- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.781
Bebegim 4900 su an.Sizin ne kadar kilosu baya erken gecmissinizBiz 33 günlükken geçtik 3 no ya. Sizin bebeğiniz kaç kilo şu an? Bi de molfix in kalıpları küçük
Maalesef canım o suçluluk duygusu felaket uykusuzluktan bigün altini degistircem açtım bi guzel altinı yatakta bende suya uzancam sözde uzanirken içim gecmiş resmen ayakta uyumuşum esimi uyandirmistim allahtan bez degistircektin diyomus degistiriyorum iste körmüsün diyomusum ona uyurken :) çok korktum sonra zarar vercem diye ama Allaha şükür düzene gircek heralde bozan olmazsa yavrumun düzeniniŞu an bunu okudum ve çok mutlu oldum. Çarşamba günü 10:00-12:00 arası 2 saat uyudum Perşembe günü misafirim gelcekti temizlik yaptım tam işim bitti kızım uyandı emzir altını al gazını çıkar derken eşim geldi ona bebeği teslim ettim anca mutfağa girdim 12 ye kadar kızım uyudu 12 de uyandı ve sabaha kadar hep kucağımda uyumak istedi. Yatağına yatırdığım an Boğazı parçalanacak gibi ağladı ve sabaha kadar uyuyamadım dolayısıyla.sabah bi uyudu prenses gibi . Hazır uyumuşken akşamki misafirler için mutfağa gireyim dedim tam işim bitti uyucam arkadaşım geldi bebeği görmeye o gitti kızım uyandı tam uykuya daldı misafirler geldi misafirler gitti kızım uyandı ve yine sabaha kadar 10 ar dakika ancak gözümü daldırabildim kucağımdayken korkudan uyuyamıyorum. 50 saatte sadece 2 saat uyumuş oldum. Saat 11 de artık kızıma kötü davranmaya başladım kucağıma alırken sertçe almaya yattığı yerde ağlarken ağlasın almıcam diye düşünmeye başladım bi anlık. Sonra aynaya bi baktım yüzümdeki ifade canavar gibiydi nefret dolu ve ağlaya ağlaya annemi aradım çıldırcam artık gel diye. Kadın can havliyle geldi resmen attım annemin kucağına bebeği. Onların kapısını kapattım kendi kapımı kapattım bu sefer de ağlamaktan uyuyamıcaktım nerdeyse. Kendimi o kadar çok suçladım ki çok üzüldüm kızıma öyle yaptığım için ben kötü bi anneyim el kadar bebeğe böyle yapar mı insan diye. Ama aynı cinnet anını herkes yaşabiliyo demekki. Annem buzluktaki sağdığım sütlerden vermiş beni uyandırmamak için ve taammmm 6 saat deliksiz uyudum. Bi uyandım yeniden doğmuş gibiydim ve yataktan fırladım kızımı kucağıma aldım özür dileye dileye öptüm sevdim ama çok üzgünüm öyle davrandığım için
4900 canim kucuk dogduk biz 2750Kaç kilo peki yavrun canim
Misafir kabul etmemeyip nasil basariyosunuz çünkü daha beni arayip gelmeyi dusunen olmadi direk zil çaliyo maalesefCanım sen benden küçüksündür sana bi abla tavsiyesi bu hayatta kimseyi mutlu memnun edemezsin ve birkaç aya bu uykusuzluklar bitecek düzene gireceğiz bugünler birdaha gelmez çok yorucu bir süreçteyiz bir süre misafir kabul etme ben kendimi bebeği zor idare ediyorum misafir beni strese sokuyor zaten çok huysuz bir bebeğim var ben kimseyi kabul etmiyorum
5600 bizimki. Evet kalıbı da küçük molfix in.Bebegim 4900 su an.Sizin ne kadar kilosu baya erken gecmissiniz
Her bezinde az da olsa oluyordu kakası ama bir haftadır azaldı. Bazen 2 bazen 3 bez de anca oluyor. Sürekli ıkınıyor yapmadığı zamanlarda ama kabızlık yok. Sulu sıvı yapıyor ishal den bile şüpheleniyorumBebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyor?
Cnm çıkış işlemleri yapıldığında verecekler tanı verilen ilaç isimleri vs onları alırım sorun değil de monitör aldılar açıklama şu dr onu baza almıyormuş ozmaan ne diye tanıyorsunuz baza almıyorsa hafta sonu da kaldık bu çocuk aşırı huzursuz oldu ve artık başa çıkamıyorum sabah kendimi aşağı atasım vardı sinirden saatlerce ağladı morarmaya devam etti susmadı gazını çıkardım altını aldım doyurdum ağrı kesici fitil takıldı yok bu çocuk susmuyor delirecem ya üzülüyorum onu öyle görünce elimden birşey gelmiyor zaten burda ki asistan dr bi halta yaramıyorlar gelip 2 sn gögsünü dinleyip hemen kaçıyorlar soru soruyorum bölük pörçük cvp veriyorlar morarması solunum sıkıntısından diyorlar açılırsa geçermiş valla ne uyku var ne yemek ne dinlenme yeterki yavrum iyi olsun diyorum sütüm bile azaldı ama takmıyorum olsun diyorum mama veririm bebeğim iyi olsun daanladım canım üzme kendini belki başka bir sebebi vardır veya dediğim gibi aynı kardeşim gibidir birşeyi yoktur inşaAllah. aynen özele git bencede veya tıpa. monitör meselesi de belki ellerinde başka yoktur başka acil çocuğa ihtiyaçtır bilemedim ama bak be olursa olsun sor iğne mi yapıyorlar sor ne iğnesi monitörü mü götürdüler neden diye sor hala morarma var solunum sorunu var söyle. herşeyi sor ilaçların ismini yaz belki sonra alerjisi çıkar. morarma hastanede olmaya başladı demiştin belki ilaçtan. özele gideceğim diyorsun belki soracaklar ne yapıldı ne verildi diye. sesin çıksın yoksa müdahale etmezler ilgilenmezler. 1 kere değil 10 kere git söyle utanma çekinme sen bir annesin ve her 1 gün sana 1 ay gibi geliyordur hastanede. sende hasta olursun. tabiiki iyileşsin kuzun ama oyalamasınlar hele haftasonu aksamaları saçma yani uzman het zaman olması gerekir bizim burda çocuk hastalıkları hastanesinde hep uzman var ve hele ki bebeklerde aksamaya grlmez demişlerdi gittiğimizde ki bizim sizin ki kadar kötü bir durumda değildi. sen annesin güçlüsün ve onlara da göster güçlü olduğunu sesini çıkar. olmazsa sen yönlendir kardiyoloji ye götürün yavrumu diye. burası Türkiye malesef üstüne gideceksin ilgilenmediler mi. Allah güç kuvvet sabır versin canım
Merak etme cnm çok şükür saglıklı doğdu aileden kime cektiyse biraz yapısal büyüklük var gb o kadar belki çok zayıfladı ilk ay ondan öyle de geliyor olabilir içini ferah tut hersey normaldir
Biz hiç yapmıyoruzBebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyor?
