- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.321
Bende de var sol kasigim mi bacaktaki ust kas mi tam anlayamadim. Ara ara agriyor aynen sekiyorum ben de. Normal dogum yaptim. Ben hamileyken hep yattim kaslarim gucsuzlesti bebegin gazini al ev isleri birden yuklendim diye düşündümKızlar bende üç dört gündür geçmek bilmeyen bir kalça ağrısı var ve sol bacağıma vuruyor . Yürürken zorluk çekiyorum ve sekerek yürüyorum sanki . Normal doğum yaptım sizde de böyle bir sıkıntı oluştu mu ? Neden olabilir acaba
Ney tarifi bu canımSaol cnm
Her markanın ayrı yenidoğan aparatı mı oluyor yoksa tek bir aparat alıp her markada kullanabiliyor muyuz?Kanguru 0 aydna iitibaren kullnılabiliyor mu yazar kutusunda falan. Normalde 3-4 aydan önce kullanılmıyor. Benimkinde de yoktu yenidoğan apartı sipariş verdim yoksa beklemem lazım kullanmak için.
Markaya özel vardır ama her markanın olmayabilirHer markanın ayrı yenidoğan aparatı mı oluyor yoksa tek bir aparat alıp her markada kullanabiliyor muyuz?
Olabilir canım ama telaşlanma. 3 aya kadar uzabiliyomuş.Kizlar benim bebegimde sarilik vardi emmedigi icin oldu heralde 13 du 12 dustu sonra 11 e doktor dusmus dedi ama tekrar bakilacak demedi baska doktora gittik sari gbi tahlil istedi 1 aylik olduk varmidir bi aydan sonra cok endiseliyim
Gaz icin anneye rezene cayi tarifiNey tarifi bu canım
Yemin ediyorum beni tarif etmişsin bende aynıyım eşim diyor ki az bakıyım sen uyu kesinlikle uyuyamıyorum ama uykusuzluktan ölüyorum nasıl oluyor anlamadımKızlar uykusuzluktan uyuyamamak diye bişey var biliyomusunuz. Gözümü kırpmadım daha göz kapaklarım ağrıyo uykusuzluktan ama uyuyamıyorum . Kızım uyudu fırsat bu Fırsat uyumam lazım uyuyamıyorum
Biz başka bir konuda whatsap gurubu yaptık ovulasyon testi kullananlar olarak ama burası daha kolay herkes yazıyor yazıyor kimin sana ne yazdığını bulman için 500-600 mesaj okuyorsun sen birine bişey yazıyorsun diğer mesajlar içinde kaynayıp gidiyor kopukluk çok oluyorKızlarrrrr kimler ayakta. Whatsap grubu mu yapsak ya :)
Benim dayanılmaz bi hal aldı . Bugün bebişi bir ay kontrolüne getirdik ortopediye göründüm bakalım MR çekmemiz lazım dedi. Çok sık okuyormuş ama artık bebeği emzirmek için otururken kalkarken bile zorlanıyorum bakalım inşallaj bişey çıkmaz .. çok sık oluyor deri doktordaBende de var sol kasigim mi bacaktaki ust kas mi tam anlayamadim. Ara ara agriyor aynen sekiyorum ben de. Normal dogum yaptim. Ben hamileyken hep yattim kaslarim gucsuzlesti bebegin gazini al ev isleri birden yuklendim diye düşündüm
Canım allahım kolaylık versin. Kurban olduğum kıyamam yavruna. Normal diyolar olabilir ama çok sancılı olması da mı normalmiş. Başka bi doktora götürsen nasıl olurCanım çok sıkkın kızlar kızım 6 Gündür kaka yapmamıştı gece sabaha kadar uyumadık eşimle battaniyenin içinde salladık çocuk feryad figan ağladı Eminim komşular uyumamıştır hiç susmadı bizde hep eeeeee eeee piş piş evde bağırışıp durduk neyse sabah oldu fitil attık bebeğe yavrum bir kaka yaptı iki bez doldurdu napcaz böyle çocuk nerdeyse çatlıcakmış içi dolmuş kaçyere sordum oğlumun doktoruna sordum anne sütü alınca normal 10 gün bekle diyorlar bebek çatlıcaktı yavrum kaka yaptığından bunyana deliksiz uyuyor ben şimdi napıyım bu ikinci fitille yaptığı
Kuzum sen kendin bagirsak calistirici seyler icsen sütüne gecer kayisi falan gibi yapiyor musunCanım çok sıkkın kızlar kızım 6 Gündür kaka yapmamıştı gece sabaha kadar uyumadık eşimle battaniyenin içinde salladık çocuk feryad figan ağladı Eminim komşular uyumamıştır hiç susmadı bizde hep eeeeee eeee piş piş evde bağırışıp durduk neyse sabah oldu fitil attık bebeğe yavrum bir kaka yaptı iki bez doldurdu napcaz böyle çocuk nerdeyse çatlıcakmış içi dolmuş kaçyere sordum oğlumun doktoruna sordum anne sütü alınca normal 10 gün bekle diyorlar bebek çatlıcaktı yavrum kaka yaptığından bunyana deliksiz uyuyor ben şimdi napıyım bu ikinci fitille yaptığı
Gezmeye gidilir 40.gün. ona deniyor 40 uçurma.Bende adet falan diye yapmak istiyorum ama hiç bilgim yoktu. Çok teşekkür ederim bende yapcam :) bide 40 ucurmaya gittik dediniz. O neydi peki
Yapmammı canım hergün koca bir bardak komposto içiyorum kompostoyu kuru dut üzüm kayısı ve incirle yapıyorum annem yazın 10 kilo kayısı reçeli yaptı bana kahvaltıda onu yiyorum anne çayı içiyorum papatya ısırgan ıhlamur içiyorum ne yapacAğımı şaşırdımKuzum sen kendin bagirsak calistirici seyler icsen sütüne gecer kayisi falan gibi yapiyor musun
Götürcem canım ultrason için gittiğimde göstericem bakalımCanım allahım kolaylık versin. Kurban olduğum kıyamam yavruna. Normal diyolar olabilir ama çok sancılı olması da mı normalmiş. Başka bi doktora götürsen nasıl olur
Tamm cnm teşkkür ederimGezmeye gidilir 40.gün. ona deniyor 40 uçurma.
Ya kereviz çok severim ben. Ama gaz yapiyor saniyordumHımmm ozmaan patates ıspanak enginar yada kereviz çorbası yapabilirsin bamya yap mesela makarna yap sadece salçalı güzel oluyor ben öyle yapıyorum alternatif yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?