- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.481
Tam bilmiyorum canım, burda okuyorum azalma oldu diyeSütte değişiklik oluyor muymuş acaba
Hâlâ kanama devam ediyordur canım. Benim son zamanlarında tam kahverengiye dönmüştüBenim öyle değil seninki adet olabilir benim ki ne bilmiyorum
Yeşil soğan ye kuru soğana nazaran o daha az gaz yapıyor. Bende bilmiyorum ne yiyeceğiz berşey yasak.. fiyatlar almış başını gidiyor.. ben mama da veriyorum çocuğa zor geçiniyoruzBol bol soğan ye diyorlar süt için mercimek bulgur falanda gaz dediler süt ve süt ürünleri ondan öyle dedim ne yiycez diye hergün et tavuk balık ohhhh :) gerçi artık sebzelerin yanına da yaklaşılmıyor et tavuk fiyatını görücez heralde
Geçen hafta arada akıntım geliyordu bitmişti yanı son 3-4 gün oldu kananam değiştiHâlâ kanama devam ediyordur canım. Benim son zamanlarında tam kahverengiye dönmüştü
Kaşıkla mamayı ver..Kizlar demistim ya bebegim gece hic uyanmiyor 9 saat ac kaliyor uykuda bile besliyemiyorum butun tahlillerini yapmistik sorun cikmamisti ama bebegim giderek dahada istahsiz hale geldi gunduzleri bile az besleniyor dun baska bir doktora daha gittik anlattim tahlilleri gosterdim doktor dedi ki gorunurde gayet saglikli bir bebek ama tabi 9 saat ac kalmasi normal degil yuzune bakti kizariklik vardi ama zaten atopik dermatiti var bu yuzden inek sutu alerjisi olabilir dedi rapotlu bir mama verdi bunu kullan dedi haftaya gel dedi gercu bana pek mantikli gelmedi ama doktorun dedigini yapmassam esimle kavga ederiz cunku ben israrla baska doktorada gidelim dedim o yuzden denemek zorundayim ama kizim icmiyor hep ac ne yapacagimi sasirdim biberon sevmiyor avent ve lansinoh biberon var ikisinide sevmedi ben ne yapicam bilmiyorum fikirleriniz varsa paylasin lutfen cok uzgunum
Ben 10 günlükken, 1 aylıkken ve 40 günlükken gittim. Yaklaşık 35. Günde kanamam kesildi. 40 günlükken gittiğim kontrolde her şey normaldi sspiral taktırdım. Sonra adet kanamam bşladı, 5 gün kadar sürüp bitti. Doktor kanama olmaması yumurta yok anlamına gelmez hamile de kalınabilir o şekilde, süt korur diye asla düşünme spiral takalım dedi tamam dedim ben de.Ya cuma günü gitçem bende anlamadım 3 gündür benim kanamam var ve sol tüpüm çok ağrıyor.. dikişlerim de aynı yani.. Bende tecrübesizim bilmiyorum ki kesilip adet mi olunur olunmaz mı ? Bilgili olan biri bize dese ne iyi olur
Bende Cuma günü gitçem bakalım ne diyecek spiral kullanmaktan yana değilim insanın doğasını bozuyorBen 10 günlükken, 1 aylıkken ve 40 günlükken gittim. Yaklaşık 35. Günde kanamam kesildi. 40 günlükken gittiğim kontrolde her şey normaldi sspiral taktırdım. Sonra adet kanamam bşladı, 5 gün kadar sürüp bitti. Doktor kanama olmaması yumurta yok anlamına gelmez hamile de kalınabilir o şekilde, süt korur diye asla düşünme spiral takalım dedi tamam dedim ben de.
