- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.601
Hhaklisin cnm soncta onlara birsy olsa bizim canimiz yanar zor durum yaInsallah ya ne biliyim ilk cocuk bide onun evhamida var galiba. Bide sarilikta herkes bisey yok cocukta dedi goturduk yatis verdilerya su an buluttan nem kapiyorum
ben ilk kizimda kullanmistim.buzdolabinda sakla en onemlisi.mamasina yada sutune 5 damla koyuyosun.gunde 1 kez diye biliyorum.ben oyle kullandim ve cok etkisini gormustumKızlar bebeğimin çok gazı var sürekli gece ağlıyor biz kendimiz gidip damla aldık ama kullanmadım daha biagaia bunu kullanan vardı aranızda nasıl kullanacam ve sonuç aldınız mı ??
Canim cocugunun kilosunu 56ya böl, cikan rakam bir öğünde almasi gereken sut cc.si. sonucu 8 le carparsan da butun gun almasi gerekeni bulursun. Fazlasi da rahatsiz eder sindiremez kiyamamKızlar iyi geceler bebeğim 2 haftalık oldu. 3 saatte bir süt veriyorum. Sağıp verdim bugün 3 saat önce beslemiştim 130 cc içti ve hala ac istiyor . Bu normal mi? Sizinkiler ne kadar içiyor?:/
315 deyince ürktüm :)) iyiymiş valla canım. Gerçi kendi doktorumdan da çok memnunum. En çok bugün bana sezeryana almak zorundayım seni dese en ufak terddütüm olmaz acaba kolaya kaçmak için mi diyo diye. Adam tamamen normalci son ana kadar normal olması için çabalar yani eminim. Tek keşkem kadın olsaydı. Mesela ilişkiyi ne zaman bırakalım ne zaman serbest soramıyorum. Kendi de sormadan söylemiyor 32 den 38 e kadar bıraktık. Şimdi yapıyoruz ki tetiklesin doğsun diye :))Muayne ücretini yanlış yazmışm düzelttim canım 315 yazmışım 2 yerine 3 basmışm 215 tl canım :))
Yok canım ya değiştirmem artık hayırlısı böyleymişkısmet canım. Son dk dr değiştirmek mantıklı mı bilemiyorum. Ama benim için sorun degil dersen karar senin yani gec kalmış sayılmazsın
Medicabilde senin kim drunGeçmiş olsun kuzuya canım hastaneler iyi edeceğine daha çok mikrop yuvası çoğu zaman.Sen de mi bursalıydın. Ay ayakta uyuyomuşum:) sen hangi hastanede Doğum yaptın canım
Ben yaklaşık bir haftadır yapamıyorum kesinlikle kalkmıyor ayağım ama yine gelmiyor kendini odaklama boşverKızlar şu doğa Rutkay ın ayak ayak üstüne hareketi vardı ya hala çok kolay yapıyorum onu :) yok anacım gelmicek bu kız
Oktay Altun canımMedicabilde senin kim drun
Doğurmak istiyoruuummmmm :))))Ben yaklaşık bir haftadır yapamıyorum kesinlikle kalkmıyor ayağım ama yine gelmiyor kendini odaklama boşver
Bugün aldık iğneyi meğerse 5 tane varmış bir kutuda. Sağlık ocağındaki hemşire de gerek yok tarzında konuştu gazlı bez koyuyorum şimdi önemli olan kuru kalmasıymış. Şakır şakır kan aktığı yok bizde. Bez değişimi için açıyorum kurumuş kan oluyor. Islak değilBizim de 6 gün düştü ama 13 gün devam etti leke gelmeye dr gittik iğne yaptı durdu gibi durmazsa gelip kan testi yapacaz kan pıhtılaşmasına bakacam demişti dr inş geçer de ona gerek kalmaz umarım sizin de geçer
Günümün dolmasına dört gün kala doğumum oldu :)Doğurmak istiyoruuummmmm :))))
Yani işini görür bana hep derlerdi alma çabuk büyürler diye ama ben yine de almıştım iyiki de almışımbizimde 6 tulum 2si yenidogan setli. 4 takimda alt ust 5 tane uzun kollo zıbın 5 tanede patikli donumuz var olmazsa çıkabilirsem bir kac parca yinr birseyler alayım bari
Saol cnm peki ağzına damlatsam olur mu birde gaz sıkıntısına iyi geldi mi ?ben ilk kizimda kullanmistim.buzdolabinda sakla en onemlisi.mamasina yada sutune 5 damla koyuyosun.gunde 1 kez diye biliyorum.ben oyle kullandim ve cok etkisini gormustum
Aktardan rezene aldım her gün iki üç bardak içiyorum. Bir çay kaşığı kadar da bebeğe veriyorum. Çok gazı varsa iki kaşık. Bir iki sefer de şerbet verdim iki kaşık rahatlatıyor çok. Çok gazı olduğu zamanlarda gün içinde yediklerini takip et canım. Nelerin sende gaz yaptığını gark et ona göre beslen. Ben pilav üstü kuru fasülye yedim. Fasülye si azdı ama yine de gece kıvrandık daha da yemem. Bulgur yedim Bugün sıkıntımız yok. Demekki ben de gaz yapmıyor. Gaz yapan yiyecekler kişiden kişiye değişiyor. Şu sıralar özellikle çok dikkat etmeliyiz. Aklıma geldi gaz için küçük el havlusunu ısıtıp Bebeğin karnına koy o da rahatlatıyorKızlar bebeğimin çok gazı var sürekli gece ağlıyor biz kendimiz gidip damla aldık ama kullanmadım daha biagaia bunu kullanan vardı aranızda nasıl kullanacam ve sonuç aldınız mı ??
