- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.101
Kiz arrk ruyada cocgmu goryrm altni falab degstrdm artk ruyada yapyrm onlariİsalalh bende simdi uyandım sana bakmak için girdim,foruma hemen hadi hayırlısı olsun insallah
Hadi cnm hayrlisiyla beklyrm bende heydcnlandm ya:)Söylerim canım inşallah uzatmaya çok girmeyiz doktora gidince yazarım buraya bakalım
Ben günde 3 veya 4 kez veriyordum mama, ama beni çok emiyor hatta acaba sütüm mü yetmiyor endişesi yaşıyorum bıraktığında sıkıyorum süt geliyor yine. Son haftada emme saatleri artınca mamayi az verdim. 6 gün sonra kontrol var inşallah guzel kilo almıştırBanada kayınvalide öylw dedi hiç kilo almamış duruyor dedi saana öyle geliyor dedim saglık ocagında tartıldı 1 ay da 1200 almış çok fazla dediler. Mamayı bazen çok veriyordum bazen az gündüzleri hep emziriyorum gece her kalkışta veriyordum gündüzde kalkonca gün arasında bide yatarken veriyordum bazen bunlae çogaladabiliyordu
Eğer öyle asitinden korkuyosan hemen tavaya zeytinyağını koy içine küp şeker kadar ekmek koy bi tane ekmeğe etki etmeye kıpırdatmaya başlayınca yağ al yağ soğuyunca bi kavanoza koy öyle sür o zaman asidi gidiyo bende öyle yapmıştım saf olduğu için bazı ciltlerde etki edebiliyo diyeyok emziriyorum doktor normal dedi ama aklim takildi kaldi.siyah kaka fasli bitti normal kakaya bi gecseydik iyi olcakti
zaten sutum artsin diye bol bol incir kayisi hosafi dereotu emzirme caylari iciyorum bakalim suyu biraz daha artiriyim bi kac gun daha olmazsa doktora gozukuruz yine.insallah gelir ya.
saf zeytinyagi surmeye korkuyorum sursemmi biri asitinden bebegn poposuna zarar verdigini yazmisti nette ondam beridir cekiniyorum
Heyecan bendede hat safada dediğin gibi rüyamda doğurduğumu görüp duruyorum hatta bazen ıkınırken uyanıyorum kasmış oluyorum kendimiHadi cnm hayrlisiyla beklyrm bende heydcnlandm ya:)
Aha sende bendensinHeyecan bendede hat safada dediğin gibi rüyamda doğurduğumu görüp duruyorum hatta bazen ıkınırken uyanıyorum kasmış oluyorum kendimi
Ben günde 3 veya 4 kez veriyordum mama, ama beni çok emiyor hatta acaba sütüm mü yetmiyor endişesi yaşıyorum bıraktığında sıkıyorum süt geliyor yine. Son haftada emme saatleri artınca mamayi az verdim. 6 gün sonra kontrol var inşallah guzel kilo almıştır
isallah canım sağlıkla gelsinCiddmsn cnm ayy merk ettim simdi kendilignden gelr belki:)) ins tutar cnm ya
Ruyada değil daha çok degistirirsin gelsin bakalım da bi prenses:))Kiz arrk ruyada cocgmu goryrm altni falab degstrdm artk ruyada yapyrm onlari
Ins bakalm beklyrz hepimiz heyecnla:)Ruyada değil daha çok degistirirsin gelsin bakalım da bi prenses:))
Aha sende bendensinbende goryrm arrk kafaya co k rakmaktan ruyada goryrz sonra kizima dyrm arrk gercegni seni gorym dyrm ama hic tık yoK
Benimki öyle uzun saatler uyumuyor ya. 2 saatte bir acıkıp uyanıyor. Ben 2,5 saate çıkarmaya çalışıyorum buaralar. Emzik de alıştırmayı çok istiyorum ama tutamıyor ağzından düşüyor:) Sen nasıl alıştırdın canm?Banada aynısını söyledi doktor sütün yeter verme dedi. Bende dün denedim bi sefer yatmadan verdüm ama 40 ml verdim. sonra emzirdim baya uyudu. 4 buöukta uyandı bir kez onda da mama verdi babası geri uyumuş o yatışla 9 da uyandık :) ☺☺ şimdi az bişey daha mama verdim. Emzirdim emzik verdim beşiginde yatıyor bakalım ☺
Benimki öyle uzun saatler uyumuyor ya. 2 saatte bir acıkıp uyanıyor. Ben 2,5 saate çıkarmaya çalışıyorum buaralar. Emzik de alıştırmayı çok istiyorum ama tutamıyor ağzından düşüyor:) Sen nasıl alıştırdın canm?
