- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.001
Aynen öyle kuzum. Miss gibiler. Teyzem geldi sağolsun onunla senin dediğin gibi yıkadık. Bundan sonra kendim yıkarım. Fazla tutmaya hiç gerek yok :) tek yıkasaydım şampuanlamıcaktım bile. :) filenin üzerinde yıkadık. Daha zor gibi. Bi daha direk küvete su doldurup içine sokcam. Daha kolay olur gibi. Altına da havlu gibi bişey koycam kaydırmasın diye. Teşekkür ederim uzun uzun anlattığın için canım. Yazın da beraber duş alırız diye düşünüyorum. Onu da denicem :)Cnm annenin gelmemesine uzuldum.
Sana nacizane tavsiyem kuvetin icine suyu doldur oyle yikamaya basla.ilkten biraz kendine guvenin de gelir nu sekilde.cunku oyle yikamak daha kolay oluyo cidden.ekstra kovaya da suyu ayarla.tabi kuvete takilan file aparatin varsa yap.yator ona ustinu basini cikart.kuvetin altondan hafof hafif sulari elinle bebehine degdir suya alissin.cok sampuanlama igne ucu kadar sampuanlayiver vucudunu.daha yeniyiz 4 4 luk olamayiz.koltuk altini boynunu ellerinle ov hemencik.esin bebegin kafasini hafif yukari dogru kaldirsin.yine igne ucu kadar sampuanla yikayiver.en son kovaya da konulan suyla durula her yerini son kez temiz suyla tmmdir.ben de hala korkuyorm ama botle kolayima geldi usutcek diye cok korkuyorum ben.hemen dudaklari titreyiverio aklim cikiyo.yaz gelsin daha guzel yikariz ins.cok vakit ayirma bosver hasta olmasin da zaten tertemizler
Yok canım hiç mama vermedim süt yetiyormuş hatta doktor çok emzirme dedi ebede her istediğinde ver dedi emzik verme dediler ama emmesinde sıkıntı yok ama hergün huy değiştiriyor birgün rahatla emip uyurken bugün mesela her 10 dakikada bir uyanıyor bittim yorgunluktan hala uğraşıyorum emziğide veriyorum yeterki ağlamasın uyusun allah korusun inşallah red med öyle bişeylede karşılaşmamCnm mama veriyomusun peki biberonla
Ben de emzik verdim de cikariyo ustelemedim hem biberon hem meme hem emzk meme reddi yasar diye
Çok teşekkür ederim canım çok sağol :) düşünmen yeter allah razı olsun. Alıştırmak için sık sık yıkıcam artık. Suyu da sevdi maşallah :) özgüvenim geldi. Artık çok korkmuyorum :)Canım az önce okudum ilk mesajını eşim yanımdaydı direk adresi sor yakinsa biz gidelim dedi.hizli hızlı diğer mesajlarını okuduk sonunda rahatladık . Hiç korkma yıkandıkca rahatlar bebek. Bende kendim hiç yıkamadım ama tek kalsam 1 tas su bile doksen rahatlar . Annem yada eşim gibi olmasada islatirim en azından. Hergun yıka beence alisirsin birkac gune.
