- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.581
Evet o adamda iyimis canım öyle duydum bizim dr yokmuş kuzenim ona muayene olmus bir keresinde o söyledi.Aa canım bende ceylan hastanesine gidiyorum doktorum mehmet aral atalay
En son 115 muayene ucreti 2400 normal doğum epidural olursa +400 yanlış hatirlamiyorsamCeylan’da nasıl canım fiyatlar
Sarilik düstü deger yarin tekrar götürcez kontrole. Bu seferde orda tedavide gozlerini bagliyolarya gozü iltihaplanmis biraz yarin onuda sorcaz cocugu iyilestiremedik bi türlu
Sagol cnm uyardığın için 38+2 ydik bugun inş hersey normaldir şimdi daha normal hareketleri çok şükürCanım kaka yapmış yemiş kalbi çok hızlı çarpmaya başlamıştı. Herkeste aynı olcak değil ama ne bileyim ürküttü beni o durum. Gitme şansın yoksa hastaneye korkutma kendini sakın benimki de bikaçkez çok çok hareketlendi görümcemin başına gelenden korktuğum için panikle gittim hastaneye doktor her hareketli bebek kaka yemiş olsa ohoo demişti
Çok şişti çünkü göğüslerim hepsini ememiyor. Normalde emziriyorum.canım neden sağıp verdin.bence aç olduğu için değil seni istediği için de olabilir.kendi emse daha rahat edersin hem hem de bebek daha mutlu olur
10 günluk oldu Benimde ayni biraz artti sabahtan beri cocuk hastanesine goturelim dedik Allahtan arabadan inmemisiz esim siraya bakmaya bi gitti sirada 600 cocuk var 3 saat bekleyin diyor. Bende kaynatilmis ılıtılmıs suyla temizledim aldi iltihabini yarin goturcez draKaç günlük canım bebegin. Bizimki iltihaplandı doktora sorduk demli çayla temizleyin dedi Yavrumun gözü akıyordu yapışık kalıyordu bir gün boyınca sildim çayla pamukla geçti. Yenidoğan bebeklerin genelinde olurmuş
Insallah ya ne biliyim ilk cocuk bide onun evhamida var galiba. Bide sarilikta herkes bisey yok cocukta dedi goturduk yatis verdilerya su an buluttan nem kapiyorumRabbim sifa versin cnm ole deme ins iyi olcak daha hastane yolu gormezsniz ins
Benimde ayni biraz artti sabahtan beri cocuk hastanesine goturelim dedik Allahtan arabadan inmemisiz esim siraya bakmaya bi gitti sirada 600 cocuk var 3 saat bekleyin diyor. Bende kaynatilmis ılıtılmıs suyla temizledim aldi iltihabini yarin goturcez dra
Bursa dörtcelik cocugu soksam oraya kesin yarin hastanelik olurduNasıl 600 çocuk neresi orası merak ettim
Benimkine göre de uygunmuş. Üzüldüm vallaEn son 115 muayene ucreti 2400 normal doğum epidural olursa +400 yanlış hatirlamiyorsam
Canim bana lansinoh fayda etmedi ama gebelikte kullanmamistim belki onla alakali olabilir. Zeytinyagi yumusatti ama en etkili kendi sütümle ovdum o çok iyi geldiGogus yarasini onlemek icin neler yaoiyorsunuz emziren annelr ben dogum yapmadım lansinoh kullaniom ama kapaklardan almaya gerek varmi sizce
Geçmiş olsun kuzuya canım hastaneler iyi edeceğine daha çok mikrop yuvası çoğu zaman.Sen de mi bursalıydın. Ay ayakta uyuyomuşum:) sen hangi hastanede Doğum yaptın canımBursa dörtcelik cocugu soksam oraya kesin yarin hastanelik olurdu
Ceylan’da nasıl canım fiyatlar
Doktorum süper hemde harika bir adam muayne ücreti 215 tl dogum 3800 tl doktorum doç.oldugunu için onun ücretleri hastanede ki diger doktorlardan yüksekEvet o adamda iyimis canım öyle duydum bizim dr yokmuş kuzenim ona muayene olmus bir keresinde o söyledi.
Ne demek. Ay hadi sağlıkla doğursak da biz de artık emdi emmedi gazıydı uykusuydu konuşsak ya :)Sagol cnm uyardığın için 38+2 ydik bugun inş hersey normaldir şimdi daha normal hareketleri çok şükür
kısmet canım. Son dk dr değiştirmek mantıklı mı bilemiyorum. Ama benim için sorun degil dersen karar senin yani gec kalmış sayılmazsınBenimkine göre de uygunmuş. Üzüldüm valla
Ooooo çokmuş fiyatlar . Doğum neyse de muayene baya çok. Emin’im karşılığını alıyorsundur tabiki ama biz karşılayamazdıkDoktorum süper hemde harika bir adam muayne ücreti 315 tl dogum 3800 tl doktorum doç.oldugunu için onun ücretleri hastanede ki diger doktorlardan yüksek
Muayne ücretini yanlış yazmışm düzelttim canım 315 yazmışım 2 yerine 3 basmışm 215 tl canım :))Ooooo çokmuş fiyatlar . Doğum neyse de muayene baya çok. Emin’im karşılığını alıyorsundur tabiki ama biz karşılayamazdık
Evet o universiteden hastanesinden gelmis oraya ordada sevilen biriymiş baya doc olduğu için fiyat farkı sadece oluyor işteDoktorum süper hemde harika bir adam muayne ücreti 215 tl dogum 3800 tl doktorum doç.oldugunu için onun ücretleri hastanede ki diger doktorlardan yüksek
Hamile kalmadan öncede hastasıydım üni.de dogum yapıcaktım ceylana geçince mesaj atmıştı bana zaten ceylan hastanesinde devam ediyorum 24 aralıkta dogumum olucak inşallahEvet o universiteden hastanesinden gelmis oraya ordada sevilen biriymiş baya doc olduğu için fiyat farkı sadece oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?