2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilosu gayet yerinde.bizim 1 aylık kilomuz 6.2 idi
Hay maşallah rabbim bağışlasın.şimdi böyle emzirip mama destekli veriyoz bide ilerde obezite olmasından korkuyorum.mamayı azalt dedi hemşire ama doktora gidecem inşallah haftaya.bakalım o ne diyecek.olması gereken bu kilolar ozaman demi.

O

Bence normal. Google dan persantil eğrilerini bul kız erkek için farklı oluyor ben hep bebişlerimin kilolarını oradan takip ettim. Kilolu doğan bebek sonraki aylarda hep daha az alıyor diğer bebeklere gore. Dengeleniyor yani. Bu arada sadece anne sütü ile besliyorum ben, mama vermiyorum

Iyy o ne ya ben başkasinin içtigi bardaktan su bile içmem bide küçucuk bebegi kv tükürüğu asla. Ama yapcaklarindan geri kalmiyolar işte. Benim kv oyle şeyden korkuyo Allahtan ne dersem yapiyo ama görumcem inat benimde o geldimi ben yoksam kv doldurup emzik biberon dayiyo geçen su vermis belli. Bide ben vermedim diye yalan söylüyo

Neyle besleniyor

Kızlar geçen hafta eşim grip oldu baya ağır geçirdi şimdide bebeğim oldu sanırım öksürük hapşırma Boğaz’da akıntı var sanki dün dr gittik sadece burun için nemlendirici birşey verdi ve öksürük artarsa ateş olursa gel dedi eve geldik bugün daha çok arttı öksürük iştahı kesildi meme emmek istemiyor ben de grip oldum şimdi nane içiyorum gün için de ıhlamur içtim var mı aranızda bunu yaşayan bana fikir verebilecek biri ne yapmalıyım ilaç kullansın da istemiyorum bebeğimin saha çok küçük bi ara okumuştum sanki burda bebeği soğuk alan ne olur bana tecrübelerinizi yazın kafayı yedim araştırmaktan

Benim de kv kimyon kaynatmıştım bebeğe bi kaşık vermek için ozamanlar da 10 günlük filandı bebek salak kadın ısısına bakmak için ben bileğime dökmüştüm ben vereyim diye tutturdu verdim aldı kendisi baktı ağzına soktu kaşığı içti sıcak dedi sonra bebeğe aynı kaşıkla verdi onu o an boğmadığma hala inanmıyorum sanırım basiretim bağlanmıştı şok olmuştum gerizekalı bunlar başka brşöey değil

benim tek cocuk canim.ikinciyi yapamam galiba.ne zaman duzeldi gece uykusu kizinizin?yani deliksiz uyuyorlar mi?
Allah bir kardeş daha versin en doğru zamanda hayırlısı ile inşaAllah =) bende senin gibi diyordum yapmam birdaha çocuk ama işte tek kalmasın diye =) sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman herşey olur.
ya canım karnı tok oldumu hiç uyanmıyor 18 ay dan sonra uyanmsmaya başlamıştı işte ek gıdaya daha fazla yüklendiğinde. ama işte değişiyor canım nasıl nerde kiminle uyuyor buda önemli. mesela bizim odada uyuduğunda çok sık uyanırdı kokumu almak için ama kendi odadınsa pek uyanmazdı. uyku arkadaşı olsun benim kıza neler aldım kabul etmemişti hala da öyle malesef. senin erkek mi kız mı?

Oh maşallah ya süperrrr.yıkadınız mı canım

geçmiş olsun canım. suda eriyen vitamin c takviyesi bana iyi gelmişti birde bol bol dinlenmek uyumak su içmek. emziriyorsan pek birşey vermiyorlar doktorlar. emzirirkene maske tak mutlaka.

Anne sütüyle ama bugün hiç emmedi ben de zar zor sağdım 10 cc çıktı onu verdim biberonla zorla içti kustu sümüklü bir kusmuktu
bizde bazen balgamlı kusuyoruz korkma böylece atıyorlar bebeklerimiz içindekilerini. ben sordum normal böyle atacak demişti doktor ama yinede götürmek istersen doktora için rahat olsun göster

bizde bazen balgamlı kusuyoruz korkma böylece atıyorlar bebeklerimiz içindekilerini. ben sordum normal böyle atacak demişti doktor ama yinede götürmek istersen doktora için rahat olsun göster
Senin de grip mi oldu ?sürekli öksürüp hapşırıyor mu bizim ki gibi ve geçti mi ?

Uyuyan kızım artık uyumuyor . 1800 den beri ayakta. Emerken uyuyakalıyo bedıge koyar koymaz hemen acıyı gozlerını . Bu kadar az uykuyla nasıl büyücek
Uyumak içinde sureklı emıyo . Dünyayı kustu bi anda o kadar emmeye normal ://
Napıcam bılmıyorum

Bende annemler icin baktimda yorumlarda halida gitmedigi yaziyordu vazgectim almaktan.

Evet klasik halılarda pek ilerlemiyor. Koltuklarım ayaklı değil ama bence çok altlara girmez. Ben daha çok yemek masasının altını almak birşey dökülürse hemen toplamak için aldım diğerini çıkarmak bazen zor oluyor. Bana ağır geldi ama benim iki bilemese hamilelikten kalma ağrılarım var. Bazen 4kilo olan kızımı bile kaldırmak zor geliyor.

Sabır sınama makinesi herkeste değişik durumu var

Anne sütüyle ama bugün hiç emmedi ben de zar zor sağdım 10 cc çıktı onu verdim biberonla zorla içti kustu sümüklü bir kusmuktu
Allah yardımcın olsun. Sütünü sağarken bekleye bekleye sağmıyor musun o kadar az gelmemesi lazım.sonuçta emziriyosun sütün var

Allah yardımcın olsun. Sütünü sağarken bekleye bekleye sağmıyor musun o kadar az gelmemesi lazım.sonuçta emziriyosun sütün var
Geçen gün de elle sağdım 60 cc çıktı iki göğüsten bugün 10 sanırım göze geldi dün bir ark ben emzirirken gördü bebek bırakınca akmaya başladı ay ne güzel akıyor inş Benimde artar dedi bugün 10 cc çıktı baya da bekledim ben de anlamadım sanırım göze geldi annem hep der süt çabuk göze gelir diye ki o ark çok iyi biridir ama

Ne demek hiç önemli değil seve seve yardımcı olurum.
Canım ben arçeliğin hem servisinde çalıştım hem bayisinde. Arçelik ya da Beko marka herhangi bir üründe ilk 1 ay içinde sorun yaşarsan bana bilgi vermen yeterli. Nerden alırsan al faturası var sonuçta. Değişim verdirip yenisini alacağına emin olabilirsin.

İyisi kötüsü olmuyo canım nazarın. Ben mümkün olduğunca örtmeden emzirmiyorım çok korkuyorum nazardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…