- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.381
Saatli nasıl emzirilirki istedikce veriyorum bazen bos boş emiyo emdikce sut geliyo. Saatli emzirsem yikar ortalığı. Yarim saatte bi saatte bi emiyo bu aralar masallah gece uyuyo geceleri 3 saati buluyo o arada doluyo goguslerimS
Sürekli emzirmek yerine daha az mı emzirsen acaba canım. Ben de bu ay sürekli emziricem dedim kilo alımı azaldı. Bilenler akıl versin kızlar sürekli emzirmek süt üretimini olumsuz mu etkiliyor ya da bebek bıktığı icin istahlı ememiyor mu? Aldığı kilo cok az bence.
Benim de öyle. Göbeğine değiyor göğüsAynen öyle. İşe başlayacağım için sağmaya başladım ama öyle cıvık oluyor ki iki üç günde bir sağıyorum ben de.acaba süt yok mü ya da az mı diye düşünüp sağdığımı sonradan versem mi diyorum bazen. Zaten sarkma da başladı. Çok şükür çatlağım yok hamilelikten Doğumdan kalan ama göğüslerde sönme var yaşlı teyzeler gibi sarkıyor.
Gittim canımm 4100 olmuş Benim kuzum da. 3 kilo doğmuştu.
Ayda 1.400 alıyor canım bu ay daha az olabilir gaz sancısı çok çektiPeki kilo alisi nasil
Maşallah kuzucuğa canım :) inşallah hep böyle sağlıklı, güzel kilo alırlar. Aşıdan sonra nasıl? Huzursuzluk olan vardı ama maşallah bizde bişey yok :) iğne vuruldu bi ağlamaya başladı kaldırdım sustu kuzucum maşallah :) eve gelirken uyudu :)Gittim canımm 4100 olmuş Benim kuzum da. 3 kilo doğmuştu.
Yazıklar olsun ona ama eşleriniz neden annelerine bi dur demiyorlar yaHaklısın cnm başlarda çoktu da kayınvalide piskolojimi bozdu laflarıyla davranışlarıyla sürekli aklıma yaptıkları geliyor cocugu kucagımdan cekip almasıyla emzirirken eşimi de uzaklaştırdı benden sürekli çık gez sen cocuk bakma deyip duruyor eşime
Size allah peygamber sabrı vermişBenim de bir gece geldiler gögsüm taş gb oldu emziremediğim için antibiyotik kullandım yemek hazırlattı sofralar kuruldu sezeryandan ztn agrım cok oldu hastaneden çıktığım gün gece bire kadar oturdular hergün ağlamaya baslayınca annem gelmeyin dedi bir süre bu sefer cocugu göstermiyor olduk şimdi yine gelmeye basladılar her gelişinde torunuma iyi bak döverim seni fln diyor buzdolabnı acıp yemek de yapmamışsın diyor sürekli telefonla arıyor acmayınca kayınpedere şikayet ediyor her geldiklerinde tesadüfen uyuyor oluyor bebeğim masus mu uyutuosun sevmiyelim diye diyor delirtti beni dediğin gibi baska seylerle mesgul oluyum uyumaya calışıyım uyuynca ancak doluyor sagol canım
Canım senin eşin de maşallah çok düşkün sana hiç laf söyletmiyor seni koruyup kolluyor ailen neden vermedi de kaçtın çok merak ettimOyy kuzum, allahım yardımcın olsun. Bu rahatlığı ona eşin mi veriyor. Bana deseler eşim laflarını verir, diyemezler. Nasıl konuşabiliyolar böyle yaa! Torunu senin neyinmiş acaba?!! Valla kbakma ama kv n tam bi maall. Sen o halde bişeyler hazırlıyosun o da yiyo haa? Allahım yaa. Delleniverdim yinee! Hiç buna karşı susma kuzum. Rahatlığına başlatmasın. Allahım bol sabır versin sana. Sinirlenince, kötü bişey diyince' estağfirullah el azim ve etebü ileyh' de. Hiç yokmuş gibi davran önemseme. Çok tak edincede ver lafını.
