- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.241
Canım senin de köpeğin var galiba Doğum yaptıktan sonra bebeğinle köpeğini nasıl tanıştırmayı düşünüyorsun kıskançlık yapma durumu olur muBenim doktorlarda daha gelmesin diyorlar erken doğum riskinden dolayı ilaç kullanıyorum 2 Tane. Bugün 38 hafta olduk bırakabilirsin ilaçları dedi ama bi iki gün saha kullancam. Benim oğlan 30 haftalıkken gelmeye hazırlandı 2 aydır içerde tutmaya çalışıyoruz. Sıcacık yat içerde diyorum dinlemiyor
Canım senin de köpeğin var galiba Doğum yaptıktan sonra bebeğinle köpeğini nasıl tanıştırmayı düşünüyorsun kıskançlık yapma durumu olur mu
cnm sadece anne sutu aliyorsa korkma derim.kayisi hosafi cok daha iyi oluorÇok cıvık değil işte kakamız ve yaparken biraz zorlanıyor gibi. Çok su içiyorum aslında. Çişimiz fazlalaştı taşıyor artık 2 numaraya geçtik bezde. Kaka da yapıyor zorlanarak da olsa
Osman bey mi herkesi kesip biciyor. Sezeryan yanlisi osmam bey ama insancil biri bence. Ben osman beyin hastasiydim ta ki osman evlilik iznine ayrilip asiye denilen o kadina gitmek zorunda kalincaya kadar. Heyet konusunu da ben de bir sekilde halletmeye calisacagim. Hic bulamazsam osman beyden 5er gunluk 40 gun raporu alicam kki bu da 2 ay eder.gerçekten mi.ben de çok beğendiğim için gitmiyorum canım da 2. dönemi heyet raporuyla kapatacağım o yüzden bu da heyet raporu veriyormuş onun için gidiyorum.bulunduğum ilçedeki kadın doğumcu zaten maşallah milleti kesip biçiyor tam bir kasap giden elinde kalıyor diyebilirim .inşallah sağ salim kavuşurum ben de bebeğime
Cnm hadi hayrli olsun belki dogurdn smdiye gözün aydn saglika kavus bebegine:))Benim sancılar başladı sabahtan.. sonra öğlen durdu.. akşam üstü tekrar başladı.. tabi ben buranın saatine göre söylüyorum. Şuan burada akşamüstü oldu :)
12.12 de gelsin diye çok dua ettim, konuştum kendisi ile ama sanırım bana inat olsun diye 13.12 ye geçirecek herhalde bizimki.. şuan sancılar 7dk da bir.. 5dk da bire inip, 1 saat boyunca öyle devam etmesini bekleyp gidecekmişim hastaneye.. nişan da bu arada geldi bir de.. bakalım ne kadar sürecek bu sancı işi
Kızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene etti sonra kanamam oldu yatışını yapıcam suni sancı veririz 3 cm olmuş açıklık dedi ben de yatış yapmadım eve geldim başına böyle bişey gelen var mı ya resmen doktor açtı kanamam oldu
Evet beni 4 cm ile eve gönderdi. Gece 2de sandım başladı 1 saate hastaneye gittim 3te giriş yaptım 3.30da doğurdum. Ama nst de hiç şancı yoktu. Ayrıca kanama filan olmadı bendeKızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene etti sonra kanamam oldu yatışını yapıcam suni sancı veririz 3 cm olmuş açıklık dedi ben de yatış yapmadım eve geldim başına böyle bişey gelen var mı ya resmen doktor açtı kanamam oldu
Durumumuz cok ii olsa düşünmem zaten. Ama faydası hakkında da tereddütlü seyler yazılmış nette. Allah korusun Çocuğun kendisinde genetik bi hastalık varsa zaten alınan doku veya kan örneğinde de bu hastalığın olacağından bahsetmisler. Kok hucre teknolojisinin su an yeterli olmadığından, zaten saklanan kanın bi ömrü olduğundan bahsedilmis. Yani yaklaşık 10 sene icinde kullanılmaz hale geliyormus. Hatta kordon kanı saklamaktansa çocuğa kardeş yapmak daha az maliyetli diyen doktorlar da var. Faydasından yüzde yüz emin olduğum bsy olsa durumları zorlayarak yaptirirdim.ama zaten bi sürü masrafımız oluyor Cok gerekli mi bilemedim o yuzdenEğer durumun varsa değer mi değmez mi diye düşünmeye bile gerek yok allah vermesin ama bir hastalık durumunda binbir şükür sebebi. Yaşam bankası diye bir kordon kanı firması var. Bursa’dayım ben burada bir gebelik eğitimine sponsor oldular o eğitime katılmıştım. Eğitimin sonunda da kordon kanı hakkında tanıtım yaptılar. Bir Videolar var izletme şansım olsa keşke. Serebral palsili bir çocuğun tedavisinde kullanmışlar çocuk yeniden doğmuş resmen. Nakilden önce ve nakilden sonra videoları vardı çık etkilenmiştim ama bizim maalesef ona verebilecek bir bütçemiz hiççç yok . Sadece Doğumu özelde değil de devlette yaparsam o parayı oraya verebilirim ana devlette doğurmayı hiç istemiyorumbunca aydır kontrole gittiğim doktordan hastaneden vazgeçemiyorum. Allah korusun öyle bir hastalık gelirse başımıza çok pişman olacağıma eminim
