- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.581
canım onu biliyorum da iki gün yaptım onu düzenli verdim ama bu sefer de verdikten sonra daha çok ıkınıyor gazı çıkartmak için uyuyamıyor ıkınmaktan bende bilemedim yaaa :/Düzenli kullanmayinca fayda etmediği yaziyor nette. Yani gaz olunca vermek pek doğru değilmiş. Düzenli kullanmak gerekmiş.
meme ucu silikon ile denedin mi canım? metsil pek fayda etmedi bizde nurse harveys iyi geldi ama daha çok ıkınıyor bende bilemedim ama senin bebiş daha çok minnakHanımlar yardım lütfen .Kızım 15 günlük oldu 3-4 saat aralıksız ağlıyor doktor kolik dedi 3 ay boyle olur dedi.Memeyi agzina almiyor biberonla iciyor .Sut sagmayi yetistiremrdigimde kecisutu mamasi veriyorum ne yapmaliyim caresiz kaldim.bu arada metsil gaz damlasu veriyorum
Ben düzenli kullaniyorum sab simplex gerçi ama pek faydası yok yani. Boşa kullanıyorum gibi.canım onu biliyorum da iki gün yaptım onu düzenli verdim ama bu sefer de verdikten sonra daha çok ıkınıyor gazı çıkartmak için uyuyamıyor ıkınmaktan bende bilemedim yaaa :/
sab simplex büyük kızımda fayda etmedi ondan almadım nurse harveys hem bitkisel diye aldım da çok ıkınmasından da endişe ediyorum bir yeri çatlayacak sankiBen düzenli kullaniyorum sab simplex gerçi ama pek faydası yok yani. Boşa kullanıyorum gibi.
Meme ucum yok hastanede de ugrasmadi kimse dayadilar blberonu .Zaten aglamaya basladi mi hic susmuyor salliyorum ama 10 dakika uyuyor gaz agrisiyka uyaniyorGecmis olsun cnm sallanarak duruyormu hamak tarzi birseyle sallanirken falan memeyi agzina dayasan yada biberon alirken cikartip hemen memeyi versin denemissindir gerci. Bitkisel biseyler kullaniyo musun
meme ucu silikon ile denedin mi canım? metsil pek fayda etmedi bizde nurse harveys iyi geldi ama daha çok ıkınıyor bende bilemedim ama senin bebiş daha çok minnak
ya kızlar birşey soracağım nurse harveys almıştı eşim ama sanırım onların da farklı ilaçları var
eşim şunu aldı
Eki Görüntüle 2224243
ben bir çay kaşığı veriyorum ama internette baktım birde bu var mış
Eki Görüntüle 2224244
kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? zararlı olur mu ki versem? arada farkı nedir ki acaba?
canım Kasım annelerinde okudum ve faydasını gören olmuş. emzirme destekleyici sistem sondalı emzirmeSilikonu sinirle attiriveriyor cok agresif bir bebek caresiz kaldim
anladım canım teşekkür ederim. Sen ne hangi gaz giderici damlasını aldın peki? benim bebeğim maşaAllah uyuyor sıkıntımız sadece gaz ve çok ıkınmakUsttekini oğlumda kullandik. Kolikli bir bebekti sab simplex ile beraber kullanmıştık. Bu tur şuruplar gaz damlalari rahatlama sağlıyor ama bazen de işe yaramiyor. Bağışıklık kazanıyorlar sanırım. Nurse harveys i düzenli kullanın demişlerdi. Kizimda farkli bir şurup verdi doktor. Kullanıp kullanmamakta kararsizim, ama uyku sorunu dayanılır gibi değil beslenme duzenimizde kalmiyor böyle.
Cnm instagramda falan emzirme danismanlari var mutlaka bi cozumu vardir istersen bir danis arastir daha cok kucuk insallah memeyi alirMeme ucum yok hastanede de ugrasmadi kimse dayadilar blberonu .Zaten aglamaya basladi mi hic susmuyor salliyorum ama 10 dakika uyuyor gaz agrisiyka uyaniyor
anladım canım teşekkür ederim. Sen ne hangi gaz giderici damlasını aldın peki? benim bebeğim maşaAllah uyuyor sıkıntımız sadece gaz ve çok ıkınmak
Canm ben bakmadim ama bende senn gbi iki tarafli veriyorum benimkide cok geldgnden yandan sut kacryr oksuruyr bogazna kacyor bende napvm bilmyrm tek bende oluyr sanyrdmHepinize merhaba arkadaşlar. Ben de Aralık annesi olmayı beklerken Kasım sonunda 37 haftalıkken bebeğimi kucağıma aldım. Hamileligim boyunca ara ara burda sizin yazdıklarınızı okudum ama bi şey yazmamıştım. Şimdi size bi şey danışmak istiyorum. Benim iki memem arasında bariz bir süt üretimi farkı var. benzer bi durum yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda? Memelerimi sırayla veriyorum 1.5 2 saatte bir emziriyorum ama sağ memem devamlı taş gibi. Merak edip el pompasıyla sagdim. soldan 75 cc süt çıkarken emzirmenin ardından sağdan 150 cc çıktı. Yani iki katından bile fazla üretiyor. Şekil bozukluğu bı tarafa çocuğum asla huzurla ememiyor. Çok hızlı süt aktığı için boguluyor, yutmayi yetiştiremiyor püskürtüyor,ikimizinde üstü başı yatak döşek yapış yapış süt içinde kalıyor. Çok gelen meme mastit olacak diye ya da az gelenden zamanla kesilecek tek meme kalicam diye çok korkuyorum. İkisini dengelemek için ne yapabilirim sizce?
