- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.741
Bir sonraki gün 1. Gün dolmuş oluyor, öyle sayiliyorarkadaşlar bebeğinin kırkını hesaplarken bebeğin ilk doğduğu gün sayılıyor mu.yoksa bir sonraki gundenmi baslaniyor
Bugün mesela gece 3te 30luk içti. Öğlen 12de 60lik içti o kadar benide öyle saatlerce emmiyor 10-15 dakika falan emip bırakıyor.
Ne var kalpte bizde de ufurum cikti. Cocuk kardiyolojiye gonderdi dr u. Kalpte delik varmis ama her çocukta olurmus. Dogumdan 3 gun sonra geciomus gecmesse 1 yasinda we 4 yasinda tekrar kontrol ediloyormusKalça usg sen geçtik çok şükür. Doğduğu gün tsh hormonu yüksekti çok şükür o da normale dönmüş. Bir tek kalbimizde sıkıntımız var bizim İnşaAllah geçecek o da
Bizimkide 1 2 kere oyle oldu ama kakasini yapamamisti. Yaptiktan sonra gecti kusmasiSürekli bebegimin yanında bekliyorum lavaboya bile gidemiyorum sürekli kusuyo napıcagımı şaşırdım önceden emzirince 2 3 saat uyurdu şimdi emziriyorum 40 dk en fazla 1 saate uyanıyor meme istiyo vermesem çok aglıyo cigeri patlıycak sanıyorum o kadar aglıyo elim ayagım birbirine giriyo oyalıyamıyorum kucagıma alıp evi gezdiriyorum altını açıyorum pışpışlıyorum yok çocuk susmuyo sadece meme verince susuyo çokmu emziriyorum acaba o yuzden mi kusuyo emdikten sonrada boguluyo kusuyo çokda emiyo bezlerimiz de çok çişli kakalı napıcam ben meme istediginde çok emiyo galiba kilosuna da baktırmadım hala
Bugün 53 gunluk oldu canimsenin bebe kaç günlük cnm
Canim kan grubun yuzunden uzamıştır bebeginin sariligi inşallah 3 ay olunca geçecektirSevindim atlatmışsınız geçmiş olsun inşallah bizde atlatırız. Evet 0 rh negatifim oğlumda 0 pozitif bu durumdan mı kaynaklanıyor acaba. Özel birşey yaptınız mı sarılığı geçirmek için.
haydaaa noldunuz öyle ya üşüttü mü ki. Canım doktoruna sor.Kızlar bebeğim iki gündür iki avuç kadar kusuyor. Midesi ne kadar da kusuyo anlamıyorum. Nefes anlamiyo o sırada. Reflu yatagimiz da var, emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum da. Korkmaya başladım
Ertesi gün den başlanıyor cnm saymayaarkadaşlar bebeğinin kırkını hesaplarken bebeğin ilk doğduğu gün sayılıyor mu.yoksa bir sonraki gundenmi baslaniyor
Bi hafta sonra kontrolümüz var canım ama yarin da olursa aricamhaydaaa noldunuz öyle ya üşüttü mü ki. Canım doktoruna sor.
700 gr iyi değilmi biz de 800 aldık kilo alması iyi dedi.Valla emmiyor canim benim oglan. Delirecem valla milletin sütü yetmez bebegim memeden ayrilmiyor devamli emmek istiyor diye yakinir benimki de emmiyor sagip sagip buzluga atiyorum. Dr a gitcem bir daha bu ay 700gr aldi sadece
Bizim 40 çıkana kadar hep öyleydi artik sinirlenip çocuğa zarar veririm diye korkuyodum bide lohusalik varya eşimide uyutmuyodum çünku memeden ayrildigi an agliyodu çok beterdi.masallah Şimdi gündüz asla sallamiyorum 10 dk 20 dk keyfi ne isterse o kadar uyuyo sonra gece kendi kendine gözler gidiyo zaten memede uyuyakaliyo insallah sizinde duzelirBizim şuan ters canım sabaha kadar gözleri açık ve huysuz kucakta duruyor
Canım ağrı filan yapmıyor ki zaten usg den bakmadan bilemiyorsun sen yine de çok hareket ettirme benceBen de devamli hareket ettiriyorum da bi ssorun olsa aglardi diye düşünüp
Cnm yarın tam 2 aylık olacak bebek ama iyileşme yavaşladı sanki sizin kaç günde iyi olmuştu gerçi niye soruyorsam bünyeler aynı değil ki inş tez zaman da iyileşirde rahatlar yavrum bu damar yolları yüzünden baya canı acıyor kardiyoloğa ben de götürmek istiyorum ama önce burda bir ekg çekilse ona göre giderdik dr bugün dünden bir farkı yok dedi iyileşme için kafama takmıyorum artık dua ediyorum sürekli bir tek kendim için değil bütün anneler için rabbim kimseyi evlatla sınanmasın ve yavrularımıza sağlık versinbulunduğun yerde çocuk kardiyologu varsa bide ona göstermeni tavsiye ederim bizim dr bizi yönlendirdi bi kalbinede bakilsın diye çok sukur bisey çıkmadı kalbinde hamdolsun
Allah razı olsun cnm dualarınızı eksik etmediniz hepiniz ne olur devam edin oğlum iyileşsinCanim cok gecmis olsun rabbim yar ve yardimcin olsun evladini sana bagislasin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?