2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
250 cc nedir ya ben şok :))) maşallah canımm

Ben altına bir kat giydiriyorum canım ayaklı pijama veya tulum üstüne ya da içine çorap o kadar
Ben hala tek kata düşemedim. Altına 2 tane patikli pijama üstüne çorap. Üstüne 1 tane askılı zıbın onun üstüne kruvaze içlik onun üstüne uzun kollu pijama. Ama üstüne bişey örttürmüyor

Senin de grip mi oldu ?sürekli öksürüp hapşırıyor mu bizim ki gibi ve geçti mi ?
sürekli öksürmüyordu balgamı atmak için öksürüyordu. hırıltısı vardı geniz akıntısı vardı burnu akıyordu. ben sadece serum fizyolojik verdim burnuna ve maske taktıktan sonra daha iyi oldu. ben iyileşince bebeğimde iyileşti maske takmam işe yaradı. hep balgamlı kusardı kuzum avuç kadar bazen daha fazla. özele de gittim devlete de anca öyle atarmış bol bol emzir demişlerdi. birde reflü yatağı almıştım oda işe yaradı. çünkü ben bile iki yastıkla uyuyordum nefes alamıyordum dedim bebeğime de alacam ve daha rahat nefes aldı kuzum kusmaları da epey azaldı

Canım sana şunu söyleyeyim. Günde yediğim en fazla 5 lokmadıır. O da akşam. Gaz yapacak diye bişey yemiyorum. Adam akıllı su içmiyorum. Diyolar ya şu süt yapıyo bu süt yapıyo diye. Emzirmek dışında hiçbir şey fayda etmiyo. Ben hiç yemediğim halde maşallah sütüm bol. Her gün sağıyorum. Tamam sağlıksız evet bende biliyorum ama bu sütün yeme içmeyle alakası yok. Öyle olsa benimkisi kesilirdi. Mesela ilk 15 gün benim yemediğim kalmadı. Şu süt yapar bu süt yapar diye. Bebeğim o zaman 350 gram falan aldı. Son 15 gündür hiçbişey yemiyorum 800-900 gram almış. Süt allah vergisi bişey. Emzirdikçe artıyor

Canım ben de emziriyorum (

Şükür sizin geçmiş darısı bize inş peki kaç gün sürdü çok soru sordum farkındayım ama merak ediyorum serum fizyolojik ben de kullanıyorum günde 4 kere filan geçsin istiyorum bir an önce

Şükür sizin geçmiş darısı bize inş peki kaç gün sürdü çok soru sordum farkındayım ama merak ediyorum serum fizyolojik ben de kullanıyorum günde 4 kere filan geçsin istiyorum bir an önce
estağfurullah canım istediğin kadar sorabilirsin =) bizimki çok sürdü yani bana göre çok 2 hafta veya daha fazla. ben ne zaman iyileştim bebeğimde iyi oldu. anne sütünden geçiyor. ama senin bebeğin çok öksürüyorsa bi doktora görün derim. ne kadarlık bebeğin? kız mı erkek mi?

Canım benim bebeğimizde burnu akıyor ve ilk zaman hafif ateş te olmuştu dr a götürdük sabah akşam 1 çay kaşığı calpol veriyorum birde burnuna serum fizyolojik sıkıyorum dr eğer emmede azalma olursa haberleşelim dedi Allah korusun ciğerlerine inmesin çocuğun hırıltısı var mı bence dr a götür istersen

Bastan beri böyle cnm. Meme tutkusu yok. İnsallah duzelir

Zemzemi ben de deneyeyim ins ise yarar. Tesekkur ederim cnm

Bastan beri böyle cnm. Meme tutkusu yok. İnsallah duzelir
Kuzum benimkiside ilk başlarda öyleydi ama şimdi biraz daha düzeldi.5 dk anca emiyodu. Hatta bi de kusuyodu.ben bu bebek doymuyodur diyodum. 10 dk emse uçuyoduk sevinçten. Şimdi memede uyuyo :) 10-15 dk kadar emiyo. Gün geçtikçe süre artıyo :) inşallah seninkide öyle olur. Gün geçtikçe artar.

Ben gribi bebekten kaptım oda babasından almıştı erkek bebek bugün öksürdü baya hatta sümüklü kustu götürecem yine inş çabuk geçer ya

Ne sıklıkla emziriyon kuzum. Benimkisi 2 saat geçtikten sonra kızım uyanmasa bile akmaya başlıyo. Uyanıkken bn hep veriyorum. Zaten tek göğsümü bitiremiyo. Bi de rezene içiyodun demi
Günde 2 fincan rezene içiyorum. Her istediğinde emziriyorum bazen 15 dk da 1 bazen yarım saat bazen 3 saat. En fazla 3 saat ara veriyoruz o da günde 1 defa uyurken. Böyle sabaha kadar ayaktayız ve gece boyunca Aralıklarla sürekli emiyo. Sabah 9 da yatıyoruz 12 de uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…