2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar yoğun geçiriyorum girip bakamadım kusura bakmayın ne olur bebeğim aynı bir değişiklik yok sadece şuan için yoğun bakım olmayacak dendi ama sadece anlık bir durum dendi kritik saat var dedi dr 72 saat bakıyoruz ne iyi ne kötü diyemem dedi ama biliyorum dünden daha kötü çünkü oksijen takipten anlıyorum dün oksijen takmadan bile 92 93 filandı bugün hep 83 filan düştü ve sürekli açık tuttum oksijeni normal de bana bakar göz teması kurardı kurmuyor bakmıyoru bile hep başka yerlere bakıyor atlatacaz Allah’ın izniyle sizin de dualarınızla bizden eksik etmediğinizi biliyorum allah razı olsun sizden inş güzel gelişmeleri de yazarım

Haklısın kuzum. kolay değil ama dik durmak zorundasın senin sevgin gücün iyileştirecek onu annesi yıkılma dimdik dur allahım güç kuvvet versin, yavruna şifa versin amiinn

lutfen suclama kendini canim..drlar bile hergun yikayin diyorlar.olacagi varmis olmus..ben ilk bebegimde herseye cok dikkat ediyordum ama surekli hastaydi..bu ikibci kizim inanki daha rahat davraniyorum hic birseye pimpiriklenmiyirum..ve bu bebegim daha saglikli massallah..hem biraz bunye meselesi..annelik tamamen vicdan isi gercwkten ama kendini suclarsan cok uzulursun.sen elinden geleni yapiyirsun.hic birimiz mukemmel anne olamayiz..sadece yapabildigimizin en iyisini yapiyoruz

öksürükle başlayınca biz direk özel bir dr â gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik başladı gönderdi.uc gün boşuna kaybettik cunkunduzelme yerine daha kötüye gitti en son gece bütün emdigini kustu ve dudakları hafif morarınca biz acile gittik oksijeni sizinkingibi düşüktü oksijen takviyesiyaptilar.3 4 gün sürekli oksijen açık durdu.kapatinca düşüyordu çünkü.nabiz 140 150 olması ve ağlayinca 200 keri bulması normal canım sakin korkma.damar yolundan ikili üçlü antibiyotik tedavisine güzel cevap veriyorlar.ayni zamanda buhar ve sırtına masaj yaptık. ilk 48 72 saat geçtikçe düzelmeye başladı.sakin moralini bozma seni gerçekten çok cok iyi anlıyorum anlattığın bütün belirtiler bizde de ve orda yatan diğer 5 bebektede vardi.hepsi zamanla düzeldi ve taburcu olduk.tedavileri düzenli oldukça duzelecekinsallah bizimkisi 13 günlükken yakalandı senin bebeğin daha büyüktür atlatır inşallah dua et annesi.monitorun esiri olma o hatayi bende cokyaptim stresten baska bisey degil monitorlerin sesleri.zamanla duzelecek buna inan.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimseye dermansız dert vermesin.suan tek sorunumuz az emmesi zamanla oda duzelecek diye bekliyorum .yine soruların olursa yazabilrsin bana.gecmis olsun arkadaşım

Son düzenleme:
Merhaba emzik veriyor musunuz?
Biberon kullanmayın, iyice memeyi bırakmasına sebep olur bu.
Kilo alımı azsa sık sık uyandırıp emzireceksiniz.
Ayrıca memeler boşalmıyorsa mama vermektense sağmak ve onu vermek daha mantıklı ama anne Bebek beraberken sağım yerine bebenin emmesi öneriliyor.
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun oraya yazın tavsiye ediyorum mutlaka.

Isin uzmani olmadigim icin yorum yapamayacagim ama arastirma hastanesinde sorunun sebebini ve cozumunu bulmadan hastaneden cikarrmazlar asistanda olsa bir onceki yeni gelene bilgi verir sen içini ferah tut bol bol duaet olurmu rabbim yar ve yardimcin olsun cok zor seni anliyorum en kisa surede sag salim hastaneden bebisin ile cikarsin insallah

Saol cnm allah razı olsun sizden hepinizden

Rekor bizde hala uyumadı
Uykusuzluktan ve yorgunluktan başım dönüyor
Benimki de 2 gün hiç uyumadı. Ben de uyumadım tabi. Öksürüğü de vardı doktora gittik. Doktor bir hafta önce görmüştü kızı zaten, bana günde 2 kere mama takviyesi vermişti. Bunu çocuk için değil senin için veriyorum demişti. Dinlen ki sütün kalitesi artsın demişti.. ben 2 gün vermedim, o uyumadığı geceler işte. Doktora gidince söyledim direkt yüzüme 2 gündür mama vermiyorsun dimi dedi, evet dedim. Senin çocuğun aç dedi. Midesinde 1ml bile boşluk olsa uyumaz huzursuzlanır dedi.. o nedenle tam doymak ister rahatlamak için dedi.. bilginiz olsun sizinde

Canım zaten mama takviyesi yapiyorum sütüm yetmedigi için, 2 gündür daha bir tuhaf oldu kızım, hırıltısı var sanki bilemiyorum biraz daha buyuselerde dertlerini anlasak. Uyku sorunu yüzünden sütüm gidecek diye korkuyorum, uykusunu almayinca düzgün beslenmiyor, ememiyor , beslenemeyince uyumuyor böyle bir kısır döngüye soktu bizi. Doğduğundan beri uğraşıyorum bu şekilde aralarda biraz duzeliyor sonra yine dengemiz şaşıyor sütüm de bundan yetmedi belki de. Biraz düzene girse de rahatlasak.

Cnm hala hastanedeyiz kritik zamanı geçmiş değiliz solumu düşüp duruyor çünkü tıkalı sürekli oksijen veriyoruz ki rahatlasın
canım Allah yardımcınız olsun tez vakitte iyileşip evinize dönersiniz inşaAllah. kuzularımız çok güçlüler. sana sarılıyorum sıkıca canım bebeğinle hep konuş onu sevdiğini söyle şarkı söyle eve gideceğinizi söyle ve hayal et kendini biraz iyi hissettir bebeğine ve kendine. anne sesi de ilaç gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…