- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.661
Lavaboda yıkıyorum. Ilık suyla.nerede ve nasıl yıkıyorsunuz şu sıcaklığını soğukluğunu nasıl ayartıyorsunuz
Canim doktoruna sor mutlaka , ya regl oluyorsundur ya da spiral kanama yaptırıyor . Bu arada ablam spiral ile fazla kanama yaşıyordu regl zamanlarında maalesefKızlar salı günü spiral taktırdım. İlk gün bir şey yoktu ama şimdi adet oluyorum resmen.
ağlarken monitör yanlış gösteriyor sana demiştim monitörlere kafanı takma zamanla düzelecek herseyCnm yeni gördüm yazını demek fark etmemişim çok saol cvpların için içime su serptin allah razı olsun monitör zaten moralimi alt üst etti iştahım bile gitti o sürekli düşmesini görmek ne bileyim ya allahım kimseye yaşatmasın bize de bir daha yaşatmasın bugün monitörü çektiker ama anlamadığım birşey var bebeğim dün yine solunum sorunu çekiyordu hatta bu sabahta öyle neden çektiler anlam veremedim bu Arada gece uyanıp öyle ağlıyor ki daha öncelleri de vardı ağlaması geceleri baş edebiliyordum şimdi mümkün değil susmuyor bir saat ağlıyor ve rengi morarıyor ben napacağımı şaşırdım kaldım İnan günlerdir açtı hadi ondan dedim dün meme emdi ilk kez gaz sancısı mı yada damar yolu yeri mi ağrıypr bilemedim iki damar yolu var ayağında acil birşey olursa biri kapanırsa biri hazır olsun diye ama çok canı yanıyor yavrumun bu gece de başkadı 12 de daha anca sustu masaj yaptım karnına yağ sürdüm yok yine morarana kadar ağladı artık yoruldu uyudu ama işin kötü yanı geceleri 5 10 dk uyuyup uyanıyor bir daha başlıyor ağlamaya okadar ağlıyor ki her gün iki kez ağrı kesici fitil veriyorlar ona rağmen çığlık çığlığa zinco vardı yanımdaki kadında verdim bir saat önce ama hala gazı çıkmadı karnı şişmiş işin kötü yanı yine uyanacak ve ben nasıl susturacamöyle üzülüyorum ki o haline morarıyor elimde kalacak diyorum korkudan napacağımı şaşırıyorum dün solunumu ağlamaktan 54 düştü düşün halimi dün gece 4 te başkadı ağlamaya sabah 11 kadar ara ara 5 dk uyuyp bir saha kalkıp ağlıyor ben terlet atıyorum artık ben de hastalandım onunla rabbim sağlık versin diyorum başka da birşey istemiyorum
Evet canım tesekkur ederiz. 20 günlükken yaptırdık. Coooook zor oldu ama sonucu güzel oldu napalim:)))) ailece cekilmedik ama ailece de cok guzel olur. Umarım sizin kolay olur çekimleriniz:)Zynpctnr canm fotoğraf çekimi mi yaptırdınız çok tatlı olmuş biz de bu hafta yaptıracağız. 3 konsept yapıyorlarmış. Birini de aile çekimi olarak yapacaklar.
