- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.101
Mama mideye baskı yaptığı için agır gelir ve uyku yapar. Bazen ac olduğu zaman ağlar evet ama bu durumda ilk 40 gün kakaya sonraki günlerde çişe bakılır. Direk aç uyumuyo demek yanlıs bence. Bende sadece anne sütüyle besliyorum benim oğlumda uyumuyo ama haftada 350 -500 gram aliyo aç olan cocuk nasıl kilo alsın. Gaz sancısi olabilir başka ağrısı olabilir uyku düzeni oturmadığı için olabilir ama aç bu cocuk demek çok moral bozucu bence özellikle lohusa veya lohusalıktan yeni çıkmiş anneler içinBebekleri uyumayan arkadaşlar bence bebekler aç olduğu için uyumuyor benim sütüm çok az üç gün mana vermeden uyutmaya çalıştım ama nafile yarım saatte bir uyanıyor. Ama mama verince 2 saati buluyor bazen daha fazla
Dua ediyorum İnan ama sizlerinde duasıİnşallah tez vakitte bebeğin toparlar canım, moralini yüksek tutman gerekiyor . Rabbim şifasını versin inşallah, aklına körü şeyler sakın getirme canım. Bebişlerimiz bizden daha güçlü emin ol bol dua et , dualarım sizinle
cnm araştırma hastanesindeyiz şimdi hiç bir hastenede çocuk yoğun bakım boş yok buradaki dr iyi herhalde bilmiyorum ama inanılmaz korktum birden mos mor oldu solunumu gitti verdiler şimdi ama açıkça konuştularda bu yaşlarda sıkıntılı diye ben inanmıyorum yavrum iyi olup evimize gidecez ama ne olur sizde yavruma dua edin ne olur en çok ihtiyacım olduğu zamancanım sakin ol bebeğine birşey olmayacak Allahın izniyle inşaAllah iyileşecek. araştırma hastanesi, tıp, çocuk hastalıkları hastanesine başvurdunuz mu? özellere bence yetersiz kalabilir durumu ağır ise. hem öyle o şekilde "herşeye hazır olun" demeleri çok ağır olmuş korkutmuşlar seni. hava vermiyorlar mı o kriz anında? nasıl müdahale ediyorlar yavruna?
Allah razı olsun hepinizden ne olur Kızlar yavruma dua etmeye devam edin iyi olsun atlatsın diye çok korktum ama şimdi dua ediyorum bol bolH haticeci0606 çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah, iyi haberler alırsın inşallah
Allah razı olsun ne olur devam et dua etmeye öyle korktum ki rabbim şifa versin her hastayaAllahın izniyle iyileşir inşallah yavrun. Çok geçmiş olsun. Allah yavrunu sana bağışlasın
Yok canım Allah a şükür sütüm yeterli gibi tombalak oldu bizim oğlan bir de çok yediği zaman da kusuyor ondan yana şüphem yok. Biz küçükken annem bize de yapardı karnımız ağrıyor deyince ılık şerbet verirdi rahatlardıkSohbet geçmişinizi bilmiyorum ama bunu okuyunca fikir olur belki diye yazmak istedim şerbet verince rahatladı demişsin ya Acaba bebiş aç olabilir mi kardeşim birkaç günlükken hiç durmadan ağlıyormuş gece gündüz hep huzursuzmuş büyükler kaşıkla şerbet vermiş çocuk rahatlamış baya bi uyumuş falan meğer annemin sütü yetmiyormuş daha sonra mamaya başlamışlar
senin sezeryan ne kadar oldu canım? benim doktorum o zaman 6 aya kadar sürebilir demiştiGece rahat uyur belki daha iyi olmustur. Bizimki bugun bsya uyudu ama ben uyuysmadim.