Peki önceki adet kanamana benziyo mu canimGeçen hafta arada akıntım geliyordu bitmişti yanı son 3-4 gün oldu kananam değişti
Canım bizde park yatak var yatak odamız soğuk oluyor maalesef o yüzden salonda yatıyorum ben bebeğim de park yatakta. Gündüz gerekirse yatağı diğer odaya götürüyoruz misafir geleceği zaman da götürüyorum. Onun dışında onun içinde hep bir de eğim verdim yatağına yine reflü yatağı gibi oldu .Kızlar benim kızım43 günlük. E bebekden aldığım reflü babyneste bi ay kadar anca yatabilir. Park yatak yada anne yanı almadık. Oda yapıp büyüyen beşik aldık . Yatak odasında reflü yatağı ile birlikte bizle yatıyordu .salonda sa hep onun içinde uyuyordu. Bir ay sonra sığmayacak beşiğine yatırmak için odayı ayırmam lazım onun için de çok erken gibi . Benim durumumda olan bar mı ne çözüm buldunuz acaba ?
Yok kanamam daha yoğun bu az az geliyorPeki önceki adet kanamana benziyo mu canim
Ya kasikla veririm vermesine ama surekli olmazki biberona alismasi lazim dedigim gibi ozellikle gece cok uzun yatiyor ve kesinlikle uyandiramiyorum topuklarini sikiyorum ne yapiyorum uyanmiyor biberonu agzina koyuyorum oylece duruyor hic cekmiyorKaşıkla mamayı ver..
Burnunu sık yanağıyla oyna bebeğin kilosu nasıl ama bir bebek 9 saat uyumaz ki bizim ki en fazla 2-3 saat uyuyorYa kasikla veririm vermesine ama surekli olmazki biberona alismasi lazim dedigim gibi ozellikle gece cok uzun yatiyor ve kesinlikle uyandiramiyorum topuklarini sikiyorum ne yapiyorum uyanmiyor biberonu agzina koyuyorum oylece duruyor hic cekmiyor
Bizimkide çok güzel gaz çıkarıyor canım kaka Yok işte yazık yaptı akşam rahatladık doktorla görüştüm ilacın birini iptal etti sadece duphalac içiyor canım günde 3 kez bir çay kaşığıYok doktora gitmeden başlamak istemedim perşembe kontrolümüz var o gün doktora hep anlatcam bakalım nasıl bir yol izlicez. Size verdikleri şurup isimlerini bana söyleseniz doktora söylesem bende duruma göre. Gaz sorunumuz yokki gayet güzel çıkarıyor. Damlada kullanıyorum maflor diye bizimkide. Ama kakayı yapmıyor.
Çok şükür canım poposuyla oynamadık kıyamıyorum artık yaKendiliginden yaptı dmi hadi gözün aydın olsun darısı bize inşallah
Benimde aklım gidiyor sütüm azalacak mamaya geçicez diye 350 gramlık şeyler 60-70 lira Allah yardımcımız olsunYeşil soğan ye kuru soğana nazaran o daha az gaz yapıyor. Bende bilmiyorum ne yiyeceğiz berşey yasak.. fiyatlar almış başını gidiyor.. ben mama da veriyorum çocuğa zor geçiniyoruz
Canim her seyi yapiyorum inan artik bir yerini morarticam diye korkuyorumBurnunu sık yanağıyla oyna bebeğin kilosu nasıl ama bir bebek 9 saat uyumaz ki bizim ki en fazla 2-3 saat uyuyor
Eğer yatak odan müsaitse hamak beşik al canım çok kullanışlıKızlar benim kızım43 günlük. E bebekden aldığım reflü babyneste bi ay kadar anca yatabilir. Park yatak yada anne yanı almadık. Oda yapıp büyüyen beşik aldık . Yatak odasında reflü yatağı ile birlikte bizle yatıyordu .salonda sa hep onun içinde uyuyordu. Bir ay sonra sığmayacak beşiğine yatırmak için odayı ayırmam lazım onun için de çok erken gibi . Benim durumumda olan bar mı ne çözüm buldunuz acaba ?
Hapla canım bi değişlik olmazsaKızlar nasıl korunacaksınız ??
Bizimki 6-7 saat uyuyo canımBurnunu sık yanağıyla oyna bebeğin kilosu nasıl ama bir bebek 9 saat uyumaz ki bizim ki en fazla 2-3 saat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?