2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
arkadaşlar bebeğinin kırkını hesaplarken bebeğin ilk doğduğu gün sayılıyor mu.yoksa bir sonraki gundenmi baslaniyor

Kızlar bebeğim iki gündür iki avuç kadar kusuyor. Midesi ne kadar da kusuyo anlamıyorum. Nefes anlamiyo o sırada. Reflu yatagimiz da var, emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum da. Korkmaya başladım

Kalça usg sen geçtik çok şükür. Doğduğu gün tsh hormonu yüksekti çok şükür o da normale dönmüş. Bir tek kalbimizde sıkıntımız var bizim İnşaAllah geçecek o da
Ne var kalpte bizde de ufurum cikti. Cocuk kardiyolojiye gonderdi dr u. Kalpte delik varmis ama her çocukta olurmus. Dogumdan 3 gun sonra geciomus gecmesse 1 yasinda we 4 yasinda tekrar kontrol ediloyormus

Bizimkide 1 2 kere oyle oldu ama kakasini yapamamisti. Yaptiktan sonra gecti kusmasi

Canim kan grubun yuzunden uzamıştır bebeginin sariligi inşallah 3 ay olunca geçecektir

Kızlar bebeğim iki gündür iki avuç kadar kusuyor. Midesi ne kadar da kusuyo anlamıyorum. Nefes anlamiyo o sırada. Reflu yatagimiz da var, emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum da. Korkmaya başladım
haydaaa noldunuz öyle ya üşüttü mü ki. Canım doktoruna sor.

Buarada bende bacak hareketleri yaptırıyorum bebeğime.henüz kalça usg de cekılmedık.inşallah bı sorun çıkmaz.7 aralıkta iki aylık olucaz ozmnlar giderim sanırım

Valla emmiyor canim benim oglan. Delirecem valla milletin sütü yetmez bebegim memeden ayrilmiyor devamli emmek istiyor diye yakinir benimki de emmiyor sagip sagip buzluga atiyorum. Dr a gitcem bir daha bu ay 700gr aldi sadece
700 gr iyi değilmi biz de 800 aldık kilo alması iyi dedi.

Bizim şuan ters canım sabaha kadar gözleri açık ve huysuz kucakta duruyor
Bizim 40 çıkana kadar hep öyleydi artik sinirlenip çocuğa zarar veririm diye korkuyodum bide lohusalik varya eşimide uyutmuyodum çünku memeden ayrildigi an agliyodu çok beterdi.masallah Şimdi gündüz asla sallamiyorum 10 dk 20 dk keyfi ne isterse o kadar uyuyo sonra gece kendi kendine gözler gidiyo zaten memede uyuyakaliyo insallah sizinde duzelir

bulunduğun yerde çocuk kardiyologu varsa bide ona göstermeni tavsiye ederim bizim dr bizi yönlendirdi bi kalbinede bakilsın diye çok sukur bisey çıkmadı kalbinde hamdolsun
Cnm yarın tam 2 aylık olacak bebek ama iyileşme yavaşladı sanki sizin kaç günde iyi olmuştu gerçi niye soruyorsam bünyeler aynı değil ki inş tez zaman da iyileşirde rahatlar yavrum bu damar yolları yüzünden baya canı acıyor kardiyoloğa ben de götürmek istiyorum ama önce burda bir ekg çekilse ona göre giderdik dr bugün dünden bir farkı yok dedi iyileşme için kafama takmıyorum artık dua ediyorum sürekli bir tek kendim için değil bütün anneler için rabbim kimseyi evlatla sınanmasın ve yavrularımıza sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…