- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.301
Biz aylık doktor kontrolne doğum yaptığım özel hastaneye götürcez canım. Zaten içim içimi yer, nasıl bi sıkıntısı var mı diyeArkadaşlar bugün kalça filmi falan çekildi 1 aylık olduk sağlık ocağında aşımızı olduk sıkıntı yok şükür ancak doktor diğer ay tekrar çağırdı rutin her ay görecekmiş bu arada özel hastaneye devam ettim Doğum yaptığım hastaneye sizler nasıl yapacaksınız her ay doktor kontrolüne devam edecekmisiniz yoksa sadece sağlık ocağıda yeterli olurmu kafam karıştı
Aşı veya kontrol zamanı gelince arayıp söylüyolar canımBu ası hakkında bılgılerı berden alıyorsunuz sanırum kk olmassa hıc bılgım olmıcak sayenuzde bıseyler ogrenıyorum.^^ saglık ocagıda hıcbır sey demedı
Bize çocuk doktorumuz söylüyor bu tarz şeyleri canm. Öğrendikçe yazarım ben de buraya:)Bu ası hakkında bılgılerı berden alıyorsunuz sanırum kk olmassa hıc bılgım olmıcak sayenuzde bıseyler ogrenıyorum.^^ saglık ocagıda hıcbır sey demedı
Kaka yapamama oluyor mu enfeksiyon da
Biz bir çocuk doktoru bulduk. Özel muaynehanesi var. her ay rutin olarak gidiyoruz. Genelde aşıdan bir gün önce görmek istiyor.Arkadaşlar bugün kalça filmi falan çekildi 1 aylık olduk sağlık ocağında aşımızı olduk sıkıntı yok şükür ancak doktor diğer ay tekrar çağırdı rutin her ay görecekmiş bu arada özel hastaneye devam ettim Doğum yaptığım hastaneye sizler nasıl yapacaksınız her ay doktor kontrolüne devam edecekmisiniz yoksa sadece sağlık ocağıda yeterli olurmu kafam karıştı
Canım hastalık mevsimi kış günü ben aşı olmadığı sürece kesinlikle götürmeyi düşünmüyorum evde anlıyorum kıyafetlerinden bezinden gelişimini bide tartıya ben çıkıyorum sonra bebekle çıkıyorum kilosunuda öyle anlıyorum bu ay tartıyla sağlık ocağı aynı oldu şüphesiz doğru 1 aylık aşısında sağlık ocağı takip yaptı zaten diğer ay yine çağırdı aşıya yine bakarlarArkadaşlar bugün kalça filmi falan çekildi 1 aylık olduk sağlık ocağında aşımızı olduk sıkıntı yok şükür ancak doktor diğer ay tekrar çağırdı rutin her ay görecekmiş bu arada özel hastaneye devam ettim Doğum yaptığım hastaneye sizler nasıl yapacaksınız her ay doktor kontrolüne devam edecekmisiniz yoksa sadece sağlık ocağıda yeterli olurmu kafam karıştı
Benim ikinci bebegim canim digerine de yaptirmistimBu ası hakkında bılgılerı berden alıyorsunuz sanırum kk olmassa hıc bılgım olmıcak sayenuzde bıseyler ogrenıyorum.^^ saglık ocagıda hıcbır sey demedı
KAka yapınca bayıldı canım kakadanmış huzursuzluk ya çok şükür bide acayip gazlı bide kız çocuğu okadar gazlı olmaz derler yalan yaniKaka yapamama gazdan da olabilir canım, sen kayisi tüket bol bol sütünden geçsin. Hic uyumuyor diyorsun ya bizimde öyleydi gazi var sandık hep kilo da alamayınca doktor tahlil istedi enfeksiyon cıktı. Belki sizin gazdandir ama bu kadar uyuyamamasi bir derdi olduğunu gösteriyor.
Bi tanidigimin bebegi 15 gun bu virus yuzUnden hastanede yatti. Ben ilk bebegime yaptirdim buna da yaptircam virus gelse bile kolay atlatsin en azindanYaplmasimi illa gerekiyr cnm pekcbilgm yokta
KAka yapınca bayıldı canım kakadanmış huzursuzluk ya çok şükür bide acayip gazlı bide kız çocuğu okadar gazlı olmaz derler yalan yani
Prima kullanıyordum pişik yaptı molfix geçtim ogluşumda çok kilolu degil ama :) 3720 gr dahaHangi bezi kullanıyorsun canım. Bebişin tombisse erken geçebilirsin tabi :) 10 gün önce 4750 ydi şuan bilmiyorum
Gazi yuzunden canim ikinmaktan ememiyorBizimkide uykuya dalmış gibi oluyo ama 2 dakika uyumuyo. Saatte emziriyorum bende. 5-6 dakika emiyo. Bende sağıp atıyorum buzluğa hep.Seninkisi niye emmiyo
Aynı canım bizimkideDğn rkadaşlar geldi bana. Biri dedi ki ben çocuklrımın 40ı çıkana kadar gözlerini bile görmedim hep uyurlardı, bu niye böylebenimki fıldır ffıldır bakıyor 1 saat etrafı izliyor, emmek istiyor, altını açıyorum gezdiriyorum derken saatlerce uyumuyor. Gazı olunca anlıyorum da bir problemi yokken de dalamıyor uykuya
Basınçtan dolayı kalkış ve inişte emzir diyorlar. O tamam da uyumayan bebek bakalım ne sıkıntı verecek.basınç rahatsız edebilir canım deneyimim yok ama tahminim bu yönde
Aynen emzirmek lazım da.. inşallah gaz problemi de olmaz.. ağlarsa ne yapıcam diye korkuyorum.bu kadar küçükkene gitmedim 1 yaşındaykene gitmiştim ama çapka tak çok sesli oluyor birde bol bol emzir ki yutma efekti olsun kulakları açar.
