- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.261
Ben de aynıyım ya hiç ağzım boş durmayacakKızlar benim gibi olan var mı
Çikolata bisküvi kek börek çay ne buldum yiyorum iştahım açılfı hiçbirşey yemiyordum şimdi birşeyler oldu bana
O uyku sersemliği sırasında emzik verin müthiş rahat oluyor kendi kendine uyuyor benimki. Hiç vermek istemiyordum ama şimdi de bırakmak istemiyorum kolaylık oldu banaBen yazmisim gibikizim da kendi birakiyor geri kizarak aliyor
Gece 3 saate de raziyim ben
Şu an ona ben de razıyım ama ilerisi için söylüyorum .bir süre idare edilir de çalışmaya başlayınca hem rv hem iş hem çocuk hem koca bu uykusuzlukla zor yani .Ben yazmisim gibikizim da kendi birakiyor geri kizarak aliyor
Gece 3 saate de raziyim ben
Benimki bir ara alıyordu emziği artık almıyor. Bugün biberonda mamayı bile almadı diliyle itti sürekli, emzik verince suratı buruşuyor hemen. Tekrar alıştırmam lazım çok yoruluyorumO uyku sersemliği sırasında emzik verin müthiş rahat oluyor kendi kendine uyuyor benimki. Hiç vermek istemiyordum ama şimdi de bırakmak istemiyorum kolaylık oldu bana
Benimki de gece yemek yerken bile zor açıyor gözünü. Genelde uyuyor maşallah. Gündüz yemekten yemeğe kalkıyor. 2-3 saat ayakta sadece. Uyansa da sevsek diye bekliyoruz.Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz?dun gece hic uyumadi neler denedik ama yok.. sabah 6 da uyudu..
canim ben de ayni durumdayim.banada hemsire aldirdi ilk gun.ucla emziriyorum bi gun ucsuz denedim yara oldu göğüslerim cok kotu.simdi birakmaya da korkuyorum.bebek meme ucunu tam kavrayamiyoKizim birden aglayip meme istiyor hizlica gogsume tutuyorum hemen pek vakit olmuyor yani emzirmeden onceaslinda uc yok degil ama iste kaciriyor emerken ya da birakip tekrar tutmak istiyor olmuyor. Tabiki silikonsuz emse daha iyi keske alissa ama olmazsa da sut kesilir mi diye dusunmekten korkudan kesilecek zaten sut Allah korusun bana hemsire aldirdi bu arada bebek ilk gun tutamayinca:/
Yatarak emziriyorum öyle uyuyor canım ellemeden bırakıyorum öyleBebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz?dun gece hic uyumadi neler denedik ama yok.. sabah 6 da uyudu..
Emzik aliyo ama birkac dk oyle oyalaniyo uykuya dalamiyor emzikleO uyku sersemliği sırasında emzik verin müthiş rahat oluyor kendi kendine uyuyor benimki. Hiç vermek istemiyordum ama şimdi de bırakmak istemiyorum kolaylık oldu bana
Kesinlikle zor, insallah duzene girer artikŞu an ona ben de razıyım ama ilerisi için söylüyorum .bir süre idare edilir de çalışmaya başlayınca hem rv hem iş hem çocuk hem koca bu uykusuzlukla zor yani .
Benimki bir ara alıyordu emziği artık almıyor. Bugün biberonda mamayı bile almadı diliyle itti sürekli, emzik verince suratı buruşuyor hemen. Tekrar alıştırmam lazım çok yoruluyorum
Oy masallah canm nazar degmesin ne guzel.Benimki de gece yemek yerken bile zor açıyor gözünü. Genelde uyuyor maşallah. Gündüz yemekten yemeğe kalkıyor. 2-3 saat ayakta sadece. Uyansa da sevsek diye bekliyoruz.
Benim de oyle canim ya tam kavrayamiyor yara oluyor. Ama ne zamana kadar ucla emzirebilirizcanim ben de ayni durumdayim.banada hemsire aldirdi ilk gun.ucla emziriyorum bi gun ucsuz denedim yara oldu göğüslerim cok kotu.simdi birakmaya da korkuyorum.bebek meme ucunu tam kavrayamiyo
Bir onu denemedim onu da deneyeyim canmYatarak emziriyorum öyle uyuyor canım ellemeden bırakıyorum öyle
Emzik aliyo ama birkac dk oyle oyalaniyo uykuya dalamiyor emzikle
Kesinlikle zor, insallah duzene girer artik
Oy masallah canm nazar degmesin ne guzel.
Benim de oyle canim ya tam kavrayamiyor yara oluyor. Ama ne zamana kadar ucla emzirebiliriznasil birakicam, birakamazsam ne olur bilmiyorum.
Bir onu denemedim onu da deneyeyim canm
Benim kizim da cok cekistiriyor birakip tutuyor yara oluyor. Silikon ucla daha rahat emiyor kizim insallah alisabiliriz ucsuz da.Bende silikon uçla emziriyordum iki gündür bırakmıştım kızım çekiştire cekistire yara oldu yine. Simdi biraz uçla biraz ucsuz emziriyorum. Kızım hic hoşlanmıyor ondan.
Benim oglan da 5 dk emse dua eder oldum. Ama asla mama vermem buyuk konusmayayim da goguslerimde o kadar sut varken ikide bir sutumu sagarken mama vermem acikirsa emer yapacak bisey yokkizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Ben de regl oldum sanirim canim 52 gun oldu dogumdan sonra. Neden boyle erken oldu ki sutumuz azalacak mi ne demek oluyor bu? Bilen var mi kizlarkız ben resmen regl oldum bildiğin regl kanamam var şuandoğumdan sonra hiç böyle kanamam olmamıştı
Canım aç kaldığını hissediyo musun. Ağlıyo mu bebek durmadan. Belki Doğumdan çıktığında çok kilo vermiştirKızlar moralim çok bozuk 3300 doğan bebeğim ilk ay sadece 200 gr almış 3500 olmuş sütüm yetmiyor sanırım napabilirim nolur bir sey söyleyin
Hapşuruyo canım benimki de mutlakaKızlar bı cesaret oğlumu yıkadım. Çok hızlı. Ama giydirirken hapşurdu 3 kezİnşallah hasta etmem '
canım bende vermek istemiyorum ama kilo alımı az benimkininBenim oglan da 5 dk emse dua eder oldum. Ama asla mama vermem buyuk konusmayayim da goguslerimde o kadar sut varken ikide bir sutumu sagarken mama vermem acikirsa emer yapacak bisey yok
Tatlim kendimize küçük umutlar veriyoruz. Yoksa dusunsene bunlar iyi gunlerin daha da uyuyamazsin 2 sene denildigini. Once 40i ciksin diye kandiracagiz kendimizi sonra 3 ay gecince diye. Sonra 6 ay sonra sonra sonra diye gececek iste canim50 günlük olduk 40 i çıkınca düzelir lafını kim çıkardı2 gündür coşmuş durumdayiz yine uyumuyoruz
Ne olmuştu ki canım haberim yok benim hiçKizlar hatice den ve bebekten haberi olan varmi ben baya merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?