Ben kullanıyorum ama pek tutmuyor doğduğu gün verdim alissin diye ama tutmadı hiç. En son 10 gün önce avent smoothie aldık onu 5 dakika falan tutuyor şimdilik. Alışır insallah
Benim oğlum da her gün değişik dün akşam 7 den 3e kadar zor uyudu. Bugün de beslenmeleri haricinde uyuyor sürekli. Bu sefer de uyuyor diye tedirginim tuhafima geliyor . Şaştım kaldım vallahi.Yok canım hiç mama vermedim süt yetiyormuş hatta doktor çok emzirme dedi ebede her istediğinde ver dedi emzik verme dediler ama emmesinde sıkıntı yok ama hergün huy değiştiriyor birgün rahatla emip uyurken bugün mesela her 10 dakikada bir uyanıyor bittim yorgunluktan hala uğraşıyorum emziğide veriyorum yeterki ağlamasın uyusun allah korusun inşallah red med öyle bişeylede karşılaşmam
Maşallah kendin yıkamaya cesaret ettiğin için sana biz hala 3 kişi beceremiyoruz yıkamayı elimiz ayağımıza dolanıyor çok hareketli fileylede denedik küvete yatırmayıda ama hemen titreyiveriyorlar üşüyor hadi hadi naraları atıyor annem benide paniklettiriyor bide ben saçına şampuanıda çok dökmüşüm arıtmakta zorlandık hala alışamadım galiba anneliğe ne banyosunda ne de çok ağladığında sakinliğimi koruyamıyorum halbuki çok soğuk kanlıyımdır aşısını bile yaptıramıyorum kimyam değişti inşallah lohusalıktandırAynen öyle kuzum. Miss gibiler. Teyzem geldi sağolsun onunla senin dediğin gibi yıkadık. Bundan sonra kendim yıkarım. Fazla tutmaya hiç gerek yok :) tek yıkasaydım şampuanlamıcaktım bile. :) filenin üzerinde yıkadık. Daha zor gibi. Bi daha direk küvete su doldurup içine sokcam. Daha kolay olur gibi. Altına da havlu gibi bişey koycam kaydırmasın diye. Teşekkür ederim uzun uzun anlattığın için canım. Yazın da beraber duş alırız diye düşünüyorum. Onu da denicem :)
Aynen öyle canım ya ne yapacağımı şaşırıyorum uyumazdı bukadar deyip uyandırasım geliyor bizde sabah 9 dan beri böyleyiz uyku yok kendiside perişan bende yüzümü bile yıkatmadı bana sağlık sorunları olmasında razıyım her huysuzluğa nasıl olsa geçecek ama şöyle bi 4-5 saat uyusada bende uyusam gözlerim yüzüm çöktü 20 günde 12 kilo verdimBenim oğlum da her gün değişik dün akşam 7 den 3e kadar zor uyudu. Bugün de beslenmeleri haricinde uyuyor sürekli. Bu sefer de uyuyor diye tedirginim tuhafima geliyor . Şaştım kaldım vallahi.
Senden cesaret aldım eşime küvet filesi aldırdım :) yarın misafirim var ama sonraki gün yıkıcam bakalımCanım tam hazırlık yaptım teyzem geldi beraber yıkadık :) ama tek yıkanır yani kolay :) iki güne tek yıkarım, ya da yarın :)
Elinle sağmayla öyle çıkıyorsa makineyle bi oturuşta en az 100 cc çıkar canım. Şok oldum elinle sağmana benden asla çıkmaz elleNormal elimle cnm
Keşke wc gidene kadar bile durmuyo..Benimki de kesin durmaz asla durmuyo ya yeter ki kucak olsun emer emmez uyuyo.insallah gecer bu gunlerimiz soyle 2 saat dursa kendi kendine keske
İnşallah canım benim. Ben önceden beri kendime güvenirim sadece ilk banyosundan korkuyordum. Bizimkisi pek titreyip ağlamadı allahıma şükr. İğne aşıya gelince ben hiç kötü olmuyorum. Sağlıkçı olduğumdan mıdır yoksa sağlığı için gerekli olduğunu bildiğimden mi bilmiyorum. Panik konusunda evet bende çok paniğimdir. Hatta eşim itiraf etti, sen beni paniklettircen tartışcaz diye yanaşmadım dedi :) alışıcaz kuzum. Ele avuca tam gelince korkular kalmıcak :)Maşallah kendin yıkamaya cesaret ettiğin için sana biz hala 3 kişi beceremiyoruz yıkamayı elimiz ayağımıza dolanıyor çok hareketli fileylede denedik küvete yatırmayıda ama hemen titreyiveriyorlar üşüyor hadi hadi naraları atıyor annem benide paniklettiriyor bide ben saçına şampuanıda çok dökmüşüm arıtmakta zorlandık hala alışamadım galiba anneliğe ne banyosunda ne de çok ağladığında sakinliğimi koruyamıyorum halbuki çok soğuk kanlıyımdır aşısını bile yaptıramıyorum kimyam değişti inşallah lohusalıktandır
