2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben dogum yaptigim zaman bi kadina suni vermislerdi acilmasi olmasina karsin normal yapamadi. Sonra kendisiyle konustum kendi sancim gelmedi yapamadim dedi. Halbuki sabah bi verdiler suniyi nerdeyse geceye kadar cekti. Sonunda sezeryan oldu yazik. Bunyeye gore degisiyor olabilir bu durumlar insallah kizlar siz kolaylikla normal dogum yaparsınız.

15.gun d vit.verilcek veren arastiran var mi hangi marka guvenli. Dr. Devit3 de verebilirsiniz dedi ama ben yinede en iyisi neyse onu aliyim dedim

Ocean 400 ui olani kullanicam ben. Katki maddesi bha şeker falan ihtiva etmiyor. Mühendisinoglu sayfasında incelemesi var. Sağlık ocaginin verdigini almadim. Cocuk doktorunun verdigini de kullanmak istemedim, bunu sordum kullan dedi 400 ui olmasi yeterliymis.

Sagol cnm bende bakim

Ayy ins benim ole olmaz cnm belki vardr aclmam ya gecen hafta 1 cm di ins normal yaparm

Amberciğim kuzun gelmiş, çok tebrik ederim, sağlıkla büyüsün inşallah

Ya korktm ya simdi ins suniyi cekersm sonum normal olur ins ya bu arada hayrli olsn cnm senn dogumunda

al benden de o kadar bende kv eline vermek istemiyorum cocugumu pislik nefret ettim resmen.kadin bebegimi benden kiskaniyo bu kadar beklemiyodum.bi lv mama versin ister mi torununa manyak istiyo.masallah emiyo falan hic duymadim agzindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…