2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar pazartesi sabah 8 de yatışım yapilvak dr dedi kendisi zaten fazla bekletmek iyi degil kakasini yapiyor dedi banada dua edermisiniz normalcyapabilirsin dedi ins normal doguruurm :) nstde sancida ckmadi suni yiyecm buyuk ihtimal
Ay Büşraaaaaaa Pazartesi gelcek yani sonunda :) hemen yaz bize

Valla ben doktora bunu 36dan beri anlatmaya calısıyorum ama o ısrarla hiç sorun yok diyor hatta 40 doldu 41 i bekliyoruz. Onun ölçümlerine göre bebek 36dan beri 1 gram almadı. Hep aynı haftada çıkıyor aşağı yukarı. Ve bebeğin yeri daraldıgı için artık ölçemiyor diyip geçiyorum kendisi de öyle söyledi zaten her seyi sordum plasenta mı yaşlandı beslenemiuor gelişim geriliği mi var hepsinde de bana cok evham yapuyorsun panik paniği çağırır yapma kilolu bebek okmasın doğması zor olur diyip durdu bende artık sormuyorum ölçümlerini de dikkate almıyorum

Benim de aynı o yüzden hiç doğmucak gibi geliyo. Normal Doğum çok istiyordum sezeryana mecbur kalcam gibi görünüyor
Valla canım sezeryanda olsa normal de olsa bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın ya odaklandıgın yer orasıdır eminim hayırlsıyla gelsinler de önemli olan o. Bana dese ki gel sezeryanla şimdi alalım giderim hiç sorgulamam ama benim doktorum taktı normal yaptıracak

Kızlar pazartesi sabah 8 de yatışım yapilvak dr dedi kendisi zaten fazla bekletmek iyi degil kakasini yapiyor dedi banada dua edermisiniz normalcyapabilirsin dedi ins normal doguruurm :) nstde sancida ckmadi suni yiyecm buyuk ihtimal
Dualarımız seninle canım inşallah kavuşacaksın bebeğinle pazartesi günü neredeyse durumlarımız aynı bak bizim doktor 41 den sonra bekletmem diyor bir zahmet bekletme artık dedim tabi içimden

Ay Büşraaaaaaa Pazartesi gelcek yani sonunda :) hemen yaz bize
Evet cnm o an agrıyla unutmazsam yazarm bakalm :) artk kurtlysnz benden
Canm ins sende en yakin zamanda dogurrsn dr dedi normal yapablrsn ama 3600 oldugunda normal olmuyrms zor oluyrms sezaryna doner dedi allahtan bebegin kilosu 3490 normal yaparm ins rahat

Kızlar anca yazabiliyorum. Carsamba günü kızımı aldim kucağıma. Normalde cuma sabaha sezeryan randevumuz vardı. Ama sancim erken geldi suyumda geldi. Bel fitigimdan dolayı yinede sezeryan istedim. Spinal oldu çok kolay gectl. Kizimda bende çok iyiyiz. Bugün eve geldik. Emme çalışmaları yapıyoruz henuz sut yok. 1 2 damla. Mama takviyesi ile karışık gidiyoruz. Simdilik halimiz budur.

Dualarımız seninle canım inşallah kavuşacaksın bebeğinle pazartesi günü neredeyse durumlarımız aynı bak bizim doktor 41 den sonra bekletmem diyor bir zahmet bekletme artık dedim tabi içimden
Aynen ayniyiz cnm dr dedi o konuda bende demesydm o dicekms zaten en gec carsmba dogm yapalm pazartesi olur dedi:))
Drum brde desi yabanci ulkelerdeki 39 bile alyrms tehlikelyms kaka yapmasi ondan olcak heyecnlandm bende ayy ins hayrlisiyla saglikli dogum yapariz:))

