- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.481
Sorarm cnm veriyrlarsa herkes ole bir diyrki iyi cesartlisin cok agfili diyince cok korkmyrm ama korktyrlar resmn ben olsam yapamzdm falsn dyrlar bende dedm abartlck brsy mi peki cnm norml oldu ddme snra senin ins benmde norml olueHiç korkma normal sancıdan farkı yok en son dozda 3 dakikada 1 dakika sancı oluyor. Ben 10 saat yedim ilk doz çok hafif zaten anlamıyorsun bile. Yavaş yavaş arttırıyorlar. Zor ama abarttıkları kadar değil. Sancı geldiğinde hareket et mutlaka daha rahat geçiyor canım. Özellikle pilates topu varsa sancı esnasında zıpladım hep topun üzerinde çok rahattı.
Cnm merak etme son haftalarda gelişim yavaslıyor ya da duruyor alcağnı almıştır ovalla canım kendisi baktımı bilmiyorum dopplere falanda gördermedi. hatta kendisi hiç söz etmedi bundan ben kendm usg kagıtlarına bakarak anladım ve sordum. evet biraz kçk ama şimdlk sorun yok dedi. anlamadm bende. yani bana hep herşey yolunda diordu. ama haftalık kontrole gidiyorum. azda olsa kilo alıyor diyemi acaba dikkate almıyor yada sadece takip ediyor bilmiyorum. en sonki usg kagıdıyla öncekini karşılaştırdım baş cvreside aynı. onuda yeni farkettim. baş cevresi ve karın cevresi 1 haftada aynı kalmış. kafam iyice karıştı. salı günü tekrar gidicem bakalım daha detaylı konuşurum artık
Ole sey mi olur yani simdide yesen ayni 41 de yesende ayni ne fark ediyor dr gckms cn msenn ins olursn cnm sendePtesi benimde kontrol var suniyi geçen hafta istedim ben 40 da verin die 41de veriyorm dedi o yüzden yine söylesem bir şey değişmeyecek ama denerim şansımı
Canım valla bizimki son haftalarda doktorun değişik ölçüm(!)lerine göre çok az aldı kilo. Bir de ultrason ölçülerine çol güvenme derim ben artık eksi 300 diye düşünüyor doktorlar da. Ki zaten doktorun 4 ü bulursa seni normal diye zorlamaz. Çoğu doktor 3.5 üstüne sezeryan diyorlar zaten. İçin rahat olsun güzel düşünAmin inşallahcanım. Sen de inşallah normal yaparsın sağlıkla alırsın kuzunu.Benimki Pazartesi 3600 dü 4000 olur gidene kadar
Ben de sezeryana mecbur kaldım haftaya kdr gelirse gelcek yoksa sezeryan suni sancı istemedim keyfi yerinde ne yapsam gelmiyorBenim de aynı o yüzden hiç doğmucak gibi geliyo. Normal Doğum çok istiyordum sezeryana mecbur kalcam gibi görünüyor
Sende hiç açıklık var mı bugün muayene ettiler mi alttan?Ole sey mi olur yani simdide yesen ayni 41 de yesende ayni ne fark ediyor dr gckms cn msenn ins olursn cnm sende
Yok etmedi cnm gecen hafta 1 cm di aclmamSende hiç açıklık var mı bugün muayene ettiler mi alttan?
Devit 3 dedi banada dr ama 10. Gunden itibaren yaziyodu recetede15.gun d vit.verilcek veren arastiran var mi hangi marka guvenli. Dr. Devit3 de verebilirsiniz dedi ama ben yinede en iyisi neyse onu aliyim dedim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar pazartesi sabah 8 de yatışım yapilvak dr dedi kendisi zaten fazla bekletmek iyi degil kakasini yapiyor dedi banada dua edermisiniz normalcyapabilirsin dedi ins normal doguruurm :) nstde sancida ckmadi suni yiyecm buyuk ihtimal
Hadi canim hayirli olsun simdiden saglikla al kucagina insallah bayagi nazli cikti seninki :)Kızlar pazartesi sabah 8 de yatışım yapilvak dr dedi kendisi zaten fazla bekletmek iyi degil kakasini yapiyor dedi banada dua edermisiniz normalcyapabilirsin dedi ins normal doguruurm :) nstde sancida ckmadi suni yiyecm buyuk ihtimal
Ya çok üzülürüm öyle bişey olursaCnm seni uzmek istemem ama hic sanci cekme sezaryn olursn o zaman
Ya inşallah gelirler çömel kalk yapıyorum hep. Yarın da arkadaşım Plates topu getircek . Bakalım elimden geleni yapıyorumBen de sezeryana mecbur kaldım haftaya kdr gelirse gelcek yoksa sezeryan suni sancı istemedim keyfi yerinde ne yapsam gelmiyor
Sorma ya karnmi begendi heralde gelmeye niyeti yok kizimin:) ama arrk kavusma zamani annesine sukur bebegn nasl oldu duzeldmi cnmHadi canim hayirli olsun simdiden saglikla al kucagina insallah bayagi nazli cikti seninki :)
Orasi ole saglikli olsunda cnm arkdsmnda dr 38deyken 3400 demis diyorki dr sorcm haftaya bebek kilo alrsa normal yapamaz ya normal istyr dyr olmadi suniyle vaslatcm bende sen brlsn dedim bizkm dr gercekleri soluyr dedi 3600 den snrasi sknti esinnde ole olms snra sezaryn yapms dr dedi zorlanrsn ckmaz dedi ins senn olurda sen sor istersn cnmYa çok üzülürüm öyle bişey olursakaç tane doktor gezdim biliyo musun normal Doğum yanlısı olduğuna emin olana kadar. İnşalah allahım nasip eder ama tabi önemli olan bebeğimin sağlığı
Dualarımız seninle inşallah bebeğine sağlıkla kavuşacaksınKızlar hastaneye öğlen yatışım yapıldı suni sancı veriyolar lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Cnm hadi ins bir avazda kurtlrsn ins benimde pazartrsi olckccnmcins normal yaparz amin:)Kızlar hastaneye öğlen yatışım yapıldı suni sancı veriyolar lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Sağolun inşallah 40+2 de verdiler sancıyı canımDualarımız seninle inşallah bebeğine sağlıkla kavuşacaksınseninde günün dolmuştu dimi? Kaçıncı haftada verilecek şimdi suni?
İnşallah canım Allah hepimize kolay doğum nasip etsinCnm hadi ins bir avazda kurtlrsn ins benimde pazartrsi olckccnmcins normal yaparz amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?