Tık yok :) sancıya aynı oranda devam.. yürüyüşe çıkıyor um bol bol, kesiliyor sancı. Sonra evde bir daha başlıyor.. burada gece 11. Muhtemelen doğum yarın ya da cuma olur benceBurda şuan saat sabah 8 ne durumdasın
Nerdeeee.. millet 10-12 saatte doğurur benim kaç saat oldu.. doğmaycak bunlar sanırımCnm hadi hayrli olsun belki dogurdn smdiye gözün aydn saglika kavus bebegine:))
daha doğum yapmadım canım benimki sezaryen olacak.ilk doğum sezaryen olduğu içinPeki Doğumun nasıl oldu kolay mıydı bi sayfada kolay Doğum yapıyor bu ağrıları çekenler diyor
Biz yaptırdık.. kitimizi aldık.. hala çok yeni olduğu için insanlar tereddüt etmekte haklı.. ancak nörolojik rahatsızlıklar için şuan önemli çalışmalar yapılıyor, ilerisi için ne kadar ileri çalışmalar yapılacağını kestirmek güç.. allah kullandırmak nasip etmesin tabi ama tedbir işteDurumumuz cok ii olsa düşünmem zaten. Ama faydası hakkında da tereddütlü seyler yazılmış nette. Allah korusun Çocuğun kendisinde genetik bi hastalık varsa zaten alınan doku veya kan örneğinde de bu hastalığın olacağından bahsetmisler. Kok hucre teknolojisinin su an yeterli olmadığından, zaten saklanan kanın bi ömrü olduğundan bahsedilmis. Yani yaklaşık 10 sene icinde kullanılmaz hale geliyormus. Hatta kordon kanı saklamaktansa çocuğa kardeş yapmak daha az maliyetli diyen doktorlar da var. Faydasından yüzde yüz emin olduğum bsy olsa durumları zorlayarak yaptirirdim.ama zaten bi sürü masrafımız oluyor Cok gerekli mi bilemedim o yuzden
Ben kendlignden gelmesni biraktm artk pazrtesi suni yiyerk baslcm ne yazkki yaock brsy yokNerdeeee.. millet 10-12 saatte doğurur benim kaç saat oldu.. doğmaycak bunlar sanırım
yok canım ben rizede oturmuyorum.Hopa'dayım ama burdaki doktorun çok vukuatı var anne ya da bebekte hasar bıraktığı çok hasta var o yüzden dedim.burda da çok araştırdım kadın doğumcu yeniyim burda ben hiç tavsiye alamadım malesef. rast gele gittim ona da inşallah sorun yaşamam .bu saatten sonra doktor bulamam çünkü cumartesi 39 hafta doluyor ve o gün sezaryenim varOsman bey mi herkesi kesip biciyor. Sezeryan yanlisi osmam bey ama insancil biri bence. Ben osman beyin hastasiydim ta ki osman evlilik iznine ayrilip asiye denilen o kadina gitmek zorunda kalincaya kadar. Heyet konusunu da ben de bir sekilde halletmeye calisacagim. Hic bulamazsam osman beyden 5er gunluk 40 gun raporu alicam kki bu da 2 ay eder.
çatı muayenesi sonrası oluyor korkma evde beklemekle iyi yapmışsın rahat edersinKızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene etti sonra kanamam oldu yatışını yapıcam suni sancı veririz 3 cm olmuş açıklık dedi ben de yatış yapmadım eve geldim başına böyle bişey gelen var mı ya resmen doktor açtı kanamam oldu
ben de seni merak ediyordum inşallah sağ salim kavusursunuzBenim sancılar başladı sabahtan.. sonra öğlen durdu.. akşam üstü tekrar başladı.. tabi ben buranın saatine göre söylüyorum. Şuan burada akşamüstü oldu :)
12.12 de gelsin diye çok dua ettim, konuştum kendisi ile ama sanırım bana inat olsun diye 13.12 ye geçirecek herhalde bizimki.. şuan sancılar 7dk da bir.. 5dk da bire inip, 1 saat boyunca öyle devam etmesini bekleyp gidecekmişim hastaneye.. nişan da bu arada geldi bir de.. bakalım ne kadar sürecek bu sancı işi
Kokuttu beni Yok bebeğe bişey olur kalp ritmi yavaşlar falan ben de Doğumdan kaçtım eve geldim valla hazır hissetmiyorum kendimiçatı muayenesi sonrası oluyor korkma evde beklemekle iyi yapmışsın rahat edersin
İnşallah ben de suni olmadan kurtulurum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:)Evet beni 4 cm ile eve gönderdi. Gece 2de sandım başladı 1 saate hastaneye gittim 3te giriş yaptım 3.30da doğurdum. Ama nst de hiç şancı yoktu. Ayrıca kanama filan olmadı bende
Ne güzel senin doktorun aceleci değil demek ki benimki geçen hafta alıyordu Doğuma bu haftaya erteledi bugün de alacaktı ben kaçtım resmenGeçen Cuma bende sancılandım gittim alttan baktılar kontrol ettiler 2 cm açılma vardı benimde kan geldi ama erken daha diye iğne serumla geri geldim eve ben. 1-2 gün kanlı lekelenme oldu sonra geçti. Sordum Doktora alttan baktığımız için oldu korkma ama çoğalırsa haber ver dedi 1-2 güne hemen geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?