Valla hala açılmadı gögsü dolu tıkanık monitör kalktı ama oğlumun deli gibi ağlıyor ve ağlarken morarıyor o an ne yapacağımı şaşırıyorum ve kesinlikle susmuyor meme almıyor sallamada durmuyor müziği duymuyor bile yani hiç birşey işe yaramıyor bu çocuk niye bu kadar ağlıyor anlamış değilim hasta olmadan önce de böyleydi tabi şimdi bir tık daha fazla ağlıyor ben sabahtan beridir ağzımda sallıyorum yok uyumuyor inatla ağlamaya devam ediyorağlarken monitör yanlış gösteriyor sana demiştim monitörlere kafanı takma zamanla düzelecek hersey
kaç günlük bebişValla hala açılmadı gögsü dolu tıkanık monitör kalktı ama oğlumun deli gibi ağlıyor ve ağlarken morarıyor o an ne yapacağımı şaşırıyorum ve kesinlikle susmuyor meme almıyor sallamada durmuyor müziği duymuyor bile yani hiç birşey işe yaramıyor bu çocuk niye bu kadar ağlıyor anlamış değilim hasta olmadan önce de böyleydi tabi şimdi bir tık daha fazla ağlıyor ben sabahtan beridir ağzımda sallıyorum yok uyumuyor inatla ağlamaya devam ediyor
bulunduğun yerde çocuk kardiyologu varsa bide ona göstermeni tavsiye ederim bizim dr bizi yönlendirdi bi kalbinede bakilsın diye çok sukur bisey çıkmadı kalbinde hamdolsunValla hala açılmadı gögsü dolu tıkanık monitör kalktı ama oğlumun deli gibi ağlıyor ve ağlarken morarıyor o an ne yapacağımı şaşırıyorum ve kesinlikle susmuyor meme almıyor sallamada durmuyor müziği duymuyor bile yani hiç birşey işe yaramıyor bu çocuk niye bu kadar ağlıyor anlamış değilim hasta olmadan önce de böyleydi tabi şimdi bir tık daha fazla ağlıyor ben sabahtan beridir ağzımda sallıyorum yok uyumuyor inatla ağlamaya devam ediyor
Söylediler mi sanada aşıdan sonra 3 gün banyoda yapmayacakmış. Sen durumunu paylaşırmısın aşı sonrasını etkiledi mi etkilemedimi nasıl oluyor diye31 ocakta olucak bakalim
Canim cok gecmis olsun rabbim yar ve yardimcin olsun evladini sana bagislasin insallahhhValla hala açılmadı gögsü dolu tıkanık monitör kalktı ama oğlumun deli gibi ağlıyor ve ağlarken morarıyor o an ne yapacağımı şaşırıyorum ve kesinlikle susmuyor meme almıyor sallamada durmuyor müziği duymuyor bile yani hiç birşey işe yaramıyor bu çocuk niye bu kadar ağlıyor anlamış değilim hasta olmadan önce de böyleydi tabi şimdi bir tık daha fazla ağlıyor ben sabahtan beridir ağzımda sallıyorum yok uyumuyor inatla ağlamaya devam ediyor
Benimde doğum yaptığım hastane 50. Günde çağırdı. Görümcem hastanede çalışıyor onun olduğu hastanedeki doktora sordu 2. Ayında getirin kemik gelişimi daha net olur daha öncesi yaptırmayın dedi bizde bekliyoruz 4 şubatta gidicez bir sorun çıkmaz inşallah. Seninde o yüzden erken demişlerdir canını sıkmakızlar bugün tam 45 günlük olduk ve kalça çıkıklığı için doktora gittik.
sağ alfa 66° beta 65°
sol alfa 68° beta 61°
sonuç: bilateral yip 1a (matür kalça)
erken hafta sebebi ile incelemenin 1ay sonra tekrarı önerilir.
bu şekilde. bence gayet iyi değerleri. erken hafta ne demek ya. bana sordu ne zaman doğdu diye 38+2 sezeryan ile dedim erken gelmişsiniz dedi. çocuk erken doğmuş dedi. ya ne alaka ya. büyük kızım 35+2 de doğduğunda biz de 45 günlük kene gitmiştik ve gayet normal çıkmıştı değerleri ve böyle birşey dememişti bize o zaman.
sizce 1 ay sonra tekrar gitmelimiyim? tam 2 saat hastanedeydik rezillik büyük kızım durmadı burnumuzdan getirdi.
