2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Helal olsun eşine. Bizimkiler de Doğu kültürüne karşı çok önyargılılar anlıyorum seni. Neyse ki seni mahçup etmemiş ailene karşı küçük düşürmemiş . Rabbim sizi ayırmasın sevgiye aşka saygım sonsuz.

Aynen kuzum.Amiinn. Babamın korktuğuyla alakası yokmuş. Adanalılar ama hiç adanalı gibi değiller. Hele eşimin alakası yok. Birazda başka illerde okuyup çalışmasından olabilir. Allahıma çok şükür :) babam iyiki kaçırmışın yoksa vermezdim diyo şimdi :)

Canım senin bebişinin nesi vardı görmemişim kusura bakma çok geçmiş olsun

Kızlar doğum yapalı 56 gün oldu hala kanamam devam ediyo lekelenme şeklinde . tam kesildi diyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor .
Geçenlerde lohusa kanamasına göre yoğun kanamam basladı regl oldum herale dedim . Reglye göre de bayaa azdı . Gene tam bitti dedim dus aldım . Leke olarak gelmis . Doktora da gittim ultrasonla baktı rahim falan kendini toplamıs problem yok dedi . Bide doğum yaptığım doktoruma mı gitsem . Var mı böyle bişey yaşayan .

Benimde 48 gün oldu bende ayniyım hergüb mutlaka lekelenme oluyo ne oldugunu anlayamadim 2. Ayı bekliyorum bitmezse kadin dogumcumu arayip sorcam

Canim ben ilk oglumda cok agir yaşadım bu kirmiziliklari uclari iltihapli gibi beyaz ve cok kasiniyor bebegimi cok rahatsiz ediyordu kortizonlu krem de kullanmak istemedim bobreklerine agir geliyormus. Pembe corasatin kullandim yüzü icin kaslari ve saçları yani killi bölgeler icin de sari corasatin kullanmistim ise yaramistu

Amannnn kuzum ne takiyon kafaya gayganayi. He de gec valla. Kocadan da fayda yok valla insana. Esler 6 ay olmadan almiyolar kucaklatina. İki dk tutup gel al diyo benimki de
Ben gayganayla yasiyorum 3 senedir bebege bakiyor her isi bana gorduruyor yerden bi cop almaz kahvaltisini haziliyom yemegiydi camasiridiydi bulasigiydi .o da bebege bakiyo aglayinca gexdiriyo altini aaliyo gazini cikariyir. Bana vermiyo ki isler bana kalacak diye. cok moralim bozuluyor hizmetci gibiyim evde. Ya da oglanin sut annesi gibi emziriyorum hemen gelip aliyor elimden ben de soyle dusunuyorum o bebegin bakicisi sen calisiyorsun evin isini isini de kendin yapmalisin o bir bakici yyoksa kafayi yiycem. Boyle ddusunup rahatliyorum yaza her sey duzelecek kendim bakacagim diye umut ediyorum. Bir de benim bu ikinci ben de 2.5 yasindaki oglumla ilgileniyorum
O yüzden cok takma kafana sonuc sonuc degismiyor giden aenin sagligin psikoljin oluyor

Canım senin bebişinin nesi vardı görmemişim kusura bakma çok geçmiş olsun
Çok sağolasın canım Allah razı olsun.Bebeğim ağır grip geçiriyor küçük olduğu için öksürmesi burun tıkanıklığı strese streste sütümün azalmasına sebep oluyor sütün az olması iyileşmeyi geciktiriyor kısır döngü anliycağın dra götürdük ilaçta yazmıyo ağrı kesici ateş düşürücü veriyo onları zaten bulunduruyordum ben.Allahım yardım etsin hepimize herkes illa bi sıkıntıyla uğraşıyor bebeğiyle alakalı Rabbim beterlerinden korusun hepinizi inşallah

Amin kuzum. Allahım şifa versin, yardımcınız olsun. İnşallah çabucak iyileşiverir. Küçücükler ki, çözüm de bulunamıyo.

