2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Buzuki Orhan müziği tavsiye eden arkadaşa bir dua da benden gelsin. Namaz kılmaya gidemiyordum vakit de geçiyordu aklıma geldi deneyeyim dedim. Sonuç Harika kendi kendine uyumuş kalmış :)

Zynpctnr canm fotoğraf çekimi mi yaptırdınız çok tatlı olmuş biz de bu hafta yaptıracağız. 3 konsept yapıyorlarmış. Birini de aile çekimi olarak yapacaklar.

Kızlar salı günü spiral taktırdım. İlk gün bir şey yoktu ama şimdi adet oluyorum resmen.
Canim doktoruna sor mutlaka , ya regl oluyorsundur ya da spiral kanama yaptırıyor . Bu arada ablam spiral ile fazla kanama yaşıyordu regl zamanlarında maalesef inşallah sende öyle bir şey olmaz .

ağlarken monitör yanlış gösteriyor sana demiştim monitörlere kafanı takma zamanla düzelecek hersey

Zynpctnr canm fotoğraf çekimi mi yaptırdınız çok tatlı olmuş biz de bu hafta yaptıracağız. 3 konsept yapıyorlarmış. Birini de aile çekimi olarak yapacaklar.
Evet canım tesekkur ederiz. 20 günlükken yaptırdık. Coooook zor oldu ama sonucu güzel oldu napalim:)))) ailece cekilmedik ama ailece de cok guzel olur. Umarım sizin kolay olur çekimleriniz:)

H haticeci0606 canım Allah sabırggüç kuvvet versin sizlere ama geçecek bu günler ve evinize döneceksiniz. son durumunuz nedir? doktorlar ne diyorlar özellikle morarınca? benim kardeşim de ağlarken morarırdı nefesi kesilirdi bu yüzden doktora gitmişlerdi (sene 96, almanya) mızırdandı felan ya yok birşeyi felan dedi sonra bir başladı ağlamaya morarmaya doktorun eli ayağı kesildi =) ne yapacağını bilememişti annesi al da sustur dedi sonra üstünü açtı göğüsünü de dinledi birşeyi yok dedi kardeşim de üstüne çiş yaptı (kardeşim erkek =) ) yani demek istediğim şu ki morarmasının bir sebebi varmıymış? yoksa normal kardeşim gibi miy miş? bunu bilmelisin yoksa sürekli yüreğin ağızına gelir canım

ağlarken monitör yanlış gösteriyor sana demiştim monitörlere kafanı takma zamanla düzelecek hersey
Valla hala açılmadı gögsü dolu tıkanık monitör kalktı ama oğlumun deli gibi ağlıyor ve ağlarken morarıyor o an ne yapacağımı şaşırıyorum ve kesinlikle susmuyor meme almıyor sallamada durmuyor müziği duymuyor bile yani hiç birşey işe yaramıyor bu çocuk niye bu kadar ağlıyor anlamış değilim hasta olmadan önce de böyleydi tabi şimdi bir tık daha fazla ağlıyor ben sabahtan beridir ağzımda sallıyorum yok uyumuyor inatla ağlamaya devam ediyor

kaç günlük bebiş

bulunduğun yerde çocuk kardiyologu varsa bide ona göstermeni tavsiye ederim bizim dr bizi yönlendirdi bi kalbinede bakilsın diye çok sukur bisey çıkmadı kalbinde hamdolsun

Canim cok gecmis olsun rabbim yar ve yardimcin olsun evladini sana bagislasin insallahhh

Benimde doğum yaptığım hastane 50. Günde çağırdı. Görümcem hastanede çalışıyor onun olduğu hastanedeki doktora sordu 2. Ayında getirin kemik gelişimi daha net olur daha öncesi yaptırmayın dedi bizde bekliyoruz 4 şubatta gidicez bir sorun çıkmaz inşallah. Seninde o yüzden erken demişlerdir canını sıkma

tamam canım çok teşekkür ederim

Canım uyku eğitimi deyince neden hemen ağlatmayı düşünüyorsun öyle bir şey yok yazık gözlerinin içine bakıyoruz canı acımasın üzülmesin ağlamasın diye. Kim west var netten arsştır ben kitabını alıp okudum onunkini doğru buluyorum ağlatmadan eğitim diyor o da. Ve bende kucağında uyutuyorum sobra yavaşça yatağına koyuyorum. Eğer ağlarsa yada çok kıpırdanırsa önce eee diye sesler çıkarıyorum baktım ağlıyor pışpışlıyorum hala devam ederse susmayacak gibiyse kucağıma alıp poposuna vurup pışpışlıyorum uyuyunca biraz bekletip yine yatırıyorum kısır döngü devam ediyor böyle. Ama ben 4-5 aylıkken odasına geçirip uyku eğitimine başlıcam yavaştan. Olmazsa ertelerim ama denicem çünkü uzun uyuduğunda o kadar keyifli mutluki uyusun diye herşeyi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…