- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.401
OyyBenimki de öyle canım o an ağladı kucağıma alınca sustu yolda emdi eve geldik yine emdi şimdi uyuyo
OyyBenimki de öyle canım o an ağladı kucağıma alınca sustu yolda emdi eve geldik yine emdi şimdi uyuyo
Aynen öyle yaaBende çok kötü hissediyorum meğer ne güzelmiş göğüslerim :)) aşağıda duruyorlar artık
Helal olsun eşine. Bizimkiler de Doğu kültürüne karşı çok önyargılılar anlıyorum seni. Neyse ki seni mahçup etmemiş ailene karşı küçük düşürmemiş . Rabbim sizi ayırmasın sevgiye aşka saygım sonsuz.Kuzum ben Muğla Fethiyeliyim eşim de adanalı. Biz seviyoduk birbirimizi. Eşimde babamın karşısına tek başına çıkıp kızını seviyorum evlenmek istiyorum dedi. Normalde kimse diyemez, babam çok katı, sinirli, kıskanç biridir. Neyse babam güzelce konuşmuş. Beğenmiş, helal olsun ama daha erkn en az 2 senesi var demiş. Bi başka konuşmasında da nerde oturursunuz demiş, vermeye niyeti varmış ama hemen değil. Eşimde istetmk için babasını çağırdı. Babam adamı görünce hoşlanmamış, fikri değişmeye başlamış. Bi de eşimin Adanalı olması bi korkutmuş babamı, herkeste aman sakın falan demişler, kötü olanları falan anlatmışlar ( sanki herkes kötü olacakmış gibi). Sonra eşime olmaz dedi. O ara bende bi köyde çalışıyodum sağlık ocağında. Gelen giden, isteyen soran çoktu. Eşimde kıskanç. Bi yüzük bari takalım ded. Babam erken dedi. Baktık olmayacak. O anki delilikle kaçtık canım. Çok uzun oldu kusura bakmaşükürler olsun mükemmel bi eş. Allahıma çok şükür. Hep arkamda.
Bu neyse de önemli olan 2.ay aşıları bakalım o nasıl geçicekOyyçok şükür kuzucum. Rahat bi şekilde atlattık bunu da 
Aynen kuzum.Amiinn. Babamın korktuğuyla alakası yokmuş. Adanalılar ama hiç adanalı gibi değiller. Hele eşimin alakası yok. Birazda başka illerde okuyup çalışmasından olabilir. Allahıma çok şükür :) babam iyiki kaçırmışın yoksa vermezdim diyo şimdi :)Helal olsun eşine. Bizimkiler de Doğu kültürüne karşı çok önyargılılar anlıyorum seni. Neyse ki seni mahçup etmemiş ailene karşı küçük düşürmemiş . Rabbim sizi ayırmasın sevgiye aşka saygım sonsuz.
Bende onlardan çok korkuyorum. İnşallah sorunsuz atlatırız hepsiniBu neyse de önemli olan 2.ay aşıları bakalım o nasıl geçicek
Canım senin bebişinin nesi vardı görmemişim kusura bakma çok geçmiş olsunGeçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim Rabbim sağlık versin sizede bebeklerinizede inşallah..
Sling alan arkadaşlar burdan paylaşabilirmisiniz resim olarak yada boyunu enini söylermisiniz? Kenarlarını merak ediyorum katlamalı dikişmi overlokmu?bilgisi olan bekliyorum cvpları
Benimde 48 gün oldu bende ayniyım hergüb mutlaka lekelenme oluyo ne oldugunu anlayamadim 2. Ayı bekliyorum bitmezse kadin dogumcumu arayip sorcamKızlar doğum yapalı 56 gün oldu hala kanamam devam ediyo lekelenme şeklinde . tam kesildi diyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor .
Geçenlerde lohusa kanamasına göre yoğun kanamam basladı regl oldum herale dedim . Reglye göre de bayaa azdı . Gene tam bitti dedim dus aldım . Leke olarak gelmis . Doktora da gittim ultrasonla baktı rahim falan kendini toplamıs problem yok dedi . Bide doğum yaptığım doktoruma mı gitsem . Var mı böyle bişey yaşayan .
Canim ben ilk oglumda cok agir yaşadım bu kirmiziliklari uclari iltihapli gibi beyaz ve cok kasiniyor bebegimi cok rahatsiz ediyordu kortizonlu krem de kullanmak istemedim bobreklerine agir geliyormus. Pembe corasatin kullandim yüzü icin kaslari ve saçları yani killi bölgeler icin de sari corasatin kullanmistim ise yaramistuBebeğin yanağındaki pütürlü kızarıklık olanlar nasıl geçecek bunlar, emerken daha cok oluyor sonra sönüyor gibi oluyor ama geçmiyor bir türlü.
uygar eymen sen bir kremden bahsetmiştin neydi o?
