- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.761
Hay maşallah rabbim bağışlasın.şimdi böyle emzirip mama destekli veriyoz bide ilerde obezite olmasından korkuyorum.mamayı azalt dedi hemşire ama doktora gidecem inşallah haftaya.bakalım o ne diyecek.olması gereken bu kilolar ozaman demi.Kilosu gayet yerinde.bizim 1 aylık kilomuz 6.2 idi
Hay maşallah rabbim bağışlasın.şimdi böyle emzirip mama destekli veriyoz bide ilerde obezite olmasından korkuyorum.mamayı azalt dedi hemşire ama doktora gidecem inşallah haftaya.bakalım o ne diyecek.olması gereken bu kilolar ozaman demi.
Iyy o ne ya ben başkasinin içtigi bardaktan su bile içmem bide küçucuk bebegi kv tükürüğu asla. Ama yapcaklarindan geri kalmiyolar işte. Benim kv oyle şeyden korkuyo Allahtan ne dersem yapiyo ama görumcem inat benimde o geldimi ben yoksam kv doldurup emzik biberon dayiyo geçen su vermis belli. Bide ben vermedim diye yalan söylüyoValla aynıyız.benimda 4025 gram doğdu.sütüm yetmedi 3650 düşünce doktor mama başladı.bir aylığız 4950.acaba kilolumu bebeklerimiz.benimde geçen kayınvalide geldi .öldüresim geldi..emziğini bebeğin ağzına götürmeden kendi ağzına sokup sokuq verdi.sinirden öldüm eşimde gördü annesine birşey demedi..
Neyle besleniyorKizlar bir cok kisi kisi bebeğinin devamli meme istemesinden sikayetci ben de tam tersi. İnanin bbu durum da cok cok zor. Bebegim 5 dk sursa memede ohhh iyi emdi bu sefer diyorum. Meme reddi mi yasiyoruz bilmiyorum ama emmiyor agzini bi kapatti mi mumkun degil acmiyor. Uyku uyaniklik halinde emzirirsem o zaman biraz emiyor yoksa uyanikken mumkun degil emmiyor. Napcam bilmiyoruum
Benim de kv kimyon kaynatmıştım bebeğe bi kaşık vermek için ozamanlar da 10 günlük filandı bebek salak kadın ısısına bakmak için ben bileğime dökmüştüm ben vereyim diye tutturdu verdim aldı kendisi baktı ağzına soktu kaşığı içti sıcak dedi sonra bebeğe aynı kaşıkla verdi onu o an boğmadığma hala inanmıyorum sanırım basiretim bağlanmıştı şok olmuştum gerizekalı bunlar başka brşöey değilIyy o ne ya ben başkasinin içtigi bardaktan su bile içmem bide küçucuk bebegi kv tükürüğu asla. Ama yapcaklarindan geri kalmiyolar işte. Benim kv oyle şeyden korkuyo Allahtan ne dersem yapiyo ama görumcem inat benimde o geldimi ben yoksam kv doldurup emzik biberon dayiyo geçen su vermis belli. Bide ben vermedim diye yalan söylüyo
Anne sütüyle ama bugün hiç emmedi ben de zar zor sağdım 10 cc çıktı onu verdim biberonla zorla içti kustu sümüklü bir kusmuktuNeyle besleniyor
Allah bir kardeş daha versin en doğru zamanda hayırlısı ile inşaAllah =) bende senin gibi diyordum yapmam birdaha çocuk ama işte tek kalmasın diye =) sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman herşey olur.benim tek cocuk canim.ikinciyi yapamam galiba.ne zaman duzeldi gece uykusu kizinizin?yani deliksiz uyuyorlar mi?
Oh maşallah ya süperrrr.yıkadınız mı canımEvet kuzum benim :) herşeyimi değiştirdim. :) bizde bu akşam yıkıyalım diyoruz :) biz 3180 doğmuştuk, 4300 olmuşuz maşallah sadece anne sütüyle. 49 cmdik 54 olmuşuz. :) kalça ultrasonumuzu 41. Gün çektirmeyi düşünüyoruz.