Benimkide geriniyor herlde :)) ahh gelselerde rshatlssak artk ya birseyde kalmadiDiyorum kafayı yemeye başladın sen hadi hayırlısı diyeAma paşamda da hiç tık yok ancak hıçkırık tutuyo
O zaman bizimki de biraz 3 kiloyu falan geçince tutabilecek. Şuan tutamıyor yazık :)))İnanır mısın daha dün tutturabildim doktor mamayı bırak tek sen emzir deyince en küçük emzigi almama ragmen büyük geliyordu ilk başlarda şimdi kendi büyüynce emzik küçüldü ondan tutabildi diye düşünüyorum ☺☺
O da arada kaldı ama annesini daha haklı buluyor sen öyle şeyler dersen alınır diyor. Ama ben de yapacağımı yapıyorum artık. Arabayi sattırıyorum eşime ücretsiz izin için.Gerçekten şaşırdım canım. Hiç bişey dememişsin ve uyarıların da hepsinde haklısın. Şu lohusa yanında kalanlara da eğitim verilmeli bence. Sen çocuğa bakmak için durmuyosun kardeşim sen gelen giden misafiri ağırlamak ev işlerini yapmak için kalıyosun. Annesi nasılllll isterse öyle bakar ne isterse onu yapar. Çocuğa mama dayamak ne demek. İnsan zaten başka çocuğa bırak ağzına biberon dayamayı dokunsa bebeğine içi gider o haldeyken. Bence küsmesi hayırlı olmuş en azından bi süre rahat bırakır seni. Eşinin de destek olmayıp sana çıkışmasına üzüldüm. O annesiyle olan tartışma için mi bağrıştınız başka mesele yüzünden mi
Aynen kuzum yaa kahvaltı mi o göğsümdeyken yaptım bugün. Çok gazli oğlum sancısı olunca da emmek istiyor uykuya geçmek için de böyle olunca sürekli emzirme gaz çıkar alt değiştirmeyle geçiyor günüm.Benimki de aynı gögsümde durmak istiyor hep gece yanıma aldım yatarak emzirdim o derece yani ☺☺baktım uyudu yerüne yatırdım
Canım ben her gün sabah aç karına çörekotu yağı içiyorum. Sanki diğerlerine göre daha kolay çıkıyor gazı. Gün içerisinde rezene içiyorum. Bi dene istersen sen de çörek otu yağını. Belki faydası olur.Aynen kuzum yaa kahvaltı mi o göğsümdeyken yaptım bugün. Çok gazli oğlum sancısı olunca da emmek istiyor uykuya geçmek için de böyle olunca sürekli emzirme gaz çıkar alt değiştirmeyle geçiyor günüm.
O zaman bizimki de biraz 3 kiloyu falan geçince tutabilecek. Şuan tutamıyor yazık :)))
Aynen kuzum yaa kahvaltı mi o göğsümdeyken yaptım bugün. Çok gazli oğlum sancısı olunca da emmek istiyor uykuya geçmek için de böyle olunca sürekli emzirme gaz çıkar alt değiştirmeyle geçiyor günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?