2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bizimki 3 kere yesil yapti cnm sonrasinda.2si dolu doluydu 3.su azdi ve yine koyu yesildi ama oncekilere gore hafif acilmisti.sariya donemedik daha.ama anne sutunden baska bisey de vermiyorum o yuzden bekliyorum bakalim.
cnm katiysa sen de bol bol hoşaf iç bak bakalim degisiyo mu.
cunku anne sutu kakasinin civik olmasi gerek cnm.yalniz kakanin icinde katiliklar olabiliyormus sanirim nette dinlemistim ama sen hosaf ic bence cnm kayisi incir falan

Çok merak ettik seni inşallah herşey yoluna girer sağ Salim yavruna kavuşmuşsun ya gerisi gelir canım sütünüz bol olsun inşallah annesi :)
Allah razi olsun cnm insallah hepimiizin sutu dolsun dolsun tassin
hic nete giremedim cnm dikisler gogus yaralari bebege alisma sureci derken hic vaktim olmadi.uyutmuyor da cimcime

mama ver diyen kaynanalarin amaci kesinlikle ama kesinlikle bebeklerimizi bizden kiskaniyorlar ve bize bagli olmalarini istemiyotlar.istiyorlar ki biz mama verelim bize bagli olmasin bebekler kaynana da kafasina gore mamayla doyursun kaynanaya yakin olsun.oldu gülüm.yemezler.bana ilk gunden kucaga alistirma diyo.ben de bana alismicak da kime aliscak dedim.sakin mama verme cnm sakin.bi insan kim olursa olsun el insaf mama ver diye zorlar mi.manyak bunlar.bizi strese sokup sutumuzun azalmasini istiyorlar.yok oyle yağma.yolarim oyle kaynanayi.hala tavirliyiz biz de umrumda degil nefret ettim kadindan.bana bi de gelmis keske sutum olsa da emzirsem diyor.ölurmusun öldururmusun

Kizlar kordon kanı saklatan/ saklamayı düşünen var mi? Hiç aklımda olan bsy degil di ama doktorum bahsedince biraz araştırdım. Maliyetli bir işlem, değer mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eğer durumun varsa değer mi değmez mi diye düşünmeye bile gerek yok allah vermesin ama bir hastalık durumunda binbir şükür sebebi. Yaşam bankası diye bir kordon kanı firması var. Bursa’dayım ben burada bir gebelik eğitimine sponsor oldular o eğitime katılmıştım. Eğitimin sonunda da kordon kanı hakkında tanıtım yaptılar. Bir Videolar var izletme şansım olsa keşke. Serebral palsili bir çocuğun tedavisinde kullanmışlar çocuk yeniden doğmuş resmen. Nakilden önce ve nakilden sonra videoları vardı çık etkilenmiştim ama bizim maalesef ona verebilecek bir bütçemiz hiççç yok . Sadece Doğumu özelde değil de devlette yaparsam o parayı oraya verebilirim ana devlette doğurmayı hiç istemiyorum bunca aydır kontrole gittiğim doktordan hastaneden vazgeçemiyorum. Allah korusun öyle bir hastalık gelirse başımıza çok pişman olacağıma eminim

Ayy ins atanir esin gdersn senn durjmlarda karsk ya . Baska istegn var mi kaynana deseydn gitsn ya ne kalcn onla bosver evne ck uzun sure gormezsn ins :)) ohh gitsin kardeside aglsn artk arkasnda :))
Ay canım inşallah dogumda aklına gelirse dua et bizim içinde doğumda edilen dua kabul olurmuş:)) hemde ne karışık benim işler. Hic muhattab olmadım cevap bile vermedim kadina:) o gidince en azından kafam rahatlar vallakp de arkama aldım da gönderiyorum kadını ya çok kötü birşey oldum böyle

Hic ole dusunme bak senn sekerin varms ssnindusunduler mi yemek yaptlar mi benim kaynanada yapyr yiyrm bende napym ne yapslar yiyrm artk evme gecym oh bee dicem ins kazasz belasz gidersm. Sennde ole olur ins bana adni sole cnm oan untmazsam solerm ins agridan ama lohusannkide kabl olrms sonra aklma inan sen gelirsn derim simdide dyrm kizim babani bekle babab gelmeden gelme dyrm o yuzdn smdi istemyrm dogmu gelmez ins:))

Sağlasın canim özelden yazdım:)) olabilir bebiş babam gelmeden olmaz diyordur. Ben her yaptıklarıni yiyemiyorum canım. Ben yemek konusunda biraz titizim galiba. Bugün balık almış birlikte temizledik ben yıkarım dedi ben normalde tek tek yıkarım o suya tutup kenara koymuş hayatta yiyemem öyle. Yarın bir daha mecbur yikiyicam yapacak birsey yok. Keske bu kadar titiz olmasaymışım birseyler gözüme batmasada yiyebilsem diyorum.

aklimda bulundurcam cnm cok sagol.2 kere yesil kaka yapti 3.de de hafif acidi yesil kaka cnm

O bendede var bende evmdelerken hep dikat edyrdm zor sabredyrdm simdi takmyrm sabret dyrm umrsamyrm onlari ama titiz degiller benim gbi iste umursamamya clsyrm napim

Senn daha var benim 3 gun kaldi bende yok :)
Benim sancılar başladı sabahtan.. sonra öğlen durdu.. akşam üstü tekrar başladı.. tabi ben buranın saatine göre söylüyorum. Şuan burada akşamüstü oldu :)
12.12 de gelsin diye çok dua ettim, konuştum kendisi ile ama sanırım bana inat olsun diye 13.12 ye geçirecek herhalde bizimki.. şuan sancılar 7dk da bir.. 5dk da bire inip, 1 saat boyunca öyle devam etmesini bekleyp gidecekmişim hastaneye.. nişan da bu arada geldi bir de.. bakalım ne kadar sürecek bu sancı işi

Çok cıvık değil işte kakamız ve yaparken biraz zorlanıyor gibi. Çok su içiyorum aslında. Çişimiz fazlalaştı taşıyor artık 2 numaraya geçtik bezde. Kaka da yapıyor zorlanarak da olsa

Burda şuan saat sabah 8 ne durumdasın

Benim doktorlarda daha gelmesin diyorlar erken doğum riskinden dolayı ilaç kullanıyorum 2 Tane. Bugün 38 hafta olduk bırakabilirsin ilaçları dedi ama bi iki gün saha kullancam. Benim oğlan 30 haftalıkken gelmeye hazırlandı 2 aydır içerde tutmaya çalışıyoruz. Sıcacık yat içerde diyorum dinlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…