2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çocuklar için kullanılıyormu bilmiyorum ama annem kronik bronşit ve çok fena nüksetti hiçbir ilaç antibiyotik iyi gelmedi geceleri resmen kriz niteliğinde öksürüğü tutuyordu son çare aktara gittim atom adında bir kutu çay verdi kesme şeker gibi kırmızı renkte kaynamış suya iki şeker atıp içiyorsun birkaç güne iyileşti içinde birsürü bitki var zencefil zerdeçal tarçın öksürüğe iyi gelen birkaç bişey daha istersen aktara danışarak bunu sorabilirsin biz faydasını gördük

E Eysen geçmiş olsun canım Boğaz ağrısı olunca terayağını eritip pekmezle pişiriyorum bi dakika filan sonra biraz soğuyunca yenilecek kadar yiyorsun boğazları çok güzel yumuşatıyor dene bence

Bebekleri uyumayan arkadaşlar bence bebekler aç olduğu için uyumuyor benim sütüm çok az üç gün mana vermeden uyutmaya çalıştım ama nafile yarım saatte bir uyanıyor. Ama mama verince 2 saati buluyor bazen daha fazla

Kızlar çoçuğum çok kötü oldu yine şimdi hastanede serviste yatıyoruz ama yoğun bakıma alınması gerekiyor çok kötü solunumu biraz önce morardı burda kendilerince çözüm buluyorlar koca istanbuldan yoğun bakımda yer yok özel hastaneler dahil olmak üzere kurbanınız olayım oğluma dua edin dr herşey olabilir dedi ne olursunuz dua edin oğluma sizlerin duası çok önemli Benim için

Cnm yoğun bakımlarda yer yok o nedenle bursayı yoksa durumu ciddi ne olur dua edin oğlum iyileşsin çıkalım evimize ne olur öldüm öldüm dirildim

Cnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkini

İnşallah tez vakitte bebeğin toparlar canım, moralini yüksek tutman gerekiyor . Rabbim şifasını versin inşallah, aklına körü şeyler sakın getirme canım. Bebişlerimiz bizden daha güçlü emin ol bol dua et , dualarım sizinle

Bi sordurayım canım çok teşekkürler

Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim ya Şafi ismiyle şifa versin yavruna inşallah

Bugün bi yazıda okudum bazen sütün fazla olmasıda yeşil kaka yapiyomus

Allahim size bağışlasin tez vakitte şifa versin inşallah.

canım sakin ol bebeğine birşey olmayacak Allahın izniyle inşaAllah iyileşecek. araştırma hastanesi, tıp, çocuk hastalıkları hastanesine başvurdunuz mu? özellere bence yetersiz kalabilir durumu ağır ise. hem öyle o şekilde "herşeye hazır olun" demeleri çok ağır olmuş korkutmuşlar seni. hava vermiyorlar mı o kriz anında? nasıl müdahale ediyorlar yavruna?

Kızlar sabah cevap olarak net bir şey yazamamıştım ama akşam facedeki emzirme grubunda bunu paylaşmışlar zararları olarak.

Eklentiler

• FB_IMG_1548021972258.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 74
Herşey olabilir ne demekmiş ya o kadar kolay mı sen korkutma kendini kötüyü düşünme. Allahım Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah hemen iyileşsin yavrun. Hangi şehirdesin canım

Allahın izniyle iyileşir inşallah yavrun. Çok geçmiş olsun. Allah yavrunu sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…