2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oyy kıyamam g3cmis olsun . Ben gösterdim cildini, yüzünde kafasında alnının ortasında kulak arkasında burun kenarında var. Dedim ki süt alerjisi mi? D3gil dedi direkt. Test falan ist3medi. Şampuan ne kullanıyorsunuz dedi johnson baby dedim. Hediye gelmişti bize. D3gistirin sampuandan dedi. Ve müptelâmın broşürünü verdi. Düşün yani reçete bile değil. Tmm kortizonlu krem zaten kullanmam ama test fln yapmadan broşür vermesi ve sadece şampuana bağlaması ticari geldi bana biraz.
Çözüm sunmadığı için yayılıyor bu meret de. Yarın başka doktora gidicem. Şampuan dışında bisey kullanıyor musun

Cnm bu dediğin yerden randevu alabilir miyiz bizde ?

Valla cnm sanırım bir çok dr mustelayı öneriyor nedeni de sanırım allerjik ciltlere iyi geldiğini görmeleridir ve kimyasal olmaması olabilir bizim gittiğimiz 2 ildeki dr mustela dedi çünkü ben zaten almıştım kullanıyordum ama süt ürünlerini kesince gerçekten azaldığını gördüm onun dışında sordum ne süreyim diye kantaron yağı sürüyorum ve bebe yağı dedim oda devam et dedi bebe yağıda mustala kullanıyorum cnm ve her gün yüzünü pamukla silip sonra yağı sürüyorum sen de böyle yap çok iyi geliyor

Aynen canım. Zaten bişey pişirecek olsak pişirecek bişey kalmıyo. Herşey gaz yapıyo
Valla ben 1/5 ayda 3 tane gaz giderici kullandım yok yani hiç biri işe yaramadı ne yersek yiyelim gaz yapıyor önünü alamıyoruz aç karnına da süt olmaz napalım geçiyor günler bir şekilde İnan ben gazını unuttum fıtık çıkınca şimdi de üşüttü allahım korusun yavrularımızı

Bu kartlar nasil kullaniliyor. Yenidoğmuş bebek için bilmiyordum merak ettim.

Reflüdendir heralde canım. Burnu tıkalıykende geliyo bizde. Ondan da olabilir
Hadi ya sizinde mi oluyor bence de reflüden dolayı oluyor burun tıkanıklığı gibi olması ama öksürük başladı bizde bence üşüttü de yarın dr götürecem kalça usg çekmedik biz onu da çekmemiz lazım sen çektirdin mi

Bu kartlar nasil kullaniliyor. Yenidoğmuş bebek için bilmiyordum merak ettim.
Kartları gösterip ne olduğunu anlatıyorsun canm. Genelde siyah beyaz ve kırmızı renkte kartlar. Çocukların dikkatini çeken renkler yani. Benim kızım dikkat kesilip dinliyor beni. Bir bana bir karta bakıyor. Arada gülüyor falan:)

Hadi ya. Anliyor mu ki daha şimdiden. Bende Bir bakayım. Ne kadar ücreti? Bi de senin bebegin 2 aylık falan oldu mu? Ne zamandan itibaren kullanilabilirmiş?

Hadi ya. Anliyor mu ki daha şimdiden. Bende Bir bakayım. Ne kadar ücreti? Bi de senin bebegin 2 aylık falan oldu mu? Ne zamandan itibaren kullanilabilirmiş?
Kartların üzerinde 0-6 ay yazıyor canım. Biz bugün 2 aylık olduk. 2-3 haftadır kullanıyoruz. Benim aldıklarım 20-25 TL civarında.

Evet 0-6 ay yaziyorda çok minikler ya anliyolar mi diye merak ettim.
Yani tabii ki tam anlamıyla anlamaz ama sesleri renkleri takip etmesi, onunla sürekli konuşulması, dikkatini toplayabilmesi, göz teması kurulması gelişimleri için çok faydalıymış.

Ben oğluma dalin kullanıyordum bir zaman sonra eklem yerlerinde kuruluk kaşınma başladı 2 yaşındaydı doktor egzama dedi coresatin verdi şampuanı mustela aldım geçti çok şükür oyüzden kızıma en başından mustela başladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…