- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.281
Bebegini gece hastaneye kaldirmislar baya uzgunduNe olmuştu ki canım haberim yok benim hiç
Canım ben muhendisoglunda görmüştüm aslında, aklımdaydı deneyeyim diye, yıldızlar listesindeydi illa denerdim. Bir çok kişi de sleepyden memnun kalmamış biz çok beğendik onu mesela. Her bebeğe farklı oluyor işte kullanıp bakacağız dediğin gibi .ben 1er paket alıyorum zaten bugün iyi gelen yarın olmayabiliyor.Koalina canm minies’i ben tavsiye etmiştim burda. Memnun kalmamana üzüldüm. Boşuna aldırmış oldum sana da. Bahsettiğin şikayetlerin hiç biri olmadı bizde. Kaka fazla kaldığı için mi kurudu acaba? Her bebekte farklı oluyor bez. Deneye deneye en uygununu bulacağız. Bana da annem deneyeyim die jenny willy almış. İğrenç. 1 tane kullandım geri kalan paketi çöpe atıcam.
İlaç vermektense doğal yolları dene istersen canım. Ben rezene yapıp içine şeker atıyorum. Rezeneli şerbet oluyor. Çok fazla ağrısı varsa dört beş çay kaşığı, az kıvranıyorsa iki üç kaşık veriyorum. Ağrısını alıyor bir güzel uyuyor. Uyandığında ya kendi atıyor gazını ya da bizim yardımımızla kolayca atıyorKıZlar bebeğim gazından doğru düzgün uyumadı dr vicol gaz damlası verdi ama hiç işe yaramadı sizce biogia mı alayım sapsimplex mi çok gazı vardı kurtulduk geçti diyebileceğiniz başka damla da olabilir
Benim de aklımda hep H haticeci0606 var. Mesajını sabah okudum çok canım sıkıldı uykum kaçtı, eşime anlattım dua ettik. Gün boyu hep aklımda sürekli girip bakıyorum ama yazmamış hiç. Umarım herşey yolundadır Rabbim tez vakit şifasını versin İnşaAllahH haticeci0606 canım nasıl oldu bebeğin
yok kız Allah korusun.Ben de regl oldum sanirim canim 52 gun oldu dogumdan sonra. Neden boyle erken oldu ki sutumuz azalacak mi ne demek oluyor bu? Bilen var mi kizlar
Allah razı olsun öyle birşey ki bir an çok güçlü oluyorum bir an düşüyorum lütfen dua etmeye devam edin çok ihtiyacımız varOyyy kurban olduğum çoookk geçmiş olsun allahım şifa versin yavruna. Annesi senin dik durman lazımm.dua edicez kuzum bolbol. Allahım yardımcınız olsuunn
Ben de çok ağlıyorum yavrum daha gergin oluyor onu fark ettim biraz daha güçlü olmam lazım biliyorum ama öyle birşey ki solunum düştüğünü gördüğümde başımdan kaynat su dökülür gibi bir his yaşıyorum soğuk ter atıyorumAğlattın kuzum benisenin dik durman lazım dua edicez umudumuzu kaybetmicez annesi
Cnm şuan hala aynı kritik zamanı varmış 72 saat dedi dr inş atlatacaz ve evimize sağ Salim gidecez siz de bize dualar ederseniz çok sevinirizH haticeci0606 bebeğin nasıl oldu?
Cnm hala hastanedeyiz kritik zamanı geçmiş değiliz solumu düşüp duruyor çünkü tıkalı sürekli oksijen veriyoruz ki rahatlasınH haticeci0606 canım son durumunuz nedir?
Henüz bir gelişme yok kritik zamanı geçirmemiz lazımmış 72 saat solumun hala aynı güçlü olmaya çalışıyorum ama bir anda solunum düşünce ben aşırı panikliyorum ve elim ayağım titriyorH haticeci0606 nasıl oldunuz canım umarım az da olsa iyi gelişme vardır. Rabbim korusun yavrularımızı güçlü ol sana ihtiyacı var bebeğinin unutma. Okşa yanağını sev hisseder o
Cnm yaşamış atlatmışsın çok şükür darısı başıma sana sorularım olacakH haticeci0606 canım benim kuzumda 13 günlükken okdurukle basladi bir anca bronsiyolit oldu yenidoğan yogunbakimda bizde 10 gun yattik çok zor allahım bir daha yasatmasin ne bana ne de başkalarına.tedaviler buharlar derken gecem gündüzüme karıştı seni okdr iyi anliyorumki bir yandan da sütun gitmesin diye direndim.guclu olmak zorundayız bize ihtiyaçları var.gececek insallah dua et tedavilerini olsun geçip gidiyor allahın izniyle.doktor bize çok kötü bir salgin doneminde olduğumuzu ve birilerinden bulaşmış oldugnu söyledi.vevgercekten gelen giden oldu hasta..ve kuzuma bulasti direk akciğerlerine indi.diger arkadaşlar sizlerde mecbur kalmadıkça biyerlere çıkmayın ve evinize kesinlikle hasta inşa ları kabul etmeyin beğeninizden önemli hiç birşey yok
Cnm şuan için ne iyi ne de kötü diyebilirim dedi dr aynı solunumu sıkıntılı oksijeni bıraktığımız gibi düşüyor hemen dua etmeyi unutmayın ne olurH haticeci0606 canım bebişin nasıl oldu?
Aminnn cnmm inş inşGeçmiş olsun canım Allah şifa versin tez vakitte sağlıcakla çıkın inşallah hastaneden
Öyle düşünme cnm ya bir sebep arıyoruz ama tabiki de tedbir bizden olmalı ama ne yazikki elimizden birşey gelmiyor rabbim hiç birimize evlat acısı yaşatmasın onları bize bağışlasınH haticeci0606 geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü 4gündür bizde hastalıkla mücadele içindeyiz ve çok zor küçük daha vazlada bişey yapılmıyor ama suçu kendimde buluyorum ben arka arkaya banyo yaptırdım bu soğukta o daha vücut ısısını koruyamıyor keşke kirden koksaydı okadar arka arkaya yıkamasaydım çok pişmanım cidden bir bebeğe bakamadım yani.
Cnm şuan için gerek yok dedi dr hatta ben gidip bir daha sordum başka şehre bile gideriz siz yeter ki söyleyin dedim gerek yok şuan için dediler çünkü araştırma has burda sürekli dr değişiyor hepsi de asistan uzmanlar da bugün gündüz gördüm sadece benim anlamadığım konu da madem gerek yok oZman oksijeni kestiğim an neden solunumu düşüyor 82 80 lere belli ki çocuk tıkalı ve kendi başına oksijen alamıyor nabız yatarken 140 150 ağladığın da 210 çıkıyor ben de anlamadım vallaH haticeci0606 canim cok gecmis olsun rabbim bir an once sifasini versin minigin yogum bakimda yer bulabildiniz mi istanbulun neresindesinoz yardimci olmak isterim ozelde olsa bulabilirim yoğum bakimda yer donus bekliorm
Aminnn cnm aminnn dua edin ne olur bol bolH haticeci0606 canm cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah tez vakitte
Amin canım inşallah,Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah. Güzel haberini okuruz inşallah en kısa zamanda...Öyle düşünme cnm ya bir sebep arıyoruz ama tabiki de tedbir bizden olmalı ama ne yazikki elimizden birşey gelmiyor rabbim hiç birimize evlat acısı yaşatmasın onları bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?