geçmiş olsun canım. suda eriyen vitamin c takviyesi bana iyi gelmişti birde bol bol dinlenmek uyumak su içmek. emziriyorsan pek birşey vermiyorlar doktorlar. emzirirkene maske tak mutlaka.Kızlar geçen hafta eşim grip oldu baya ağır geçirdi şimdide bebeğim oldu sanırım öksürük hapşırma Boğaz’da akıntı var sanki dün dr gittik sadece burun için nemlendirici birşey verdi ve öksürük artarsa ateş olursa gel dedi eve geldik bugün daha çok arttı öksürük iştahı kesildi meme emmek istemiyor ben de grip oldum şimdi nane içiyorum gün için de ıhlamur içtim var mı aranızda bunu yaşayan bana fikir verebilecek biri ne yapmalıyım ilaç kullansın da istemiyorum bebeğimin saha çok küçük bi ara okumuştum sanki burda bebeği soğuk alan ne olur bana tecrübelerinizi yazın kafayı yedim araştırmaktan
Ben giydiriyorum 4adet taytlı takım hediye geldi pantolon altina giydiriyorum sicak tutuyorBebeğine tayt giydiren var mı? Varsa nerden aldınız
bizde bazen balgamlı kusuyoruz korkma böylece atıyorlar bebeklerimiz içindekilerini. ben sordum normal böyle atacak demişti doktor ama yinede götürmek istersen doktora için rahat olsun gösterAnne sütüyle ama bugün hiç emmedi ben de zar zor sağdım 10 cc çıktı onu verdim biberonla zorla içti kustu sümüklü bir kusmuktu
Senin de grip mi oldu ?sürekli öksürüp hapşırıyor mu bizim ki gibi ve geçti mi ?bizde bazen balgamlı kusuyoruz korkma böylece atıyorlar bebeklerimiz içindekilerini. ben sordum normal böyle atacak demişti doktor ama yinede götürmek istersen doktora için rahat olsun göster
Bende annemler icin baktimda yorumlarda halida gitmedigi yaziyordu vazgectim almaktan.
Evet klasik halılarda pek ilerlemiyor. Koltuklarım ayaklı değil ama bence çok altlara girmez. Ben daha çok yemek masasının altını almak birşey dökülürse hemen toplamak için aldım diğerini çıkarmak bazen zor oluyor. Bana ağır geldi ama benim iki bilemese hamilelikten kalma ağrılarım var. Bazen 4kilo olan kızımı bile kaldırmak zor geliyor.Yarin son gunmus sanirim esim bi gidip bakicak cnm elektronik esyalarda cok sansizimdir ben netten almak hic istemiyorum bozuk cikcak diye.
Cnm koltuklarin ayakliysa altini falan supurebiliyomusun peki ?
Cok mu agir makine klasik elektrikli supurgeler kadar agir mi en azindan ?
Sabır sınama makinesi herkeste değişik durumu varBenim de kv kimyon kaynatmıştım bebeğe bi kaşık vermek için ozamanlar da 10 günlük filandı bebek salak kadın ısısına bakmak için ben bileğime dökmüştüm ben vereyim diye tutturdu verdim aldı kendisi baktı ağzına soktu kaşığı içti sıcak dedi sonra bebeğe aynı kaşıkla verdi onu o an boğmadığma hala inanmıyorum sanırım basiretim bağlanmıştı şok olmuştum gerizekalı bunlar başka brşöey değil
Allah yardımcın olsun. Sütünü sağarken bekleye bekleye sağmıyor musun o kadar az gelmemesi lazım.sonuçta emziriyosun sütün varAnne sütüyle ama bugün hiç emmedi ben de zar zor sağdım 10 cc çıktı onu verdim biberonla zorla içti kustu sümüklü bir kusmuktu
Geçen gün de elle sağdım 60 cc çıktı iki göğüsten bugün 10 sanırım göze geldi dün bir ark ben emzirirken gördü bebek bırakınca akmaya başladı ay ne güzel akıyor inş Benimde artar dedi bugün 10 cc çıktı baya da bekledim ben de anlamadım sanırım göze geldi annem hep der süt çabuk göze gelir diye ki o ark çok iyi biridir amaAllah yardımcın olsun. Sütünü sağarken bekleye bekleye sağmıyor musun o kadar az gelmemesi lazım.sonuçta emziriyosun sütün var
Ne demek hiç önemli değil seve seve yardımcı olurum.Cok tesekkur ederim cnm cok iyisin Allah razi olsun.yarin esim burda arcelik magazasi var istanbulda oturuyorum ben.bi sorsun belki indirim vardir yoksa sana donus yaparim cnm cok cok sagol dusunmen yeter gercekten
Aslinda arceligin kendi sitesinden alcaktim ama ya bozuk cikarsa diye guvenemedim.esim bi baksin yarin bakalim
İyisi kötüsü olmuyo canım nazarın. Ben mümkün olduğunca örtmeden emzirmiyorım çok korkuyorum nazardanGeçen gün de elle sağdım 60 cc çıktı iki göğüsten bugün 10 sanırım göze geldi dün bir ark ben emzirirken gördü bebek bırakınca akmaya başladı ay ne güzel akıyor inş Benimde artar dedi bugün 10 cc çıktı baya da bekledim ben de anlamadım sanırım göze geldi annem hep der süt çabuk göze gelir diye ki o ark çok iyi biridir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?