2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim gibi olan var mı
Çikolata bisküvi kek börek çay ne buldum yiyorum iştahım açılfı hiçbirşey yemiyordum şimdi birşeyler oldu bana
Ben de aynıyım ya hiç ağzım boş durmayacak sürekli yiyorum hamileykenyemedim bu kadar. Emzirmede kilo alanlardan oluyorum sanırım. Hamilelik öncesi51-doğumda 65-doğumdan sonra 57-şimdi59. Frenlemem lazım kendimi

Ben yazmisim gibi kizim da kendi birakiyor geri kizarak aliyor
Gece 3 saate de raziyim ben
Şu an ona ben de razıyım ama ilerisi için söylüyorum .bir süre idare edilir de çalışmaya başlayınca hem rv hem iş hem çocuk hem koca bu uykusuzlukla zor yani .

O uyku sersemliği sırasında emzik verin müthiş rahat oluyor kendi kendine uyuyor benimki. Hiç vermek istemiyordum ama şimdi de bırakmak istemiyorum kolaylık oldu bana
Benimki bir ara alıyordu emziği artık almıyor. Bugün biberonda mamayı bile almadı diliyle itti sürekli, emzik verince suratı buruşuyor hemen. Tekrar alıştırmam lazım çok yoruluyorum

Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? dun gece hic uyumadi neler denedik ama yok.. sabah 6 da uyudu..
Benimki de gece yemek yerken bile zor açıyor gözünü. Genelde uyuyor maşallah. Gündüz yemekten yemeğe kalkıyor. 2-3 saat ayakta sadece. Uyansa da sevsek diye bekliyoruz.

canim ben de ayni durumdayim.banada hemsire aldirdi ilk gun.ucla emziriyorum bi gun ucsuz denedim yara oldu göğüslerim cok kotu.simdi birakmaya da korkuyorum.bebek meme ucunu tam kavrayamiyo

O uyku sersemliği sırasında emzik verin müthiş rahat oluyor kendi kendine uyuyor benimki. Hiç vermek istemiyordum ama şimdi de bırakmak istemiyorum kolaylık oldu bana
Emzik aliyo ama birkac dk oyle oyalaniyo uykuya dalamiyor emzikle
Kesinlikle zor, insallah duzene girer artik
Benimki de gece yemek yerken bile zor açıyor gözünü. Genelde uyuyor maşallah. Gündüz yemekten yemeğe kalkıyor. 2-3 saat ayakta sadece. Uyansa da sevsek diye bekliyoruz.
Oy masallah canm nazar degmesin ne guzel.
canim ben de ayni durumdayim.banada hemsire aldirdi ilk gun.ucla emziriyorum bi gun ucsuz denedim yara oldu göğüslerim cok kotu.simdi birakmaya da korkuyorum.bebek meme ucunu tam kavrayamiyo
Benim de oyle canim ya tam kavrayamiyor yara oluyor. Ama ne zamana kadar ucla emzirebiliriz nasil birakicam, birakamazsam ne olur bilmiyorum.
Yatarak emziriyorum öyle uyuyor canım ellemeden bırakıyorum öyle
Bir onu denemedim onu da deneyeyim canm

Kızlar, dudağımda uçuk çıktı. Önce aklovir diye bi krem kullanıyodum. Geçiriyodu hemen. Şimdi kullansam mı bilemedim size sormak istedim. Kullanayım mı?

Bende silikon uçla emziriyordum iki gündür bırakmıştım kızım çekiştire cekistire yara oldu yine. Simdi biraz uçla biraz ucsuz emziriyorum. Kızım hic hoşlanmıyor ondan.

Bende silikon uçla emziriyordum iki gündür bırakmıştım kızım çekiştire cekistire yara oldu yine. Simdi biraz uçla biraz ucsuz emziriyorum. Kızım hic hoşlanmıyor ondan.
Benim kizim da cok cekistiriyor birakip tutuyor yara oluyor. Silikon ucla daha rahat emiyor kizim insallah alisabiliriz ucsuz da.

Kızlar gümüş kapak alın kurtulun, bir günde acıları bayağı hafifletiyor. Daha rahat emzirirsiniz...

Benim oglan da 5 dk emse dua eder oldum. Ama asla mama vermem buyuk konusmayayim da goguslerimde o kadar sut varken ikide bir sutumu sagarken mama vermem acikirsa emer yapacak bisey yok

kız ben resmen regl oldum bildiğin regl kanamam var şuan doğumdan sonra hiç böyle kanamam olmamıştı
Ben de regl oldum sanirim canim 52 gun oldu dogumdan sonra. Neden boyle erken oldu ki sutumuz azalacak mi ne demek oluyor bu? Bilen var mi kizlar

50 günlük olduk 40 i çıkınca düzelir lafını kim çıkardı 2 gündür coşmuş durumdayiz yine uyumuyoruz
Tatlim kendimize küçük umutlar veriyoruz. Yoksa dusunsene bunlar iyi gunlerin daha da uyuyamazsin 2 sene denildigini. Once 40i ciksin diye kandiracagiz kendimizi sonra 3 ay gecince diye. Sonra 6 ay sonra sonra sonra diye gececek iste canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…