2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnş cnm çok teşekkür ederim ederim cnm dr bütün geldi dünden bir farkı yok haftaya hafta içine kadar burdasınız dedi ilaç tedavisi devam ediyor morarmasıyla ilgili solunumu yavaşlıyor diye demişti ama her ağladığında oluyor monitörde o çok ağladığı günlerde solunum 54 filan düştüğü oldu benim elim ayağım bir birine girdi kalp ritmi yükseliyor çok fazla şimdi monitörü çıkardılar bir hafta kaldı onunla ama morarma ağlama krizi aynı anlamadığım madem iyileşmedi ozmaan niye monitör gitti bu çocuk solunum sıkıntısı çekiyor işte devlet olunca böyle sallamıyorlar nasipse çıkınca özele gidecem yine bakalım nasıl olmuş diye çok güvenmiyorum bunlara hepsi asistan uzman sadece hafta içi geliyor onlara eğitim verip iki cümle kuruyor bize defolup gidiyor sırf tedavisi yarım kalmasın diye gitmiyorum

Kızlar bebeğimin kakası sümüksü ve beyaz parçacıklar var bikaç arkadaşla bu konuyu konuşmuştuk. Süt alerjisi olabilir mi diye 3 gün diyet yaptım bugün düzelmiş. Doktoruna söyleyeceğim inşallah alerji değildir ya :/ belirtileri benziyor diyet sonucuna göre de var gibi. Bu durumda olanlar naptınız

Merak etme cnm çok şükür saglıklı doğdu aileden kime cektiyse biraz yapısal büyüklük var gb o kadar belki çok zayıfladı ilk ay ondan öyle de geliyor olabilir içini ferah tut hersey normaldir

Aynıyız cnm hastaneden çıktığımız kilonun üstüne 500 gr almış doğum kilosunun üstünede 200 gr aldı napcam bilmiuorum mama basla dedi mi doktor

anladım canım üzme kendini belki başka bir sebebi vardır veya dediğim gibi aynı kardeşim gibidir birşeyi yoktur inşaAllah. aynen özele git bencede veya tıpa. monitör meselesi de belki ellerinde başka yoktur başka acil çocuğa ihtiyaçtır bilemedim ama bak be olursa olsun sor iğne mi yapıyorlar sor ne iğnesi monitörü mü götürdüler neden diye sor hala morarma var solunum sorunu var söyle. herşeyi sor ilaçların ismini yaz belki sonra alerjisi çıkar. morarma hastanede olmaya başladı demiştin belki ilaçtan. özele gideceğim diyorsun belki soracaklar ne yapıldı ne verildi diye. sesin çıksın yoksa müdahale etmezler ilgilenmezler. 1 kere değil 10 kere git söyle utanma çekinme sen bir annesin ve her 1 gün sana 1 ay gibi geliyordur hastanede. sende hasta olursun. tabiiki iyileşsin kuzun ama oyalamasınlar hele haftasonu aksamaları saçma yani uzman het zaman olması gerekir bizim burda çocuk hastalıkları hastanesinde hep uzman var ve hele ki bebeklerde aksamaya grlmez demişlerdi gittiğimizde ki bizim sizin ki kadar kötü bir durumda değildi. sen annesin güçlüsün ve onlara da göster güçlü olduğunu sesini çıkar. olmazsa sen yönlendir kardiyoloji ye götürün yavrumu diye. burası Türkiye malesef üstüne gideceksin ilgilenmediler mi. Allah güç kuvvet sabır versin canım

biz perşembe gittik doktora gösterdim de kakasını hiç birşeyi yok dedi normal kaka dedi. susturamicak kadar ağlıyır mu dedi yok dedim tamam dedi kaka da kan var mı dedi yok dedim ye iç dedi =) bende diyet yapmıştım da. sen yinede görün doktora için rahat etmeyecekse.

