2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hadi canım zeka kartlarıyla ilgileniyormu maşallah benimki çıngırak seslerine falan anca bakıyor reklamlar dikkatini çekiyor karnını doyurup altını alınca şöyle 1-2 saat etrafı izlese bende iş görsem süper olacak ama bir tencere yemeği zor bela yapıyorum ya bulamadım hiçbirşey uyutmamak için

Canım ben cartersdan aldım 100 liraya astronot tulum diyorlar ama öyle aşırı kalın değil polarlı. Bir bak istersen neyten bugün memlekete geldim ben de gayet sıcak tuttu.
Gitmeyi mi tercih ettin. Hadi hayırlısı bakalım inşallah biraz ferahlar da dönersin. Tam 40 saattir uyumuyorum. Bayılmak üzereyim

KıZlar bizim yarın kırkımız çıkıyor ama şu son bir haftadır kıZımın huyu değişti bi türlü uyumuyor düşünün bugün 4 ten beri hiç uyumadı hala da uyutmaya çalışıyorum niye böyle oldu anlamıyorum tamam gazı var ama zaten vardı çoğaldı mı acaba bu gün biogaia başladım artı hiç normal durmuyor sadece biraz kucakta ya da emecek sürekli

Iyi geceler kızlar 55 gunluguz şuan. 50. Gün-de regl oldum. Kanamam eskiye göre biraz daha fazlaydı. Sütümün azaldığını farkettim. Araştırdım regl olunca sütte azalma yaşanıyormuş. Başınıza gelirse endişe etmeyin sonra normale dönüyormuş.

Regl bitince mi normale dönüyor, ya çok üzüldüm bugün normalde 4 defa mama veriyordum bugün 6 kez vermek zorunda kaldım , sütüm çok azdı kesilecek mi korkusu vardı içimde
İnşallah eski haline döner, zaten o bile azdı

Evet normale dönüyormuş. Göğüslerim aşırı yumuşadı bu dönemde. Gece 5 6 saat uyuyo yine sertlesmiyor. Bende ağladım üzüldüm ama nette araştırınca bu sorunla karsilasanlari gördüm. Birde bebeğim emmek istemiyor beni ağlayarak itiyor kendini bunun nedeni de regli olmakmış. Regli mi oldun sende ?

Hayatlarımız normale dönse .Uykuya hasret kaldık

Azalttim cnm birden kesmek istemedim korktum.ve anlamadim niye boyle oldu ama funde 3 4 kez mama verererk 1 ayda 1 kilo aldi bebegim.demekki vermesem az alacakti diye dusunuyorum.korkuyorum artik kilo vercek diye.
Gunde 1 e dusurdum mamayi.aksamlari belli bi saatte cok meme istiyo meme vicik vicik olunca alamiyo cok acitiyo bende o esnada mamayi veriyorum goguslerin biraz doluyo zmn gecince 60 lik veriyorum mamayi.
Ya bebekten cok sanki ben bagimli oldum mamaya.mamayi vermesem doymicakmis gibi geliyo.aksam asiri bi agliyo 2 saat memede kaliyo o zmn mamayi veriyorum.mamayi vermeme ragmen susmuyo ama ben biraz dinleniyorim.coddi anlamda goguslerim yoruluyo acıyo ben dinlenemeyince daha kotu.5 inde asimiz var o zmna kadar bakim kac kilo almis vermesjn de insallah.verirse artirmak zoruna kalicam.eger kilosu guzel artarsa mamayi kesmek istiyorum.
Cnm meme ne zmn terbiye olur ki.hani sahdikca gogus daha cok sit uretiyo demissinya ben saginca hic ped sut olmuyo ben de tirsiyorim acaba azaltti mi diye

Of ben cok yorgun oluyorum ya kendime hic guvenemiyorum uyku egitimi konusunda.
Guzelce dinlendigim uykumu aldigim bi gun olucakki uyku egitimi vericem.6 aydan once dogru bulmuyo psikologlar aslinda ama agkatmamaya calisarak ben de denicem.aslinda kucagimda uyur uyumaz yatagina yatirmak uyaninda pispislayip tekrar yatirmak da uyku egitimi bence.
Daha demin denedim.soyle yaptim.emzirdim istedigi kadar.kendisi birakmadan ben cekmiyorum memeyi zaten kiyametleri koparir ben memeyi cekersem.denedim.sonra baktim uyudu bi 5 dk falan kucagimda tuttum.sonra yatagina yatirdim.yere guzelce bi yer yaptim ustune de reflu yatagini koydum ona yatirdim.sonra aradan 5 dk gecti oturdum gozlemledim.baktim gozleri tamamen acilana kadar ellemeyim dedim.gozleri acildi elleri kollari oynamaya basladi baktim az daha dursa aglicak aglamadan hemen aldim pispislarim kolumda evin icinde tur attim poposunu pispislayarak kicagimda uyudu tabi.sonra yine bekledim 2 dk falan yatirdim bi 20 dk uyudu.yarin bunu daha istikrarli sekilde denicem.
Cunku mesela simdi emzirdim kucagimda uyuyo yine.ama elimde telle buraya girdim bu asamada cocuk hala kucagimda uyuyo.yatagina tabi alismaz.teli birakmam lazim uyur uyumaz.bazem bende nefes almak istiyorum bunaliyorum ama yarindan itibaren disipline edicem kendimi.
Yani bence bu da bi egitim.ama ben aglatilarak egitim verilmesine karsiyim.goz yaslari akinca kendimi cok suclu hissediyorum.o egitim seklini yapabilcemi sanmiyorim.aglamadan kucagima almayi denedim sanki ise yaricak gibi.hani aglsammi aglamasammi zmninda aldim kucagima.daha bu kucaktan siyrilma egitimi daha odasinda yatirma egitimi var iste o cok zor ya.1 yasini doldirmadan odasina almayi dusunmuyorum ben ya.zaten tasinicaz yeni evde ogretirim artik.

