- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.141
Canım 10 saat uyudu, bi kere arada emzirdim. Yeni kalktı tekrar emzirdim. Yine uyuduGece rahat uyur belki daha iyi olmustur. Bizimki bugun bsya uyudu ama ben uyuysmadim.
Benimde var. Dr normal zamanla gecer dedi
Ilık suyla şeker. İki üç çay kaşığı kadar verdim o kadarCanım ne şerbeti verdin ki? Bizimki ilk defa böyle yaptı
Canım şeker isteğe bağlı, meyvelerin şekeri de yeterli bence ama istersen yarım çay bardağı kadar ekle . Başından ekleyip kaynatılır sanırımKızlar bi arkadaşımız komposto tarifi vermişti. Kuru dut. Kuru katısı, hurma, incirli falan. Malzemeleri yıkadım su koydum, ocağa aldım. Bunlar kaynayınca mı olmuş olacak. Birde şeker koyuluyo mu? Koyuluyosa ne zaman
Tamam canım biraz ekliyeyim teşekkür ederimCanım şeker isteğe bağlı, meyvelerin şekeri de yeterli bence ama istersen yarım çay bardağı kadar ekle . Başından ekleyip kaynatılır sanırım
Tamam CNm çok saol evet araştırmak lazım inş size de çok geçmiş olsunCnm benim 5.5 yasinda kizim var senelerdir her kis hastayiz ve ilaclarda care olmadi geniz eti var dediler simdi sinuzit diyorlar kardesi de olunca hastalik bulaşmasın diye tak etti artik canima yarin cocuk alerji uzmanina randevu aldim cunku altinda yatan asil sebebi cozmemiz lazim. Arastirmalarim alerjik tabanli sinuzit oldugunu cikardi. Sanada yarari olur belki bir arastir benim kadar gec kalmadan erkenden tedavi ettir. Ama sakin cocuk doktorlarina gidip gidip ilac verip gondermesinler altinda yatan asil sebebi iyi bir uzmana goster.
Bence mama yerine emdikten sonra kalan sütleri sağıp sağıp biberonla ver. Hem süt devam eder hem mamaya gerek olmazkizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Hemejncik nasıl mama diyolar anlamıyorum, onun yerine çözüm bulsalar olmz mı? Bzm doktorlar kmamaya asla diyolar. Stün varmış mamayı alabiliyosa memeyi de alamaz mı? Sarılığı var mı canım bakıldı mı? Bu kadar uyuması ondan olabilir mi? Bizimkiside sarılıkkn öyleydi çünkükizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Canım fitilden sonra poposunu sıkıştırmış mıydın bayağı, çıkmasın diyeKızlar dün akşam fitil koydum oğluma 2dk yatar pozisyonda beklettim, sonra kaldırdık babasının kucağında gaz çıkardi biz kaka sandık değilmiş. Neyse 2 saat sonra bezi değiştireceğim poposunda beyaz krem gibi leke vardı , şimdi bu fitili geri mi çıkardıhala kaka yapamadı. Fitil kullananlar ne kadar süre sonra kaka yaptı bebekleriniz?
Canım ten tene temas ile emzirmeye dene sürekli . Teklif et ama aşırı ısrar etme. Sütünü de sağıp verebilirsin mama yerine . Ama mutlaka her beslenmeden önce yine de emzirmeyi dene. İnşallah emer.kizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Yani evet canım bekledim ayaklarını sabit tutupCanım fitilden sonra poposunu sıkıştırmış mıydın bayağı, çıkmasın diye
tentene temas dediğin nedir canım.cok uzuluyorum ilk kizimda sütüm çok azdı o emerdi ama süt az oldgu icin mama başladım memek bıraktı 3 ay emmisti buda emmeyecek diye kahroluyorumCanım ten tene temas ile emzirmeye dene sürekli . Teklif et ama aşırı ısrar etme. Sütünü de sağıp verebilirsin mama yerine . Ama mutlaka her beslenmeden önce yine de emzirmeyi dene. İnşallah emer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?