anladım canım az kaldı bu günlerde geçecek inşaAllah =)Biogaia verdi doktor mama da aldığı icin o gaz damlasi değilmiş ama probiyotik destekmis onun sayesinde kabızlık yasamiyoruz kakasina zorlanmiyor ama şimdi gaz ve uyku icin infantum good night diye bir şurup verdi. Nurse harveys colex gibi bir şurup sanırım.
ben geçen hafta gittim kestirdim çok rahatladım =) hepsi hurafeLohusa iken saç kesilmez diye bişey var mı ya?
Ben internette biraz araştırdım biraz geriye yatarak emzirin, bebeği emzirirken dik tutun filan diyo ama ben de bi ise yaramadi sende yarar belki bi dene. Bi de emzirmeden önce biraz sağin süt akışı yavaslayinca emzirin diyorlar ama sagarsam sut daha da artar diye korkuyorumrum. geçen 15 20 saniye nefes alamadı boğuluyodu çok korkutuyor beni. İki emip geri çekiyor kendini resmen boğuşuyor çocuğum. Senin iki meme arasında bir fark yoksa 3 aydan sonra duzeliyomus süt uretimi. Ben o zamana kadar diğer mememi verimli olarak emziremedigim için azalıp bitecek diye korkuyorum.Canm ben bakmadim ama bende senn gbi iki tarafli veriyorum benimkide cok geldgnden yandan sut kacryr oksuruyr bogazna kacyor bende napvm bilmyrm tek bende oluyr sanyrdm
ciddi bişey değildir canım inşallah üzme kendiniYa kızlar moralim çok bozuk bebeğim allerjik atopik dermatit olmuş gaz sorunu uykusuzluk derken bugün fark ettim ki testisinin üst kısmında bir şişlik ama tam testinin hemen üstü baktım netten kist filan yazıyor kafam karıştı ne olduğunu anlayamadım yarın dr gitmeyi düşünüyorum var mı böyle bir sorunu olan yada duydunuz mu hiç çok kafama takıyorum
Canım senin durumun aynısı bi haftadır bn yaşıyorum. Önce ikisi de 200-250 civarı oluyodu ama bi haftadır bi tanesi durdu.çok olanı biraz sapıp öyle veriyorum bazen. Az olanı da sık sık emzirip sağıyorum. Hatta buraya yazmıştım birden azaldı diye. Çekilecek diye bende korkuyorumHepinize merhaba arkadaşlar. Ben de Aralık annesi olmayı beklerken Kasım sonunda 37 haftalıkken bebeğimi kucağıma aldım. Hamileligim boyunca ara ara burda sizin yazdıklarınızı okudum ama bi şey yazmamıştım. Şimdi size bi şey danışmak istiyorum. Benim iki memem arasında bariz bir süt üretimi farkı var. benzer bi durum yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda? Memelerimi sırayla veriyorum 1.5 2 saatte bir emziriyorum ama sağ memem devamlı taş gibi. Merak edip el pompasıyla sagdim. soldan 75 cc süt çıkarken emzirmenin ardından sağdan 150 cc çıktı. Yani iki katından bile fazla üretiyor. Şekil bozukluğu bı tarafa çocuğum asla huzurla ememiyor. Çok hızlı süt aktığı için boguluyor, yutmayi yetiştiremiyor püskürtüyor,ikimizinde üstü başı yatak döşek yapış yapış süt içinde kalıyor. Çok gelen meme mastit olacak diye ya da az gelenden zamanla kesilecek tek meme kalicam diye çok korkuyorum. İkisini dengelemek için ne yapabilirim sizce?
Ben Doğumdan hemen sonra kestirdim canım bizde hamileyken kesilmezLohusa iken saç kesilmez diye bişey var mı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?