Kızlar anca yazabiliyorum. Carsamba günü kızımı aldim kucağıma. Normalde cuma sabaha sezeryan randevumuz vardı. Ama sancim erken geldi suyumda geldi. Bel fitigimdan dolayı yinede sezeryan istedim. Spinal oldu çok kolay gectl. Kizimda bende çok iyiyiz. Bugün eve geldik. Emme çalışmaları yapıyoruz henuz sut yok. 1 2 damla. Mama takviyesi ile karışık gidiyoruz. Simdilik halimiz budur.

ya canım senn baya ilerlemiş. öyle şeyler okudumki insan tereddüt ediyor. peki doktorun neye göre bukdr bekledi madem kilo almıyrsa neden bebeği içerde tutuyor hala. benmkide herşey iyi diyor ben takip ediyorum diyorda ben endişeliyim. sizin doktor neden bukdr beklemiş madem kilo almıyorsa anlamadım. kilosu kaçtı bebeğinin şuan canım ?

Benimki de normalci. Sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım da yeter ki

Amin inşallahcanım. Sen de inşallah normal yaparsın sağlıkla alırsın kuzunu.Benimki Pazartesi 3600 dü 4000 olur gidene kadar

Hiç korkma normal sancıdan farkı yok en son dozda 3 dakikada 1 dakika sancı oluyor. Ben 10 saat yedim ilk doz çok hafif zaten anlamıyorsun bile. Yavaş yavaş arttırıyorlar. Zor ama abarttıkları kadar değil. Sancı geldiğinde hareket et mutlaka daha rahat geçiyor canım. Özellikle pilates topu varsa sancı esnasında zıpladım hep topun üzerinde çok rahattı.

Şöyle ki her hafta iki ölçüm yapıyor. Bir küçük ölçüm bir geniş ölçüm. Geniş yaptıgında 40 haftalıkı geçiuor ölçüleri dar ölçümde 36-37 arası çıkıyor. İyi diyor sorun yok diyor her hafta aynı kiloda diyorum diyor ki kiloya nie bu kadar takılıyorsun zayıf çocuk her zaman daha iyidir diyor normal doğum için. Ölçümler 4 haftadır geride diyorum başını tam ölçemiyorum çok takılma her şey iyi diyor . Geçen hafta 3200 ile 3829 arasında dedi kilosu ortama 3500 civarı dedi. Bugün yine dar ölçümü yaptı sadece 3200 çıktı artı eksi 400 gr diyor o kadar baska da bir şey demiyo. 4 haftadır dar ölçümü hep 3200 civarında bende yıldım artık sormuyorum

Reactions: Otb
Kizlar philips avent biberonlar anne gogsune encok benzeyen biberonlarmis. Herkes onu tavsiye etti. Devamli biberonla beslemedigimiz surece alismazlar biberona
saglikla alirsin insAllah kucagina :)

Ptesi benimde kontrol var suniyi geçen hafta istedim ben 40 da verin die 41de veriyorm dedi o yüzden yine söylesem bir şey değişmeyecek ama denerim şansımı

maşallah canım iyiymiş kilosu:) evet biraz karışık bir durummuş gerçekten. sağlıkla kavuşursun inşallah. benmkinin karın çevresi geri. ilerlemiyorda sadece azıcık kilo alıyor. kilosuda 2600 dü geçen hafta ama ben dahada azdır diye thmn ediyorum genelde oyle oluyor çnkü usg deki gibi dogmuyorlar. hatta baş çevresininde aynı kaldıgını farkettim. valla kafam allakbullak canım. inşallah sağlıkla kavuşuruz son günlerimiz artık. hatta senin belkide son saatlerin :)

Hiç sanmıuorum canım bizim kız babası gibi geç doğacak belli sağ salim gelsinlerde önemli olan o bizimde baş çevresi geri gidiyor hatta fl olan boyu bile her hafta farklı sürekli ölçümleri değişik doktorun o yüzden cok takılmıyorum artık saldım

Reactions: Otb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…