2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yeşil soğan ye kuru soğana nazaran o daha az gaz yapıyor. Bende bilmiyorum ne yiyeceğiz berşey yasak.. fiyatlar almış başını gidiyor.. ben mama da veriyorum çocuğa zor geçiniyoruz

Kaşıkla mamayı ver..

Ben 10 günlükken, 1 aylıkken ve 40 günlükken gittim. Yaklaşık 35. Günde kanamam kesildi. 40 günlükken gittiğim kontrolde her şey normaldi sspiral taktırdım. Sonra adet kanamam bşladı, 5 gün kadar sürüp bitti. Doktor kanama olmaması yumurta yok anlamına gelmez hamile de kalınabilir o şekilde, süt korur diye asla düşünme spiral takalım dedi tamam dedim ben de.

Bende Cuma günü gitçem bakalım ne diyecek spiral kullanmaktan yana değilim insanın doğasını bozuyor

Kızlar evde sabun tozu bitti
Canım bizde park yatak var yatak odamız soğuk oluyor maalesef o yüzden salonda yatıyorum ben bebeğim de park yatakta. Gündüz gerekirse yatağı diğer odaya götürüyoruz misafir geleceği zaman da götürüyorum. Onun dışında onun içinde hep bir de eğim verdim yatağına yine reflü yatağı gibi oldu .

Kaşıkla mamayı ver..
Ya kasikla veririm vermesine ama surekli olmazki biberona alismasi lazim dedigim gibi ozellikle gece cok uzun yatiyor ve kesinlikle uyandiramiyorum topuklarini sikiyorum ne yapiyorum uyanmiyor biberonu agzina koyuyorum oylece duruyor hic cekmiyor

Ya kasikla veririm vermesine ama surekli olmazki biberona alismasi lazim dedigim gibi ozellikle gece cok uzun yatiyor ve kesinlikle uyandiramiyorum topuklarini sikiyorum ne yapiyorum uyanmiyor biberonu agzina koyuyorum oylece duruyor hic cekmiyor
Burnunu sık yanağıyla oyna bebeğin kilosu nasıl ama bir bebek 9 saat uyumaz ki bizim ki en fazla 2-3 saat uyuyor

Bizimkide çok güzel gaz çıkarıyor canım kaka Yok işte yazık yaptı akşam rahatladık doktorla görüştüm ilacın birini iptal etti sadece duphalac içiyor canım günde 3 kez bir çay kaşığı

Yeşil soğan ye kuru soğana nazaran o daha az gaz yapıyor. Bende bilmiyorum ne yiyeceğiz berşey yasak.. fiyatlar almış başını gidiyor.. ben mama da veriyorum çocuğa zor geçiniyoruz
Benimde aklım gidiyor sütüm azalacak mamaya geçicez diye 350 gramlık şeyler 60-70 lira Allah yardımcımız olsun

Eğer yatak odan müsaitse hamak beşik al canım çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…