Rica ederim kuzum
Canım bana mutlaka bilgi verir misin kullanınca. Sevi bebe mi ilays beauty mi alsam karar veremedim.Kızlar sling aldım sevibrbenin bakalım rve gidince deneyeyim
Benimki de öyle canım o an ağladı kucağıma alınca sustu yolda emdi eve geldik yine emdi şimdi uyuyoMaşallah kuzucuğa canım :) inşallah hep böyle sağlıklı, güzel kilo alırlar. Aşıdan sonra nasıl? Huzursuzluk olan vardı ama maşallah bizde bişey yok :) iğne vuruldu bi ağlamaya başladı kaldırdım sustu kuzucum maşallah :) eve gelirken uyudu :)
Tabi canım daha gidemedk eve gidince bakıcam inşallahCanım bana mutlaka bilgi verir misin kullanınca. Sevi bebe mi ilays beauty mi alsam karar veremedim.
Bende istiyorum ama şöyle bir durum var benim kızım kucağımdayken illa poposuna vurup hafif yaylanarak yürücen çocuk durmuyor kiTabi canım daha gidemedk eve gidince bakıcam inşallah
Evet ya ben de aldım birkaç şey. Hamileyken de almıştım. Şuan en severek giydirdiğim tulumlar cartersınkiler. Hem kullanışlı hem çok kaliteli.Kızlar cartersfa indirim var ne alacağımı şaşırdım, bir polar tulum ve tulum şeklinde mont aldım
Ben doğumdan önce almıştım canm. İnstagramda minikom diye bir hesaptan aldım. Emzirme yastığı ve önlüğü takımdı. Şuan en çok kullandıklarımdan oldular.Emzirme önlüğü alan varmı internette çok çeşitler var karar veremedim
Bende çok kötü hissediyorum meğer ne güzelmiş göğüslerim :)) aşağıda duruyorlar artıkKızlar 60 kiloyla hamile kaldım. 55 e düşmüşüm. Belim incecik oldu, göğüslerim kocaman ve sarkıkkilo verdikçe daha da belirginleşiyo moralim çok bozuk, küçültsemmi diye her vakit bulduğumda araştırıyorum. Sizler nasılsınız? Kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum
Yedim bugün yarım lavaş bakalım ne olacakKızlar çiğ köfte yediniz mi emzirirken aşırı canım çekiyo ama çok gaz yaparmıki???
Kuzum ben Muğla Fethiyeliyim eşim de adanalı. Biz seviyoduk birbirimizi. Eşimde babamın karşısına tek başına çıkıp kızını seviyorum evlenmek istiyorum dedi. Normalde kimse diyemez, babam çok katı, sinirli, kıskanç biridir. Neyse babam güzelce konuşmuş. Beğenmiş, helal olsun ama daha erkn en az 2 senesi var demiş. Bi başka konuşmasında da nerde oturursunuz demiş, vermeye niyeti varmış ama hemen değil. Eşimde istetmk için babasını çağırdı. Babam adamı görünce hoşlanmamış, fikri değişmeye başlamış. Bi de eşimin Adanalı olması bi korkutmuş babamı, herkeste aman sakın falan demişler, kötü olanları falan anlatmışlar ( sanki herkes kötü olacakmış gibi). Sonra eşime olmaz dedi. O ara bende bi köyde çalışıyodum sağlık ocağında. Gelen giden, isteyen soran çoktu. Eşimde kıskanç. Bi yüzük bari takalım ded. Babam erken dedi. Baktık olmayacak. O anki delilikle kaçtık canım. Çok uzun oldu kusura bakmaCanım senin eşin de maşallah çok düşkün sana hiç laf söyletmiyor seni koruyup kolluyor ailen neden vermedi de kaçtın çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?