tamam canım çok teşekkür ederimBenimde doğum yaptığım hastane 50. Günde çağırdı. Görümcem hastanede çalışıyor onun olduğu hastanedeki doktora sordu 2. Ayında getirin kemik gelişimi daha net olur daha öncesi yaptırmayın dedi bizde bekliyoruz 4 şubatta gidicez bir sorun çıkmaz inşallah. Seninde o yüzden erken demişlerdir canını sıkma
Canım uyku eğitimi deyince neden hemen ağlatmayı düşünüyorsun öyle bir şey yok yazık gözlerinin içine bakıyoruz canı acımasın üzülmesin ağlamasın diye. Kim west var netten arsştır ben kitabını alıp okudum onunkini doğru buluyorum ağlatmadan eğitim diyor o da. Ve bende kucağında uyutuyorum sobra yavaşça yatağına koyuyorum. Eğer ağlarsa yada çok kıpırdanırsa önce eee diye sesler çıkarıyorum baktım ağlıyor pışpışlıyorum hala devam ederse susmayacak gibiyse kucağıma alıp poposuna vurup pışpışlıyorum uyuyunca biraz bekletip yine yatırıyorum kısır döngü devam ediyor böyle. Ama ben 4-5 aylıkken odasına geçirip uyku eğitimine başlıcam yavaştan. Olmazsa ertelerim ama denicem çünkü uzun uyuduğunda o kadar keyifli mutluki uyusun diye herşeyi yaparımOf ben cok yorgun oluyorum ya kendime hic guvenemiyorum uyku egitimi konusunda.
Guzelce dinlendigim uykumu aldigim bi gun olucakki uyku egitimi vericem.6 aydan once dogru bulmuyo psikologlar aslinda ama agkatmamaya calisarak ben de denicem.aslinda kucagimda uyur uyumaz yatagina yatirmak uyaninda pispislayip tekrar yatirmak da uyku egitimi bence.
Daha demin denedim.soyle yaptim.emzirdim istedigi kadar.kendisi birakmadan ben cekmiyorum memeyi zaten kiyametleri koparir ben memeyi cekersem.denedim.sonra baktim uyudu bi 5 dk falan kucagimda tuttum.sonra yatagina yatirdim.yere guzelce bi yer yaptim ustune de reflu yatagini koydum ona yatirdim.sonra aradan 5 dk gecti oturdum gozlemledim.baktim gozleri tamamen acilana kadar ellemeyim dedim.gozleri acildi elleri kollari oynamaya basladi baktim az daha dursa aglicak aglamadan hemen aldim pispislarim kolumda evin icinde tur attim poposunu pispislayarak kicagimda uyudu tabi.sonra yine bekledim 2 dk falan yatirdim bi 20 dk uyudu.yarin bunu daha istikrarli sekilde denicem.
Cunku mesela simdi emzirdim kucagimda uyuyo yine.ama elimde telle buraya girdim bu asamada cocuk hala kucagimda uyuyo.yatagina tabi alismaz.teli birakmam lazim uyur uyumaz.bazem bende nefes almak istiyorum bunaliyorum ama yarindan itibaren disipline edicem kendimi.
Yani bence bu da bi egitim.ama ben aglatilarak egitim verilmesine karsiyim.goz yaslari akinca kendimi cok suclu hissediyorum.o egitim seklini yapabilcemi sanmiyorim.aglamadan kucagima almayi denedim sanki ise yaricak gibi.hani aglsammi aglamasammi zmninda aldim kucagima.daha bu kucaktan siyrilma egitimi daha odasinda yatirma egitimi var iste o cok zor ya.1 yasini doldirmadan odasina almayi dusunmuyorum ben ya.zaten tasinicaz yeni evde ogretirim artik.
İnşallah hiç birimiz hiç sıkıntı çekmeyip ama nasıl geçtiğini yaz mutlakaBizde 2.ay asimizi olduk insallahhh rahat atlatiriz
Hepinize tavsiye eden benim benim bebem çok fena artık bizde işe yaramıyorBuzuki Orhan müziği tavsiye eden arkadaşa bir dua da benden gelsin. Namaz kılmaya gidemiyordum vakit de geçiyordu aklıma geldi deneyeyim dedim. Sonuç Harika kendi kendine uyumuş kalmış :)
6 gün bekliyorum yapmazsa fitil yada kulak çöpü sokuyorum 1 Aydır kendi yapmıyorBebegi kabiz olan varmi ne yapiosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?