2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saatli nasıl emzirilirki istedikce veriyorum bazen bos boş emiyo emdikce sut geliyo. Saatli emzirsem yikar ortalığı. Yarim saatte bi saatte bi emiyo bu aralar masallah gece uyuyo geceleri 3 saati buluyo o arada doluyo goguslerim

Benim de öyle. Göbeğine değiyor göğüs(

Gittim canımm 4100 olmuş Benim kuzum da. 3 kilo doğmuştu.
Maşallah kuzucuğa canım :) inşallah hep böyle sağlıklı, güzel kilo alırlar. Aşıdan sonra nasıl? Huzursuzluk olan vardı ama maşallah bizde bişey yok :) iğne vuruldu bi ağlamaya başladı kaldırdım sustu kuzucum maşallah :) eve gelirken uyudu :)

Kızlar mevludum için temali bebek kurabiyesi yaptirdim. 30 tane fazla yapmışlar. Isteyen olursa hemen kargolyabilirim.

Eklentiler

• 20190122_183753.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 20190122_183724.webp
    78 KB · Görüntüleme: 63
  • 20190122_183624.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 56
Yazıklar olsun ona ama eşleriniz neden annelerine bi dur demiyorlar ya (

Size allah peygamber sabrı vermiş

Canım senin eşin de maşallah çok düşkün sana hiç laf söyletmiyor seni koruyup kolluyor ailen neden vermedi de kaçtın çok merak ettim

Benimki de öyle canım o an ağladı kucağıma alınca sustu yolda emdi eve geldik yine emdi şimdi uyuyo

Bende çok kötü hissediyorum meğer ne güzelmiş göğüslerim :)) aşağıda duruyorlar artık

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim Rabbim sağlık versin sizede bebeklerinizede inşallah..

Sling alan arkadaşlar burdan paylaşabilirmisiniz resim olarak yada boyunu enini söylermisiniz? Kenarlarını merak ediyorum katlamalı dikişmi overlokmu?bilgisi olan bekliyorum cvpları

Canım senin eşin de maşallah çok düşkün sana hiç laf söyletmiyor seni koruyup kolluyor ailen neden vermedi de kaçtın çok merak ettim
Kuzum ben Muğla Fethiyeliyim eşim de adanalı. Biz seviyoduk birbirimizi. Eşimde babamın karşısına tek başına çıkıp kızını seviyorum evlenmek istiyorum dedi. Normalde kimse diyemez, babam çok katı, sinirli, kıskanç biridir. Neyse babam güzelce konuşmuş. Beğenmiş, helal olsun ama daha erkn en az 2 senesi var demiş. Bi başka konuşmasında da nerde oturursunuz demiş, vermeye niyeti varmış ama hemen değil. Eşimde istetmk için babasını çağırdı. Babam adamı görünce hoşlanmamış, fikri değişmeye başlamış. Bi de eşimin Adanalı olması bi korkutmuş babamı, herkeste aman sakın falan demişler, kötü olanları falan anlatmışlar ( sanki herkes kötü olacakmış gibi). Sonra eşime olmaz dedi. O ara bende bi köyde çalışıyodum sağlık ocağında. Gelen giden, isteyen soran çoktu. Eşimde kıskanç. Bi yüzük bari takalım ded. Babam erken dedi. Baktık olmayacak. O anki delilikle kaçtık canım. Çok uzun oldu kusura bakma şükürler olsun mükemmel bi eş. Allahıma çok şükür. Hep arkamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…