Evet cok mantikli ben mama termosu almistim ona socak suyu koyarim biberona sutu hazirlarim icecegi zmn sicak suya koyarim.
Napalim cnm boyle boyle ogreniyoruz herkes dogustan anneligi ogrenmiyo ben de acemiyim.ama buna ragmen bazi 3 4 cocuklu annelerden daha bilgiliyiz bence merak etme cnm.
Bu aralar sagmaya cok useniuorum ya keske 5 dkda sagolsa bitse 1 saat ugrasiyorum dinlene dinlene.hep boyle sagcakmiyiz öf

Cnm ben aldim bence de senin agrilarindam dolagi ekstra agir gelmis olabilir bana pek agir gelmedi hatta ben sevdim inallah hep cekimi boyle olur.cekis gucu hosuma gitti fiyatona gore.tavsiye ederim kizlar burdan herkese.her gun evi supurebiliyorum kizim vok seviyo zaten supurge sesini.ama telden acinca durmuyo illa canli canli dinlicek cadım

Cok cok tesekkur ederim cnm.aldim ben indirimin son gunu esim buldu ben cok begendim cekis gucu fiyatina gore gayet iyi bence.her gun evi supurebiliyorum hem kizimda seviyo supurge sesini iyi oluyo

Benimkide ayni asla ustunu ortturmuyo.ben de tek kat giydiriyodum basta artik bende 2 kat giydirmek zorunda kaliyorum.battaniyeyi ustunden atiyo minicik ayaklariyla nasil beceriyosa
Ben kundak yapmayi cok istedim sadece kollarina ama olmadi.simdiki aklim olsa dogar dogmaz hemen kundak yapardim alissin diye hastanede 2 gun hic kundak yapmadik sonra daha da yaptirmadi hep agladi.

tinyrose nerelerdesin canım aylardır sayfa sayfa yazıyordun gözüm alışmış nasıl gidiyor annelik
Cnm yaziyorum aslinda ama bu aralar giremiyorum malum bebek hic ama hic durmuyor yalnizca kucakta duruyo kafayi yemek uzereyim
Ya sling sling dedim o kadar alamadim mubarek 5 metre kumas 100 tlye denk geldi vazgectim o son umidimdi
Aslinda polar kumasim var gozden cikartip kesip dikip sling yapmayi denicem.
abalamaya baslasa da biraz rahatlasam diye bekliyorum bakalim.
Bir de kizimda kalca gelisim geriligi cikti.2 tane bez bagla dedi doktor 1 ay sonra tekrar kalca usgye gircez insallah gelisir.
Ya bu arada gaz ilaci kullandim bir haftaya yakin kizimda ilaci aldiktan sonra bi rahatladi gazina uyanmadi falan ama bi sure sonra cok kotu aglamaya basliyo ciglik atiyo arada.gaz yapmasi azaliyo.ben de anlamadim.biraktim ilaci bugun gazi var ama en azindan ciglik atarak aglamiyo.anlamadim boyle de ilk kez gordum duydum.gaz ilaci gaz cikartmasina fayda etmesi gerekmiyo mu.benim gazini oyle de boylede cikaran kizim gazini az ciksrtmaya basladi.tmm ilaci alinca bi yarim saat sonra cok rahat ediyo gazina uyanan bebek uyanmiyodu ama etlisi gecince cigligi basiyo ne yapsam susturamiyorum memede de agliyo.ben de biraktim ya.nurse havey miydi neydi onu denicem bir de.
Bu arada gaz cikartma konusunda kizlar koltuga yuz ustu yatirip sirtina ayaklarina masaj yapinca pirt pirt gidiyo haberiniz olsun.iki gundur deniyorum ise yariyo.kicagkma alip sirtini sivazladigimda hic ise yaramiyo

Benimki de 28 günlük ama hala Yenidoğanlar oluyo hastane çıkışları. Küçük mü kaldı Benim kuzum acaba
Cnm benimki de hastane cikislarini giyiyo 2 takimi kucuk geliyo artik sadece oyle dusunme cnm.bazi hastane cikislari kendiliginden buyuk oluyo.
Benim bebegimi her goren de ayy ne kadar kucuk diyo.ama umrumda degil.doktor kilosuna iyi dediyse gerisini bosver cnm.doktorun bana dedigine gore her ay bir kilo almasi gerekiyomus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…