Benimde var. Dr normal zamanla gecer dedi
Aminnnn aminnnn ne olur devam et dua etmeye ne olur öyle korktun ki sadece dua istiyorum herkesten öyle çaresiz kaldım ki o an biliyorum rabbim çare verecek dualarla ist cnm koca şehirde özel hastaneler de dahil olmak üzere çocuk yoğun bakım boş yok buradaki doktor haber vermiş ben de kendim aradım bir kaç yeri yok yani dua ediyorum şimdi başında bekliyorum uyuma demişti doktor uyumam dünde uyumadım hiç sorun değil yeterki yavrum iyileşsinHerşey olabilir ne demekmiş ya o kadar kolay mı sen korkutma kendini kötüyü düşünme. Allahım Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah hemen iyileşsin yavrun. Hangi şehirdesin canım
Hmm bunu duymamıştım. Her yeri değil zaten az bir kısmında vardı yeşil yeri. Normalinden fazla kusunca bir de korktum ben belki de üşüttük ondan yapıyorBugün bi yazıda okudum bazen sütün fazla olmasıda yeşil kaka yapiyomus
Ah canım benim yaAminnnn aminnnn ne olur devam et dua etmeye ne olur öyle korktun ki sadece dua istiyorum herkesten öyle çaresiz kaldım ki o an biliyorum rabbim çare verecek dualarla ist cnm koca şehirde özel hastaneler de dahil olmak üzere çocuk yoğun bakım boş yok buradaki doktor haber vermiş ben de kendim aradım bir kaç yeri yok yani dua ediyorum şimdi başında bekliyorum uyuma demişti doktor uyumam dünde uyumadım hiç sorun değil yeterki yavrum iyileşsin
Canım nasıl hasta oldunuz bu kadar ya .üşüttü müAminnnn aminnnn ne olur devam et dua etmeye ne olur öyle korktun ki sadece dua istiyorum herkesten öyle çaresiz kaldım ki o an biliyorum rabbim çare verecek dualarla ist cnm koca şehirde özel hastaneler de dahil olmak üzere çocuk yoğun bakım boş yok buradaki doktor haber vermiş ben de kendim aradım bir kaç yeri yok yani dua ediyorum şimdi başında bekliyorum uyuma demişti doktor uyumam dünde uyumadım hiç sorun değil yeterki yavrum iyileşsin
Allah razı olsun cnm ne olur dua etmeye devam edin çok ihtiyacımız var dualarınızaAllahim size bağışlasin tez vakitte şifa versin inşallah.
Tabiki canım yeterki çıksın hastaneden her daim dua ederiz. Keşke elimizden başka seylerde gelse. Ama sen güçlü ol unutma doktorlar hep en kötüsünü söyler.Allah razı olsun ne olur devam et dua etmeye öyle korktum ki rabbim şifa versin her hastaya
Allah razı olsun cnm ya çağan adı rabbim evlatlarımızı korusunAh canım benim yaadı neydi yavrunun. Kızımı emzirirken bi Yasin okuyayım adına
Cnm şehir dışana gitmiştik dönüşte yolda oldu diyoruz ama burda bir sürü çocuk var evden çıkmayan aynı durumda olan salgın bu zatürre başlangıcı bunların ciğeri çok gelişmiş olmadıkları için sıkıntın biraz büyük olsa 6 aylık filan çok daha kolay atlatırdı ama dr öyle bir konuştu ki benim elim ayağım boşaldı neye uğradığımı şaşırdım ağladım sakin olmam gerekiyor yavrum için öyle bir illet ki bir anda çıkıyor ve gündüz hastane de gayet iyi denilen çocuk akşama doğru solunumu gitti birden solunum kesiliyorCanım nasıl hasta oldunuz bu kadar ya .üşüttü mü
Süt fazla olunca bebek onsütü çok aliyormuş ordada seker fazlaymış ve sindirmekte zorlandigi için yesil ve sulu yapabiliyomuş kakasını. Tabi üşütüncede olabilir maalesef bebeklerde hiç bişeyin tek nedeni yokkiHmm bunu duymamıştım. Her yeri değil zaten az bir kısmında vardı yeşil yeri. Normalinden fazla kusunca bir de korktum ben belki de üşüttük ondan yapıyor
Ben sanırım çok güçlü değilim yada yenik düştüm ama şimdi daha iyiyim dua ediyorum ve herkesten dua istiyorumTabiki canım yeterki çıksın hastaneden her daim dua ederiz. Keşke elimizden başka seylerde gelse. Ama sen güçlü ol unutma doktorlar hep en kötüsünü söyler.
Bilmiyorum cnm koca şehirde yer yok çünkü bu illet salgın özellikle 0/3 ay çocuklar da oluşmuş dün bi bebek vardı resmen soyan oldu birden solunumu gitti sevk Ettler dün ona yer bulundu biz burdayız başında bekliyorum uyuma dedi dr uyumuyorum dua ediyorum ayakta durmaya çalışıyorum yavrum içinH haticeci0606 canım benim inanılmaz üzüldüm ya bir şey olmayacak Allah on izniyle sen üzülme Allah büyük şifa veren O. Çevre illeri de araştırın istersen. Kocaeli üniversitesi eğitim araştırma Hastanesi ni arayıp sorun. Uzak değil hemen yan il burası. Ambulans la getirirler tüm şartları zorlayın. Hastaneler neden yetersiz ya
Dr gelsin cnm sorayım bakalım ne diyecekH haticeci0606 derince eğitim araştırma hastanesi de var hatta direkt çocuk ve kadın hastalıkları hastanesi var orayı da arayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?