3-4 günde birBebekleriniz kaç günde bir kaka yapıyor?
Bizde 4450yiz 2 numara küçük geliyo acaba normal mi diyordum normalmiş demekki. 38 günlüğüz 3180 doğmuştuk bizde4900 canim kucuk dogduk biz 2750
Bebeğimin çok huysuz olduğunu sabaha kadar uyumadığımı bitkin olduğumu açıkça söylüyorumMisafir kabul etmemeyip nasil basariyosunuz çünkü daha beni arayip gelmeyi dusunen olmadi direk zil çaliyo maalesef
Canım hiçbirşey senin ruh ve beden sağlığından yada bebeğin ile gecirecegin kaliteli zamandan daha kıymetli değil. Boşver misafire hazırlık yapmayı evi temizlemeyi bu günler gelmeyecek geri. Kendimizi toparlayana kadar yemekli misafir alma. Gelene çay yap yanına hazır kek kurabiye falan çıkar. Zaten gelen yakınınsa senden birşey beklemez kendi yapar yok uzak olduğun birileriyse boşver zaten .
Kahramanlık yaptım işte ama bir de o kadar uykusuz geçen günlerin üstüne gelince çok kötü oldu. Hiç unutmayacağım bir gün geçirdim gerçekten ama bir daha mı misafir aslaCanım sen benden küçüksündür sana bi abla tavsiyesi bu hayatta kimseyi mutlu memnun edemezsin ve birkaç aya bu uykusuzluklar bitecek düzene gireceğiz bugünler birdaha gelmez çok yorucu bir süreçteyiz bir süre misafir kabul etme ben kendimi bebeği zor idare ediyorum misafir beni strese sokuyor zaten çok huysuz bir bebeğim var ben kimseyi kabul etmiyorum
Bende öyleyim azıcık uyusam uykumu alınca bu sefer kızımı sevmeye doyamıyorum
Gerçekten çok merak ediyorum eski hayatımıza dönebilecek miyiz bi gün diye. Çok özledim pervasız günlerimi. Tek derdimin akşama ne pişirsem olduğu günleri. Evet evlat çok güzel ama hep eziyet anlatımı yaşıyoruz tadını çıkartamıyoruz ki. Ev aldı başını gitti ütüler yığıldı tarhana çorbası pişirsem iyi bari yemek yaptım diyorum uyku zaten yok ben de kocalargibi işten gelince en tatlı zamanlarında sevsem 12 deyince uyusam uykumu alsam fikrim çok farklı olur ama gerçekten yoruldum çok yıprandımMaalesef canım o suçluluk duygusu felaket uykusuzluktan bigün altini degistircem açtım bi guzel altinı yatakta bende suya uzancam sözde uzanirken içim gecmiş resmen ayakta uyumuşum esimi uyandirmistim allahtan bez degistircektin diyomus degistiriyorum iste körmüsün diyomusum ona uyurken :) çok korktum sonra zarar vercem diye ama Allaha şükür düzene gircek heralde bozan olmazsa yavrumun düzenini
sakin ol canım hepsi geçecek inşaAllah. ağladığında Orhan buzuki yi aç dene bi istersen inşaAllah işe yarar sizde. bir arkadaş tavsiye etmişti bizde yaradı Allah razı olsun ondan. ailen yanında mı canım?Cnm çıkış işlemleri yapıldığında verecekler tanı verilen ilaç isimleri vs onları alırım sorun değil de monitör aldılar açıklama şu dr onu baza almıyormuş ozmaan ne diye tanıyorsunuz baza almıyorsa hafta sonu da kaldık bu çocuk aşırı huzursuz oldu ve artık başa çıkamıyorum sabah kendimi aşağı atasım vardı sinirden saatlerce ağladı morarmaya devam etti susmadı gazını çıkardım altını aldım doyurdum ağrı kesici fitil takıldı yok bu çocuk susmuyor delirecem ya üzülüyorum onu öyle görünce elimden birşey gelmiyor zaten burda ki asistan dr bi halta yaramıyorlar gelip 2 sn gögsünü dinleyip hemen kaçıyorlar soru soruyorum bölük pörçük cvp veriyorlar morarması solunum sıkıntısından diyorlar açılırsa geçermiş valla ne uyku var ne yemek ne dinlenme yeterki yavrum iyi olsun diyorum sütüm bile azaldı ama takmıyorum olsun diyorum mama veririm bebeğim iyi olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?