- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.561
Tesekkurler cnmben yaptırmicam canım ilk doz 2. ay ikinci doz 5.ay veya 3.ay ile 6.ay diye biliyorum yinede sağlık ocağına sorarsın veya doktorunza
Bama hic oyle bisey denmedi.sana ozel bi durummu cnm buDikişler estetik dikiş. Onlar icin dogumdan sonraki 5.gun gittim bitti işi bir sorun yok. 40 çıkında gittiğinden alttan muayene ediyor. Rahme falan bakıcam. Smear testi yapicak.
Aa onlar herseyi bilirÇok haklısın. Benimki de tutturmuş seninki sıcağı sevmicek örtme :) nerden biliyorsun sıcağı sevmiceğini telepati mi kurdun çocukla :)))
Ya valla cileden cikariyolar cnm napalimSeninle aynı şehirde olsak tanışmak isterdim gerçekten :))) hasta ruhlu iğrenç kv :)) belki de bizim hormonlardan dolayı herşey batıyor. Ben öz anneme katlanamıyorum. Emziğe alıştırcam ama annem burda diye alıştırmıyorum ben uyurken Emzik verirken emziği önce kendi ağzına sokarsa diye. Ne alaka halbuki. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama öyle bi korku oluştu. Sigara içiyo normalde burda içmez sanmıştım günde 1-2 tane içiyo yakalıyorum sinir oluyorum görünce. Benim çocuğum hiç ağlamıyo. Yani ağlaması derdini anlatmak için. Ağlıyorsa ya karnı aç ya altı pis. Gazını da mıkırdanıyosa eğer kucağında dik tut 5-6 saniye içinde kendi çıkarıyor. Çocuk uykusundan ağlayarak uyanıyo alıyo kucağına pişşş pişşş pişşş sallıyo. Anne diyorum çocuk ağlıyorsa bi derdi var bi altına baksana neden sallıyosun çocuğu. Öfffyle pöffleye ya altını açıyo ya da bana veriyo çok biliyorsan sen bak der gibi. Ayyyy ayyyyyy şiştim:)))
Bama hic oyle bisey denmedi.sana ozel bi durummu cnm bu
Aynen öyle canım. Sen sustukça azıyo millet. Allahım yardımcın olsun kuzumBen baskin olmasina olurum da esim anaci olunca istedigim kadar baskin oluyum fayda etmiyo cnm.bebegim olana dek bana soylenen seylere hic ses etmedim hep duymazdan geldim mecburen esim anaci old.icin.ama konu bebegimse susmam yoksa daha cok kariscak belli ki.
Beni doğumdan 1 hafta sonra çağırdı kontrole. Bir daha 6 ay sonra genel muayene dedi.Yoo genelde tanıdığım herkesi doktor doğumdan sonra 40 bitince yada 2.ayda çağırıyor. Sonuçta sezeryanda olsa rahimde bir bebek büyüttük. Onu kontrol etmesi lazım. Toparlamış mi diye. Nasıl dogumdan once normal bir zamanda kontrole gidiyoruz tüpler yumurtalar, rahim öyle birşey sanırım. Yanı bende tahmin ediyorum bilmiyorum. 10- 15 güne giderim. Gidince yazarım.
Siz bişey yaptınız mı peki düz yatması içinBizimkide baya sivri canim
Benide 40 im cikinca cagirdi. Ben dogum kontrol yontemi de danisicamBeni doğumdan 1 hafta sonra çağırdı kontrole. Bir daha 6 ay sonra genel muayene dedi.
Bizimki colex olan, doktor 1 tatlı kaşığı dedi ilk defa bugün kullandım bakalım gece olacak mı sancısıya kızlar birşey soracağım nurse harveys almıştı eşim ama sanırım onların da farklı ilaçları var
eşim şunu aldı
Eki Görüntüle 2224243
ben bir çay kaşığı veriyorum ama internette baktım birde bu var mış
Eki Görüntüle 2224244
kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? zararlı olur mu ki versem? arada farkı nedir ki acaba?
Canim birinde takviye edici gida yazİyor digerinde gaz damlasi. Bence ikincisi dogru olan ben de bugun alacaktim sorayim eczaneye . Bu arada @Koalina ilk resimdekini kullaniyorum demis benimki sadece tahmin. Ama sorunca eczaneye haber veririrm sana daaya kızlar birşey soracağım nurse harveys almıştı eşim ama sanırım onların da farklı ilaçları var
eşim şunu aldı
Eki Görüntüle 2224243
ben bir çay kaşığı veriyorum ama internette baktım birde bu var mış
Eki Görüntüle 2224244
kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? zararlı olur mu ki versem? arada farkı nedir ki acaba?
ohh içimi rahatlattın canım çok sağol. ben çay kaşığı veriyorum hep siz ne kadarlıksınız? daha çok ıkınma hissi oluyor çok ıkınıyor ama bi çıkarttı mı iyi çıkıyor rahatlıyor =)Bizimki colex olan, doktor 1 tatlı kaşığı dedi ilk defa bugün kullandım bakalım gece olacak mı sancısı
teşekkür ederim canım. eşim söylemiş eczacıya bebek için diye oda bunu vermiş ama ben bugün internete bakınca ikincisi de gördüm ve acaba yanlış birşey mi veriyorum diye hemen buraya yazayım dedim ama koalina doktor tavsiyesi üzerine almış sıkıntı olmaz o zaman InşaAllah =)Canim birinde takviye edici gida yazİyor digerinde gaz damlasi. Bence ikincisi dogru olan ben de bugun alacaktim sorayim eczaneye . Bu arada @Koalina ilk resimdekini kullaniyorum demis benimki sadece tahmin. Ama sorunca eczaneye haber veririrm sana daa
Biz 1 aylık olduk, günde 1 kerrie 1 tatlı kaşığı olarak vericem. Doktor aslında başka bir şey yazmıştı ama bulamazsanız nurse hharvey's alın ve çok gerekmedikçe kkullanmayın dedi.ohh içimi rahatlattın canım çok sağol. ben çay kaşığı veriyorum hep siz ne kadarlıksınız? daha çok ıkınma hissi oluyor çok ıkınıyor ama bi çıkarttı mı iyi çıkıyor rahatlıyor =)
anladım canım çok teşekkür ederim biz de 33 günlüğüz aynen gerektiğinde çok sancılı olduğunda veriyorum inşaAllah siz de faydasını görürsünüzBiz 1 aylık olduk, günde 1 kerrie 1 tatlı kaşığı olarak vericem. Doktor aslında başka bir şey yazmıştı ama bulamazsanız nurse hharvey's alın ve çok gerekmedikçe kkullanmayın dedi.
Düzenli kullanmayinca fayda etmediği yaziyor nette. Yani gaz olunca vermek pek doğru değilmiş. Düzenli kullanmak gerekmiş.anladım canım çok teşekkür ederim biz de 33 günlüğüz aynen gerektiğinde çok sancılı olduğunda veriyorum inşaAllah siz de faydasını görürsünüz
Gecmis olsun cnm sallanarak duruyormu hamak tarzi birseyle sallanirken falan memeyi agzina dayasan yada biberon alirken cikartip hemen memeyi versin denemissindir gerci. Bitkisel biseyler kullaniyo musunHanımlar yardım lütfen .Kızım 15 günlük oldu 3-4 saat aralıksız ağlıyor doktor kolik dedi 3 ay boyle olur dedi.Memeyi agzina almiyor biberonla iciyor .Sut sagmayi yetistiremrdigimde kecisutu mamasi veriyorum ne yapmaliyim caresiz kaldim.bu arada metsil gaz damlasu veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?