- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.261
fitili atar atmaz yaptımı canım ben atalı 1 saat oldu hala yapmadı eğer fitile rağmen yapmazsa 4 te gidicez doktoraAllah kolaylik versin canımm. Gazdan dolayı bu ağlamaları. Kendi bebeğimden biliyorum. Bikaç hafta önce 4. Günde kakasını yapmamıştı morardı resmen ağlıyordu sürekli gaz çıkardığı halde bitmiyordu resmen. Sonuç yarım fitille çözüldü yap yap bitmedi sanki :) bikaç gün daha o sancı devam etti rahatlayana kadar. Doktorumuz kakasını yapmaması normal diyip bişey vermiyor ama ben biogaia aldım gazını eskisine göre daha iyi çıkarıyor. Tabi kriz saatleri hala var
İşitme testi öncesinde banyo yapmamış olması lazımmış. Yıkamış mıydınız?Bebegi isitme testinden gecemeyen varmı biz yine gecemedijk 15 gun icinde 4 kez yapildi ikisinde uyusun diye emerek yapildi.boyle bisey yasayan varmi.15 gun sonraya randevu verdi gecer felan dedi ama yaoan kisi gecemeyen cok oluyomus
Fiti
fitili atar atmaz yaptımı canım ben atalı 1 saat oldu hala yapmadı eğer fitile rağmen yapmazsa 4 te gidicez doktora
bu kadar küçükkene gitmedim 1 yaşındaykene gitmiştim ama çapka tak çok sesli oluyor birde bol bol emzir ki yutma efekti olsun kulakları açar.Bizimki 28 günlük. Sizde bu kadarlıkken uçak deneyimi olan var mı? Uslu dururlar mı merak ediyorum
bübchen kullanıyorum büyük kızımda da bunda da hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadarKizlar banyodan sonra bebeğin yuzu vücudu felan kizardi sabun mustela sampuan sebamed aalmistim alerji dedi dr ne kullaniosnz sabun sampuan
Sırtında ve karnında kızarıklık olursa canım bide bacaklarında iz çıkıyor. Biz 10 gündür geçtik 2 numarayaKızlar bez de 2 numaraya geçicegimizi nasıl anlaya bilirim
Evet canım biraz bekledikten sonra yaptı karnına da masaj yapıp bacaklarını içe doğru çek canım inşallah yaparFiti
fitili atar atmaz yaptımı canım ben atalı 1 saat oldu hala yapmadı eğer fitile rağmen yapmazsa 4 te gidicez doktora
Canim hepatit b bi dogunca bir de 1 aylikken yapiliyor. Rota dedigimiz ishal asisi. 2ve 4 ya da 3 ve 5.ayda yapiliyor. İki doz eczaneden alıyorsun ister evde kendin yap ister saglik ocaginda yaptir. Agizdan verilen bir asiCanm kartta hepatit b yazyr o mu rota asisi oluyor benm pek bilgm yokta bizimde 1 aylk olmamiza az kaldi 1 tane igne yazyor hepatit b dye 2 tane mi vurulyr
Ilac mi verdi dr cnmCanım bize de alerji diye söylendi sonra egzama olduğu ortaya çıktı sıkı takip et bence biz gereksiz yere zaman kaybettik yayıldı. Anne sütü alıyorsa Senin yediklerinde tetiklemiş olabilir.
Bi gun once yikamistik cnmİşitme testi öncesinde banyo yapmamış olması lazımmış. Yıkamış mıydınız?
Biz ikincide geçtik. Burda daha önceden yazmıştım en az dört gün yıkamayın dedi teste geleceğiniz gün. Altı gün yıkamadık biz de öyle gittik geçti çok şükür. Ani ve yüksek seslere tepki veriyordu zaten korkum yoktu benim. Sizde de tepki vbarsa yüksel sese hiç stres yapma.Bebegi isitme testinden gecemeyen varmı biz yine gecemedijk 15 gun icinde 4 kez yapildi ikisinde uyusun diye emerek yapildi.boyle bisey yasayan varmi.15 gun sonraya randevu verdi gecer felan dedi ama yaoan kisi gecemeyen cok oluyomus
Bizimki de her gece 5-5.30 gibi uyanıp iki üç saat uyanık kalıyor. Ben de o saate kadar uyumaya çalışıyorum ki dinç olup ilgilenebileyim. Son zamanlar artık çıldırmıyor değilimGece 3 ten beri sıkıntısı olmadığı halde uyumayan bi bebeğim var. Bebekler çok uyumuyo muydu? Biz mi anormalizsizinkiler kaç saat uyuyo
Canim inan hala duruyor corasatini suruyorum kortizon kullanmadigim icin hemen gecmiyor oh cok sevindim senin adina insallahhh birdaha olmaz allahim bizi beterinden korusun
Benim aklımda en son 3-4gün önce yıkanmalıydı gibi kalmış. Bir sonrakinde bir de bunu deneyin isterseniz. Umarım geçerBi gun once yikamistik cnm
Uni baby yenidogan sac ve vucut sampuaniKizlar banyodan sonra bebeğin yuzu vücudu felan kizardi sabun mustela sampuan sebamed aalmistim alerji dedi dr ne kullaniosnz sabun sampuan
Ağlama uyuyamama krizli bir gecenin sabahı battaniyenin içinde salladık devamlı uykuya dalamadı hep ağladı ne sıkıntısı var anlamadık delircem bir dk uyumadım biryeri ağrısa battaniyenin içindede ağlar napcam ya
Ins cnmBenim aklımda en son 3-4gün önce yıkanmalıydı gibi kalmış. Bir sonrakinde bir de bunu deneyin isterseniz. Umarım geçer
Bu ası hakkında bılgılerı berden alıyorsunuz sanırum kk olmassa hıc bılgım olmıcak sayenuzde bıseyler ogrenıyorum.^^ saglık ocagıda hıcbır sey demedıCanim hepatit b bi dogunca bir de 1 aylikken yapiliyor. Rota dedigimiz ishal asisi. 2ve 4 ya da 3 ve 5.ayda yapiliyor. İki doz eczaneden alıyorsun ister evde kendin yap ister saglik ocaginda yaptir. Agizdan verilen bir asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?