- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.181
kuzum 1 aylık oldu hala gucsuzmudurlerCanim butun emzirme pozisyonlarini dene en uzun olani seç birde emzirirken çenesinin altından parmağınla destek ver.çok yoruluyolar o yüzden uyuyakalıyor
mamayı neyle veriyorsun cnm memeni bırakmıyor mu biberon kullanıyorsan.Bizde ilk ay kontrolünden sonra mamaya basladik. Senin yine 400 500 gr almış benim kizim o kadar bile alamadi. Surekli memedeydi yarim saatten aşağı emmiyordu bir memeyi sürekli araniyordu uyumuyordu agliyordu biz gaz dedik meğer sütüm yetersizmis. Doktor mamaya baslatti her emzirme sonrasi veriyorum. Oglumda da aynısı olmuştu. Onu da anne sutu+mama şeklinde 7 ay emzirebildim. Kızım da insallah 6 ay emer diye düşünüyorum artık.
Anne sütü emiyorsa normal canım bizimkinde de var bayağıdır hem deKızlar bebegimin damagında beyaz küçük sivilce gibi birşey var gören herkez onun ezilmesi lazım dedi pudra şekeri yada tozşekerle bebeginde böyle birşey olan varmı
benimkindedde var neden ezimesi gerekirmiş ki.yok be kimseye aldırış etme zamanla kendiliğinden kaybolur oKızlar bebegimin damagında beyaz küçük sivilce gibi birşey var gören herkez onun ezilmesi lazım dedi pudra şekeri yada tozşekerle bebeginde böyle birşey olan varmı
Aynı cnm benim de öyle ve bir ayda sadece 200 gr almış çok üzüldümGünde 2 fincan rezene içiyorum. Her istediğinde emziriyorum bazen 15 dk da 1 bazen yarım saat bazen 3 saat. En fazla 3 saat ara veriyoruz o da günde 1 defa uyurken. Böyle sabaha kadar ayaktayız ve gece boyunca Aralıklarla sürekli emiyo. Sabah 9 da yatıyoruz 12 de uyanıyo
canım kaç günlük bebeğin benimde bebeğim çok az kilonalmisAynı cnm benim de öyle ve bir ayda sadece 200 gr almış çok üzüldüm
Tam bir aylık cnm aşısını yaptırdık orda ölçtüler çok az buldu doktor mamaya başlanak istemiyorumcanım kaç günlük bebeğin benimde bebeğim çok az kilonalmis
benimde bugün tam 1 aylık asiya gideceğiz birazdan senin sütun iyimi emmesi nasil canimTam bir aylık cnm aşısını yaptırdık orda ölçtüler çok az buldu doktor mamaya başlanak istemiyorum
Memede uyuyor sütüm de bence dinlenince oluyor gündüzleri boş gece üç saat uyursam ancak 80 cc cıkıyorbenimde bugün tam 1 aylık asiya gideceğiz birazdan senin sütun iyimi emmesi nasil canim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez vakitte sağlıcakla çıkın inşallah hastanedenKızlar çoçuğum çok kötü oldu yine şimdi hastanede serviste yatıyoruz ama yoğun bakıma alınması gerekiyor çok kötü solunumu biraz önce morardı burda kendilerince çözüm buluyorlar koca istanbuldan yoğun bakımda yer yok özel hastaneler dahil olmak üzere kurbanınız olayım oğluma dua edin dr herşey olabilir dedi ne olursunuz dua edin oğluma sizlerin duası çok önemli Benim için
Benim oğlumda da var canım doktor a sordum normal demiştiKızlar bebegimin damagında beyaz küçük sivilce gibi birşey var gören herkez onun ezilmesi lazım dedi pudra şekeri yada tozşekerle bebeginde böyle birşey olan varmı
Yorulabilirler daha minnacık onlar :)kuzum 1 aylık oldu hala gucsuzmudurler
Bebekler çok hapşururlar canım merak etme rahat olKızlar bı cesaret oğlumu yıkadım. Çok hızlı. Ama giydirirken hapşurdu 3 kezİnşallah hasta etmem '
Anne sütü emiyorsa normal canım bizimkinde de var bayağıdır hem de
benimkindedde var neden ezimesi gerekirmiş ki.yok be kimseye aldırış etme zamanla kendiliğinden kaybolur o
Sagolun kızlar bizim doktorda normal dedi ama etrafımdaki çok bilmişler konuşunca sizlerede sorayım dedimBenim oğlumda da var canım doktor a sordum normal demişti
Gayet normal bence her gece neler neler görüyorum piskolojik bence bi yerde bilinçaltında koşullayıp yatıyosun mesela banyo yaptırdım sıkıca örttüm acaba terlermi işte gece uyanıp emziriyim falan diye sonra bilinçaltı serbest kalınca uyku halinde hepsini karıştırarak rüya halinde görüyo beynimiz kendini korkutma bütün gün boyunca yaşadıklarında etkiliyo rüyaları uyumadan önce pozitif şeyler düşün kendini rahatlat öyle uyu sadece kendimce deneyimlediğim bi tavsiyedir buKızlar dün ilk defa eşimle beraber yıkadık kızımı. Hasta olacak diye çok panikledim. Neyse iyice giydirip uyuttum üzerini sıkıca örttüm. Bende uyudum. Gece rüyamda bi kadın, bebek bakımıyla ilgili bişeyler söyledi, "çocuğunu çok örttün sıcak oldu çabuk onu aç, emzir çabuk kalk" falan dedi. Hemen kalktım baktım bizim kız uyuyor. Kadın öyle dedi emzirmem lazım falan dedim.uyandırmadım ama yaklaşık yarım saat bi saat bekledim başında uyanacak diye. Gerçek gibi bekledim. Eşim kalktı noldu dwdi. Anlattım, besmele çek gel uyu dedi. O zaman dank etti. Mal mıyım bn dedim. Neyse yattım bi daha. Bu sefer de kızımın yanından çekilin faln diye bağırmışım eşim yine kaldırdı. Hep böyle böyle sabahı ettim. Siz böyle bişey görüyo musunuz rüyalarınızda. Sabaha kadar sayıklamışım. Sırılsıklam kalktım hep. Uyumaya korkjyorum şimdi
Annelik ne zormuş, çiş taşırmıştı üst taraflarına, 3 gündür de yıkamadık yıkayabilirim dedim kendi kendime. Simdi de içim korkuyor hasta olur mu diyeBebekler çok hapşururlar canım merak etme rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?