2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar her emzirmede mutlaka gazını çıkarıyor musunuz? Ben gündüzleri çıkarıyorum da gece çok zorlanıyorum. Bir de uyuyakalıyor gaz çıkarmak istesem uyanır diye yerine yatırıyorum hemen. Gaz çıkaramıyorum bazen. Gerçi hiç gazlı bir bebek değil öyle ağlaması falan yok ama içime dert oluyor çıkarmayınca.

İyi geceler kızlar benim bacak aram ve vajina kemiğim felaket ağrıyor aranızda bu ağrıları yaşayan var mı neden oluyor acaba

Cok sevndm 21 gunlgune gitmesne cn m 1 yil olsa cıldrrdn artk bende olsam cldrrdm cnm . Nasl yani bebegn sana ihtyci var snaa sen calsma kocn calssn cnm ole sey mi olr . Ins esin geldkten snra evnize donersn daha gtmezsn kuzum ya :)) o kaynana cadisina allaha havale ettim hepsni ben rabbim buyuk

Hastalıktan dolayı erteler mi hiç bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun benim pazartesi sezeryan o zamana kadar iyi oluruz inş sana da geçmiş olsun sağlıcakla alalım inş kuzucukları kucağımıza

canım hiç öyle düşünme illaki sıkınca süt çıkması gerekmiyor.benim ilk doğumumda göğsün hiç öyle dolu dolu değildi sıkınca bırak akmayı damlamazdı bile.ama sürüm yeteri kadar vardı çünkü kızıma hiç mama vermeği gereği duymadık çok şükür .senin de vardır.inşallah bu bebeğim de ablası gibi anne sütüyle beslenir

Evet cnm ozelde dogm yapcm burda gttgm ole drm yokta iste gidcm dicem gunm gecti kac kisiye sordm ebeye bile sordm dedi ozel aliyrms yats yapyrlarms bakalm pazartesi ikimzde hayrlisiyla kucaklarmiza alrz cocklarmiza ins:) evet ayni durumdayz kayinvalideyle kaldm artk aneyse sona geldm sabredyrm:)

canım kendi çıkarıyorsa daha iyi .emzir yatır o zaman gece bir de gazıyla uğraşma uyku düzeni bozulur.hiç içine dert olmasın gazını çıkarmaya ihtiyaç olsaydı yaygarayı koparardi.

Herkesin memnuniyet derecesi beklentileri farkli tabiki. Ben o kadinin adini dahi duymaya tahammul edemiyorum. İlk hamileligimi onun yuzunden kaybettim. Sara gitmedim oyuzden cok sukur sorunsuz zamaninda dogurdum.
gerçekten mi.ben de çok beğendiğim için gitmiyorum canım da 2. dönemi heyet raporuyla kapatacağım o yüzden bu da heyet raporu veriyormuş onun için gidiyorum.bulunduğum ilçedeki kadın doğumcu zaten maşallah milleti kesip biçiyor tam bir kasap giden elinde kalıyor diyebilirim .inşallah sağ salim kavuşurum ben de bebeğime

canım bence normale engelin yoksa normal yap derim.adı üstünde normal olanı o çünkü.ben ilk doğumumu sezaryen yaptım mecburi sezaryendi .toparlanma kısmında sorun yaşamadım ama tabi herkesin bünyesi farklı zor toparlanan da var.ama sonrasında adet düzenim çok kötüydü ilk 6-7 ay bir hafta adetliydim bir hafta temiz sonrasında ise 4 yıla kadar da adetlerim çok uzun sürdü 15 gün sürerdi malesef.gitmediğim doktor kalmadı hormonlar normal çıkıyordu doktorlar da sebebini sezaryen doğuma bağlıyordu malesef.sonra da hamile kaldım işte bakalım bu doğumdan sonra nasıl olacak

9 ay geçtide şu son bir hafta geçmek bilmedi.inşallah azkaldı ama bende tükendim.

canım eşim atanmazsa mecbur hangimiz önce is bukduk o çalışacak çünkü arkamızda desteğimiz yok.Ama atanirsa bir süre cocuguma bakarım tabikide. Kv diyor gitmezsiniz isi bırakırsa burda bizimle kalırsınız:)) Ay sus sus benim kv bir kac gündür kuzu gibi. Haftasonu dr kontrolüne geldi bizimki sekerim yüksekligi dr strestende olabilir dedi ve kan degerlerim falan da baya düşmüş hiç seslenmiyor. Hatta yemeklerini falan yapıyorum dua falan ediyor. Dedim kadin rüya falan mi gördü aceba:)) Gerçi bende sallamamaya başladım bu aralar. Kv piskolojisi bozuk kardeside gidiyor haftasonudegmeyin keyfime oh oh

Cnm ben de senin gündüz çıkarıyorum gece zaten uykusuz olunca uyuması için çıkarmıyorum ama bebeğim gazlı benim ve sabaha kadar uyutmuyor ondan karışöıyorum sıkıntı olmaz herhalde

Cnm ben de senin gündüz çıkarıyorum gece zaten uykusuz olunca uyuması için çıkarmıyorum ama bebeğim gazlı benim ve sabaha kadar uyutmuyor ondan karışöıyorum sıkıntı olmaz herhalde

Ayy ins atanir esin gdersn senn durjmlarda karsk ya . Baska istegn var mi kaynana deseydn gitsn ya ne kalcn onla bosver evne ck uzun sure gormezsn ins :)) ohh gitsin kardeside aglsn artk arkasnda :))

Kizlar emzirme skliginiz ne? Biz sabahtan beri nerdeyse memeyi biraktiktan yarim saat sonra yine meme istio. Bi turlu bitmedi. Simdi biraz mama verdik onuda biraz emip kustu geri cikardi. Anlamadim bisey
Ne zaman isterse o zaman emiyor canım uyandıranıyoruz. Bir şekilde uyandırsakta istemezse ağzını açmıyor. Doktora sordum ne zaman isterse o zaman enzir uysndırma sonra pişman olursun alışır dedi. Sarılığımız hafif vardı geçti. Kilo falanda sıkıntı yoksa ki doktor söylüyor rahat bırak kendinide bebeğini de

Herkese öncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim tektek alintilayamadim. Sabah geldik hastaneye doktorum bugun tedavi yapalim yarin aliriz bebegi dedi. Oglen gibi ilaclar sayesinde biraz iyi oldum .herkes kendini bugune hazirlsmisti ozellikle esim :) derken doktora iyi hissettigimi soyledim bebegi dogurmak istiyorum.bugun dedim. Ogleden sonra 4te aldim kizimi kucagima sukurler olsun iyiyiz. Sutum de geldi. Sadece grip oldugum icin hala arada hafif atesleniyorum. Darisi dogurmayan tum annelere insallah. Sezeryandan korkmayin ben 5saat sonra kalkip yürüdüm3 saat sonra siviyla beslenmeye basladim suan oturuyorum smdilik bizden bukadar allah a emanet olun..

Ayy ins atanir esin gdersn senn durjmlarda karsk ya . Baska istegn var mi kaynana deseydn gitsn ya ne kalcn onla bosver evne ck uzun sure
canm hayrli olwun dogumun ne guzel toparlanmana sevndm darisi bans birkac kisiye ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…