- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.981
Ben dedim hic memnum degilim. Elimle sksam sut fuskiriyor ama makinayla yarim saat ugrasiorum 60 cc icinBirisi memnun değilim demişti lansinoh için .
Avent kullaniyorum mmemnunum canimBu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .
Himm ablam göğüslerin sağıma alışması lazım demişti belki bir iki haftaya daha iyi olmaz mı ?Ben dedim hic memnum degilim. Elimle sksam sut fuskiriyor ama makinayla yarim saat ugrasiorum 60 cc icin
Benimkide aynı canım. Ben hamileykende takmamıştımKızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
güle güle sağlıkla kullanın canımWeewell aldık canim. Biz bile öyle guzel uyuduk ki. Kesinlikle tavsiye ederim.
Maşallah beb3gim güzel uyudu. Hırıltısı yok. Burnunu sadce 1 kez temizledim.
Canım tam hazırlık yaptım teyzem geldi beraber yıkadık :) ama tek yıkanır yani kolay :) iki güne tek yıkarım, ya da yarın :)Ckolatakahve canım naptın yıkadın mı. Sen yıkarsan ben de yıkıcam senden cesaret alıp :)
Yaptırdık canım. Teyzem geldi. Kulaklarını kapattık :) teşekkür ederimCanim kafasina su dokerken kulaklarini mutlaka kapat ve arkadan dok.
Kesinlikle tekcell diyorum canım. Yeni çıkmış medikallerden aldık. Fethiyede oturuyoruz. 300 civarı. Çok memnunum. Hem masaj yapıyo, hemde kademeli.Bu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .
Tekli mi çiftli mi canımAvent kullaniyorum mmemnunum canim
Benimki de kesin durmaz asla durmuyo ya yeter ki kucak olsun emer emmez uyuyo.insallah gecer bu gunlerimiz soyle 2 saat dursa kendi kendine keskeBizim bebişler aynı demek benimkide 40.Evet slingte yeni olduğu için alışmamış olabilir bide rahatmı değilmi diye ben çok stres oluyorum slingteyken belki o yansıyo kızıma.Oyun halısındaki şeylere bakıyo ana kucakta durmak istediği için yatmıyo halıda asla.Aynı oyuncağı kucağımdayken gösterince bakıyo baya
Normal elimle cnmElinle sağdım dediğin elle mi manuel pompayla mı
evet Nuk ve MAM hangisini isterse onu veriyorum. çok emdiğinde çok kustuğunda midesi biraz dinlensin diye veya uykuya dalamazsa veya alt değişmede çok ağlarsa.Emzik kullanan var mı ya
Ben başından beri kullanıyorum canı istemediğinde atıyor ağzından çok düşkün değil millet şekerli suya ona buna bandır ver diyor ama ben hiçbişey yapmadım tabikide her ağladığında falan veriyorum tutarsa tutuyor istemezse zorlamıyorumEmzik kullanan var mı ya
Cnm annenin gelmemesine uzuldum.Benimde çok canımı sıkıyo kuzum bu durum ama yapacak bişey yok. Erken doğum riskim vardı hep yattım. Eşim izin aldı çoğu zaman. Eşim işteyken su verenim bile yoktu. Doğumdan sonra hiç kalmadı. Sadece doğumda çağırdım da geldi. Çok sağol kuzum annen gelmiş gibi oldu. Kaçarak evlendim bişey diyemiyorum o yüzden. Ses çıkaramıyorum. Videoları izledim, bakalım yapabilecek miyim.
Canım az önce okudum ilk mesajını eşim yanımdaydı direk adresi sor yakinsa biz gidelim dedi.hizli hızlı diğer mesajlarını okuduk sonunda rahatladık . Hiç korkma yıkandıkca rahatlar bebek. Bende kendim hiç yıkamadım ama tek kalsam 1 tas su bile doksen rahatlar . Annem yada eşim gibi olmasada islatirim en azından. Hergun yıka beence alisirsin birkac gune.Canım tam hazırlık yaptım teyzem geldi beraber yıkadık :) ama tek yıkanır yani kolay :) iki güne tek yıkarım, ya da yarın :)
Ben kullanıyorum ama pek tutmuyor doğduğu gün verdim alissin diye ama tutmadı hiç. En son 10 gün önce avent smoothie aldık onu 5 dakika falan tutuyor şimdilik. Alışır insallahEmzik kullanan var mı ya
Cnm mama veriyomusun peki biberonlaBen başından beri kullanıyorum canı istemediğinde atıyor ağzından çok düşkün değil millet şekerli suya ona buna bandır ver diyor ama ben hiçbişey yapmadım tabikide her ağladığında falan veriyorum tutarsa tutuyor istemezse zorlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?