2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sen hurma yiyiyormusun. Bugün doktor bebeğin gelmesine yardımcı olması için hurma ye ve hergün duşa gir duş dediysem sacını yıkamana gerek yok vücudunu yıkasan yeter dedi. Bi dene istersen
Hurma varda cnm bir kac kere yedim yerim gidene kadr ins yardmci olur

Biliyorum canım bende normalde Bursada yaşıyorum merak ettim sen kime gidiyorsun diye duymadim ama o dr
Aaa sen de mi bursadasın. Oktay Altun baya duydum ben o şekilde başladım zaten başta doruk a gittim Reşat şaya ya. Allah onu bildiği gibi yapsın beddua etmicem ama hakkımı helal etmiyorum sonra Kemal köroğlu ya gittim sonra o iyiydi ama sezeryancı diye bıraktım. Sonra çoookk araştordım Oktay’a karar verdim medicabil de. Doktor da iyi de hemşireleri ebeleri tek geçerim mükemmel ilgililer.

bizimde 6 tulum 2si yenidogan setli. 4 takimda alt ust 5 tane uzun kollo zıbın 5 tanede patikli donumuz var olmazsa çıkabilirsem bir kac parca yinr birseyler alayım bari

Bende ceylan hastanesinde Sibel Akesene gidiyordum insanlik olarakta dr olarakta ilgi olarakta tek gecerim ve dogal doğum yanlısı ablamın aynı zamanda kuzenimin drdu. Ama ben suan Adanaya gelmek zorunda kaldım burdada dr buldum ama onun yerini tutmaz hala ona mesaj atıp soruyorum çoğu seyi

Sorma ya karnmi begendi heralde gelmeye niyeti yok kizimin:) ama arrk kavusma zamani annesine sukur bebegn nasl oldu duzeldmi cnm
Sarilik düstü deger yarin tekrar götürcez kontrole. Bu seferde orda tedavide gozlerini bagliyolarya gozü iltihaplanmis biraz yarin onuda sorcaz cocugu iyilestiremedik bi türlu

Kızlar yaklaşık bir saatdir hareketleri çok sert kolu bacağı çıkıyor gb hiç bu kadar hareketlenmemişti akıntım da çok arttı kanlı fln değil ama böyle olannoldu mu?
Canım ya seni korkutmak istemem ama görümcem bu şekilde çok çok hareketli olduğu gün tesadüfen aynı güne kontrolü vardı ve eğer o gün gitmeseymiş kötü şeyler olabilirmiş çok açık yazmak istemedim ama bi gitsen mi doktora çok çok aşırıysa hareketleri

al benden de o kadar bende kv eline vermek istemiyorum cocugumu pislik nefret ettim resmen.kadin bebegimi benden kiskaniyo bu kadar beklemiyodum.bi lv mama versin ister mi torununa manyak istiyo.masallah emiyo falan hic duymadim agzindan
Benimde oyle iste emzik verelim mama verelim durmadan dedigi sey is bakmaya geldimi yok ama bu 2 gun o durcakti sizde dun gece 3te kacti bugunde erkenden gitti ben hastayim galiba diyip :) gerci iyi oldu bu sayede gitmis oldu

Keşke daha önce duysaydım canım ya. Methini duyduğum bütün doktorlar erkekti. Kadına gitmek istiyodum aslında ama bulamayınca mecbur kaldım. Bi Çatı muayenesi olcam diye ne terler döktüm. Yalnız olsam o kadar utanmam ama eşimin yanında bi başka erkeğe orayı göstermek inanılmaz kötü bi duygu. Allahtan eşim perdenin diğer tarafında bekledi muayene esnasında yanımızda olsa daha kötü olurdum

keske daha önce denk gelmiş olsaydık canım. En azindan çatı muayenesi icin ona giderdin.Evet bayan olması daha iyi oluyor. Burdaki drda bayan rahat edemem kv falan da gidiyoruz diye. Ne kadar dr olsada ister istemez insan bi çekiniyor dediğin gibi

Kordon fln mı? Bir de bir sey alerji yaptı sanırım alerji gb oldu göbeğim kaşıntı çok

Kızlar iyi geceler bebeğim 2 haftalık oldu. 3 saatte bir süt veriyorum. Sağıp verdim bugün 3 saat önce beslemiştim 130 cc içti ve hala ac istiyor . Bu normal mi? Sizinkiler ne kadar içiyor?:/

aktif doğum başlamadan çatı pek anlaşilmıyormuş doktorun doğru olanı yapıyor.bir de hakkı aslında normal doğum yapmaya engel değil tüp bebek sağlıkla al inşallah kucağına

Kızlar iyi geceler bebeğim 2 haftalık oldu. 3 saatte bir süt veriyorum. Sağıp verdim bugün 3 saat önce beslemiştim 130 cc içti ve hala ac istiyor . Bu normal mi? Sizinkiler ne kadar içiyor?:/
canım neden sağıp verdin.bence aç olduğu için değil seni istediği için de olabilir.kendi emse daha rahat edersin hem hem de bebek daha mutlu olur

Aa canım bende ceylan hastanesine gidiyorum doktorum mehmet aral atalay

Kordon fln mı? Bir de bir sey alerji yaptı sanırım alerji gb oldu göbeğim kaşıntı çok
Canım kaka yapmış yemiş kalbi çok hızlı çarpmaya başlamıştı. Herkeste aynı olcak değil ama ne bileyim ürküttü beni o durum. Gitme şansın yoksa hastaneye korkutma kendini sakın benimki de bikaçkez çok çok hareketlendi görümcemin başına gelenden korktuğum için panikle gittim hastaneye doktor her hareketli bebek kaka yemiş olsa ohoo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…