Ahahah ben 12 saat uçacağım o da en az, 2 kerede 1,5 saat uçacağım. Bunlar hep peşpeşe olacak.. kabus gibi..Benim kizim 11 gunlkken kendi arabmzla istnbldan izmre gittik cnm gidersn ya:)
Ahahaha al benden de o kadar.. kocam uyumuyor bu diye türkiyede hemen doktora götürelim deyip duruyor..Dğn rkadaşlar geldi bana. Biri dedi ki ben çocuklrımın 40ı çıkana kadar gözlerini bile görmedim hep uyurlardı, bu niye böylebenimki fıldır ffıldır bakıyor 1 saat etrafı izliyor, emmek istiyor, altını açıyorum gezdiriyorum derken saatlerce uyumuyor. Gazı olunca anlıyorum da bir problemi yokken de dalamıyor uykuya
Sıcsk uygulamayı nasıl yapıyorsun?Aşırı gaz sıkıntısı olunca hemen vermiyorum memeyi ben. Kaliteli emmiyo çünkü. Masaj yapıyorum sıcak uygulama yapıp gazını çıkartıyorum öyle emziriyorum
Masallah canım daha alır güzel güzel ❤ 2 numarayı elbet alacaksın deneme amaçlı al bak rahat oluyorsa onda kalırsın yoksa zaten ileride işine yararPrima kullanıyordum pişik yaptı molfix geçtim ogluşumda çok kilolu degil ama :) 3720 gr daha
Olabilir canım bize de 2 aylık aşı sadece çarşamba günü yapılıyormuş o gün getir dediBeni de az önce sağlık ocağından aradılar pazartesi aşımız vardı. Bakanlık aşıyı getirmemiş perşembe getirecekmiş. Allah allah
Başka belirti var mıydı canım. Bizimkisi de iki gündür doğru düzgün uyumuyo. Uyusada 10-15 dakika sürmüyo, gözleri kıpkırmızı amaKaka yapamama gazdan da olabilir canım, sen kayisi tüket bol bol sütünden geçsin. Hic uyumuyor diyorsun ya bizimde öyleydi gazi var sandık hep kilo da alamayınca doktor tahlil istedi enfeksiyon cıktı. Belki sizin gazdandir ama bu kadar uyuyamamasi bir derdi olduğunu gösteriyor.
Allah yardımcın olsun bu kadar üzme kendini. Önce sen iyi olmalısın sen iyi olmazsan bebeğine ne verebilirsin önce kendini düşün canımKizlar iyi aksamlar ben depresyona girdim girecem az kaldi disim apse yapti dayanilcak gbi degil kanal yapilcakmis ama yapamiyolar igneler cok etkili emziriyorum diye iki gun hic emzirmedim o agrilara dayanamayinca apranax plus kullandim oda yan etki yapti bana sonra antibiyotik verdiler onu kullaniyoru iki gundur 3 saat sonra emziriyorum apranax kullanirken bebegime hep mama vermek zorunda kaldim ilac cok etkili sutu sagip dokcen dedi doktor kabiz oldu kuzum simdikde antibiyotik kullaniyorum 3 saat sonra emziriyorum bu seferde ishal oluyo gbi uf ilacin etkisi 3 saat sonra gecer sutu dokme emzir dediler ne yapcam iyice pisikoloji falan kalmadi bi tane daha dogum yaptim sanki o agrilarla
Çok haklısın. Benimki de tutturmuş seninki sıcağı sevmicek örtme :) nerden biliyorsun sıcağı sevmiceğini telepati mi kurdun çocukla :)))Hahaha cnm haksizmiyim ama
Valla cnm 40 in cikinca duzelir diyolar simdi sonra 3.ay bitsin duzelir derler bu 4 5 6 ... diye devam eder.bosver hic beklemeyelim duzelceklerini de hayal kirikligi olmasin zatem yorgunuz
Aman hasta olmasin atesi cikmasin da en korktugum.bi asi oldu cocuk hic durmadi hep agladi.doger gunlere sukrettim valla.yine en azindan gunde 4 saat uyuyorum simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?