2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım senin de köpeğin var galiba Doğum yaptıktan sonra bebeğinle köpeğini nasıl tanıştırmayı düşünüyorsun kıskançlık yapma durumu olur mu

Canım senin de köpeğin var galiba Doğum yaptıktan sonra bebeğinle köpeğini nasıl tanıştırmayı düşünüyorsun kıskançlık yapma durumu olur mu

Köpeğim çok durmadı bizde babaannesi aldı 3-4 aylıkken bizden ama kedim var 1 senedir bizimle. Kedim geldi geldi göbeğimde yattı ama 1-2 aydır yanıma gelmiyor eskisi gibi değil beni görünce kaçıyor eşime gidiyor sürekli. Kıskanıyor mu bilmiyorum bakalım bebiş gelince nasıl olacak bende merak ediyorum. Evde kalabalıktan nefret eder sesi gürültüyü hiç sevmez gider arka odaya kapatır kendini evde yabancı olunca. Çocuk ağladıkça sesinden kaçacaktır.bide internette okudum çişli bezlerini koyun yattığı yere yazıyordu öyle yapacağım alıştırmak için artık.

Osman bey mi herkesi kesip biciyor. Sezeryan yanlisi osmam bey ama insancil biri bence. Ben osman beyin hastasiydim ta ki osman evlilik iznine ayrilip asiye denilen o kadina gitmek zorunda kalincaya kadar. Heyet konusunu da ben de bir sekilde halletmeye calisacagim. Hic bulamazsam osman beyden 5er gunluk 40 gun raporu alicam kki bu da 2 ay eder.

Cnm hadi hayrli olsun belki dogurdn smdiye gözün aydn saglika kavus bebegine:))

Kızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene etti sonra kanamam oldu yatışını yapıcam suni sancı veririz 3 cm olmuş açıklık dedi ben de yatış yapmadım eve geldim başına böyle bişey gelen var mı ya resmen doktor açtı kanamam oldu

Geçen Cuma bende sancılandım gittim alttan baktılar kontrol ettiler 2 cm açılma vardı benimde kan geldi ama erken daha diye iğne serumla geri geldim eve ben. 1-2 gün kanlı lekelenme oldu sonra geçti. Sordum Doktora alttan baktığımız için oldu korkma ama çoğalırsa haber ver dedi 1-2 güne hemen geçti.

Evet beni 4 cm ile eve gönderdi. Gece 2de sandım başladı 1 saate hastaneye gittim 3te giriş yaptım 3.30da doğurdum. Ama nst de hiç şancı yoktu. Ayrıca kanama filan olmadı bende

Durumumuz cok ii olsa düşünmem zaten. Ama faydası hakkında da tereddütlü seyler yazılmış nette. Allah korusun Çocuğun kendisinde genetik bi hastalık varsa zaten alınan doku veya kan örneğinde de bu hastalığın olacağından bahsetmisler. Kok hucre teknolojisinin su an yeterli olmadığından, zaten saklanan kanın bi ömrü olduğundan bahsedilmis. Yani yaklaşık 10 sene icinde kullanılmaz hale geliyormus. Hatta kordon kanı saklamaktansa çocuğa kardeş yapmak daha az maliyetli diyen doktorlar da var. Faydasından yüzde yüz emin olduğum bsy olsa durumları zorlayarak yaptirirdim.ama zaten bi sürü masrafımız oluyor Cok gerekli mi bilemedim o yuzden

Biz yaptırdık.. kitimizi aldık.. hala çok yeni olduğu için insanlar tereddüt etmekte haklı.. ancak nörolojik rahatsızlıklar için şuan önemli çalışmalar yapılıyor, ilerisi için ne kadar ileri çalışmalar yapılacağını kestirmek güç.. allah kullandırmak nasip etmesin tabi ama tedbir işte

yok canım ben rizede oturmuyorum.Hopa'dayım ama burdaki doktorun çok vukuatı var anne ya da bebekte hasar bıraktığı çok hasta var o yüzden dedim.burda da çok araştırdım kadın doğumcu yeniyim burda ben hiç tavsiye alamadım malesef. rast gele gittim ona da inşallah sorun yaşamam .bu saatten sonra doktor bulamam çünkü cumartesi 39 hafta doluyor ve o gün sezaryenim var

çatı muayenesi sonrası oluyor korkma evde beklemekle iyi yapmışsın rahat edersin

ben de seni merak ediyordum inşallah sağ salim kavusursunuz

Evet beni 4 cm ile eve gönderdi. Gece 2de sandım başladı 1 saate hastaneye gittim 3te giriş yaptım 3.30da doğurdum. Ama nst de hiç şancı yoktu. Ayrıca kanama filan olmadı bende
İnşallah ben de suni olmadan kurtulurum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:)

Ne güzel senin doktorun aceleci değil demek ki benimki geçen hafta alıyordu Doğuma bu haftaya erteledi bugün de alacaktı ben kaçtım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…