- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.741
26 ocakta 2 ay olacak hala kanamam var . Sanırım son 3-4 gundur adetim . Arttı cunku gerçi reglye göre az bi kanama ama lohusalıha göre de cok :) bende bılmıyoeumSezeryan olanlar kanamaniz ne zaman bitti
Uçuk fiyatlar vermektense şarjda çalıştırmayı tercih ederim doğrusu. Ben ilerde çalışmak durumunda kalacağım için alacağım. Şimdiden alsam sütüm ne kadar diye merak ediyorum ama hic hiberon isine girmek istemiyorum.sen neden sagiyorsun canin
Ben altına bir kat giydiriyorum canım ayaklı pijama veya tulum üstüne ya da içine çorap o kadarBebeğine tayt giydiren var mı? Varsa nerden aldınız
Benimde sezeryan cok kötü vuruyor bazen. Emzik ben zaten vermek istemiyodum kv zorla aldı vermeye çalıstı ben yoksam zorla tıkıyo agzına biraz emip atiyo ben varken hiç almiyo Allahtan. Bizim 3450 doğdu 1. Ay 4950 di 41 günlükkende 5300dü fazla olmasi soyle iyi hasta oldu mesela kilo kaybi oldu biraz ama kilosu iyi oldugu icin hemen toparladıAğzı bir dakka boş kalsa kıyameti koparıyor.acaba sürekli ilk zamandan beri ağlasada ağlamasada emzirdiğimiz içinmi alışkanlık yaptı diyede düşünüyor değilim.yalancı meme veriyorum iki dakka emmiyor geri çıkarıyor.artık öyle bi hal aldıki gece yatarak emziriyorum tehlikeli olmasına rağmen.çünkü kucağımda artık kollarım yoruluyor.sezeryan yerimede ayakları ile vuruyor.bi de benim uşak sanırım kilolu.artık yorgunluktan ölüyorum.aşı vurulunca şimdi memeden hiçten ayrılmıyor.kokulu birşeyimi koydum yanına uyoyor şimdi.
4gun geldi bir dahada gelmedi.60gun olduSezeryan olanlar kanamaniz ne zaman bitti
Emzik biberon kullaniyomusun onlar meme reddi yapiyorKizlar bir cok kisi kisi bebeğinin devamli meme istemesinden sikayetci ben de tam tersi. İnanin bbu durum da cok cok zor. Bebegim 5 dk sursa memede ohhh iyi emdi bu sefer diyorum. Meme reddi mi yasiyoruz bilmiyorum ama emmiyor agzini bi kapatti mi mumkun degil acmiyor. Uyku uyaniklik halinde emzirirsem o zaman biraz emiyor yoksa uyanikken mumkun degil emmiyor. Napcam bilmiyoruum
45 gun oldu daha bitmedi ama cok çok az geliyoSezeryan olanlar kanamaniz ne zaman bitti
Bi benzeri cnm bu da kucuk yastigi var bununda. alinan biseyse al ugrasma tabi cnm.alip cirt cirtliyosun sanirim kanguruya galiba bunu daCanm çok teşekkür ederim zahmet oldu sana da. Şimdi anladım senin ne demek istediğini. Ama benim dediğim aparat bu değil sanırım. Benim dediğim yenidoğan aparatı şu
Evet canm sling alıcam bakalım. Zaten 8 martta işe başlıyorum. Mecbur ayrılacağız. Bari marta kadar yapışık yaşayalım:)Öyle düşünme canım her yerde ilk üç ay alışkanlık edinmezler diyo. Demek ki ihtiyacı var ki istiyor. Sen mutlaka bı sling al ikiniz de rahat edersiniz. Kumaş bulamıyorsan en ucuz slingi al bence n11 de filan vardı. Hiç bir farkları olduğunu sanmıyorum birbirlerinden dümdüz kumaş neticede
Bepantol ve sudo krem.desitin mor kutu.
