2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yumurtayı kısıtlamıyırum canım. Sütü de az koyunca sıkıntı olmuyo, bazen süt kullanmıyorum falan filan :)

Canım eşimde öyle diyo ama ben kıyıpta ağlatamıyorum. Bizimkisi doğunca da pek ağlamamıştı. 2 saat bebek yoğunbakıma aldılar. Çok nadirdir bangır bangır ağladığı

O zaman aklini kullan bebek sende duruyor de ver eline gazini sen iyi cikariyorsun de ver eline hem babaligi ogrenmis olur hem de sen biraz dinlenirsin
O kelime değişme bende de oluyor maalesef telefondan kullanmak zorlaşıyor haliyle
Evde olduğu zamanlar çok ilgileniyor canim, banyosuna yardım eder, banyo sonrasında her şey i o toparlar. Gazı olsa alır gezdirir. Bı kere ben uykusuzum, oğlan da hem gazdan hem açlıktan huzursuz, ben uyuyayım diye 1 saat elinde gezdirmiş

Son düzenleme:
Nasil yapilio ölçüsü nasil rezwnenin cnm

Kızlar uykusuzluktan uyuyamamak diye bişey var biliyomusunuz. Gözümü kırpmadım daha göz kapaklarım ağrıyo uykusuzluktan ama uyuyamıyorum . Kızım uyudu fırsat bu Fırsat uyumam lazım uyuyamıyorum
O bende de oluyor bu gece mesela oglum uyudugu halde baya uyuyamadim

Kızlar uykusuzluktan uyuyamamak diye bişey var biliyomusunuz. Gözümü kırpmadım daha göz kapaklarım ağrıyo uykusuzluktan ama uyuyamıyorum . Kızım uyudu fırsat bu Fırsat uyumam lazım uyuyamıyorum
Benimde ayni gece boyu uyumadi göz kırptirmadi bana sabah mışıl mışıl uyudu bu seferde ben yattim yattim uyuyamadan kalktim

Benimkinin yenidoğan aparatı yok kızlar. İlk defa duyuyorum bunu. Chicco benim kanguru.
Kanguru 0 aydna iitibaren kullnılabiliyor mu yazar kutusunda falan. Normalde 3-4 aydan önce kullanılmıyor. Benimkinde de yoktu yenidoğan apartı sipariş verdim yoksa beklemem lazım kullanmak için.

R

Aaa onlar ney kii? Valla ben hiç bişey bilmiyom
Canım bana kalsa ben de çok anlamam ama aklımıza göreni yaptık annemle. Hatta cok guldum Sabah kalkıp gül araklamis sitenin bahçesinden. Şöyle anlatayım,
Güzel koksun diye gül yaprakları, ömrü bereketli olsun diye pirinc, hayatının tadı tuzu olsun diye tuz, tatlı dilli olsun diye şeker, okusun diye kalem, nazar boncuğu,parlak geleceği olsun diye altın hazırladım. 40 tane de küçük taş attım banyo suyuna. Dualar okuduk yıkadık bebeği. Kalan sudan bende döktüm kendime. Ikimiz de Yeni ve temiz ciciler giyip aksamina 40 ucurmaya gittik.
Tabiki böyle yapman şart değil inanıp inanmamak sana kalmış. Ben inandığım için degil de hevesten adettendir diye düşündüğümden yaptım.

Bende adet falan diye yapmak istiyorum ama hiç bilgim yoktu. Çok teşekkür ederim bende yapcam :) bide 40 ucurmaya gittik dediniz. O neydi peki

Kızlar bende üç dört gündür geçmek bilmeyen bir kalça ağrısı var ve sol bacağıma vuruyor . Yürürken zorluk çekiyorum ve sekerek yürüyorum sanki . Normal doğum yaptım sizde de böyle bir sıkıntı oluştu mu ? Neden olabilir acaba

Uyurken babasının giydiği atleti koy yanına oğluma öyle yapardık çünkü babası olunca ağlamazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…