- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.601
Gittinmi canım doktora nasıl bebeğinYa kızlar moralim çok bozuk bebeğim allerjik atopik dermatit olmuş gaz sorunu uykusuzluk derken bugün fark ettim ki testisinin üst kısmında bir şişlik ama tam testinin hemen üstü baktım netten kist filan yazıyor kafam karıştı ne olduğunu anlayamadım yarın dr gitmeyi düşünüyorum var mı böyle bir sorunu olan yada duydunuz mu hiç çok kafama takıyorum
Kuafördeyim şu an ani kararla aynen:))ben geçen hafta gittim kestirdim çok rahatladım =) hepsi hurafe
Onu bende duydum ama Valla içiyorum su. Zaten pek bişey yemem o esnada. Anca su içiyorum.Kızlar bebegi emzirirken birşey yiyip içilmezmiş kayınvalidem öyle söylüyor emzirirken içim yanıyor 1 bardak su bile içemiyorum izin vermiyoru o an ne yiyip içersem direk bebege geçiyomuş öyle zararlıyım diyo dogru mu bu ya
Ben şimdi her seferinde önce az olanı vermeye başladım. İnşallah emzirdikce kesilmez diye umuyorum. Diğeri çok diye sadece ona yönelmemeye çalışıyorum ama bu sefer de diğer meme taş gibi oluyor mastit olacak diye korkuyorum. Senin ki daha da fazlaymis. Nasıl duruyorsun o kadar süt doluyken ağrı yapmıyor mu
Canım senin durumun aynısı bi haftadır bn yaşıyorum. Önce ikisi de 200-250 civarı oluyodu ama bi haftadır bi tanesi durdu.çok olanı biraz sapıp öyle veriyorum bazen. Az olanı da sık sık emzirip sağıyorum. Hatta buraya yazmıştım birden azaldı diye. Çekilecek diye bende korkuyorum
süperKuafördeyim şu an ani kararla aynen:))
Kızlar bebegi emzirirken birşey yiyip içilmezmiş kayınvalidem öyle söylüyor emzirirken içim yanıyor 1 bardak su bile içemiyorum izin vermiyoru o an ne yiyip içersem direk bebege geçiyomuş öyle zararlıyım diyo dogru mu bu ya
Su icsen icsen de bebege gecse ne olur ki mesela. Mantiksiz geldi ben iciyorum geneldeKızlar bebegi emzirirken birşey yiyip içilmezmiş kayınvalidem öyle söylüyor emzirirken içim yanıyor 1 bardak su bile içemiyorum izin vermiyoru o an ne yiyip içersem direk bebege geçiyomuş öyle zararlıyım diyo dogru mu bu ya
Çok yapıyo canım. Hatta az olanda kalıcı ağrı var. Ben onun mastit olduğundan şüpheleniyorum, 3. Gün sağmaya başladım çok şişti göğüslerim. Şimdi azalan daha çok ağrıyordu. Kızım ememiyodu şişlikten. Sarılık oldu yatış verildi 3. Gün. Doktor nasıl alsın sağ göğsünü dedi. İki gün sağmakla başa çıkamadım. Sağmaya başladıktan sonra sarılığımız düştü. Ama ağrı kalıcı oldu. Şimdi sütüm inmeden önce çok fena ağrıyo öyle iniyo sütüm. Çok olanı sağmaya da korkar oldum, ya sonra yetmezse bebeğime diye. Günlük bi makine kazağım birikiyor sütün akmasından. Peçeteyle başa çıkamıyorum. Birini emzirirken diğeri fışkırıyor. Az olan bile fışkırıyo. Yapış yapış geziyorum valla kesin çözm bulamadım. Az olanı sık emzirirsek kesilmez sanırım kuzum.Ben şimdi her seferinde önce az olanı vermeye başladım. İnşallah emzirdikce kesilmez diye umuyorum. Diğeri çok diye sadece ona yönelmemeye çalışıyorum ama bu sefer de diğer meme taş gibi oluyor mastit olacak diye korkuyorum. Senin ki daha da fazlaymis. Nasıl duruyorsun o kadar süt doluyken ağrı yapmıyor mu
Biogaia kullanan arkadaşlarla ona bağladık benim bebeğimde öyle yapıyorKızlar bebeklerimizin kakalarındaki balgam ne demekti? Bizimki balgamsı balgamssı yapmış
Ben ondan kullanmıyorum. Bizimki nie oldu acabaBiogaia kullanan arkadaşlarla ona bağladık benim bebeğimde öyle yapıyor
Biogaia kullanan arkadaşlarla ona bağladık benim bebeğimde öyle yapıyor
Biz akşamları 5 damla siz nasıl kullanıyorsunuz canımBizde kullaniyoruz bizde olmadi canım. Kac damla kullanıyorsunuz?
Biz akşamları 5 damla siz nasıl kullanıyorsunuz canım
5 damla canım. Beni korkutmuyor sonuçta sadece sıvı tüketiyorlar olabilir benceBizde kullaniyoruz bizde olmadi canım. Kac damla kullanıyorsunuz?
Bence korkulacak bişey değildir canımBen ondan kullanmıyorum. Bizimki nie oldu acaba
İnşallah canım teşekkür ederim :)Bence korkulacak bişey değildir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?