2 oluyrm dedm brde yapmazlar kocm kiyameti kopartr yandm isten izin aldi dogm izni o yuzdn

Kizlar dun gece 2 de sanciyla geldim acile. 3 cmle yatisimi yaptilar. Sabah 7bucukta aldim kizimi kollarima cok sukur. Normal dogumdu. Biraz zordu o sanciyi cekmek ama olsun sonunda kizim vardi :) darisi kalanlara insallah :)
Gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah

Slm hamiledeşlarım 39 haftalık olduk.sadece geceleri ağrılarım oluyor ve gün boyu sadece bir kaç saat uykuyla duruyorum çünkü artık ne uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne öksürükten kurtulabildim.allah aşkına benle aynı haftaları olanlar nasıldınız.ben tam olarak şöyle söyleyim son 3 gündür ayak numaram 36 dan 41 e çıktı çok aşırı şiş.tuz zaten yiyen biri diğilim.artı ellerim sürekli uyuşuk.ve katiyen 10 dkkdan fazla yürüyemiyorum.bildiğiniz kötürüm durumdayım.ve soğukzalmadığğm halde öksürüğüm var.oda beni maf ediyor.doğum belirtilerim yok.benmi bu kadar kötürümüm yoksa ben gibi olanlar varmı allah aşkına.çok kötüyüm.napacam ben..bu arada bebek 3600 kilo.

Kizlar dun gece 2 de sanciyla geldim acile. 3 cmle yatisimi yaptilar. Sabah 7bucukta aldim kizimi kollarima cok sukur. Normal dogumdu. Biraz zordu o sanciyi cekmek ama olsun sonunda kizim vardi :) darisi kalanlara insallah :)
Gözun aydin canm bak benden once sende dogurdun :) hayrli olsn benim kizda gelse keske:)

Ben tam 39 da dogurdum canim. Sadece bir kac haftadir uyku problemim vardi. Yattigim Yerlerim agriyor saga sola donmekte zorlaniyordum. Ayakta durmakta ben zaten zorlaniyordum cunku erken dogum riskinden dolayi hep yattim. Simdi simdi hareket ediyorum kaslarim erimis resmen lohusaliktan sonra spora baslayacagim insallah. Dert etme az zamanin kalmis insallah. Rabbim kolay dogum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…