2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tamam canım çok teşekkür ederim

doktordan doktora değişiyor demek ki birde sağlık ocağındaki hemşireyi soracam 2. ay aşısında

Canim kimse istemez ozeline karisilmasini ama bence sen esin yonunden sanslisin. Bi ccok es anasinin tarafini tutup sana birsey soyletmiyor soylesen tartisma oluyor huzursUzluk oluyor sineye cekiyorsun mecburen
Ya tabiki öyle ama bi De ortada doğru yanlış diye bişey var. Ben burda 2-3 günlük lohusa haliyle sözde ona bakmaya gelen (!) kayınvalidesine sofra hazırlayanları okudum. Bir eş nasıl böyle bir duruma seyirci kalabilir. Günah ya bi kere. Lohusa kadın bir bardak su getirse kırk kere helallik iste derler . Nasıl bir vicdan bu. Aynı yastığa baş koyduğumuz insanlar bunlar. Birazcık da taviz vermekten geçiyor diye düşünüyorum . Mesela benim eşim çok küfür eden biriydi biz sevgiliyken. Benim yanımda 1 küfür etti uyardım 2 uyardım 3. De yanından ayrıldım taksiye bindim eve geldim telefonlarını açmadım şimdş hiç küfğr etmez çıkardı hayatından. Yani birazcık da yaptığı hatanın bir yaptırımı olmalı ki farkına varsın

CAnım bizim de 58 lerde çıkmıştı bir ay sonra yine gidicez bacak hareketleri yaptırma dedi altını açarken bile bacaklarını kaldırmıyorum ben de tam 1 aylıkken gitmiştim

Zombi gibiyiz canım emin ol. Tam 36 saat oldu uyumayalı. Gece hiç uyutmadı sabah temizlik yaptım akşam misafirim var . Temizlik bitince yatarım diyodum arkadaşım geldi kahveye şimdi gitti.ve birazdan başka grup misafir gelcek. Allah yardımcımız olsun

3 Aralık doğumlu oğlumun sarılığı devam ediyor. Tüm tahlilleri yapıldı. Dr herşey normal diyor ve anne sütü sarılığı olduğunu söylüyor.13 ten 9 a düştü şuan ama içim hiç rahat değil. Var mı bizim gibi olan Allah yardımcımız olsun.

Amin, benim kizim da 7 aralik dogumlu. Bizim de 1 hafta once 7 ydi. Ondan once 11 di. Dususe gecmis sukur, insallah bir daha artmaz. Ben de cok endiselendim cok arastirdim testler yapildi sorun yok, doktor 3 aya kadar surebilir dedi. Anne sutu sariligi bizim de buyuk ihtimal.

Canım hoplamak ve yukarıya atmak hem korkutur, hemde zararlıdır.
Tulum giydirip battaniyeye satıyorum,anakucağıyla çıkarıyoruz canım. Biz fethiyedeyiz. Soguk illerde nasıl yapılır hiç bilemiyorum

İnşallah çabucak atlatır yavrucaklar. İnsan sarı sarı görünce içi acıyor tabi. Bizde çok dr gezdik. Hepsi hemen hemen aynı şeyi söylüyor. Bazı dr araştırmaya yönlendirdi. Sebebi araştırılmalı dediler ama bekliyoruz bizde geçmezse ona da gideceğiz inşallah gerek kalmaz

Insallah. Ben daha yeni yeni yuzunun rengini beyaza yakin goruyorum kizimin, sari gordukce cok uzuluyordum ben de. Hala da artmasin tekrar diye dua ediyorum.

Biz tam 365 tane bez kullanmışız canım 1 ayda. 2 numaraya geçtik

Canım bizde 36 günlüğüz. Bizde 3paket yani 360 tane bez kullandık. 2 numaradan da bayagi kullandik, Molfix kullanıyoruz. Uni baby yenidoğan da ıslak mendil. Pişik olacak gibiydi, mor dediğin kullandım geçti. Bi de ben altı açık bayağı bekletiyorum. Benim kız çok seviyo öyle. Hem altı da kuruyor, kremini de sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…