- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.081
Biz de uyumadık
Bu saat oldu hala uyumadıı
Çocuklar için kullanılıyormu bilmiyorum ama annem kronik bronşit ve çok fena nüksetti hiçbir ilaç antibiyotik iyi gelmedi geceleri resmen kriz niteliğinde öksürüğü tutuyordu son çare aktara gittim atom adında bir kutu çay verdi kesme şeker gibi kırmızı renkte kaynamış suya iki şeker atıp içiyorsun birkaç güne iyileşti içinde birsürü bitki var zencefil zerdeçal tarçın öksürüğe iyi gelen birkaç bişey daha istersen aktara danışarak bunu sorabilirsin biz faydasını gördükKıZlar 3.5 yaşında oğlum var 1 aydan fazladır sürekli hasta tabi kreşe gitmesi etken sürekli öksürüyor dr ilaç veriyor ama yok geçmedi bi türlü zencefilli limon balla artı siyah turpla bal yaptım ama yok geçmiyor tavsiyeniz var mı
Cnm yoğun bakımlarda yer yok o nedenle bursayı yoksa durumu ciddi ne olur dua edin oğlum iyileşsin çıkalım evimize ne olur öldüm öldüm dirildimGeçmiş olsun canım sakin dertlenme zamanında goturmussun neyseki benim oğlumda bronsiolit olmuştu ciğerleri dolmuştu 10gün kuvezde yenidoğan yoğun bakımda kaldı sen hic değilse yavrunun yanindasin inşallah minik meleğin hemen toparlar dualarimdasiniz
Cnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkiniinşaAllah o kadar kalmazsınız canım. tez zamanda çıkarsınız. doktorlar ne diyorlar? sen iyi ol ki bebeğinde çabucak toparlansın. sütün azalmasın üzülme canım emin ellerde dua edelim miniğine hemen kavuşun inşaAllah
İnşallah tez vakitte bebeğin toparlar canım, moralini yüksek tutman gerekiyor . Rabbim şifasını versin inşallah, aklına körü şeyler sakın getirme canım. Bebişlerimiz bizden daha güçlü emin ol bol dua et , dualarım sizinleCnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkini
Bi sordurayım canım çok teşekkürlerÇocuklar için kullanılıyormu bilmiyorum ama annem kronik bronşit ve çok fena nüksetti hiçbir ilaç antibiyotik iyi gelmedi geceleri resmen kriz niteliğinde öksürüğü tutuyordu son çare aktara gittim atom adında bir kutu çay verdi kesme şeker gibi kırmızı renkte kaynamış suya iki şeker atıp içiyorsun birkaç güne iyileşti içinde birsürü bitki var zencefil zerdeçal tarçın öksürüğe iyi gelen birkaç bişey daha istersen aktara danışarak bunu sorabilirsin biz faydasını gördük
Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim ya Şafi ismiyle şifa versin yavruna inşallahKızlar çoçuğum çok kötü oldu yine şimdi hastanede serviste yatıyoruz ama yoğun bakıma alınması gerekiyor çok kötü solunumu biraz önce morardı burda kendilerince çözüm buluyorlar koca istanbuldan yoğun bakımda yer yok özel hastaneler dahil olmak üzere kurbanınız olayım oğluma dua edin dr herşey olabilir dedi ne olursunuz dua edin oğluma sizlerin duası çok önemli Benim için
Bugün bi yazıda okudum bazen sütün fazla olmasıda yeşil kaka yapiyomusSadece anne sütü alıyor benim paşa kakasında yeşil renk vardı bir kısmında. Yarım saat önce de emzirdim felaket kustu. Şimdiye kadar hiç bu kadar kusmamıştı ne yediyse kustu sanki çoktu miktarı. Çok az dondurma yedim bugün o mu yaptı acaba
Cnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkini
Gece rahat uyur belki daha iyi olmustur. Bizimki bugun bsya uyudu ama ben uyuysmadim.Bu saat oldu hala uyumadıı
Benimde var. Dr normal zamanla gecer dedikızlar benim dikişlerimin üstü göbeğimde hala uyuşukluk var :/ normal mi bu? sizler de var mı?
canım sakin ol bebeğine birşey olmayacak Allahın izniyle inşaAllah iyileşecek. araştırma hastanesi, tıp, çocuk hastalıkları hastanesine başvurdunuz mu? özellere bence yetersiz kalabilir durumu ağır ise. hem öyle o şekilde "herşeye hazır olun" demeleri çok ağır olmuş korkutmuşlar seni. hava vermiyorlar mı o kriz anında? nasıl müdahale ediyorlar yavruna?Cnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkini
Alerjik durum olabilir geçmiyorsa.Antibiyotik hiç kullanmadı canım öksürük şurubu falan verdi evet hep kreşten
Herşey olabilir ne demekmiş ya o kadar kolay mı sen korkutma kendini kötüyü düşünme. Allahım Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah hemen iyileşsin yavrun. Hangi şehirdesin canımKızlar çoçuğum çok kötü oldu yine şimdi hastanede serviste yatıyoruz ama yoğun bakıma alınması gerekiyor çok kötü solunumu biraz önce morardı burda kendilerince çözüm buluyorlar koca istanbuldan yoğun bakımda yer yok özel hastaneler dahil olmak üzere kurbanınız olayım oğluma dua edin dr herşey olabilir dedi ne olursunuz dua edin oğluma sizlerin duası çok önemli Benim için
Allahın izniyle iyileşir inşallah yavrun. Çok geçmiş olsun. Allah yavrunu sana bağışlasınCnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?