2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Fiti
fitili atar atmaz yaptımı canım ben atalı 1 saat oldu hala yapmadı eğer fitile rağmen yapmazsa 4 te gidicez doktora

Bebegi isitme testinden gecemeyen varmı biz yine gecemedijk 15 gun icinde 4 kez yapildi ikisinde uyusun diye emerek yapildi.boyle bisey yasayan varmi.15 gun sonraya randevu verdi gecer felan dedi ama yaoan kisi gecemeyen cok oluyomus
İşitme testi öncesinde banyo yapmamış olması lazımmış. Yıkamış mıydınız?

Gece 3 ten beri sıkıntısı olmadığı halde uyumayan bi bebeğim var. Bebekler çok uyumuyo muydu? Biz mi anormaliz sizinkiler kaç saat uyuyo

Canm kartta hepatit b yazyr o mu rota asisi oluyor benm pek bilgm yokta bizimde 1 aylk olmamiza az kaldi 1 tane igne yazyor hepatit b dye 2 tane mi vurulyr
Canim hepatit b bi dogunca bir de 1 aylikken yapiliyor. Rota dedigimiz ishal asisi. 2ve 4 ya da 3 ve 5.ayda yapiliyor. İki doz eczaneden alıyorsun ister evde kendin yap ister saglik ocaginda yaptir. Agizdan verilen bir asi

H heja canım ne durumdasınız geçiyor mu kızarıklıklar. Kortizonlu kremi bıraktım bugün bebeğimi ishal yaptı. Geçirdi ama krem sürülmeyen yerler kızarık hala. corosatine başladım bugün bende.

Bebegi isitme testinden gecemeyen varmı biz yine gecemedijk 15 gun icinde 4 kez yapildi ikisinde uyusun diye emerek yapildi.boyle bisey yasayan varmi.15 gun sonraya randevu verdi gecer felan dedi ama yaoan kisi gecemeyen cok oluyomus
Biz ikincide geçtik. Burda daha önceden yazmıştım en az dört gün yıkamayın dedi teste geleceğiniz gün. Altı gün yıkamadık biz de öyle gittik geçti çok şükür. Ani ve yüksek seslere tepki veriyordu zaten korkum yoktu benim. Sizde de tepki vbarsa yüksel sese hiç stres yapma.

Gece 3 ten beri sıkıntısı olmadığı halde uyumayan bi bebeğim var. Bebekler çok uyumuyo muydu? Biz mi anormaliz sizinkiler kaç saat uyuyo
Bizimki de her gece 5-5.30 gibi uyanıp iki üç saat uyanık kalıyor. Ben de o saate kadar uyumaya çalışıyorum ki dinç olup ilgilenebileyim. Son zamanlar artık çıldırmıyor değilim

Canim inan hala duruyor corasatini suruyorum kortizon kullanmadigim icin hemen gecmiyor oh cok sevindim senin adina insallahhh birdaha olmaz allahim bizi beterinden korusun

Canim hepatit b bi dogunca bir de 1 aylikken yapiliyor. Rota dedigimiz ishal asisi. 2ve 4 ya da 3 ve 5.ayda yapiliyor. İki doz eczaneden alıyorsun ister evde kendin yap ister saglik ocaginda yaptir. Agizdan verilen bir asi
Bu ası hakkında bılgılerı berden alıyorsunuz sanırum kk olmassa hıc bılgım olmıcak sayenuzde bıseyler ogrenıyorum.^^ saglık ocagıda hıcbır sey demedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…