Maşallah cnm kucaga alismak degikmis aslinda ilk 3 ay anne kokusu isterlermis 9 ay icerde durduklarri icin.abalamaya basladiklari zmn duzene giriyormus. aslinda beni istemesi cok da hosuma gidiyo ama tuvalete bile gidemiyorum yemek yapicam taksit taksit once malzemeleri cikariyorum aglamaya basliyo gidiyorum emziriyorum yoruluyo uyuyo. sonra tekrar mutfaga gidiyorum yine agliyo bu sekilde mutfakla bebek arasinda gidip geliyorum cok yorucu oluyo bu yuzden sling istiyorum.Aksine benim bebeğimin hiç gaz sorunu yok şükür. Ama kucağa alıştı
Cnm ben de evde sagip disarda vermek istiyorum benimki dr ayni seninki gibi emzirmenodasina gidesiye kadar aglamaya basliyo.Her zaman sağmıyorum . Cok nadirde olsa dışarı cıkıyoruz emzirme odasına kadar kıyameti kopartıyo reZil oluyoruz o yuzden dışarı cıktıgımızda sağıp biberonla verıyorum. Yada dısarda isim var sa sağıp bırakırım onu yer . Henüz hiç bırakmadım komseye ama :)
Yani alıyım dursun arada lazım oluyo diye aldım
benim tek cocuk canim.ikinciyi yapamam galiba.ne zaman duzeldi gece uykusu kizinizin?yani deliksiz uyuyorlar mi?canım benim bel ağrısından uyuyamıyordum ağlıyordum emarda da birşey çıkmamıştı. ama benim hem anestezi yerim ağrıyordu hemde belim sürekli emzirmekten. gece düzenli saatinde kalkardı kızım ama işte emzik almıyordu ve beni mememi kullanırdı artık bunalmıştım. her çocuk farklı canım 1 yaş iki yaş üç yaş inanılmaz farklı. kızım 3 yaşında ve kardeşinden dolayı kıskanıyor illaki gece de uyanıyor ve beni istiyor. gece uyanmazdı hiç. bakalım bu bebeğim nasıl olacak. aizin uykunuz nasıl 13 aylık olanın? kardeşle arası nasıl?
Cnm ben de evde sagip disarda vermek istiyorum benimki dr ayni seninki gibi emzirmenodasina gidesiye kadar aglamaya basliyo.
sagma olayina yeni basladim.
Sagip disarda versem disarisi soguk hemen sogur diye korkarim sen nasil veriyosun disarda.
Çok tatlılar ya. Evet bunlardan demiştim. Son 2 tane olandan. Bulamadım ben ondan sordum cnm.Canm ilk attığım kot görünümlü pamuklu tayt carterstan almıştım. Diğerlerini şimdi dolabını açınca gördüm. Onlar penye. Normal bir bebek mağazasından almıştım.
40 gün sürdü tamSezeryan olanlar kanamaniz ne zaman bitti
Belli aylarda biryerde okumuştum bebekler meme reddi yapıyormuş hatta 3 7 aylarda özellikle daha çok oluyor diye okumuştum.illaki böyle olacak diyede birşey yok.mesela bana doktor mamayı kaşıkla ver emmez seni dedi bir aydır emzirme ile birlikte biberonla mama veriyorum çünkü kaşıkla baya israf olup döktü ama beni emmeyi asla red etmedi.ben ilk zamanlar sütüm yoktu emmesi için ne kadar doğru bilmiyorum ama meme uçlarımı zemzem suyu ile ıslatıp emmesini sağladım çünkü ne kadar çok emerse okadar sütün çok gelir dediler.ben böyle yaptım.aklıma böyle çözüm ğeldi.istersen sende dene yada kendi sütünü sağ ağzına kuru gelmez emer belki.Kizlar bir cok kisi kisi bebeğinin devamli meme istemesinden sikayetci ben de tam tersi. İnanin bbu durum da cok cok zor. Bebegim 5 dk sursa memede ohhh iyi emdi bu sefer diyorum. Meme reddi mi yasiyoruz bilmiyorum ama emmiyor agzini bi kapatti mi mumkun degil acmiyor. Uyku uyaniklik halinde emzirirsem o zaman biraz emiyor yoksa uyanikken mumkun degil emmiyor. Napcam bilmiyoruum
Valla aynıyız.benimda 4025 gram doğdu.sütüm yetmedi 3650 düşünce doktor mama başladı.bir aylığız 4950.acaba kilolumu bebeklerimiz.benimde geçen kayınvalide geldi .öldüresim geldi..emziğini bebeğin ağzına götürmeden kendi ağzına sokup sokuq verdi.sinirden öldüm eşimde gördü annesine birşey demedi..Benimde sezeryan cok kötü vuruyor bazen. Emzik ben zaten vermek istemiyodum kv zorla aldı vermeye çalıstı ben yoksam zorla tıkıyo agzına biraz emip atiyo ben varken hiç almiyo Allahtan. Bizim 3450 doğdu 1. Ay 4950 di 41 günlükkende 5300dü fazla olmasi soyle iyi hasta oldu mesela kilo kaybi oldu biraz ama kilosu iyi oldugu icin hemen toparladı
Arkadaşlar bizim dün birinci ay aşımız vardı mama destekli emziriyorum mama takviyem 150 cc geçmiyor lakin bebeğimin kilosu 4950 kg.kilolu doğduk ama sizce çokmu kilolu bebeğim.doyuramıyorum sürekli ağzı dolu olmasını istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?