2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende okudum nette de 6 yaş diyor bide çok zorda kalırda ateşini düşüremezsen kullan dedi de zaten ilk günü güzel atlattık artık vermem heralde
İnş gerek kalmaz canım zaten 3 yaşından sonra calpol pek etkili olmuyor mecbur dolven veriyorsun çok geçmiş olsun

Canım sen bakacaksan olur ama yanından hiç ayrilma Allah korusun. Bence tehlikeli.

Benimde eşimin en uygun olduğu gün cuma ama sadece çarşamba sabah getir dedi bilemiyorum nedendir. İlk ay aşısı huzursuzluk yaptı baya ikincisi umarım hafif atlatırız :/
Ben eşime izin al dedim. Cunku 2 ay asilari biraz agir ve fazla. Hemşire de söyledi 3gunagri ateş huzursuzluk olabilir dedi.

Çok geçmiş olsun canim. Kıyamam ya inşallah kolaylıkla atlatırsınız.
Bende tek başıma haledeilirim o halde.

Hadi ya bende de gaz yapıyor ama ne yiyecez hem sütün kaliteli olması için de iyi beslenmekte gerek bize birşey kalmadı ki bu arada cnm dr bana haşlanmış yumurtanın sarısını yiyebilirsin dedi deneyecem bakalım nasıl olacak ve gidersen çocuk alerjiye bana da Bilgi ver ne olur ona göre ben de götürürüm sen perhize başlayınca kızarıklıklar bitti mi bizim ilk günlere göre azaldı kabuklanma çok oldu kafasına da attı hergün yüzünü pamukla silip bebe yağı yada kantaron yağı sürüyorum kafasına da banyo yapacağı gün saf zeytinyağı sürüyorum bir saat kalıyor öyle banyo yaptırıyorum

Kızlar iki gecedir perişanız bebek ciyak ciyak uykuya dalamıyor devamlı ağlıyor gezmek ve sallanmak istiyor komşular geldi sabah hayırdır diye gece 12 den sabah 7 ye kadar aynı hiç durmuyor eşim iki gecedir bana yardım ediyor çünkü battaniyenin içinde sallıyoruz sadece ozaman susuyor kollarımız koptu eşim ikigündür hiç uyumadan işe gidiyor perişanız bittik ya sabah 7 de uyuyor geceye kadar birdaha bu ciyak ciyak ağlaması olmuyor sadece huzursuz oluyor emiyor gezdiriyorum sallıyorum gaz sancısı oluyor falan napcaz ya biz bittik

Basta basinda bekleyip iyice dalinca ceviriyorum artik oyle bir cozum buldum yoksa uyutamiyorum
Korkma cnm benim bir sürü tanıdığım öyle yatırım ablamda dahil ben de aynı şekilde yatırıyorum allahım korusun şunu bil tedbir senden takdir Allah’tan sen yüz üstün de yatırıp ilgilenmesen olacağı varsa olur ki benim bebeğimde gazlı ve reflüsü var kusuyor sürekli yüz üstü daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum arada yönünü değişip bir saat sonra yüz üstü yapıyorum korkma Allah’ım yavrularımız korusun

Biz bir aydır böyleyiz cnm çözüm henüz bulamadım hatta sancıdan emmiyor bizimki ayakta sallıyorum ellerini tutup bazen işe yarıyor bazen de dizime sırt üstü yatırıp hem sallayıp hem masaj yapıyorum oda iyi geliyor dene istersen rabbim yardımcımız olsun

Eki Görüntüle 2223852 kizlar bebegimin yanagi boyle kizardi neden olmus olabilir?
Maşallah kuzuya aynısı bizdede oldu doktoruna gösterdim çok öpmeyin dedi dedim öyle şapur şupur öpmüyoruz diye sonra babamız meğer sakallıyken azcık öpmüş sakallar değdi demekki artık tıraşsız dokunmak yasak sizdede ondan olmuş olabilir mi kendi kendine geçer kreme gerek yok dedi doktor

Canım yüzüstü yatırmak işe yatıyor biraz, sallanmayı seviyorsa kendinden sallanan anakucağı deneyebilirsin ben aldım 2. el. Bir de emdikten 15 dakika sonra karnına masaj yapabilirsin, sıcak su torbası da koyabilirsin.

Benim bebeğim de çok sınırlı bir bebek. Ultrasonda da kasları hep çatikti. Şimdi de öyle. Benim hamilieligim de stresli geçmişti. Hiç keyfine varamadım hamileliğin. Elalem gibi prenses olmadim naz niyaz yapmadim.yapamadim ki. Ne kendi ailemin derdi stresi sorunları bitti nede eşimin ailesinin. Muhtemelen sen de stresli gecirdin gebeligi. Bu cocuklar bpsuna boyle sinirli degil.
Doğuma 2 hafta kala annem geldi. Annem geldi diye kaynana görümcemi alıp geldi. Gorimcemin psikolojisi zaten bozuk 5 yasinda boşanmış çocuk yok. Kaynanam terminator gibi. Annem herseye alinir küser. Mahvoldum arada.
Neyse doğum oldu babalar da geldi. Hepimiz aynı evde delirdim. 3 hafta sonunda kaynanamla gorumcem gitti tqbi brni depresyona sokup sinit krizi gecirip esimle kavga ettirdikten sonra. Anneme bile yapmadıklarını birakmadilar. En son delirdim atacaktim kendimi camdan cekip gittiler. Annem de 40 imin çıkmasını bekliyor. Annem de cocuk gibi. Herseye alinip kusuyor. Kucağımdakiyle ayrı annemle ayrı uğraşıyorum. Ama yin3 de yardimi cok allah razı olsun. Ne eve ne kendime bakamıyorum. Bütün düzenimi değiştirdiler zaten. Sabrediyorum.
Canım 2 ay aşılarını sağlık ocağı yapacak canim paralı değil ki?
Faz damladı biogaia aldık biz memnunum. Rezene içiyorsan 2 kaşık da ona verebilirsin. Ikınma için de doktorum poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sur masaj yaparak dedi. Ayaklarına ve karnına sıcak uygula. Ben ütüyle havlu ısıtıp koyuyorum . Ise yariyor.

Kızlar biz de 1 aylık olduk, hepatit aşımızı olduk, çok ağladı yazık kalça ultrasonu ve göz muayenesi var onları da haftaya bir gün yaptırırız inşallah. 2. ay aşısı için gün verdi belirli günler aşı geldiği için. Verem aşısı varmış ağrı, ateş yaparmış. Bebek 3 gün yıkanmayacak yıkanıp gelsin o yüzden dedi.
Gazı için dmla verdi bize de ama buşamadık nnurse harvey's aldık bakalım. Kilo alımı iyi dedi ama ben günde 1-2 kere mama veriyorum, o şekilde devam et alırs artırbilirsin dedi.

Dün gece aklımız cıktı kızlar. Gece 3 te Bebegim uyurken Tıkanma sesiyle yataktan fırladım.arkamdan eşim fırladı. Sirtustu yatiyordu Ilk defa kusmus ve boğazını tikamis nefes alamıyor gibiydi. Hemen kaldırıp yan cevirdim hem kusmaya devam etti hem de 30 sn sonra nefes alabildi. Sabaha kdr uyumadim bekledim başında. Anne sutunden badka hicbirsey vermiyorum ve hiç kusmamıştı.
Üşütme midir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…