2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maalesef canım o suçluluk duygusu felaket uykusuzluktan bigün altini degistircem açtım bi guzel altinı yatakta bende suya uzancam sözde uzanirken içim gecmiş resmen ayakta uyumuşum esimi uyandirmistim allahtan bez degistircektin diyomus degistiriyorum iste körmüsün diyomusum ona uyurken :) çok korktum sonra zarar vercem diye ama Allaha şükür düzene gircek heralde bozan olmazsa yavrumun düzenini

Misafir kabul etmemeyip nasil basariyosunuz çünkü daha beni arayip gelmeyi dusunen olmadi direk zil çaliyo maalesef

Bebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyor?
Her bezinde az da olsa oluyordu kakası ama bir haftadır azaldı. Bazen 2 bazen 3 bez de anca oluyor. Sürekli ıkınıyor yapmadığı zamanlarda ama kabızlık yok. Sulu sıvı yapıyor ishal den bile şüpheleniyorum

Bu gece 12den 1e, 1bucuktan 3e toplam 2.5saat uyuduk. Hala ayaktayız neyi yanlış yapıyorum ya neden uyutamıyoruz bu çocuğu. Bu kadar saat nasıl dayanır ufacik bebek.

Cnm çıkış işlemleri yapıldığında verecekler tanı verilen ilaç isimleri vs onları alırım sorun değil de monitör aldılar açıklama şu dr onu baza almıyormuş ozmaan ne diye tanıyorsunuz baza almıyorsa hafta sonu da kaldık bu çocuk aşırı huzursuz oldu ve artık başa çıkamıyorum sabah kendimi aşağı atasım vardı sinirden saatlerce ağladı morarmaya devam etti susmadı gazını çıkardım altını aldım doyurdum ağrı kesici fitil takıldı yok bu çocuk susmuyor delirecem ya üzülüyorum onu öyle görünce elimden birşey gelmiyor zaten burda ki asistan dr bi halta yaramıyorlar gelip 2 sn gögsünü dinleyip hemen kaçıyorlar soru soruyorum bölük pörçük cvp veriyorlar morarması solunum sıkıntısından diyorlar açılırsa geçermiş valla ne uyku var ne yemek ne dinlenme yeterki yavrum iyi olsun diyorum sütüm bile azaldı ama takmıyorum olsun diyorum mama veririm bebeğim iyi olsun da

Merak etme cnm çok şükür saglıklı doğdu aileden kime cektiyse biraz yapısal büyüklük var gb o kadar belki çok zayıfladı ilk ay ondan öyle de geliyor olabilir içini ferah tut hersey normaldir

Çok teşekkür ederim canım. Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah. Bende sağlıkla dünyaya getiririm inşallah. 3 hftamız kldı nasipse :)

Kızlar benim bebeğim her akşam 10 da uyuyor, dünde uyudu. Bizde 12-1 gibi yattık. Normalde mızmızlanmaya başlayınca ben hemen kalkarım ama gece hiç mızmızlanmamış. Saat 5 te eşimin haberi olmuş, bizimki emdi mı diye kaldırdı beni bi baktım saat 5.25 üzüle üzüle baktım hala kalkmaya niyeti yok altını açtım uyandırdım. Biraz emip uyudu. niye böyle oluyor. Bunu yasayaniniz var mı saat kurma gereği duymuyordum çünkü 2.30 da alarmli gibi kalkıyordu

Kahramanlık yaptım işte ama bir de o kadar uykusuz geçen günlerin üstüne gelince çok kötü oldu. Hiç unutmayacağım bir gün geçirdim gerçekten ama bir daha mı misafir asla

Bende öyleyim azıcık uyusam uykumu alınca bu sefer kızımı sevmeye doyamıyorum

Gerçekten çok merak ediyorum eski hayatımıza dönebilecek miyiz bi gün diye. Çok özledim pervasız günlerimi. Tek derdimin akşama ne pişirsem olduğu günleri. Evet evlat çok güzel ama hep eziyet anlatımı yaşıyoruz tadını çıkartamıyoruz ki. Ev aldı başını gitti ütüler yığıldı tarhana çorbası pişirsem iyi bari yemek yaptım diyorum uyku zaten yok ben de kocalargibi işten gelince en tatlı zamanlarında sevsem 12 deyince uyusam uykumu alsam fikrim çok farklı olur ama gerçekten yoruldum çok yıprandım ((

sakin ol canım hepsi geçecek inşaAllah. ağladığında Orhan buzuki yi aç dene bi istersen inşaAllah işe yarar sizde. bir arkadaş tavsiye etmişti bizde yaradı Allah razı olsun ondan. ailen yanında mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…