Bende o gün yıkıcam :) bakalım nasıl geçecek ikimizinki de :)Senden cesaret aldım eşime küvet filesi aldırdım :) yarın misafirim var ama sonraki gün yıkıcam bakalım
İnşallah canım ya maşallah senin kuzu sevmiş banyoyuİ
İnşallah canım benim. Ben önceden beri kendime güvenirim sadece ilk banyosundan korkuyordum. Bizimkisi pek titreyip ağlamadı allahıma şükr. İğne aşıya gelince ben hiç kötü olmuyorum. Sağlıkçı olduğumdan mıdır yoksa sağlığı için gerekli olduğunu bildiğimden mi bilmiyorum. Panik konusunda evet bende çok paniğimdir. Hatta eşim itiraf etti, sen beni paniklettircen tartışcaz diye yanaşmadım dedi :) alışıcaz kuzum. Ele avuca tam gelince korkular kalmıcak :)
Bir ay bittiğinde verdik aldı. Felaket alıştı ağzından alınca kıyametleri koparıyordu. Vermedim bir ara. Şimdilerde çok ağlarsa veriyorum bir de gece uyuyacağı zaman. Çoğu zaman almıyor zatenEmzik kullanan var mı ya
İki üç gündür fark ettim ben de çok canım sıkıldı. Allah a şükür hiç bir şey kullanmamama rağmen çatlağım olmadı ama göğüs sarkması çok canımı sıktı. Sütyen hiç takmıyorum ondan mı acaba taksam mı ki artıkBide sizinde göğüsleriniz sarktı mısonra düzelir mi sarkanlar. Vücüdumla çok orantısız göğüslerim. Moralim bozuluyor
Elinle nasıl sağıyorsun canım ya ben deniyorum elle daha çok çıkıyor makineye nazaran ama meme ucundan direkt kaba geçmiyor. Parmaklarıma bulaşıyor o da bana hijyenik gelmiyor tüm elim süt oluyorNormal elimle cnm
Lansinoh lanolin+ sürekli takılı göğüs kalkanı + bebeğin daha çok meme kavramasıGogus yaraları için bir çare deyiverin ne olur bmhqvoldum artık
Aynen canım :) şükürİnşallah canım ya maşallah senin kuzu sevmiş banyoyu
Evet ya aynı dertten muzdarip im. Elimle sıkıyorum her delikten akıyor ama makineyle damla damla geliyor. Yeni metod buldum. Çocuğu emzirirken sağıyorum o zaman su gibi akıyor çabuk dolduruyor kabı. Emmesi bitince damla damla geliyor yineBen dedim hic memnum degilim. Elimle sksam sut fuskiriyor ama makinayla yarim saat ugrasiorum 60 cc icin
Nasıl kullanıyorsun canım damla damla geliyor kolum ağrıyor tutmaktan bastırıyorum bir de daha iyi çıkıyor gibi kaslarım ağrıyorLansinoh kullanıyorum çok memnunum canım.
Canım sütyen takmaya hiç niyetim yok. Teyzem gelince taktım şimdi çıkardım öldüm ağrısından resmen. Ne olacak bilmiyorum. Gram doğum kilom kalmadı ama göğslerim çookk büyük ve sarkık. İnce bel koca göğüs oldumBir ay bittiğinde verdik aldı. Felaket alıştı ağzından alınca kıyametleri koparıyordu. Vermedim bir ara. Şimdilerde çok ağlarsa veriyorum bir de gece uyuyacağı zaman. Çoğu zaman almıyor zaten
İki üç gündür fark ettim ben de çok canım sıkıldı. Allah a şükür hiç bir şey kullanmamama rağmen çatlağım olmadı ama göğüs sarkması çok canımı sıktı. Sütyen hiç takmıyorum ondan mı acaba taksam mı ki artık
Elinle nasıl sağıyorsun canım ya ben deniyorum elle daha çok çıkıyor makineye nazaran ama meme ucundan direkt kaba geçmiyor. Parmaklarıma bulaşıyor o da bana hijyenik gelmiyor tüm elim süt oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?