2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
mamayı neyle veriyorsun cnm memeni bırakmıyor mu biberon kullanıyorsan.

Kızlar bebegimin damagında beyaz küçük sivilce gibi birşey var gören herkez onun ezilmesi lazım dedi pudra şekeri yada tozşekerle bebeginde böyle birşey olan varmı

Kızlar bebegimin damagında beyaz küçük sivilce gibi birşey var gören herkez onun ezilmesi lazım dedi pudra şekeri yada tozşekerle bebeginde böyle birşey olan varmı
benimkindedde var neden ezimesi gerekirmiş ki.yok be kimseye aldırış etme zamanla kendiliğinden kaybolur o

Kızlar bizim kız yarım gün kaka yapmayınca hiç uyumadı hep ağladı. 5-10 gün bebeği yapamayanlar vardı. Allahım sizin yardımcınız olsun sabır versin, size çok dua ediyorum. Bu kadarına bizimki çok zorlandı, sizinkiler ne kadar çok zorlanıyodur allahım kolaylık versin

Kızlar moralim çok bozuk 3300 doğan bebeğim ilk ay sadece 200 gr almış 3500 olmuş sütüm yetmiyor sanırım napabilirim nolur bir sey söyleyin

Aynı cnm benim de öyle ve bir ayda sadece 200 gr almış çok üzüldüm

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez vakitte sağlıcakla çıkın inşallah hastaneden

Kızlar bı cesaret oğlumu yıkadım. Çok hızlı. Ama giydirirken hapşurdu 3 kez İnşallah hasta etmem '

Anne sütü emiyorsa normal canım bizimkinde de var bayağıdır hem de

benimkindedde var neden ezimesi gerekirmiş ki.yok be kimseye aldırış etme zamanla kendiliğinden kaybolur o

Benim oğlumda da var canım doktor a sordum normal demişti
Sagolun kızlar bizim doktorda normal dedi ama etrafımdaki çok bilmişler konuşunca sizlerede sorayım dedim

Gayet normal bence her gece neler neler görüyorum piskolojik bence bi yerde bilinçaltında koşullayıp yatıyosun mesela banyo yaptırdım sıkıca örttüm acaba terlermi işte gece uyanıp emziriyim falan diye sonra bilinçaltı serbest kalınca uyku halinde hepsini karıştırarak rüya halinde görüyo beynimiz kendini korkutma bütün gün boyunca yaşadıklarında etkiliyo rüyaları uyumadan önce pozitif şeyler düşün kendini rahatlat öyle uyu sadece kendimce deneyimlediğim bi tavsiyedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…