- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.381
Canım çok sıkkın canım gülmeyi unuttum 45 günlük bebeğe fitil sokup duruyorum sen mama veriyormusunAynı şeyleri yaşıyoruz bizimki de öyle yapmıyor kabızda degil çünkü bas bas bagırıyor kaka yapmadıgında uyumuyorda ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum ben fitili bıraktım uyararak yaptırıyorum
En iyisini yapmışsın cnm bir de tecrübelisin bu konuda daha iyi bilirsin neyin iyi neyin kötü olduğunu ben çok araştırdım öyle aldım mustelayıBen oğluma dalin kullanıyordum bir zaman sonra eklem yerlerinde kuruluk kaşınma başladı 2 yaşındaydı doktor egzama dedi coresatin verdi şampuanı mustela aldım geçti çok şükür oyüzden kızıma en başından mustela başladım canım
Cnm ben de almak istiyorum ama hep şey diyorlar 6 Aydan sonra durmuyormuş içinde yoksa alacaktım ben Doğumdan önce sen ne karara aldın ?Hamak beşiğim geldi çok şükür inşallah iyi gelir kızıma huzursuz ve kolik bebeklere çok iyi geliyormuş
Ben hamileyken yazmıştım buraya canım tavsiyede bulundumEn iyisini yapmışsın cnm bir de tecrübelisin bu konuda daha iyi bilirsin neyin iyi neyin kötü olduğunu ben çok araştırdım öyle aldım mustelayı
Zaten önemli olan 6 aya kadar durması canım şu gazlı sancılı dönemleri atlatmak 165 tl aldım şuan çok iyi gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder senle konuşurken sallıyorum mesela bu saatlerde sadece kucakta dururduCnm ben de almak istiyorum ama hep şey diyorlar 6 Aydan sonra durmuyormuş içinde yoksa alacaktım ben Doğumdan önce sen ne karara aldın ?
Canım ben de ilk bebeğimde sevgi zeka kartlarından almıştım 4 yaşına kadar olan kartları almıştım benim oğlum çok güzel konuşur bence kartların çok faydası oldu geç de konuşmadı tam zamanında ve düzgün söyledi hep kelimeleri tavsiye ederim ben şimdi kızımada göstermeye başladım 1 aylık bebeğimHadi ya. Anliyor mu ki daha şimdiden. Bende Bir bakayım. Ne kadar ücreti? Bi de senin bebegin 2 aylık falan oldu mu? Ne zamandan itibaren kullanilabilirmiş?
Hayır canım. Kırkımız çıkınca gidicez biz çektirmeye.Hadi ya sizinde mi oluyor bence de reflüden dolayı oluyor burun tıkanıklığı gibi olması ama öksürük başladı bizde bence üşüttü de yarın dr götürecem kalça usg çekmedik biz onu da çekmemiz lazım sen çektirdin mi
Muhtemelen görmüşümdür ben baya araştırmıştım çünkü ne iyi diye mühendis oğluna bakmadım hiç o adam işi ticarete dökmüş reklam yapıyor para alıyor ben bire bir kullanıp memnun kalanları görünce aldım bende memnunum şuanBen hamileyken yazmıştım buraya canım tavsiyede bulundum
Ben de alacam cnm haklısın bu dönemler önemli ben de baktım 130 gördüm senin aldığın hangisi resim atar mısınZaten önemli olan 6 aya kadar durması canım şu gazlı sancılı dönemleri atlatmak 165 tl aldım şuan çok iyi gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder senle konuşurken sallıyorum mesela bu saatlerde sadece kucakta dururdu
Anladım cnm bizim 40 çıktı bir türlü gidemedik zaten şimdi bu üşütme olunca mecburen çıkacaz çıkmışken onu da yaptıracazHayır canım. Kırkımız çıkınca gidicez biz çektirmeye.
whatsap tan iletişime geçip aldım kapıda ödeme yaptım canım oradaki telefon numarasına mesaj at hiç sayfaya kayıt olmana gerek yokBen de alacam cnm haklısın bu dönemler önemli ben de baktım 130 gördüm senin aldığın hangisi resim atar mısın
Canım çok sıkkın canım gülmeyi unuttum 45 günlük bebeğe fitil sokup duruyorum sen mama veriyormusun
Tamam cnm teşekkür ederimwhatsap tan iletişime geçip aldım kapıda ödeme yaptım canım oradaki telefon numarasına mesaj at hiç sayfaya kayıt olmana gerek yok
Eki Görüntüle 2225927
Valla ben kullanmadım ama eşim az önce sipariş verdi gelsin bakalım işe yarayacak mı kullananlar çok memnun ama alışkanlık yapıyor diyen de çok bakalım ağlamasın da alışsın önemli değilKizlar bu hamak besik gazada iyi geliyormu
Canım düşme ihtimali var mı sence biraz büyüyüncewhatsap tan iletişime geçip aldım kapıda ödeme yaptım canım oradaki telefon numarasına mesaj at hiç sayfaya kayıt olmana gerek yok
Eki Görüntüle 2225927
Hareketli bebeklerde var tabi ama 6 Aydan sonra zaten sadece uyutmak için kullanılabilir yoksa düşeler ben sipariş verdim çünkü bebeğim ağlama krizine girmeye başladı battaniyeyle sallarken sakinliyor azda olsa inş işe yararCanım düşme ihtimali var mı sence biraz büyüyünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?