- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.301
Yumurtayı kısıtlamıyırum canım. Sütü de az koyunca sıkıntı olmuyo, bazen süt kullanmıyorum falan filan :)Ana onlarda da süt yumurta var yiyiyor musun gerçi sorduğuma bakma ben de bir kaç kez yedim tutamadım kendimi ama şu bir kesin süt içmeyince çok etki oldu süt içince çok artmıştı kızarıklığı kesince gitti zaten süt ben de gaz yapıyor dr sordu gaz yapıyor mu diye evet dedim işte bebeğede yapıyor allerjisi var daha çok etkileniyor dedi
Beşikte bunları bişey dürtüyo mu diye düşünmedim değil açıkcasıBenimki de kucağımdayken bir melek. Beşiğe yatırdığım an cadıya dönüşüyor
Evet yıkanıyor canımSaol canim cevabın için. .. o krem emzirirken yıkanıyor di mi
Yasak canım. Kk üyeliğinin dondurulma sebebi.Kızlarrrrr kimler ayakta. Whatsap grubu mu yapsak ya :)
O kelime değişme bende de oluyor maalesef telefondan kullanmak zorlaşıyor haliyleO zaman aklini kullan bebek sende duruyor de ver eline gazini sen iyi cikariyorsun de ver eline hem babaligi ogrenmis olur hem de sen biraz dinlenirsin
Geçmiş olsun canım.neresindeydiki önce sonra kafasına geçti?Cnm benim de var dernatit oldu oğlum o kafasına da attı zeytin yağı sürüp beklettim öyle yıkadım ama hala var sanırım zamanla geçecek
Nasil yapilio ölçüsü nasil rezwnenin cnmCanım ben günde 2 fincan içiyorum çok faydası oluyo. İçmediğim gün sıkıntı yaşıyoruz. 2 günde 1 içilmesi gerekiyo diye bişey okuduydum sanırım ama bn günde 2 içiyorum. Sivilce dediğin beyaz gibi şeylerse bizde geçti
Bir kupaya iki çay kaşığı yeterli oluyo canımNasil yapilio ölçüsü nasil rezwnenin cnm
Aaaaaa neden ki ya onlara ne :)))) hep buraya girsinler ordan konulurlarsa buraya girmezler diye yapıyorlardır :)))Yasak canım. Kk üyeliğinin dondurulma sebebi.
Bn netten bakmıştım bi fincan suya 1 çay kaşığı koyup 5 dk bekletiyorum. Sonra süzüp içiyorumNasil yapilio ölçüsü nasil rezwnenin cnm
O bende de oluyor bu gece mesela oglum uyudugu halde baya uyuyamadimKızlar uykusuzluktan uyuyamamak diye bişey var biliyomusunuz. Gözümü kırpmadım daha göz kapaklarım ağrıyo uykusuzluktan ama uyuyamıyorum . Kızım uyudu fırsat bu Fırsat uyumam lazım uyuyamıyorum
Saol cnmBir kupaya iki çay kaşığı yeterli oluyo canım
Benimde ayni gece boyu uyumadi göz kırptirmadi bana sabah mışıl mışıl uyudu bu seferde ben yattim yattim uyuyamadan kalktimKızlar uykusuzluktan uyuyamamak diye bişey var biliyomusunuz. Gözümü kırpmadım daha göz kapaklarım ağrıyo uykusuzluktan ama uyuyamıyorum . Kızım uyudu fırsat bu Fırsat uyumam lazım uyuyamıyorum
Kanguru 0 aydna iitibaren kullnılabiliyor mu yazar kutusunda falan. Normalde 3-4 aydan önce kullanılmıyor. Benimkinde de yoktu yenidoğan apartı sipariş verdim yoksa beklemem lazım kullanmak için.Benimkinin yenidoğan aparatı yok kızlar. İlk defa duyuyorum bunu. Chicco benim kanguru.
Canım bana kalsa ben de çok anlamam ama aklımıza göreni yaptık annemle. Hatta cok guldum Sabah kalkıp gül araklamis sitenin bahçesinden. Şöyle anlatayım,R
Aaa onlar ney kii? Valla ben hiç bişey bilmiyom
Bende adet falan diye yapmak istiyorum ama hiç bilgim yoktu. Çok teşekkür ederim bende yapcam :) bide 40 ucurmaya gittik dediniz. O neydi pekiCanım bana kalsa ben de çok anlamam ama aklımıza göreni yaptık annemle. Hatta cok guldum Sabah kalkıp gül araklamis sitenin bahçesinden. Şöyle anlatayım,
Güzel koksun diye gül yaprakları, ömrü bereketli olsun diye pirinc, hayatının tadı tuzu olsun diye tuz, tatlı dilli olsun diye şeker, okusun diye kalem, nazar boncuğu,parlak geleceği olsun diye altın hazırladım. 40 tane de küçük taş attım banyo suyuna. Dualar okuduk yıkadık bebeği. Kalan sudan bende döktüm kendime. Ikimiz de Yeni ve temiz ciciler giyip aksamina 40 ucurmaya gittik.
Tabiki böyle yapman şart değil inanıp inanmamak sana kalmış. Ben inandığım için degil de hevesten adettendir diye düşündüğümden yaptım.
Uyurken babasının giydiği atleti koy yanına oğluma öyle yapardık çünkü babası olunca ağlamazdıGenelde emerek uyuyor canım , uykuya dalınca bırakıyor emmeyi yerine koyuyorum eğer gazına veya kakasına uyanamazsa uyuyor güzelce . 1 gün iyi 1 gün kötü babası varken iyi ben evde Tekken çok zorluyor beni. Tam daldı yerine koydum uyandı gaz çıkardı kendi kendine, uyur ne güzel dedim kaka yaptı. Kakası olunca aldım değiştirdim eşim kalsın uyusun dedi ama poposu pişik olursa daha kötü olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?