2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sorarm cnm veriyrlarsa herkes ole bir diyrki iyi cesartlisin cok agfili diyince cok korkmyrm ama korktyrlar resmn ben olsam yapamzdm falsn dyrlar bende dedm abartlck brsy mi peki cnm norml oldu ddme snra senin ins benmde norml olue

Cnm merak etme son haftalarda gelişim yavaslıyor ya da duruyor alcağnı almıştır o

Ptesi benimde kontrol var suniyi geçen hafta istedim ben 40 da verin die 41de veriyorm dedi o yüzden yine söylesem bir şey değişmeyecek ama denerim şansımı
Ole sey mi olur yani simdide yesen ayni 41 de yesende ayni ne fark ediyor dr gckms cn msenn ins olursn cnm sende

Amin inşallahcanım. Sen de inşallah normal yaparsın sağlıkla alırsın kuzunu.Benimki Pazartesi 3600 dü 4000 olur gidene kadar
Canım valla bizimki son haftalarda doktorun değişik ölçüm(!)lerine göre çok az aldı kilo. Bir de ultrason ölçülerine çol güvenme derim ben artık eksi 300 diye düşünüyor doktorlar da. Ki zaten doktorun 4 ü bulursa seni normal diye zorlamaz. Çoğu doktor 3.5 üstüne sezeryan diyorlar zaten. İçin rahat olsun güzel düşün

Kızlar pazartesi sabah 8 de yatışım yapilvak dr dedi kendisi zaten fazla bekletmek iyi degil kakasini yapiyor dedi banada dua edermisiniz normalcyapabilirsin dedi ins normal doguruurm :) nstde sancida ckmadi suni yiyecm buyuk ihtimal
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kızlar pazartesi sabah 8 de yatışım yapilvak dr dedi kendisi zaten fazla bekletmek iyi degil kakasini yapiyor dedi banada dua edermisiniz normalcyapabilirsin dedi ins normal doguruurm :) nstde sancida ckmadi suni yiyecm buyuk ihtimal
Hadi canim hayirli olsun simdiden saglikla al kucagina insallah bayagi nazli cikti seninki :)

Cnm seni uzmek istemem ama hic sanci cekme sezaryn olursn o zaman
Ya çok üzülürüm öyle bişey olursa kaç tane doktor gezdim biliyo musun normal Doğum yanlısı olduğuna emin olana kadar. İnşalah allahım nasip eder ama tabi önemli olan bebeğimin sağlığı

Ya çok üzülürüm öyle bişey olursa kaç tane doktor gezdim biliyo musun normal Doğum yanlısı olduğuna emin olana kadar. İnşalah allahım nasip eder ama tabi önemli olan bebeğimin sağlığı
Orasi ole saglikli olsunda cnm arkdsmnda dr 38deyken 3400 demis diyorki dr sorcm haftaya bebek kilo alrsa normal yapamaz ya normal istyr dyr olmadi suniyle vaslatcm bende sen brlsn dedim bizkm dr gercekleri soluyr dedi 3600 den snrasi sknti esinnde ole olms snra sezaryn yapms dr dedi zorlanrsn ckmaz dedi ins senn olurda sen sor istersn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…