- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.501
Nasl peki suni aclma yapyr mu cnmİnşallah canım Allah hepimize kolay doğum nasip etsin
15.gun d vit.verilcek veren arastiran var mi hangi marka guvenli. Dr. Devit3 de verebilirsiniz dedi ama ben yinede en iyisi neyse onu aliyim dedim
Sagol cnm bende bakimOcean 400 ui olani kullanicam ben. Katki maddesi bha şeker falan ihtiva etmiyor. Mühendisinoglu sayfasında incelemesi var. Sağlık ocaginin verdigini almadim. Cocuk doktorunun verdigini de kullanmak istemedim, bunu sordum kullan dedi 400 ui olmasi yeterliymis.
Ayy ins benim ole olmaz cnm belki vardr aclmam ya gecen hafta 1 cm di ins normal yaparmBen dogum yaptigim zaman bi kadina suni vermislerdi acilmasi olmasina karsin normal yapamadi. Sonra kendisiyle konustum kendi sancim gelmedi yapamadim dedi. Halbuki sabah bi verdiler suniyi nerdeyse geceye kadar cekti. Sonunda sezeryan oldu yazik. Bunyeye gore degisiyor olabilir bu durumlar insallah kizlar siz kolaylikla normal dogum yaparsınız.
Cnm masallah tosuncuga:) gozun aydin cnm :)Kızlar bende öğlen 12 de spinal sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. 4130 gram doğdu maşallah. Doktor 3500 diyordu ortalama.
Amberciğim kuzun gelmiş, çok tebrik ederim, sağlıkla büyüsün inşallahBebeğim dünyaya geldi kızlar. Takvimim bitmişti malum benim, bugünkü kontrolde gün belirleyecektik artık zira 40+5 olmuştuk. Bir kez daha ne zaman geleceğime sen karar veremezsin, ben veririm diyen bir oğlum oldu:) daha günü dolmayan arkadaşlar, hiç acele etmeyin, bebeğinize bırakın kararı. Onlar ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar.
Öyle insanı ağlatıp duvardan duvara vurucak bi ağrı yok canım normal ağrılar 3-4 cm açıklığım var az önce nişan geldi işte bakalım bekliyoruzNasl peki suni aclma yapyr mu cnm
Acklgnn olmasi super cnm acilir ins daha fazla normal yaparsn. Iste insani korkutyralrÖyle insanı ağlatıp duvardan duvara vurucak bi ağrı yok canım normal ağrılar 3-4 cm açıklığım var az önce nişan geldi işte bakalım bekliyoruz
Ya korktm ya simdi ins suniyi cekersm sonum normal olur ins yaKızlar dün yatış yaptık akşam 6 da sabah 11 e kadar 17 saat suni sancı verdiler öldüm geberdim resmen 5 cm açıklıktan ileriye gidemedik sonra sezerysna aldılar şimdi çok şükür iyiyim bebekte iyi geride kalanlara Allah yardım etsin
al benden de o kadar bende kv eline vermek istemiyorum cocugumu pislik nefret ettim resmen.kadin bebegimi benden kiskaniyo bu kadar beklemiyodum.bi lv mama versin ister mi torununa manyak istiyo.masallah emiyo falan hic duymadim agzindanValla boğasim geldi. Zaten kv geldigindede tepkiliydi yuzüme bile bakmadi heralde eşim getirrken bayagi bi doldurup getirdi. Sonradan benim halimi görünce pisman oldu esim ama is isten gecti. Artik sanki cocuk ikimizin degilde sadece benimmis gibi geliyo ona bile vermek istemiyorum
canım senin acilman var ya inşallah suni sancıyla da olsa acilman ilerler doğumun daha kolay olurYok etmedi cnm gecen hafta 1 cm di aclmam
Cnm aclma kapanmyr deme o aclma kalyr hep deme ins cnm ya suni yapipi normal yaparm ins az kaldi stres basladi:)canım senin acilman var ya inşallah suni sancıyla da olsa acilman ilerler doğumun daha kolay olur
Cnm ins sende bebgne saglikli sekilde kavusur bir avazda kurtlrsn ins cnm :)kızlar son hazırlıklar yoğun geçiyor giremedim annemler de gelince baya yoğun.sabah 11de sezaryenim var benim de inşallah sağ salim kavuşuruz
Çocuk doktorumuzun önerisiyle Devit3 kullanıyoruz biz.15.gun d vit.verilcek veren arastiran var mi hangi marka guvenli. Dr. Devit3 de verebilirsiniz dedi ama ben yinede en iyisi neyse onu aliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?