Amannnn kuzum ne takiyon kafaya gayganayi. He de gec valla. Kocadan da fayda yok valla insana. Esler 6 ay olmadan almiyolar kucaklatina. İki dk tutup gel al diyo benimki deHaklısın cnm başlarda çoktu da kayınvalide piskolojimi bozdu laflarıyla davranışlarıyla sürekli aklıma yaptıkları geliyor cocugu kucagımdan cekip almasıyla emzirirken eşimi de uzaklaştırdı benden sürekli çık gez sen cocuk bakma deyip duruyor eşime
Çok sağolasın canım Allah razı olsun.Bebeğim ağır grip geçiriyor küçük olduğu için öksürmesi burun tıkanıklığı strese streste sütümün azalmasına sebep oluyor sütün az olması iyileşmeyi geciktiriyor kısır döngü anliycağın dra götürdük ilaçta yazmıyo ağrı kesici ateş düşürücü veriyo onları zaten bulunduruyordum ben.Allahım yardım etsin hepimize herkes illa bi sıkıntıyla uğraşıyor bebeğiyle alakalı Rabbim beterlerinden korusun hepinizi inşallahCanım senin bebişinin nesi vardı görmemişim kusura bakma çok geçmiş olsun
Amin kuzum. Allahım şifa versin, yardımcınız olsun. İnşallah çabucak iyileşiverir. Küçücükler ki, çözüm de bulunamıyo.Çok sağolasın canım Allah razı olsun.Bebeğim ağır grip geçiriyor küçük olduğu için öksürmesi burun tıkanıklığı strese streste sütümün azalmasına sebep oluyor sütün az olması iyileşmeyi geciktiriyor kısır döngü anliycağın dra götürdük ilaçta yazmıyo ağrı kesici ateş düşürücü veriyo onları zaten bulunduruyordum ben.Allahım yardım etsin hepimize herkes illa bi sıkıntıyla uğraşıyor bebeğiyle alakalı Rabbim beterlerinden korusun hepinizi inşallah
Evet cok mantikli ben mama termosu almistim ona socak suyu koyarim biberona sutu hazirlarim icecegi zmn sicak suya koyarim.Canım o konuyu bende dusunuyorum . Sadece 1 kere sağıp dışarda verdim biberonu iyice sardım sarmaladım çantaya koydum . Biberon soğumuştu verdiğimde sütü bileğime damlattım soğuk gibi gelmedi ama biberon soğuktu . Durduramayınca mecbur öyle verdim sonrada vicdan yaptım acaba soğuk muydu insallah hasta olmaz . Bu termal biberon göZlü çantalar var onlar kullanıslı olabilir . Benimde acemiliğime geldi, düşünemedim sonradan dank etti .
Yada termosa sıcak su doldurup bi ufak kabın icine suyu döküp biberon öylede ısınabılır biraZ ugraştırıcı ama
Cnm ben aldim bence de senin agrilarindam dolagi ekstra agir gelmis olabilir bana pek agir gelmedi hatta ben sevdim inallah hep cekimi boyle olur.cekis gucu hosuma gitti fiyatona gore.tavsiye ederim kizlar burdan herkese.her gun evi supurebiliyorum kizim vok seviyo zaten supurge sesini.ama telden acinca durmuyo illa canli canli dinlicek cadımEvet klasik halılarda pek ilerlemiyor. Koltuklarım ayaklı değil ama bence çok altlara girmez. Ben daha çok yemek masasının altını almak birşey dökülürse hemen toplamak için aldım diğerini çıkarmak bazen zor oluyor. Bana ağır geldi ama benim iki bilemese hamilelikten kalma ağrılarım var. Bazen 4kilo olan kızımı bile kaldırmak zor geliyor.
Cok cok tesekkur ederim cnm.aldim ben indirimin son gunu esim buldu ben cok begendim cekis gucu fiyatina gore gayet iyi bence.her gun evi supurebiliyorum hem kizimda seviyo supurge sesini iyi oluyoNe demek hiç önemli değil seve seve yardımcı olurum.
Canım ben arçeliğin hem servisinde çalıştım hem bayisinde. Arçelik ya da Beko marka herhangi bir üründe ilk 1 ay içinde sorun yaşarsan bana bilgi vermen yeterli. Nerden alırsan al faturası var sonuçta. Değişim verdirip yenisini alacağına emin olabilirsin.
Benimkide ayni asla ustunu ortturmuyo.ben de tek kat giydiriyodum basta artik bende 2 kat giydirmek zorunda kaliyorum.battaniyeyi ustunden atiyo minicik ayaklariyla nasil beceriyosaBen hala tek kata düşemedim. Altına 2 tane patikli pijama üstüne çorap. Üstüne 1 tane askılı zıbın onun üstüne kruvaze içlik onun üstüne uzun kollu pijama. Ama üstüne bişey örttürmüyor
Cnm yaziyorum aslinda ama bu aralar giremiyorum malum bebek hic ama hic durmuyor yalnizca kucakta duruyo kafayi yemek uzereyimtinyrose nerelerdesin canım aylardır sayfa sayfa yazıyordun gözüm alışmış nasıl gidiyor annelik
Cnm benimki de hastane cikislarini giyiyo 2 takimi kucuk geliyo artik sadece oyle dusunme cnm.bazi hastane cikislari kendiliginden buyuk oluyo.Benimki de 28 günlük ama hala Yenidoğanlar oluyo hastane çıkışları. Küçük mü kaldı Benim kuzum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?