2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ben de sinif ogretmeniyim. Mudurun ayarlasin ogleden sonralari gitme süt iznini kullan ogleye kadar calis .bize de yazik hep cocuklari düşünüp durduk senelerdir. Valla ben 14. Yilimdayim ogretmenlikte hasta hasta cok okula gittim rapor almayayim cocuklara yazik falan diye
Ama yeter subat 25te baslayacagim normalde .ama alabildigim kadar rapor almaya caliscam hatta parayla heyet veren yerler bile varmis ggerci ben bulamam oyle bi tanidik ama her seyi zorluycam. Herkesin bebegi kiymetli de bizimki ucuz mu. 9 ay kustum ben sezeryan masasinda dr bebegi ccikarmaya calisirken bile kusuyordum . Erken dogum riski vardi hashanede yattim ilacti igneydi ne kadar zorlandim. Senn de erken dogum yaptin bi suru sikinti çektin o yuzden artik baskasinin bebegi kkadar kendi bebegimi de düşüneceğim

16 saat iyiymiş canım, bizim 30 saat okul idaresi de süt izni vermiyormuş yeni atandım sorun yaşamak da istemiyorum, kafam karışık baya
Ay ne demek sut iizni vermiyormus senin yasal hakkin ya. Sinir oluyorum su mudurlere. Sendikan yok mu canim. Yeni atanmis olman yasal hakkini kullanamamani geerktirmez. Hayret biseyler valla. Yanlis mi hatirliyorum birinci siniflari sana veren öküz mudur seninkiydi degil mi velilerle sorun yasadim falan yazmistin. Hangi ilde gorev yapiyorsun canim. Kocanla git canim okula mudurle egilip bukulmeden konusun. Ogleden sonraya resimci din kulturu becen egitimi ingilizCe derslerini koyuversin bi zahmet mudurun

İdare idare etsin beni biraz insallah öyle bir şey olmaz da...zaten dersim az iki günüm boş biraz ona güveniyorum

Canım 18 Kasım'da erken doğum olmuştu benim. 8 Şubat'ta bitiyor Şubat ve Mart izin alıp Nisan maaşını alacak şekilde ayarlayayım dedim. O zamana 5 aylık olacak. Kaynanam bakacak oluyor zaten mama da içiyor biberonla besleniyor . Süt izni vermemişler başka bir hocaya bana da vermeyeceklerini düşünüyorum yoksa kullanmayı çok istiyorum arabayla 15 dk uzakta okulum . İzin olsa gider gelirim mutlaka emzirmek için. Ama işte ayrı kalmak, süt izni vermemeleri derken bebeğim beni emmeyi de bırakırsa korkusu var maalesef.

Var canım sendikam 4 yıllık memurum bu okula yeni atandım sadece. Bakalım belki de izin verirler bebeğim küçük diye diğer arkadaşın bebeği biraz büyük diye izin vermemiş olabilirler . Bursa'dayim canım . Aynen o sorun yaşadığım okula kadrolu atandım . Biraz garip oldu bana ama yazdım tercihe okul evimize yakın ve iyi diye, eşim de idareciler illa ki değişir dedi.
Nasıl olacak bilmiyorum ama.

Çok doğru diyorsun canım ben hastanede yattım sancim olunca o müdür ertesi gün aradım telefonumu bile açmadı geri de dönüş yapmadı. Sonra ve mecbur izne ayrılınca görevlendirmeyim yaa hemen okul grubundan çıkardılar. Başka okullarda da görevlendirildim ama hepsi çıkarmak için 3ay bekledi.

1ay öncesine damla sonrasına şurup önerdi doktorum ben de damlayı kullanıyorum bakalım değişimi görcek miyim?
ya ishal gibi yapıyor bunu içtikten sonra. sırtına kadar yapıyor. bağırsakları tembelleşir diye korkuyorum.
nurse harveys kullananlar da böyle oluyor mu bebeğiniz?

Ayy canım gerçekten mi? Çok ara oluyo diye kafama takılıyodu. Bi daha uyandırmam o zaman :) seninkinin gelişimi nasıl peki? Kaç kilo almış

İnşallah yaa. Artık sıkıntı vermeye başladı. Hastaneye çıkıyorum sadece evden. Başka türlü çıkamıyorum sorun oluyo. Bundan sonra biraz sağayım o zaman.

Sag canim sen devam et. At buzluga lazim olur 3 ay gecsin rahatlayacaksin. Sutum aazaliyor diye de düşünme. Ohhhh bebegim mutlu ben mutlu sutum yyeterli diye düşün
Canım kesiliyo dediler korktum sağmaya. Sağdıklarım kesilse bile yeter diyodum. Azalan göğsüm sağmaktan diye kurt düştü içime. Valla bu işler ne zormuş.

Ben garanti olsun diye 6 metre aldım kumaşı ama 5 de yeter fazladan bi tur daha doluyorum çünkü boyle. Kumaş cinslerinden çok anlamıyorum cnm indirimli kumaşlar içinden dokunarak uygun gibi duran bı kumaşı aldım. Kalın hafif esnek bı penye gibi benimki. 5 liraydı metresi. Bence hafif esnek pamuklu her türlü kumaş olur. Bı de dikiş olmadığı için kenarları sağılmayacak bir kumas olmasi lazım.
Kesinlikle gaz sancısına da iyi geliyor. Ben emzirip koyuyorum içine evin içinde sırtını sivazlayarak dolaşıyorum hemen üstten çıkartıyor. İçinde huzurlu ve kasları gevsemis olduğu için alttan da rahat çıkartıyor. Hep sıcacık ve benimle hareket halinde olduğundan da faydası oluyor bence. Hiç kolum belim ağrımadan bütün gün kucağımda taşıyabiliyorum bebeğimi. Yani bence iyi gelmediği şey yok. İlk haftadan beri disari da cikiyorum cok rahat oluyor üstü açıldı üşudu derdi yok. Ellerim serbest olduğu için dışarıda alışveriş yapmak yemek yemek filan çok rahat oluyor. Yikadigim zamanlarda strese giriyorum kuruyana kadar ne yapacagim diye.

Bebek emdikten sonra çok azıcık azıcık geliyor süt yine de Sağmali miyim bi kaç dk sence. Bı de benimde el pompası var makineyle performansları fark ediyormu ki

Senin ki daha farklı bi durummuş canım ama ben de tam bilmiyorum benim arkadaşımda öyle oldu yani baktın sağmam gerekmiyor sağmazsın ama taş gibi olursa mecbur sağarsın azalan göğsünde bence emzirdikce gelir yeterince bence süt

Canim sen nasil oldun biraz daha iyi misin bebis hala cok mu yoruyor seni
Daha iyiyim canım, alıştım galiba. Daha az uyuyor ama ben dha rrahat kalkıyorum. Şimdi süt sıkıntım var, gece kalkıp 10 dk emip uyuyor hem bçauk uyanıyor hem sütüm artmıyor vve yetmiyor. Mama veriyorum mecburen. Bkalım nasıl olacak

Bence gece uyuyorsa me güzel işte uyandırma acıkınca zaten uyanır baktın 5 saati geçiyor öyle uyandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…