2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ilk hafta bende öyleydim. Hatta sütün yok dedi kaç defa moralim bozulduydu. Halbuki sütten göğüslerim tam şişmiş. Herşeyi battı dayanamadım. Sinirim bozuluyodu. Bi hafta durdu gitti. Psikolojim düzeldi çok şükür. Bu konuda haklısın canom allahım yardımcın olsun. Şimdi yanında mı? Değilse hiç takma unut. Düşünecek zaman bırakma kendine. Hep bebeğinle meşgul ol. Bn kızım uyuyunca tv açıp bulaşıkları twmizlği falan hallediyorum. Uyuyorum. Araştırma yapıyorum. Sende bişeylerle uğraş. Bak mesela dışarı çıkmak çok iyi geliyo. Nolursun moralini yüksek tut, sütüm az deme, yetmiyo deme, mamaya başlama. Bol bol uyu. Uyuyunca göğsün dolu uyanırsın.

Yoookkk artıkkkk. O derece azıtmış mı?? kim oluyo da öyle bişeye kalkışıyo dengesiz

Sütun yemeyle içmeyle alakası Yok diyorlar ama bence çok farkediyor canım aşırı tatlı istiyor bende Nutella ekmek yiyordum bebeğede faydası Yok üzülüyordum zaten kilo alıyorum veremedim canım sıkkın bari tatlı yerine tahin pekmez yiyim de faydası olsun dedim internetten de bir çay getirdim okadar sütüm arttıki maşallah 6,5 yaşındaki oğlumada içiriyorum mis gibi şifa olsun

Benim de bir gece geldiler gögsüm taş gb oldu emziremediğim için antibiyotik kullandım yemek hazırlattı sofralar kuruldu sezeryandan ztn agrım cok oldu hastaneden çıktığım gün gece bire kadar oturdular hergün ağlamaya baslayınca annem gelmeyin dedi bir süre bu sefer cocugu göstermiyor olduk şimdi yine gelmeye basladılar her gelişinde torunuma iyi bak döverim seni fln diyor buzdolabnı acıp yemek de yapmamışsın diyor sürekli telefonla arıyor acmayınca kayınpedere şikayet ediyor her geldiklerinde tesadüfen uyuyor oluyor bebeğim masus mu uyutuosun sevmiyelim diye diyor delirtti beni dediğin gibi baska seylerle mesgul oluyum uyumaya calışıyım uyuynca ancak doluyor sagol canım

Kızlar cartersfa indirim var ne alacağımı şaşırdım, bir polar tulum ve tulum şeklinde mont aldım

S
Ne yiyip içiosunuz yemediğim şey kalmadı sürekli emziriyorum 3340 doğan bebek ancak bir ayda 3500 olmuş gercekten çok perişanım doktor mama da baslatmıyor
Sürekli emzirmek yerine daha az mı emzirsen acaba canım. Ben de bu ay sürekli emziricem dedim kilo alımı azaldı. Bilenler akıl versin kızlar sürekli emzirmek süt üretimini olumsuz mu etkiliyor ya da bebek bıktığı icin istahlı ememiyor mu? Aldığı kilo cok az bence.

Benim kızım 3 saatte bir emiyor daha doğrusu o kendi öyle istiyor bazen 4 saat olduğu oluyor

Oyy kuzum, allahım yardımcın olsun. Bu rahatlığı ona eşin mi veriyor. Bana deseler eşim laflarını verir, diyemezler. Nasıl konuşabiliyolar böyle yaa! Torunu senin neyinmiş acaba?!! Valla kbakma ama kv n tam bi maall. Sen o halde bişeyler hazırlıyosun o da yiyo haa? Allahım yaa. Delleniverdim yinee! Hiç buna karşı susma kuzum. Rahatlığına başlatmasın. Allahım bol sabır versin sana. Sinirlenince, kötü bişey diyince' estağfirullah el azim ve etebü ileyh' de. Hiç yokmuş gibi davran önemseme. Çok tak edincede ver lafını.
Rica ederim kuzum

Canım benimki bu aralar çok sık emiyo, üretim azalıyo. Bi kaç gündür takip ediyorum. Saatli verince düzene giriyor süt üretimim. Fırsat olmuyo üretime sanırım. Bende öyle oldu. Hala da dikkatle takip ediyorum

Saatli derken saat basi mi iki saatte bir mi nasil ayarliyorsun.

Bencede var ama e bebekteki tüm icecekleri aldim hicbirinin faydası olmadi sütüm var ama bazen cok emiyo yetmiyo diye almıstım.ama mesela bende patates ve un helvasi asırı süt uretiyo tavsiye ederim ne zaman sutüm azalsa evde hangisi varsa onu yiyorum

Ya herkeste aynı problem bazen cocugu alıp uzaklasasım geliyo. Bugün uyandık kv geldi cocugu verdim el yuz yikamaya gittim o arada evi doldurmuş insanla. Kahvaltı falan hak getire. Onlar gitti görümcem geldi daha yeni boşaldi ev oda eşimden cekiniyo o işten gelcek diye gidiyo herkes esimede 5 dkligina ugradik diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…