Cnm 3 4 saati bulmuyo benim.bi de zaten kis ayindayiz.anne sutu bile oda sicakliginda 3 saat kalabiliyosa mamada kalabilir bence.ama artan mamayi vermemek dokmek lazimmis oyle yapiyorum.zaten benimki 1 2 saatin icinde o mamayi bitiriyor cnm

Cnm yeni gördüm yazını demek fark etmemişim çok saol cvpların için içime su serptin allah razı olsun monitör zaten moralimi alt üst etti iştahım bile gitti o sürekli düşmesini görmek ne bileyim ya allahım kimseye yaşatmasın bize de bir daha yaşatmasın bugün monitörü çektiker ama anlamadığım birşey var bebeğim dün yine solunum sorunu çekiyordu hatta bu sabahta öyle neden çektiler anlam veremedim bu Arada gece uyanıp öyle ağlıyor ki daha öncelleri de vardı ağlaması geceleri baş edebiliyordum şimdi mümkün değil susmuyor bir saat ağlıyor ve rengi morarıyor ben napacağımı şaşırdım kaldım İnan günlerdir açtı hadi ondan dedim dün meme emdi ilk kez gaz sancısı mı yada damar yolu yeri mi ağrıypr bilemedim iki damar yolu var ayağında acil birşey olursa biri kapanırsa biri hazır olsun diye ama çok canı yanıyor yavrumun bu gece de başkadı 12 de daha anca sustu masaj yaptım karnına yağ sürdüm yok yine morarana kadar ağladı artık yoruldu uyudu ama işin kötü yanı geceleri 5 10 dk uyuyup uyanıyor bir daha başlıyor ağlamaya okadar ağlıyor ki her gün iki kez ağrı kesici fitil veriyorlar ona rağmen çığlık çığlığa zinco vardı yanımdaki kadında verdim bir saat önce ama hala gazı çıkmadı karnı şişmiş işin kötü yanı yine uyanacak ve ben nasıl susturacam öyle üzülüyorum ki o haline morarıyor elimde kalacak diyorum korkudan napacağımı şaşırıyorum dün solunumu ağlamaktan 54 düştü düşün halimi dün gece 4 te başkadı ağlamaya sabah 11 kadar ara ara 5 dk uyuyp bir saha kalkıp ağlıyor ben terlet atıyorum artık ben de hastalandım onunla rabbim sağlık versin diyorum başka da birşey istemiyorum

Masallah cnm ben taksit taksit yemek yaoiyorum hic isim bitmiyo

Buraya yazmayali baya oldu ya. Nasılsınız? Bebeğim biraz gazlı bi bebek napıcaz bilmiyorum yediklerime dikkat de ediyorum. Siz neler yapıyorsunuz özellikle işe yarayan bisey var mi acaba söylerseniz mutlu olurum

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle moralini yüksek tut annesi Allah’ın izniyle atlatacaksınız vardır bunda da bi hayır güzel şeyler düşün. İnşallah en kısa zamanda yavrunla evine dönersin

Buraya yazmayali baya oldu ya. Nasılsınız? Bebeğim biraz gazlı bi bebek napıcaz bilmiyorum yediklerime dikkat de ediyorum. Siz neler yapıyorsunuz özellikle işe yarayan bisey var mi acaba söylerseniz mutlu olurum
Kasıklarına masaj yapıyorum ben bi de ıkındığı zaman ayaklarını kaldırıyorum. Ben de dut kaynatıp içiyorum hoşaf niyetine gazı alıyormuş kv öyle söyledi. Bi de bi yerde okumuştum beşiğinde sallamak da iyi geliyormuş bebek hareket edemediği için gaz çıkartamıyor sallamak da iyi geliyorm

Allah razı olsun cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet canım oldum, bitti sayılır bakalım düzelir inşallah ya.

Son düzenleme:
Kızlar salı günü spiral taktırdım. İlk gün bir şey yoktu ama şimdi adet oluyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…