- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.281
yaptı çok şükür kabız değil normal yaptı anlamıyorum niye 5 gündür çıkmadıBizde fitil kullanıyoruz bazen 3 4 saat sonra da yaptıgı oluyor mutlaka yapar bekleyin. Bizimde kaka sorunu var yapamıyor kabızlıkta yok ama normal diyorlar
yaptı çok şükür ya kabız değil normal çıktıEvet canım biraz bekledikten sonra yaptı karnına da masaj yapıp bacaklarını içe doğru çek canım inşallah yapar
Kaka yapamama oluyor mu enfeksiyon daDoktora sordun mu canım? Idrar tahlili de yaptırır belki.
yaptı çok şükür kabız değil normal yaptı anlamıyorum niye 5 gündür çıkmadı
yaptı çok şükür ya kabız değil normal çıktı
Benim kizim 11 gunlkken kendi arabmzla istnbldan izmre gittik cnm gidersn ya:)Bizimki 28 günlük. Sizde bu kadarlıkken uçak deneyimi olan var mı? Uslu dururlar mı merak ediyorum
Yapkmaai gerekyr mu cnm bu asiyi bilgim yok taCanm hepatit b ayrı rota ayrı. Rota özel bir aşı sağlık ocağı yapmıyor.
Yaplmasimi illa gerekiyr cnm pekcbilgm yoktaCanim hepatit b bi dogunca bir de 1 aylikken yapiliyor. Rota dedigimiz ishal asisi. 2ve 4 ya da 3 ve 5.ayda yapiliyor. İki doz eczaneden alıyorsun ister evde kendin yap ister saglik ocaginda yaptir. Agizdan verilen bir asi
Canm ayrıca neden sabun kullanıyorsun ki? Başına sürdüğün şampuanı vücuduna da sür. O kadar kimyasala maruz bırakma çocuğu. Şampuan olarak nivea kullanıyoruz biz.Kizlar banyodan sonra bebeğin yuzu vücudu felan kizardi sabun mustela sampuan sebamed aalmistim alerji dedi dr ne kullaniosnz sabun sampuan
Demek ki sütünün çoğu kendisine yarıyor canım :) arada geç yapınca baya kilo alıyorlaryaptı çok şükür kabız değil normal yaptı anlamıyorum niye 5 gündür çıkmadı
yaptı çok şükür ya kabız değil normal çıktı
Dğn rkadaşlar geldi bana. Biri dedi ki ben çocuklrımın 40ı çıkana kadar gözlerini bile görmedim hep uyurlardı, bu niye böyleGece 3 ten beri sıkıntısı olmadığı halde uyumayan bi bebeğim var. Bebekler çok uyumuyo muydu? Biz mi anormalizsizinkiler kaç saat uyuyo
Bugun 18 günlük olduk biz daha küçügüz ama kızarıklık oluyor sızdırmada oluyor sırtına çıkmıştı bugun kakasıSırtında ve karnında kızarıklık olursa canım bide bacaklarında iz çıkıyor. Biz 10 gündür geçtik 2 numaraya
Hangi bezi kullanıyorsun canım. Bebişin tombisse erken geçebilirsin tabi :) 10 gün önce 4750 ydi şuan bilmiyorumBugun 18 günlük olduk biz daha küçügüz ama kızarıklık oluyor sızdırmada oluyor sırtına çıkmıştı bugun kakası
Zorunlu asi degil cnm istege bagli ben kizimda yaptirmadim hakkinda bir suru soylenti cikmisti korktum sukur hasta olmadi. Bunda da yaptirmam heralde bi doktorada danisicam.Yaplmasimi illa gerekiyr cnm pekcbilgm yokta
Evet canım yani benim doktorum öyle dedi. Neye bakıyor bilemiyorum smear testi yapicak onu söylemişti. Rahmi falan kontrol eder herhalde.İki ay sonra gel demişti. Alttan mı muayene ediyorlar sezaryende olsa
Evet canım alerji diye ilaç verilmişti sonra yayıldı tüm vücuda amacım korkutmak değil belkide sizin ki alerjidir ama doktorlarda yanılabiliuor.Ilac mi verdi dr cnm
Kortizonu bırakınca tekrarlıyor canım zaten. Mecburuz corasetine.Canim inan hala duruyor corasatini suruyorum kortizon kullanmadigim icin hemen gecmiyor oh cok sevindim senin adina insallahhh birdaha olmaz allahim bizi beterinden korusun
15er dakikadan fazla uyumuyoruz. Bir haftada 100 gr almis sadece emmiyo bebek ya. Sutumu sagmaktan bir hal oldum buzluk sut dolu. Gazli pasamiz ememiyorGece 3 ten beri sıkıntısı olmadığı halde uyumayan bi bebeğim var. Bebekler çok uyumuyo muydu? Biz mi anormalizsizinkiler kaç saat uyuyo
Bizimki 2-3 gibi kalkıyo 10 gibi uyuyodu. Bugn 2 de zor uyudu 3.30 da kalktı. Gözleri kıpkırmızı. Nie böyle anlayamadım.Biz ikincide geçtik. Burda daha önceden yazmıştım en az dört gün yıkamayın dedi teste geleceğiniz gün. Altı gün yıkamadık biz de öyle gittik geçti çok şükür. Ani ve yüksek seslere tepki veriyordu zaten korkum yoktu benim. Sizde de tepki vbarsa yüksel sese hiç stres yapma.
Bizimki de her gece 5-5.30 gibi uyanıp iki üç saat uyanık kalıyor. Ben de o saate kadar uyumaya çalışıyorum ki dinç olup ilgilenebileyim. Son zamanlar artık çıldırmıyor değilim
Bizimkide uykuya dalmış gibi oluyo ama 2 dakika uyumuyo. Saatte emziriyorum bende. 5-6 dakika emiyo. Bende sağıp atıyorum buzluğa hep.Seninkisi niye emmiyo15er dakikadan fazla uyumuyoruz. Bir haftada 100 gr almis sadece emmiyo bebek ya. Sutumu sagmaktan bir hal oldum buzluk sut dolu. Gazli pasamiz ememiyor
Aşırı gaz sıkıntısı olunca hemen vermiyorum memeyi ben. Kaliteli emmiyo çünkü. Masaj yapıyorum sıcak uygulama yapıp gazını çıkartıyorum öyle emziriyorum15er dakikadan fazla uyumuyoruz. Bir haftada 100 gr almis sadece emmiyo bebek ya. Sutumu sagmaktan bir hal oldum buzluk sut dolu. Gazli pasamiz ememiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?