2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz aylık doktor kontrolne doğum yaptığım özel hastaneye götürcez canım. Zaten içim içimi yer, nasıl bi sıkıntısı var mı diye

Kaka yapamama oluyor mu enfeksiyon da

Kaka yapamama gazdan da olabilir canım, sen kayisi tüket bol bol sütünden geçsin. Hic uyumuyor diyorsun ya bizimde öyleydi gazi var sandık hep kilo da alamayınca doktor tahlil istedi enfeksiyon cıktı. Belki sizin gazdandir ama bu kadar uyuyamamasi bir derdi olduğunu gösteriyor.

Biz bir çocuk doktoru bulduk. Özel muaynehanesi var. her ay rutin olarak gidiyoruz. Genelde aşıdan bir gün önce görmek istiyor.

Canım hastalık mevsimi kış günü ben aşı olmadığı sürece kesinlikle götürmeyi düşünmüyorum evde anlıyorum kıyafetlerinden bezinden gelişimini bide tartıya ben çıkıyorum sonra bebekle çıkıyorum kilosunuda öyle anlıyorum bu ay tartıyla sağlık ocağı aynı oldu şüphesiz doğru 1 aylık aşısında sağlık ocağı takip yaptı zaten diğer ay yine çağırdı aşıya yine bakarlar

KAka yapınca bayıldı canım kakadanmış huzursuzluk ya çok şükür bide acayip gazlı bide kız çocuğu okadar gazlı olmaz derler yalan yani

KAka yapınca bayıldı canım kakadanmış huzursuzluk ya çok şükür bide acayip gazlı bide kız çocuğu okadar gazlı olmaz derler yalan yani

Rahatladi demek ki kuzucuk, gaz icin belki rahatlatici bir şeyler verir doktorunuz. Karnina b bol masaj yap ayaklarini dizden dogru karnina çektir. Gazını rahat atar.

Hangi bezi kullanıyorsun canım. Bebişin tombisse erken geçebilirsin tabi :) 10 gün önce 4750 ydi şuan bilmiyorum
Prima kullanıyordum pişik yaptı molfix geçtim ogluşumda çok kilolu degil ama :) 3720 gr daha

Aynı canım bizimkide büyük insan gibi inceliyo etrafı. Laf dinliyo biz konuşurken hiç ses çıkarmıyo

basınç rahatsız edebilir canım deneyimim yok ama tahminim bu yönde
Basınçtan dolayı kalkış ve inişte emzir diyorlar. O tamam da uyumayan bebek bakalım ne sıkıntı verecek.

bu kadar küçükkene gitmedim 1 yaşındaykene gitmiştim ama çapka tak çok sesli oluyor birde bol bol emzir ki yutma efekti olsun kulakları açar.
Aynen emzirmek lazım da.. inşallah gaz problemi de olmaz.. ağlarsa ne yapıcam diye korkuyorum.

Benim kizim 11 gunlkken kendi arabmzla istnbldan izmre gittik cnm gidersn ya:)
Ahahah ben 12 saat uçacağım o da en az, 2 kerede 1,5 saat uçacağım. Bunlar hep peşpeşe olacak.. kabus gibi..

Ahahaha al benden de o kadar.. kocam uyumuyor bu diye türkiyede hemen doktora götürelim deyip duruyor..

Aşırı gaz sıkıntısı olunca hemen vermiyorum memeyi ben. Kaliteli emmiyo çünkü. Masaj yapıyorum sıcak uygulama yapıp gazını çıkartıyorum öyle emziriyorum
Sıcsk uygulamayı nasıl yapıyorsun?

Beni de az önce sağlık ocağından aradılar pazartesi aşımız vardı. Bakanlık aşıyı getirmemiş perşembe getirecekmiş. Allah allah

Prima kullanıyordum pişik yaptı molfix geçtim ogluşumda çok kilolu degil ama :) 3720 gr daha
Masallah canım daha alır güzel güzel ❤ 2 numarayı elbet alacaksın deneme amaçlı al bak rahat oluyorsa onda kalırsın yoksa zaten ileride işine yarar

Beni de az önce sağlık ocağından aradılar pazartesi aşımız vardı. Bakanlık aşıyı getirmemiş perşembe getirecekmiş. Allah allah
Olabilir canım bize de 2 aylık aşı sadece çarşamba günü yapılıyormuş o gün getir dedi

Başka belirti var mıydı canım. Bizimkisi de iki gündür doğru düzgün uyumuyo. Uyusada 10-15 dakika sürmüyo, gözleri kıpkırmızı ama

Allah yardımcın olsun bu kadar üzme kendini. Önce sen iyi olmalısın sen iyi olmazsan bebeğine ne verebilirsin önce kendini düşün canım

Çok haklısın. Benimki de tutturmuş seninki sıcağı sevmicek örtme :) nerden biliyorsun sıcağı sevmiceğini telepati mi kurdun çocukla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…