Şu an bunu okudum ve çok mutlu oldum. Çarşamba günü 10:00-12:00 arası 2 saat uyudum Perşembe günü misafirim gelcekti temizlik yaptım tam işim bitti kızım uyandı emzir altını al gazını çıkar derken eşim geldi ona bebeği teslim ettim anca mutfağa girdim 12 ye kadar kızım uyudu 12 de uyandı ve sabaha kadar hep kucağımda uyumak istedi. Yatağına yatırdığım an Boğazı parçalanacak gibi ağladı ve sabaha kadar uyuyamadım dolayısıyla.sabah bi uyudu prenses gibi . Hazır uyumuşken akşamki misafirler için mutfağa gireyim dedim tam işim bitti uyucam arkadaşım geldi bebeği görmeye o gitti kızım uyandı tam uykuya daldı misafirler geldi misafirler gitti kızım uyandı ve yine sabaha kadar 10 ar dakika ancak gözümü daldırabildim kucağımdayken korkudan uyuyamıyorum. 50 saatte sadece 2 saat uyumuş oldum. Saat 11 de artık kızıma kötü davranmaya başladım kucağıma alırken sertçe almaya yattığı yerde ağlarken ağlasın almıcam diye düşünmeye başladım bi anlık. Sonra aynaya bi baktım yüzümdeki ifade canavar gibiydi nefret dolu ve ağlaya ağlaya annemi aradım çıldırcam artık gel diye. Kadın can havliyle geldi resmen attım annemin kucağına bebeği. Onların kapısını kapattım kendi kapımı kapattım bu sefer de ağlamaktan uyuyamıcaktım nerdeyse. Kendimi o kadar çok suçladım ki çok üzüldüm kızıma öyle yaptığım için ben kötü bi anneyim el kadar bebeğe böyle yapar mı insan diye. Ama aynı cinnet anını herkes yaşabiliyo demekki. Annem buzluktaki sağdığım sütlerden vermiş beni uyandırmamak için ve taammmm 6 saat deliksiz uyudum. Bi uyandım yeniden doğmuş gibiydim ve yataktan fırladım kızımı kucağıma aldım özür dileye dileye öptüm sevdim ama çok üzgünüm öyle davrandığım için

canım bebeğin büyükmüş endişelenme allahinizniyle atalatacakinsallah benim bebeğim 15 günlükken yakalandı bronsiyolite.10 gunyattik kuvezde.tedaviyi evde 14 gune tamamladik.tam anlamıyla düzelmesi 2 hafta.

Aynıyız cnm hastaneden çıktığımız kilonun üstüne 500 gr almış doğum kilosunun üstünede 200 gr aldı napcam bilmiuorum mama basla dedi mi doktor
evet her emzirmenin ardına ver mama dedi ama ben vermiyorum.baska bir doktorda mama verme sürekli emzir dedi nabicam bilmiyorum arada mama veriyorum günde 2 kez filan

Ne var kalpte bizde de ufurum cikti. Cocuk kardiyolojiye gonderdi dr u. Kalpte delik varmis ama her çocukta olurmus. Dogumdan 3 gun sonra geciomus gecmesse 1 yasinda we 4 yasinda tekrar kontrol ediloyormus
Bize de üfürüm dediler ama çok net duyuluyor dediler. Çocuk kardiyoloji ye gittik. Delik var orta büyüklükteymiş masum üfürüm değilmiş bizdeki. EKG eko çekildi gördüler deliği. Bir de pulmoner stenoz mu ne darlıkmış. Onu bana eşim söylememiş üzülmeyeyim diye dün öğrendim daha. 3 ay dolunca çağırdılar. Onda kendiliğinden geçiyormuş ya da sabit kalıyormuş sıkıntı olmuyormuş o zaman. Ama ilerleme yaparsa anjio yapılıyormuş öyle geçiyormuş. Çok üzüldüm ağladım hep ama Rabbim tedavisi olmayan hastalık vermesin tüm hasta yavrularımıza şifa versin

Canım hiçbirşey senin ruh ve beden sağlığından yada bebeğin ile gecirecegin kaliteli zamandan daha kıymetli değil. Boşver misafire hazırlık yapmayı evi temizlemeyi bu günler gelmeyecek geri. Kendimizi toparlayana kadar yemekli misafir alma. Gelene çay yap yanına hazır kek kurabiye falan çıkar. Zaten gelen yakınınsa senden birşey beklemez kendi yapar yok uzak olduğun birileriyse boşver zaten .

Bende öyleyim azıcık uyusam uykumu alınca bu sefer kızımı sevmeye doyamıyorum

Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

Canım sen benden küçüksündür sana bi abla tavsiyesi bu hayatta kimseyi mutlu memnun edemezsin ve birkaç aya bu uykusuzluklar bitecek düzene gireceğiz bugünler birdaha gelmez çok yorucu bir süreçteyiz bir süre misafir kabul etme ben kendimi bebeği zor idare ediyorum misafir beni strese sokuyor zaten çok huysuz bir bebeğim var ben kimseyi kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…