Aynen bizim ki gibi cnm leke leke şeklindeydi hatta bakınca kurumuş gibiydi ama kurumamıştı şuan leke bitti gibi ama biz iğneyi almadık dr yazdı hastaneden ücretli yapıldı ne iğnesi bilmiyorum ama ama iyi geldi sanırım leke bitti inş daha da gelmez ama senin de uzun sürerse yaptırırsın annem derki bütün çocukların olur eskiden iğne mi vardı kahve koyardık geçerdi diye ama ben koymadım korktum birşey olur diyeBugün aldık iğneyi meğerse 5 tane varmış bir kutuda. Sağlık ocağındaki hemşire de gerek yok tarzında konuştu gazlı bez koyuyorum şimdi önemli olan kuru kalmasıymış. Şakır şakır kan aktığı yok bizde. Bez değişimi için açıyorum kurumuş kan oluyor. Islak değil
Hadi benim de allahım noluuuurrr :) normal mi canım senin deGünümün dolmasına dört gün kala doğumum oldu :)
Bilemiyorum ki yani fark etmedim ne gaz yapıyor diye ama süt içtim iki gündür o olmuş olabilir mi yada yumurta dediğini yapayım bi dikkat edeyim rezene bi kere verdim kimyon yaptı kv onu verdim iki kez ama pek fayda etmedi gibi bu ilacı aldık kurum ödemiyormuş ücretli aldı eşim inş oda işe yarar rezeneyi ilk günler çok içtim sonra humana çayını alınca kestim diğerini ama deneyeyim rezeneyi yine doğana kadar kusmayla uğraştım şimdi de gaz rabbim beterinden korusun yavrularımızı bunlar gelir geçer Allah’ın izniyleAktardan rezene aldım her gün iki üç bardak içiyorum. Bir çay kaşığı kadar da bebeğe veriyorum. Çok gazı varsa iki kaşık. Bir iki sefer de şerbet verdim iki kaşık rahatlatıyor çok. Çok gazı olduğu zamanlarda gün içinde yediklerini takip et canım. Nelerin sende gaz yaptığını gark et ona göre beslen. Ben pilav üstü kuru fasülye yedim. Fasülye si azdı ama yine de gece kıvrandık daha da yemem. Bulgur yedim Bugün sıkıntımız yok. Demekki ben de gaz yapmıyor. Gaz yapan yiyecekler kişiden kişiye değişiyor. Şu sıralar özellikle çok dikkat etmeliyiz. Aklıma geldi gaz için küçük el havlusunu ısıtıp Bebeğin karnına koy o da rahatlatıyor
Koridorlarda yürü canım. Sancın geldikçe otur kalk. Hareketli ol ki açılma olsun hemen.Korkma canım saat 6 gibi çıkardılar suni sancıyı kendi sancımla açılma bekliyorum bakalım o da azaldı sancılar bol bol dua edin lütfen sabaha kalmadan normal bi şekilde doğurayım şimdiden hepinize teşekkür ederim dua edenler için
Ben sağıp da vermiyorum. İlk zamanlar iki saatte bir uyandırabildiğim kadarıyla veriyordum. ( sarılıktan uyanmıyormuş meğer). Şimdi yine saat kuruyordum iki saate ama gerek kalmıyor. Acıkınca uyanıyor artık kendisi. Beni de uyandırıyor anne kalk acıktım diye:)Kızlar iyi geceler bebeğim 2 haftalık oldu. 3 saatte bir süt veriyorum. Sağıp verdim bugün 3 saat önce beslemiştim 130 cc içti ve hala ac istiyor . Bu normal mi? Sizinkiler ne kadar içiyor?:/
Süt gaz yapmış olabilir canım. Hamileyken mide yanması için soğuk süt içerdim. Bir ara günde üç bardağa kadar çıkmıştım ta kiii bir gün bir gaz yaptı bende gece ağrıdan uyuyamamıştım. Sütü bırakınca geçmişti. Bende gaz yapıyor yani süt. Yumurta yapmıyor bende yapanı da pek duymadım. Rezene hem süt yapıyor hem gazı alıyor. Her gün içiyorum. Rabbim şifa versin kuzucuklarımızaBilemiyorum ki yani fark etmedim ne gaz yapıyor diye ama süt içtim iki gündür o olmuş olabilir mi yada yumurta dediğini yapayım bi dikkat edeyim rezene bi kere verdim kimyon yaptı kv onu verdim iki kez ama pek fayda etmedi gibi bu ilacı aldık kurum ödemiyormuş ücretli aldı eşim inş oda işe yarar rezeneyi ilk günler çok içtim sonra humana çayını alınca kestim diğerini ama deneyeyim rezeneyi yine doğana kadar kusmayla uğraştım şimdi de gaz rabbim beterinden korusun yavrularımızı bunlar gelir geçer Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?