2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben günde 3 veya 4 kez veriyordum mama, ama beni çok emiyor hatta acaba sütüm mü yetmiyor endişesi yaşıyorum bıraktığında sıkıyorum süt geliyor yine. Son haftada emme saatleri artınca mamayi az verdim. 6 gün sonra kontrol var inşallah guzel kilo almıştır

Eğer öyle asitinden korkuyosan hemen tavaya zeytinyağını koy içine küp şeker kadar ekmek koy bi tane ekmeğe etki etmeye kıpırdatmaya başlayınca yağ al yağ soğuyunca bi kavanoza koy öyle sür o zaman asidi gidiyo bende öyle yapmıştım saf olduğu için bazı ciltlerde etki edebiliyo diye

Heyecan bendede hat safada dediğin gibi rüyamda doğurduğumu görüp duruyorum hatta bazen ıkınırken uyanıyorum kasmış oluyorum kendimi
Aha sende bendensin bende goryrm arrk kafaya co k rakmaktan ruyada goryrz sonra kizima dyrm arrk gercegni seni gorym dyrm ama hic tık yoK

Benimki de aynı gögsümde durmak istiyor hep gece yanıma aldım yatarak emzirdim o derece yani ☺☺baktım uyudu yerüne yatırdım

Benimki öyle uzun saatler uyumuyor ya. 2 saatte bir acıkıp uyanıyor. Ben 2,5 saate çıkarmaya çalışıyorum buaralar. Emzik de alıştırmayı çok istiyorum ama tutamıyor ağzından düşüyor:) Sen nasıl alıştırdın canm?

İnanır mısın daha dün tutturabildim doktor mamayı bırak tek sen emzir deyince en küçük emzigi almama ragmen büyük geliyordu ilk başlarda şimdi kendi büyüynce emzik küçüldü ondan tutabildi diye düşünüyorum ☺☺

O zaman bizimki de biraz 3 kiloyu falan geçince tutabilecek. Şuan tutamıyor yazık :)))

O da arada kaldı ama annesini daha haklı buluyor sen öyle şeyler dersen alınır diyor. Ama ben de yapacağımı yapıyorum artık. Arabayi sattırıyorum eşime ücretsiz izin için.

Benimki de aynı gögsümde durmak istiyor hep gece yanıma aldım yatarak emzirdim o derece yani ☺☺baktım uyudu yerüne yatırdım
Aynen kuzum yaa kahvaltı mi o göğsümdeyken yaptım bugün. Çok gazli oğlum sancısı olunca da emmek istiyor uykuya geçmek için de böyle olunca sürekli emzirme gaz çıkar alt değiştirmeyle geçiyor günüm.

Canım ben her gün sabah aç karına çörekotu yağı içiyorum. Sanki diğerlerine göre daha kolay çıkıyor gazı. Gün içerisinde rezene içiyorum. Bi dene istersen sen de çörek otu yağını. Belki faydası olur.

Ayy evet yemek kahvalt saatlerinde mızırdanıyorlar sanırım hepsi aynısı. Bende gögsümdeyken yemek kahvaltı yapabiliyorum. Gaz sancısı biz pek yaşamıyoruz kendi sagolsun alttan üstten çıkartıyor bizi hiç yormuyor ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…