2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Her zaman sağmıyorum . Cok nadirde olsa dışarı cıkıyoruz emzirme odasına kadar kıyameti kopartıyo reZil oluyoruz o yuzden dışarı cıktıgımızda sağıp biberonla verıyorum. Yada dısarda isim var sa sağıp bırakırım onu yer . Henüz hiç bırakmadım komseye ama :)
Yani alıyım dursun arada lazım oluyo diye aldım

Benimde sezeryan cok kötü vuruyor bazen. Emzik ben zaten vermek istemiyodum kv zorla aldı vermeye çalıstı ben yoksam zorla tıkıyo agzına biraz emip atiyo ben varken hiç almiyo Allahtan. Bizim 3450 doğdu 1. Ay 4950 di 41 günlükkende 5300dü fazla olmasi soyle iyi hasta oldu mesela kilo kaybi oldu biraz ama kilosu iyi oldugu icin hemen toparladı

Emzik biberon kullaniyomusun onlar meme reddi yapiyor

Kızlar buzlukta bayağı sütümüz var. Çoğu da sarı renkli. 1 aylık olduk ve sütün ömrü 3 ay. Kızım biberonu almıyo. Ne yapmam lazım. Çöpe gitmesini istemiyorum. Çoğu ilk günlerin sütü. Siz nasıl yapıyosunuz

Canm çok teşekkür ederim zahmet oldu sana da. Şimdi anladım senin ne demek istediğini. Ama benim dediğim aparat bu değil sanırım. Benim dediğim yenidoğan aparatı şu
Bi benzeri cnm bu da kucuk yastigi var bununda. alinan biseyse al ugrasma tabi cnm.alip cirt cirtliyosun sanirim kanguruya galiba bunu da
Yok cnm ne zahmeti

Evet canm sling alıcam bakalım. Zaten 8 martta işe başlıyorum. Mecbur ayrılacağız. Bari marta kadar yapışık yaşayalım:)

Aksine benim bebeğimin hiç gaz sorunu yok şükür. Ama kucağa alıştı
Maşallah cnm kucaga alismak degikmis aslinda ilk 3 ay anne kokusu isterlermis 9 ay icerde durduklarri icin.abalamaya basladiklari zmn duzene giriyormus. aslinda beni istemesi cok da hosuma gidiyo ama tuvalete bile gidemiyorum yemek yapicam taksit taksit once malzemeleri cikariyorum aglamaya basliyo gidiyorum emziriyorum yoruluyo uyuyo. sonra tekrar mutfaga gidiyorum yine agliyo bu sekilde mutfakla bebek arasinda gidip geliyorum cok yorucu oluyo bu yuzden sling istiyorum.

Cnm ben de evde sagip disarda vermek istiyorum benimki dr ayni seninki gibi emzirmenodasina gidesiye kadar aglamaya basliyo.
sagma olayina yeni basladim.
Sagip disarda versem disarisi soguk hemen sogur diye korkarim sen nasil veriyosun disarda.

benim tek cocuk canim.ikinciyi yapamam galiba.ne zaman duzeldi gece uykusu kizinizin?yani deliksiz uyuyorlar mi?

Cnm ben de evde sagip disarda vermek istiyorum benimki dr ayni seninki gibi emzirmenodasina gidesiye kadar aglamaya basliyo.
sagma olayina yeni basladim.
Sagip disarda versem disarisi soguk hemen sogur diye korkarim sen nasil veriyosun disarda.

Canım o konuyu bende dusunuyorum . Sadece 1 kere sağıp dışarda verdim biberonu iyice sardım sarmaladım çantaya koydum . Biberon soğumuştu verdiğimde sütü bileğime damlattım soğuk gibi gelmedi ama biberon soğuktu . Durduramayınca mecbur öyle verdim sonrada vicdan yaptım acaba soğuk muydu insallah hasta olmaz . Bu termal biberon göZlü çantalar var onlar kullanıslı olabilir . Benimde acemiliğime geldi, düşünemedim sonradan dank etti .
Yada termosa sıcak su doldurup bi ufak kabın icine suyu döküp biberon öylede ısınabılır biraZ ugraştırıcı ama

Canm ilk attığım kot görünümlü pamuklu tayt carterstan almıştım. Diğerlerini şimdi dolabını açınca gördüm. Onlar penye. Normal bir bebek mağazasından almıştım.
Çok tatlılar ya. Evet bunlardan demiştim. Son 2 tane olandan. Bulamadım ben ondan sordum cnm.

Belli aylarda biryerde okumuştum bebekler meme reddi yapıyormuş hatta 3 7 aylarda özellikle daha çok oluyor diye okumuştum.illaki böyle olacak diyede birşey yok.mesela bana doktor mamayı kaşıkla ver emmez seni dedi bir aydır emzirme ile birlikte biberonla mama veriyorum çünkü kaşıkla baya israf olup döktü ama beni emmeyi asla red etmedi.ben ilk zamanlar sütüm yoktu emmesi için ne kadar doğru bilmiyorum ama meme uçlarımı zemzem suyu ile ıslatıp emmesini sağladım çünkü ne kadar çok emerse okadar sütün çok gelir dediler.ben böyle yaptım.aklıma böyle çözüm ğeldi.istersen sende dene yada kendi sütünü sağ ağzına kuru gelmez emer belki.

Valla aynıyız.benimda 4025 gram doğdu.sütüm yetmedi 3650 düşünce doktor mama başladı.bir aylığız 4950.acaba kilolumu bebeklerimiz.benimde geçen kayınvalide geldi .öldüresim geldi..emziğini bebeğin ağzına götürmeden kendi ağzına sokup sokuq verdi.sinirden öldüm eşimde gördü annesine birşey demedi..

Kilosu gayet yerinde.bizim 1 aylık kilomuz 6.2 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…