- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.161
Odayı iyice ısıt bebeğin çıplak olacak senin de üstün çıplak olacak sarılacaksın konuşacaksın, bir de sabit bir pozisyonda değil de farklı emzirme pozisyonları da deneyebilirsin belki birinde emertentene temas dediğin nedir canım.cok uzuluyorum ilk kizimda sütüm çok azdı o emerdi ama süt az oldgu icin mama başladım memek bıraktı 3 ay emmisti buda emmeyecek diye kahroluyorum
Canım uyudukça uyandırıp emzirmeye çalış. Rahatlıyo kuzucuğun demekki. Kaç kilo almışmış kuzum. Uyanıkken ağlıyo aranıyo mu peki?sarıliğımız gecti sukur normalde uyumuyor mememe gelince uyyor iki çekip uyyakaliyor mememde.benim kokumdanmi uyyor bilmem.sutumude sağıyorum emdikten sonra ama çok fazla süt çıkmıyor
Benimki 5-10 dakika en fazla 15 dk emiyo o da nadir. Genelde normalde 5-10 dk. 1100 gram almış bizimki bi aydaay bilemiyorum cok uzuluyirum şuan bu bebenin dakikalarca emmesi gerekmezmi sizinkiler kaccdakika emiyor
canım zaten hastalık süresince hic kilo alamadı toplasak 1 ay boyunca 400 500 gr anca aldi uyanınca sagi solu emmeye çalışıyor araniyorCanım uyudukça uyandırıp emzirmeye çalış. Rahatlıyo kuzucuğun demekki. Kaç kilo almışmış kuzum. Uyanıkken ağlıyo aranıyo mu peki?
Kuzum genelde uzun süre poposu sıkıştırılmazsa ve fitil iyi itilmezse çıkar geri. Azıcıksa hepsi çıkmamıştır gazla çıkmış olabilir birazıYani evet canım bekledim ayaklarını sabit tutup
Canım bu aldığı kötü değil kii. Sütün var hem. Bi de bi zamanlar hiç almamıştı diyosun, kalan zamanda bu kadar alması normal ki. Nette falan bu gramlara normal diyolar. Bilemedim valla, allahım yardımcın olsun. Sen uyuyunca tekrar uyandırıp ver ağzına. Bn bizimki uyurken bile veriyorum zorlacanım zaten hastalık süresince hic kilo alamadı toplasak 1 ay boyunca 400 500 gr anca aldi uyanınca sagi solu emmeye çalışıyor araniyor
Canım şekerli istiyorsan baştan koy ben şekersiz düdüklüde 10 dk pişiriyorumKızlar bi arkadaşımız komposto tarifi vermişti. Kuru dut. Kuru katısı, hurma, incirli falan. Malzemeleri yıkadım su koydum, ocağa aldım. Bunlar kaynayınca mı olmuş olacak. Birde şeker koyuluyo mu? Koyuluyosa ne zaman
3 saat içinde yapıyor benimki canımKızlar dün akşam fitil koydum oğluma 2dk yatar pozisyonda beklettim, sonra kaldırdık babasının kucağında gaz çıkardi biz kaka sandık değilmiş. Neyse 2 saat sonra bezi değiştireceğim poposunda beyaz krem gibi leke vardı , şimdi bu fitili geri mi çıkardıhala kaka yapamadı. Fitil kullananlar ne kadar süre sonra kaka yaptı bebekleriniz?
Atma canım ben orkid yapıyorum kendime evdeyken yoğun zamanlarda iyi oluyorBen minies bezden hiç memnun kalmadım ya, bütün kakası popoya yapışıyo,gece de üzerine geçmiş. 5 tane falan kullandım atıcam
Tamam canım teşekkür ederimCanım şekerli istiyorsan baştan koy ben şekersiz düdüklüde 10 dk pişiriyorum
kizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Benim kızım doğduğundan bunyana 5 dk bile emmedi azıcık emer hemen uyur mecbur sık sık emziriyorum bende kızım bıktı artık nerdeyse hiç istemiyor artık ama kilo alımı iyi annem diyorki memeden kaç delikten birden süt fışkırıyor 2 dk emdiği yetiyor demekki diyor biberon bir delikli daha çok emiyor öyle deyince rahatladım bendesarıliğımız gecti sukur normalde uyumuyor mememe gelince uyyor iki çekip uyyakaliyor mememde.benim kokumdanmi uyyor bilmem.sutumude sağıyorum emdikten sonra ama çok fazla süt çıkmıyor
Canım annem derki biliyorsun annelerimiz ne derse doğru canın bişey çekerde o anda bulamazsan mutfak bezini göğüsüne sür der der demekki bunun içinmiş bende şimdi anladım yaniKızlar dün mastiti sormuştum burda. 1 gün öncesindede canım deli gibi yaz helvası çekmişti, eşim bulamamıştı. Dün bulmuş getirdi. Bak bunu ye akşama göğsün nasıl olacak dedi. Yedim, akşama ne göğüs ağrım kaldı ne ateşim. Emzirenin canı bişey çeker de yiyemezse göğsü şişer ağrırmış dedi. Önce inanmazdım ama yaşadım gördüm
Aaa bak bunu hiç duymamıştım canım. Bende hiç geçeceğini sanmıyodum. Geçince anladım. Bundan sonra öyle yapayım. Teşekkür ederim kuzum. Onlar tecrübeli tabii biliyolar herşeyi, dediklerini dinlemek lazımCanım annem derki biliyorsun annelerimiz ne derse doğru canın bişey çekerde o anda bulamazsan mutfak bezini göğüsüne sür der der demekki bunun içinmiş bende şimdi anladım yani
Canim butun emzirme pozisyonlarini dene en uzun olani seç birde emzirirken çenesinin altından parmağınla destek ver.çok yoruluyolar o yüzden uyuyakalıyorkizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
kizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?