2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimki de 28 günlük ama hala Yenidoğanlar oluyo hastane çıkışları. Küçük mü kaldı Benim kuzum acaba

Ay kıyamam ya. Hamileyken sürekli doğurduğumu görürdüm ama Doğum yaptığımdan beri hiç görmedim. Kolay değil demi yıkamak:)
Kuzum ben biraz gözümde büyütmüşüm eşim olduktan sonra kolay geldi. Bi de bizim kız suyu çok sevdi sevmese çok zorlanırdım. Su dökünce susuyo, şampuanlayınca ağlıyo. O yüzden ben şampuanlarken eşim su döktü hep o sakin olunca bende sakindim. Bana sudan çıktıktan sonrası zor geldi :) üşüyecek mi? Evin ısısı nasıl diye diye gece oldu. Ben doğum yaptığımı gördüm bi kaç defa ama lohusayken hiç kötü rüya görmemiştim. Baya korktum.

Sabah 8 gibi uyandı kızım. Hala uyumadı. kollarım koptu. Yatağa koyuyorum 5 dakika uyuyo yine ağlıyo. Hiç böyle olmamıştı yemeğimi bile ilk defa kucağımdayken yedim. Sağ göğsüm çok ağrıyo, soldan verdim genelde. Süt kalmadı. anlayamadım noluyo bugün DepresifPolyanna seninki nasıl oldu

Bana da yıkamadan sonrası çok zor geliyo üşüdü mü üşücek mi

Benim ki de sabahtan beri uyumadı ayni şekilde yatırıyoruz 5 10 dakika sonra kalkiyor.

KıZlar 3.5 yaşında oğlum var 1 aydan fazladır sürekli hasta tabi kreşe gitmesi etken sürekli öksürüyor dr ilaç veriyor ama yok geçmedi bi türlü zencefilli limon balla artı siyah turpla bal yaptım ama yok geçmiyor tavsiyeniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…